Novinky
.. svatá to pravda. Někteří lidé Audi vyčítají, že dělá designersky nezajímavá a nudná auta. To ale nejsou nudná auta, tento design je velmi dobře promyšlený, možná ve vás nevyvolá náhlý záchvat emocí, ale věřte, že i za několik let, když už ta "emocionální" auta budou dávno okoukaná, vám design Audi přijde pořád velice moderní a líbivý. Navíc audi umí krásně skombinovat své sportovní a zároveň eleganí a luxusní kořeny v 1 krásně uceleném celku. A už se opravdu těším na nové motory, o kterých se v souvislosti s Audi teď mluví. Tak držím palce, jen tak dál.
co se tyce designu je to vec nazoru........Audi ma design, ktery nezklame zatim co mercedes dela velice luxusni automobily napohled. BMW ma ciste spotovni vzhled, po strankach designu audi udelalo dobry krok. V prodejnosti rozhodne je nejlepsi protoze je to vseobecne libivy design i kdyz je na silnicich videt casto....
souhlasim, i kdyz Audi se mi libi uz ted. 😉 Jen volba motoru 1,8 TFSI, ktery ma vykon POUHYCH 88 kW mi prijde byt nic moc. Asi to bude naladeny na tah v nizkych otackach a pojede to jako chiply tedeicko pitcho.. >😁
já si myslím, že to Q7 6.0 TDI je zbytečnost. k čemu vám bude dvánáctiválec TDI? tak akorát to strašně žere, ne?
já si myslím, že to Q7 6.0 TDI je zbytečnost. k čemu vám bude dvánáctiválec TDI? tak akorát to strašně žere, ne?
Ale od kedy má Audi motor 6.0TDI? 😲
No, tak aj tu príde Audi s vzhľadovo ako technicky neprokovejším autom. V12 a diody... 😄 :yes: :yes:
"Slogan Lexusu hovorí:"Z túžby po dokonalosti".
Is: no ak je toto približenie sa k dokonalosti, ak chceš povedať, že Audi je technicky(motory, interér-Audi-MMI) na rovnakej úrovni a že nemá náskok, tak radšej choď na autosalón a pozri sa!
Gs: Tu je to priblíženie, ale nič nové táto limuzína nepriniesla.
Ls: Svetové auto roka kvôli eufórii. Ktorú som dostal aj já. 😄 A to kvôli teraz už náskoku vďaka technike.
Eufória však na druhý(či na tretí? 😉) deň odpadla aj som pochopil, že je normálne, že auto v jeho triede prinesie do triedy vždy nejaké nové technológie
P.S.: V tomto prípade ani nešlo o niečo prevratné
A pochopil som, že to mal získať Mercedes C, pretože ten doniesol do triedy oveľa viac než je štandard.
Ale pokiaľ by tam bolo aj Audi A4, tak to by bol môj favorit! 😄 :yes:
Paleta motorů je u konkurence diametrálně odlišná. Nabízí podstatně více u nás oblíbených ropáků. Ale nesmíš hledat elektromotor. Ten tu zatím stejně nemá opodstatnění. Jeho doba teprve přijde, ale až tak za 10 let.
Výbavy mají taktéž naprosto srovnatelné. Mě spíš zajímá, co má Lexus, krom elektromotoru a písměnka "h" v názvu více, než ostatní.
netvrdim že su to zle auta, ale určite nie su o nič lepšie ako nemecký trojlistok 😉
Tohle všechno(až na Patrola) jsou silniční auta a jde o to, jak se chovají na silnici, ne na zasněžené sjezdovce, i když nepopírám, že jsem byl překvapen, jak snadno se s tím allroad popral a určitě bych si na něj v TÉTO disciplíně vsadil i předem
pri ostatnych disciplinach ktore spominaš by to bolo podobne ... :-!
Na druhej strane keby sme mali všetci rovnaký názor, bola by tu nuda! >😁
Ziadne pneu by nezaistili potrebny zaber na vyjdenie takeho stupania. Aspon vidim hranicu tvojich vedomosti v tejto oblasti.
To je vůl! >😁
Audi má aj dnes náskok vďaka technike. Síce zďaleka nie taký ako pred 20rokmi, ale má. Napr. systém pre mŕtvy uhol. To v strednej triede nikto nemá. Audi má dobrý slogan. :yes:
Pochopit LEXUS, to znamena "siahnut na najvyssie mety" a to mnohi nedokazu (zatial) 😉
Este jedna vec, uz zo zasady nemozem byt ani prve ani druhe. 120 nevlastnim a Modeo nemam rad a nepaci sa mi a o Lexuse snivam len vo svojich nocnych morach.
Jinak sám jezdím v Lexusu(GS), ticho(!!!), komfort, úžasný audio, silný, točivý a na benzín velmi pružný motor, hladká a rychlá převodovka, dostatek místa pro nohy, spousta výbavy(navi, všechny možné airbagy, xenony atd atd) narozdíl od konkurence v základu...ale málo místa nad hlavou(195cm), vyšší spotřeba při vyšších rychlostech(způsobenou vyšší hmotností), než u konkurence, zadokolka-supr vlastnosti na suchu, na mokru zábava, ale na sněhu peklo, pokud nemáte kvalitní zimní gumy(naštěstí tam je perfektní systém VDIM, který opravdu pomůže. A co oceňuji velmi je, že po těchto autech nejdou zloději...a jsem hrozně rád, že jich v ČR není mnoho, bohužel přibývají, ale tuctovka z Lexusu v Evropě ještě chvíli nebude(ne že bych to automobilce nepřál😊)
Na to, že jezdím Lexusem lidé obvykle reagují 2 způsoby: 1)Super auta 2)Co to je? No a musím říct, že mě snad více potěší odpověď č.2(i když těch ubývá), protože když potom auto vidí a následně v něm jedou, tak nechápou a jsou nadšeni.Prostě i lidé, kteří by si mohli koupit RR, Bentley mají o Lexusu velmi dobré mínění. Chybí mu tradice, ale to je jediné. A že je méně sportovní než BMW??Díky bohu, na sportovní jízdu máme přece jinou kategorii aut.