Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Prohlédněte si galerii malých aut v třídveřovém provedení. Některým by to obzvlášť slušelo!

Třídvířka jsou dnes okrajovou záležitostí, ta na českém trhu byste s přehledem napočítali na prstech jedné ruky. Přitom by taková verze některým dnešním vozům jedině prospěla.
Zpět na článek
Avatar - speedfred
17. 8. 2020 23:19
Re: Třídvířka byla super
Osklivá verzia? 3dv verzia bola TOP. Ja kupovať teraz HB tak si nemám z čoho vybrať pretože za mňa jedine 3-door.
17. 8. 2020 20:13
Třídvířka byla super
Třídvířka byla super, dokonce byla i docela běžná karoserie kombi, jako třídvířko.
18. 8. 2020 10:37
Re: Třídvířka byla super
Třídveřová provedení skončila zřejmě z důvodu nezájmu. V mém okolí za mlada 3 dveřový golf nebyl problém ( kdo ho měl byl frajer), ale jak přišel potomek, tak šlo auto z domu pryč. Bratr měl MX-3 a po narození dcery, se nakonec taky rozhodl pro praktičtější variantu na kočárek atd. Známá měla 3 dveřové punto a moc z počátku nejezdila. Pak začala jezdit do práce, brala i kolegyně, 3 dveřák ji strašně vadil při nastupování ostatních. Další auto je Picanto.
Avatar - SKAY
18. 8. 2020 08:25
Re: Třídvířka byla super
Oškliva v čem kolikrat byla vice do sportovna :yes: neprakticka jak pro koho meto v nicem nevadilo nikdy....a dite au.sedačka ze se davá lip než do maleho 4 dvera....
Jinak v časech 3 golfa chteli za 4 dvere myslim 24 TKč
18. 12. 2022 12:19
Třídveřáky, proč ne?
Ze zajmu jsem hledal třídveřáky jelikož jsem velkým fandou této verze - posledních pět mých aut byly 3dv, a byl šokován, že je jich tolik. Tedy až do chvíle, kdy mi došlo, že jsou jen jako. Kéž by byly! Není pravda, že 3dv jsou nepraktické, naopak mají několik výhod. Například ty dveře jsou obrovské, vůz levnější a kompaktnější než standardní "kolumbárium". Samosebou platí, ať si každý koupí auto jaké chce (potřebuje) a na jaké má. Jde jen o to, že jsme chudí tudíž, když už se zmůžeme na auto musí být co možná největší. Proto standardní Čech touží po naftové Octávii. :no: Za další, 3dv automobilky z hamižnosti nevyrábějí - nevyplatí se jim vyrábět 3dv variantu a ty zákazníku ber co je, anebo nechej. Stejné "rozhodování" nás čeká i při nákupu elektromobilu. Osobně bych třídveřák volil znova a znova, leč mám (jako všichni) smůlu. Škoda.
19. 8. 2020 11:59
Konečne
Konečne jeden trošku zaujímavý nápad z dielne "Čo by bolo, keby bolo..." Trojdverové autá nie sú príliš praktické, ak ste viac ako dvaja, hoci kedysi to boli rodinné autá, napr. VW Chrobák... Doba je skrátka inde a spohodlneli sme. Ale faktom je, že autá len s jedným párom bočných dverí sú proste pekné. Okrem Sandera, neviem prečo, ale bez druhého páru dverí vyzerá hrozne.
P.S.Autor sa mohol s fotkami trochu viac pohrať. Zadná línia dverí je na všetkých autách prakticky rovnaká, reálne by to rozhodne tak nebolo.
18. 8. 2020 07:50
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Warrual
17. 8. 2020 22:44
Re: Třídvířka byla super
Tak to nevím v čem byla super. Už i VW konečně zaříznul odporně ošklivou 3d verzi Golfu.