Elektromobilita
A k čemu? O papíry tě v praxi 530e připraví stejně rychle, a na okruh se stejně nevydáš ani s jedním... 😁
Za ty samý prachy to chce diverzifikovat: jednu 520d pro rodinku a na dálnici a k tomu ještě jeden Cayman GTS 4.0. 😉
Za ty samý prachy to chce diverzifikovat: jednu 520d pro rodinku a na dálnici a k tomu ještě jeden Cayman GTS 4.0. 😉
Slušné SUV pro maminu :yes:
Na co potřebuje "mamina" SUV? Aby se s tím motala na parkovišti u obchoďáku, nebo neuměla projet "úzkou ulicí" u školy? Mamině swifta a bude to nejlepší řešení.
Hm...To M5 asi pojede v přínce krapet jinak než Cayman, jestli teda 1000PS.. Hele, každej chce něco. A lidi, co chtějí nadupanej sedan chtějí nadupanej sedan.
A ty si kup to svoje dvojkombo.
A ty si kup to svoje dvojkombo.
Ale však jo, mě je to jasný, sto lidí sto chutí 😄 Jako určitě mi nevadí, že BMW takovej stroj dělá (bude dělat), když se najde někdo, kdo ho bude chtít - popravdě mě ale překvapuje, jak moc lidí takovýhle stroje skutečně kupuje. Ale možná to budou zhusta lidi, kteří mohou mít a mají obojí... já na to přecejenom koukám optikou někoho, kdo by si mohl koupit tak leda to "kombo", ale už ne M5 a k tomu ještě ostrýho caymana nebo 911 😊
že je málo elektriky, když už si nemůže člověk koupit ani silnej vysavač. (2kW) ale kára 700+kW, to je všechno zelený.
Kocourkov a Brusel, toť jedno jest. :-!
Kocourkov a Brusel, toť jedno jest. :-!
M5 a elektrika :no:
Přesně tak, prznit M-kové báwa elektropohonem, to je ten největší hnus a zneuctění! 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
intofa
*** - úžаsné sеznamоvасí místо pro dospělé, kteří chtějí najít partnerа, který bude mít sеx
breasinop
*** - úžаsné seznаmovаcí místо prо dospělé, ktеří chtějí nаjít partnеrа, který bude mít sex
rauterpdi
*** - úžasné seznаmovаcí místo prо dоspělé, ktеří сhtějí nаjít partnerа, ktеrý bude mít sеx
migetel
*** - úžаsné seznamovaсí místо prо dоspělé, kteří chtějí najít pаrtnera, který bude mít sеx
scarmarkro
*** - úžasné sеznamоvаcí místо prо dоspělé, kteří сhtějí nаjít pаrtnera, ktеrý bude mít sех
la lá la lá lá lá lá lá
Já si zabzučím,
la lá la lá lá lá lá lá