Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Toyota Proace City Verso a Proace Nomad – Rodina na cestách

23 komentářů

Anonym
Jedno slovo...
Multivan
3_diamanty
a pritom je to nic ine len opajcnuty citron....

v tomto zlate berlingo .... lebo ked uz taketo nieco tak rozhodne original
traveldrive
Opajcnutý? Číňan alebo Japonec, je to jedno, však majú všetci šikmé oči, nie? Kam na tie nápady chodíš? Originál je všetko - Citroen, Peugeot, Opel aj Toyota. Zhodou okolností toto nové Berlingo mám, a ešte na ňom je čo vylepšovať.
xxc
Scenic nebol dobry? :-D
traveldrive
Podstatne drahší. Kupoval som dve autá, takže limity boli.
Mikesus
Není to "opajcnutý" citroen, ale citroen s logem Toyoty.
traveldrive
Ty si fakt múdry chlapec, to sa hneď pozná. VW je jednotka!
_Karel_
Multivan ve své kategorii skoro jo.
Mikesus
v poruchovosti? Nikdo na tom hůř už snad ani být nemůže.
_Karel_
A přesto je VW druhou (?) největší automobilkou stran prodejů. Lidi si nekupujou auta jen podle spolehlivosti a multivan prostě je dobrý auto. Nebo jsou všichni kdo ho kupují pitomci?
traveldrive
To nič nemení na tom, že Multivan práve etalónom spoľahlivosti nie je. Že ľudia kupujú Volkswageny automaticky neznamená, že všetky jeho modely sú najlepšie. ;-) Je to len staré, a už dosť otrepané klišé, ktoré nemá s dnešnou realitou veľa spoločné. Niečo podobné, ako že francúzske autá sú nespoľahlivé a poruchové, čo už má tiež od pravdy ďaleko.
Niemand
Uz tam automat radi bez cukania?
Mikesus
DSG bez cukání? to si asi ještě chvíli počkáme.
_Karel_
Druhé slovo-úplně jiná cena. ;-)
meddem
A za tu cenu už V-Class.
KANKUNEN
Akorát MB neumí 4x4 a 8 míst. Důvod je hmotnost
traveldrive
Nevymýšľaj si.
Emel
Úplně? Já nevím, nestudoval jsem to... ale Toyota má ty ceníky bez DPH.

Nejprodávanější verze je (prý) krátká Family, 2.0D 110kW s manuálem... za 927t bez DPH, 1,12M s DPH... a pořád to jsou plecháče a halogeny a tak, nic přepáleného. To zase taky není úplně lidovka.

BTW... test dvou aut, tabulka pod článkem jen pro jedno... njn.
Avantime
Hentie PSA dodávky sú oproti VW inde, možno toľko nevydržia (ak sa VW nerozsype motor). ale teda ponúkajú najlepší pomer ceny a výbavy na trhu. Kto sa v tom nevyzná a nechce francúzsky van, kúpi Proace a je spokojný. Majú to dobre vymyslené. :yes:
traveldrive
Asi tak. :yes:
nyvlja
Naštěstí jsou na Proace, jak City Verso, tak klasický Verso, obrovský slevy z ceníku i pro soukromé osoby.

Takže to řeknu asi tak, že reálná cenovka je +- 1M s DPH, pokud si tam člověk dá naprosto všechno, co jde. :-)
PavelII
Zvolil jsem Toyotu Proace, protože Mulťák je pro mě zoufale nepraktickej. Zadní lavici dělají už 150let stejně. Dá se jen posunout na kolejnicích, ale pořád je to kus se kterým sám nehneš. Často potřebuju variabilitu, mít možnost vyndávat jednotlivá sedadla podle nákladu... Díky lavici jsem Mulťáka musel vyřadit z výběru hned na začátku. Tím neříkám že kdyby toto měly vyřešeno líp, nešel bych raději do něj. K té spolehlivosti...kamarádovi odešla převodovka (manuální) těsně po záruce v 65tis/km. Tož tak.
Freddka
Perex clanku: "Výběr auta je komplikovaná věc. Ne vždy se totiž můžeme řídit jen tím, po čem toužíme, častěji musíme volit podle aktuálních potřeb."

https://www.deviantart.com/…-Gotta-195599555