Novinky
skejpa
0
me se to auticko docela libi 😄 asi si ho nepujdou koupit duchodci ale aspon ma grady a smrnc. ted jeste kvalitni motory, zpracovani ale hlavne CNEU a muze se to prodavat jak rohlik v kauflandu za deset haleru 😄 (tzn hodne rychle >😁 )
Neco hrozneho .Do toho bych nesedl ani zadarmo.Pokud se to ma prodavat jako rohlik v Kauflandu,tak to si radeji koupim ten ROHLIK !!!
A teď to zkus česky a s logickými argumenty, prosím.
Myslim, ze kdyby jste meli moznost se podivat po Tokiu, zjistlili by jste, ze takovych malych aut uz v Japonsku existuje spousta a spousta je jich take, ktere ani vubec nezname. Tezko rict kdo koho kopiruje a kdyby nekopiroval, tak na to co chce vyrabet, prijde driv nebo pozdeji sam 😉 .
O co tedy jde ??
Domnivam se, ze jde zde jen o strach, strach pred vlastni neschopnosti a pokrocilou degeneraci evropskych narodu. Indie, ktera mela v roce 1900 "pouhych" 200 milionu obyvatel nyni jiz prekrocila hranici jedne miliardy a nikdo nevi kam se to vyvine dal. Tedy preci jen nejaky ten duvod ku strachu, nebot Indie je uz nekolik let na zapadni koleji, kterou tam zavedl prave ten Evropan...
Kopirovani sem a nebo tam, pri tolika lidech bude opravdu tezke nekomu zakazat neco vyrabet, protoze si nekdo v Evrope namlouva, ze zrovna on ma patenty na nejaky tvar a nebo zpusob spalovani benzinu. Udrzet se to proste neda a je jen otazka, kdo nas v Evrope prevalcuje driv - Cina a nebo Indie ??
O co tedy jde ??
Domnivam se, ze jde zde jen o strach, strach pred vlastni neschopnosti a pokrocilou degeneraci evropskych narodu. Indie, ktera mela v roce 1900 "pouhych" 200 milionu obyvatel nyni jiz prekrocila hranici jedne miliardy a nikdo nevi kam se to vyvine dal. Tedy preci jen nejaky ten duvod ku strachu, nebot Indie je uz nekolik let na zapadni koleji, kterou tam zavedl prave ten Evropan...
Kopirovani sem a nebo tam, pri tolika lidech bude opravdu tezke nekomu zakazat neco vyrabet, protoze si nekdo v Evrope namlouva, ze zrovna on ma patenty na nejaky tvar a nebo zpusob spalovani benzinu. Udrzet se to proste neda a je jen otazka, kdo nas v Evrope prevalcuje driv - Cina a nebo Indie ??
na pohled je krásné,ale bude to plechovka a pár drátků.a ten "celohliníkový motor"-tak to je síla.to je jako v sekačce!!!to auto najede max. 50000 km a půjde do šrotu.....