Novinky
delphino
0
se moc nepovedl.. takové šedé, nic neříkající. A přitom z venku i technicky můžu jen tleskat
0
njn... nehořlavé materiály...
da_b0mb
0
alcantara je nehorlava ???
0
myslíš že nebude možnost výběru interiéru jako je tomu u V8? pochybuji...
Tenhle přístup se mi nelíbí, takhle se sporťáci v Evropě nedělají. Toto si může dovolit Corvetta nebo Viper, ale ne legenda Aston Martin. ;-\
To jako, ze v Evrope se do dobryho auta nemuze dat jeste lepsi motor nez ten puvodni? :😉 :😉 :😉
Ne, lepsi jiste muze, ale tohle je auticko velikosti 911ky. Proc neupravili stavajici V8? Jak se ted budes divat na DB9 a DBS, kdyz maji ten samy motor, ale mene vykony?
Ty necitis ten rozdil V8 (jakkoliv nabusena) a V12? 😉
Prave, ze ano. Ta V12 sebou nese velkou davku prestize. Prijde mi, ale neprimerena.
Koukam na to ze sve pozice, kdy AM je jen sen, legenda. Libi se mi ta jejich vyvazenost, elegance. Pokud by byl DB9 muj denni chleb, pak by mi to treba prislo OK, kdo vi? Tohle mi pripada jako SLK 55AMG, Clio V6, ... Co rikas na ten cednik misto kapoty?
Koukam na to ze sve pozice, kdy AM je jen sen, legenda. Libi se mi ta jejich vyvazenost, elegance. Pokud by byl DB9 muj denni chleb, pak by mi to treba prislo OK, kdo vi? Tohle mi pripada jako SLK 55AMG, Clio V6, ... Co rikas na ten cednik misto kapoty?
Nejak tenhle projekt Animy nechapu. Fura obrazku, odkazu na videa z YouTube, text skoro zadny. Ani slovo na vysvetlenou. K cemu je to dobre?
auto pro bohy. A jak tady někdo neschvaluje interiér tak já myslim, že zevnitř koukajíc by ho řeč asi přešla 😃) :yes: