Elektromobilita
Jak na to šlápneš, tak to sežere uhlí jak stará lokomotiva a v emisích dle EU se bude počítat nula už 3x, aby vyšel jejich zelený podvod.
Jen člověk bez mozku nepozná, že čelíme tlupě neschopných, kteří by bez politiky neměli ani na funkci hlavního zametače.
A k čemu? O papíry tě v praxi 530e připraví stejně rychle, a na okruh se stejně nevydáš ani s jedním... 😁
Za ty samý prachy to chce diverzifikovat: jednu 520d pro rodinku a na dálnici a k tomu ještě jeden Cayman GTS 4.0. 😉
Za ty samý prachy to chce diverzifikovat: jednu 520d pro rodinku a na dálnici a k tomu ještě jeden Cayman GTS 4.0. 😉
Přesně tak, prznit M-kové báwa elektropohonem, to je ten největší hnus a zneuctění! 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
Už mi ta fráze "krouťák od nuly" začíná lézt krkem jak kdysi "táhne vod spoda" u jedničkový ofce. Ono ani jedno totiž nic jiného neumí, tak se to musí všude zdůrazňovat.
Na co potřebuje "mamina" SUV? Aby se s tím motala na parkovišti u obchoďáku, nebo neuměla projet "úzkou ulicí" u školy? Mamině swifta a bude to nejlepší řešení.
jj. Je to relativní. Někdo má deset aut a tohle má na okolo komína.
btw já nejsem fanda aut-všeumělů a vidím to jako ty.
Mám auta na specializaci. A každý z nich umí to svoje líp, než jakýkoliv SUV.
btw já nejsem fanda aut-všeumělů a vidím to jako ty.
Mám auta na specializaci. A každý z nich umí to svoje líp, než jakýkoliv SUV.
scarmarkro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
rauterpdi
breasinop
intofa
Když se v tom cítí líp a má na to ... opravdu nevím proč by měly být SUV jen pro chlapy.
Nejsi ty sexista? 😁
Nejsi ty sexista? 😁
Ale však jo, mě je to jasný, sto lidí sto chutí 😄 Jako určitě mi nevadí, že BMW takovej stroj dělá (bude dělat), když se najde někdo, kdo ho bude chtít - popravdě mě ale překvapuje, jak moc lidí takovýhle stroje skutečně kupuje. Ale možná to budou zhusta lidi, kteří mohou mít a mají obojí... já na to přecejenom koukám optikou někoho, kdo by si mohl koupit tak leda to "kombo", ale už ne M5 a k tomu ještě ostrýho caymana nebo 911 😊
Kocourkov a Brusel, toť jedno jest. :-!