Ekonomika
0
super motor,GTS :yes:
Přejít do diskuze
ten predok je naozaj otrasný,ako sa to môže niekomu páčiť. Už je čas na generačnú výmenu. Ja by som radšej zvolil Range Rover Supercharged....
Mal som domovskú stránku Porsche. Veď ktorá je krajšia? Kde sú zaujímavejšie autá? A čo nevidím? : CAYENNE GTS IDEÁLNA LÍNIA.Áno, tak toto je to presne vystihnutie. Vyrážajúce dych dynamické vlastnosti a k tomu šuperšportový nádych najšportovejšieho SUV na trhu! Pardon, X5? Možno áno, ale 253 či 275, tak toto už dominuje len u superšportových limuzín a športových áut. Porsche si úspech fakt zaslúži. Kusiská krásnych aut. :yes:
no neviem neviem, v texte sa pise, ze GTS ma o 15 kw vatsi vykon ako S, ale v tabulke pod textom je rozdiel len 10 kw, spravne je samozrejme tych 15 kw, ak by to nahodou niekoho miatlo.
ML je naozaj konkurentom Cayenne Turbo, ale len v cislach, na ceste to dostane poriadne zozrat, uz od stareho Turba to dostal, tak nove Turbo ho musi zozrat. >😒]
ML je naozaj konkurentom Cayenne Turbo, ale len v cislach, na ceste to dostane poriadne zozrat, uz od stareho Turba to dostal, tak nove Turbo ho musi zozrat. >😒]
Cayenne sice tiez nie je mimoriadne obratne auto ale ML 63 AMG je dobre akurat na dlhu rovnu cestu a strasenie ludi na prechode.
Co se s tím pářete? Napište rovnou, že Porsche Cayenne GTS seřezal vrchol, co se do něj vešlo. Ať to i/y nemusíte řešit. 😉