Novinky
Honda ma dve veeelmi dobre hybridne riesenia, lepsie ako Toyota.
Som zvedavy ci do noveho Civicu v US daju i-mmd alebo i-dcd, alebo bezna verzia bude i-mmd a Type R bude i-dcd, alebo sa v US na to uplne vykaslu a jeden alebo oba hybridy pridu az do EU a Azie.
Som zvedavy ci do noveho Civicu v US daju i-mmd alebo i-dcd, alebo bezna verzia bude i-mmd a Type R bude i-dcd, alebo sa v US na to uplne vykaslu a jeden alebo oba hybridy pridu az do EU a Azie.
sa mi moc nepaci... auto paradne ale po stranke exterieru dodnes ma nejako nedostalo .. to sa skor otocim za 10 rocnym civicom .... ako vedel som ze za predoslymi dvoma ufo civicmi mi nakoniec este bude smutno a tak to aj je.... ale tak snad o rok uz dalsia generacia civicu bude podstatne kukatelnejsia ako ta sucasna :yes:
Ten hlavni pristrojovy display vypada docela pekne, ale proc jde otackomer do 8 000 rpm?
https😐/www.auto.cz/…i-uz-jen-chvilku?…
Vzdyt cervene pasmo zacina na 5 500 rpm. Kde jsou ty casy, kdy Honda tocila pres 7 000 (pak bych pochopil maximum v 8 000).
https😐/www.auto.cz/…i-uz-jen-chvilku?…
Vzdyt cervene pasmo zacina na 5 500 rpm. Kde jsou ty casy, kdy Honda tocila pres 7 000 (pak bych pochopil maximum v 8 000).
Asi unifikovaná stupnice pro všechny benzíny, jen s jinde umístěným červeným pásmem. Litr točí někam k 6k rpm, 1,5T k 6,5k a TypeR k 7k.
Na DelSolce mi červené pásmo začíná v 8k, točím do 8,5k ale stupnice je do 9,5k
Ale vysoké otáčky jsou fuj na spotřebu a to je zase fuj na emise CO2, takže u nových aut máme smůlu 😒
Na DelSolce mi červené pásmo začíná v 8k, točím do 8,5k ale stupnice je do 9,5k
Ale vysoké otáčky jsou fuj na spotřebu a to je zase fuj na emise CO2, takže u nových aut máme smůlu 😒
A jestli že nový Civic bude hybrid a to bude. Tak tam s CVT bude otáčkoměr stejně na 😁
Evropa je jasná. Tady s novými generacemi prodávaných modelů čisté spalováky zmizí, viz. nový Jazz. Otázkou zůstává co TypeR. Objevují se 2 teorie😒br />
1) FWD turbená atmosféra jako dnes
2) 2,0T + hybridní 4x4 ala současné NSX
Pak tam budíky budou připomínat spíš ukazatel toku energií ala zmiňovaný Jazz nebo CR-V.
2) 2,0T + hybridní 4x4 ala současné NSX
Pak tam budíky budou připomínat spíš ukazatel toku energií ala zmiňovaný Jazz nebo CR-V.
za základ prý posloužil sedan s přední maskou ve stylu Accord. Mě osobně se provedení sedan líbí víc než HB. Působí více uhlazeně, temperamentní, skvělé jízdní vlastnosti, spolehlivý, nejlepší vůz ve své třídě, co jsem kdy řídil. Věřím že 11.G naváže na to nej.
Mě se líbí bo v něm jezdím 😄 ono za pul roku ty tvary zevšední :yes:
Podla ohlasov sa Honde pri Typer R dari z dizajnom a to je dolezite,ze sa velmi dobre predava.Vid posledna zlta limitka,ktora bola hned vypredana.
Posledne krasne auto od Hondy?
Sranda je,ze v mojom pripade to je EV Honda e.
A nebol kazovy ako 2.0 L.
Na Alfu mam len tie najlepsie spomienky...
Zároveň ten přesun výroby 5D kastle do USA se může klidně týkat jen USA/Can trhu. Hybridy/Elektro Honda do EU zatím vždy vozila z Japonska. Má tam volné kapacity a od loňska je v EU zrušené clo na dovoz aut z Japonska.
XI gen Type R😒br />
“People complained when we said the Type R would use a turbocharger, but now they appreciate the new possibilities this has provided. I believe it would be the same for electrified vehicles as well; people who love the Type R will come to realize what it can add to the driving e😜erience. We just need to find the best attributes that are relevant for the Type R, so as to enhance the e😜erience without losing what makes a Type R.”
A ano, využití hybridního 4x4 ala současné NSX je jednou z teorií o pohonu budoucího TypeR.