Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Hyundai Tucson vykreslen v nové generaci. Líbí se vám odvážnější styl?

15 komentářů

_Karel_
Je třeba být extrémní imbecil, aby sem člověk psal tuhle profláklou stupidní rýmovačku pro malý děti pořád dokola. JirkaV8 - splněno.
_Karel_
Nepochybuji, že některým diskutérům tvé úrovně se to líbí, možná se dokonce popadají za břicho a slzí 😄
zaplosak
Tak to ti stačí hodně málo ke štěstí, ani si neuvědomuješ že jsi *** 😒]
Emel
Nakreslete prosím skicu nového Tucsonu.
Dobře, máte nějaké detaily?
No, bude hodně jiná.
Ok, jasný.
zaplosak
to ale není o škodofce... .-)
JirkaV8
Vidíš, 2 min a už mám reakci. Takže se líbí a jde vidět, že je dobrá 😁
JirkaV8
Kdo si koupí Hjůndaje, nadosmrti k*nda je 😒] 😒] 😒] Dyť je to děs, který ani pořádně neodpovídá reálu. Pokus asi jako oživení Trabanta se 4 taktem z Pola. 😢
Ada je zase tady
Je zbytečné si to prohlížet, protože... to nepochybně bude jen další kreatura s benzínovým motorem a placatou baterkou, vybavená automatickou převodovkou, elektrickou parkovací brzdou a šmatlacím ovládáním na obludném LCD displeji. Hlavně, že to bude vybaveno bonzovací krabkou, aby velký bratr přesně věděl, kde se ten vehikl pohybuje, o odposlechu lidí v kabině ani nemluvě...

Zkrátka nic použitelného. Dobrá auta byla a už nejsou... 😲
_Karel_
Jak to myslíš? V galerii máš bambilion obrázků prototypu, celkem to odpovídá titulní malůvce.

Za mě zepředu dobrý, zadní bok álá Opel se mi nelíbí.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
dokina
Foto v prílohe autora článku sú bludy.
Tento rendering sa s realitou zhoduje na 90%

https😐/thekoreancarblog.com/…ucson-rendering/
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Miroslav Miki
Tucson je pěkné auto,ale ta spotřeba,ta spotřeba.Soused pod 10l benzínu nezajede a to není žádný divočák.
Emel
Zaujala mě věta v perexu 😄
Vedení Hyundai se před časem nechalo slyšet, že vzhledově bude nová generace Tucsonu hodně jiná. A vize grafiků staví právě na tom.
Mino 1
Ak ma 1.6 turbobenzin, tak ano, ten ma vyssiu spotrebu. Nova genetacia dostane aj nove alebo upravene motory.