Design
_Karel_
12
Je třeba být extrémní imbecil, aby sem člověk psal tuhle profláklou stupidní rýmovačku pro malý děti pořád dokola. JirkaV8 - splněno.
Přejít do diskuze
Nepochybuji, že některým diskutérům tvé úrovně se to líbí, možná se dokonce popadají za břicho a slzí 😄
Nakreslete prosím skicu nového Tucsonu.
Dobře, máte nějaké detaily?
No, bude hodně jiná.
Ok, jasný.
Dobře, máte nějaké detaily?
No, bude hodně jiná.
Ok, jasný.
Kdo si koupí Hjůndaje, nadosmrti k*nda je 😒] 😒] 😒] Dyť je to děs, který ani pořádně neodpovídá reálu. Pokus asi jako oživení Trabanta se 4 taktem z Pola. 😢
Je zbytečné si to prohlížet, protože... to nepochybně bude jen další kreatura s benzínovým motorem a placatou baterkou, vybavená automatickou převodovkou, elektrickou parkovací brzdou a šmatlacím ovládáním na obludném LCD displeji. Hlavně, že to bude vybaveno bonzovací krabkou, aby velký bratr přesně věděl, kde se ten vehikl pohybuje, o odposlechu lidí v kabině ani nemluvě...
Zkrátka nic použitelného. Dobrá auta byla a už nejsou... 😲
Zkrátka nic použitelného. Dobrá auta byla a už nejsou... 😲
Jak to myslíš? V galerii máš bambilion obrázků prototypu, celkem to odpovídá titulní malůvce.
Za mě zepředu dobrý, zadní bok álá Opel se mi nelíbí.
Za mě zepředu dobrý, zadní bok álá Opel se mi nelíbí.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Foto v prílohe autora článku sú bludy.
Tento rendering sa s realitou zhoduje na 90%
https😐/thekoreancarblog.com/…ucson-rendering/
Tento rendering sa s realitou zhoduje na 90%
https😐/thekoreancarblog.com/…ucson-rendering/
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tucson je pěkné auto,ale ta spotřeba,ta spotřeba.Soused pod 10l benzínu nezajede a to není žádný divočák.
Zaujala mě věta v perexu 😄
Vedení Hyundai se před časem nechalo slyšet, že vzhledově bude nová generace Tucsonu hodně jiná. A vize grafiků staví právě na tom.
Vedení Hyundai se před časem nechalo slyšet, že vzhledově bude nová generace Tucsonu hodně jiná. A vize grafiků staví právě na tom.