Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Tesla nepotřebuje úspěch Cybertrucku. Elon Musk má v záloze plán B

9 komentářů

palix
https😐/www.autoforum.cz/…-nepochopitelne/
Ešte som nepočul, žeby sa také niečo stalo normálnemu autu 😊

Tesla nakoniec zmení ten pick-up tak, že bude na nepoznanie a nakoniec ho zákazníci ani nebudú chcieť. Myslím si ale, že čokoľvek dá Tesla na trh, fanatický zákazník kúpi. Nemajú také výrobné kapacity, aby sa museli báť, že sa ich výrobky nebudú predávať. Môžu mať vysoké ceny, aj tak sú na Tesly rady...
Nechápem tú eufóriu okolo Tesly. Za tie peniaze môžem kúpiť BMW, alebo akékoľvek iné výborné auto.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
O fanatizme tu melú zväčša len ľudia, čo sa žiadnou Teslou nikdy nezviezli. Nerozumiem, ublížila vám tá Tesla nejak, alebo Muskovi niečo závidíte...?
megacruiser
jsou rychlejší než moje motorka 😁 Ale vážně - do města jsou Tesly příliš velké. Za mě je dnes nejlepší elektromobil BMW i3 REX.
palix
Mne je Musk nesympatický, neviem prečo, ale v podstate ma absolútne nezaujíma. V Tesle v podstate nevidím nič pozitívne.
palix
Mne núkali testovaciu jazdu Teslou a ani som nemal záujem. Aj keby som na ňu mal, tak nie som ochotný platiť také peniaze za nejaké auto - a Tesla má k autu za takú vysokú cenu reálne ďaleko. O jej nekvalite a v poslednej dobe toho popísalo už dosť.
WinDiesel
Vadí mi Muskovy nelegální praktiky. On je ale nedotknutelný jako Babiš u nás.
To že ledasco rozjel a hodně toho dokázal neznamená že se může chovat otevřeně nelegálně.