Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Rošáda vedení Seatu pokračuje. Šéfdesignér míří k Renaultu, za svým bývalým nadřízeným

8 komentářů

3_diamanty
je novy leon najkrajsim seatom v celej historii ... na druhe miesto by som dal asi dvojkovu ibizu https😐/img2.auto.cz/…ull/4569362_.jpg dodnes svieza a nezamenitelna vizaz
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
takouto optikou by som sa na seat nepozeral... jasne ... nie je historiou tam kde skoda .... ale aj tak historiu ma... na druhej strane ked tak zoberies tak k comu ti je dnes uz nejaka historia z tohto statusoveho pohladu? ... vid napr. lancia ... tej je tiez uz na dve veci dnes.... a ja som rad ze seat to ma hlavne do buducna uz pekne naslipanute ...

akurat rozmyslam nad tretim miestom v mojom rebricku... asi by som tam dal toledo druhej generacie
Milan Reznicek
Přesně tak. SEAT poslední roky fakt ukázal, že koncernová auta mohou být atraktivní a řidičsky příjemná👍🚙
3_diamanty
novy leon aj tarraco maju za mna pekny dizajn ktory ladi a seatu pasuje..... z koncernovych trojiciek je navyse dnes uz leon jasne najkrajsim kuskom a ja leona dnes uz aj celkovo radim ako najkrajsie auto daneho segmentu ...
Arese
Pro jeho novější historii to už nepaltí, od Ibizy I. generace se jedná o svébytná auta a všechny následující modely už jsou výsledek vlastního vývoje (samozřejmě s využitím unifikované techniky VW, ale to je naprosto normální stav i u jiných automobilek). 😉 :yes:
Arese
Dnes už minulá generace Leonu (zvláště před fac. a v případě kombí ST) se opravdu mimořádně povedla. Bohužel ta současná už zdaleka tolik nenadchla, a to zvnějšku a ještě více uvnitř. Nová, většinou dotyková palubka je fakt nebezpčná tragédie... 😒 :no:
oldtdi
Včera jsem viděl nové ST poprvé na salonu a je to hrůza a děs - je to prostě úzká velryba ve stylu oktávky. Úplně to ztratilo šmrnc staré generace, kde bylo kombi skvěle vybalancované. Ale abych nebyl jen zlý - nový hatch mi sedne daleko více než ten starý, velmi povedené auto a pro mě nejkrásnější hatch dneška.