Elektromobily
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
https😐/www.autoforum.cz/…-nepochopitelne/
Ešte som nepočul, žeby sa také niečo stalo normálnemu autu 😊
Tesla nakoniec zmení ten pick-up tak, že bude na nepoznanie a nakoniec ho zákazníci ani nebudú chcieť. Myslím si ale, že čokoľvek dá Tesla na trh, fanatický zákazník kúpi. Nemajú také výrobné kapacity, aby sa museli báť, že sa ich výrobky nebudú predávať. Môžu mať vysoké ceny, aj tak sú na Tesly rady...
Nechápem tú eufóriu okolo Tesly. Za tie peniaze môžem kúpiť BMW, alebo akékoľvek iné výborné auto.
Ešte som nepočul, žeby sa také niečo stalo normálnemu autu 😊
Tesla nakoniec zmení ten pick-up tak, že bude na nepoznanie a nakoniec ho zákazníci ani nebudú chcieť. Myslím si ale, že čokoľvek dá Tesla na trh, fanatický zákazník kúpi. Nemajú také výrobné kapacity, aby sa museli báť, že sa ich výrobky nebudú predávať. Môžu mať vysoké ceny, aj tak sú na Tesly rady...
Nechápem tú eufóriu okolo Tesly. Za tie peniaze môžem kúpiť BMW, alebo akékoľvek iné výborné auto.
O fanatizme tu melú zväčša len ľudia, čo sa žiadnou Teslou nikdy nezviezli. Nerozumiem, ublížila vám tá Tesla nejak, alebo Muskovi niečo závidíte...?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vadí mi Muskovy nelegální praktiky. On je ale nedotknutelný jako Babiš u nás.
To že ledasco rozjel a hodně toho dokázal neznamená že se může chovat otevřeně nelegálně.
To že ledasco rozjel a hodně toho dokázal neznamená že se může chovat otevřeně nelegálně.
jsou rychlejší než moje motorka 😁 Ale vážně - do města jsou Tesly příliš velké. Za mě je dnes nejlepší elektromobil BMW i3 REX.