Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ondris
XCeed si to rozdal s Polem a T-Rocem a stary Sandero jim k tomu drzelo kameru.
A vysledek se mi fakt libi :yes:
A vysledek se mi fakt libi :yes:
twistedTSD
To vypadá dobře. Při bližším pohledu dnes pobaví nelakované senzory, ale je to holt Dacia. Doufal jsem, že uvidíme interiér.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zdáte se být informovaný... netušíte, kdy představí nový Dokker?
CICZERO
KANKUNEN
Bez kudrlin a bizarností.
CICZERO
jiriga
To by pak mohlo být velmi zajímavé
CICZERO
Tedy bizarnější reakci na novou Dacii jsem ještě neslyšel! 😁 😁 😁
proc bizarni? pdo tim bych si tedy predstavil jiny komentar 😄 Dacie ma vynikajici pomer ceny a hodnoty a ten hybrid by mohl byt fantasticky druhy vuz do rodiny. Na vsechno to tydenni poskakovani po meste 😉
Myslím si, že cílová skupina tuhle téměř zbytečnou "vymoženost" opravdu od Dacie neočekává.. Mimochodem, víte kolik stojí kompaktní minibaterie do mildhybridu od SUZUKI, jejíž výměna se předpokládá již cca po 5-6 letech? 80,000,- Kč. Informace od prodejce.
cudzinec11
Nove predajne trhaky, tie sa budu predavat ako teple rozky
novy dizajn exterieru, nova platforma, novy motor s lpg, vraj vylepseny interier, stale ma byt nizka cena, toto su auta predne do dnesnej krizovej doby.
novy dizajn exterieru, nova platforma, novy motor s lpg, vraj vylepseny interier, stale ma byt nizka cena, toto su auta predne do dnesnej krizovej doby.
No, teple rožky... Sandero určitě, ale pokud nový Logan nedostane alespoň dodatečně superoblíbenou verzi kombi MCV, pro české zákazníky je to zdrcující zpráva (a pro českého importéra taky). Nejdřív tvrdil, že nový Logan MCV bude, teď jsem zase někde četl, že ne... Tak kdo ví, kde je pravda.... ;-\ ;-\ ;-\
CICZERO
Tak to by Dačka udělala megakravinu, crossover totiž pořádný rodinný kombík nikdy nemůže plnohodnotně nahradit! 😒 😒 😒
CICZERO
Ale já si psal přímo k importérovi a ta paní mě to potvrdila že MCV bude.
Viz níže kopie z emailu😒br />
Dobrý den,
Výroba modelu Dacia Logan MCV končí koncem léta.
Model bude nahrazen v rámci obnovy modelové řady.
Viz níže kopie z emailu😒br />
Dobrý den,
Výroba modelu Dacia Logan MCV končí koncem léta.
Model bude nahrazen v rámci obnovy modelové řady.
Hlavně aby zapracovali na bezpečnosti, to byla největší slabina.
Polovičku bezpečnosti tvoří asistenty máš trvale zaply line asist ,bodiký k dobru....
Neřekl bych, že TwistedTSD myslí zrovna na hvězdičky v testech. Reálná odolnost při nárazu je u Dacií slabá, někde na úrovni aut z roku 2010. To bylo vidět nejlíp na nárazovém testu Dustera, odpovídá Grande Puntu, a to je na trhu už kolik, třináct let?
Tak jeto asi male nafoukle auto ja byl loni u celniho narazu sandero o dodavka- prejel do protismeru. Pani stoho s cerou vylezli jen lehce potluceni ..sandero bez motoru. Asi meli štesti.
To čučím, ako tu všetci nad tou Daciou ochkajú a krochkajú, asi ešte žiadnu po búračke nevideli.
Jenže tady nejde o nějaké "bodíky" v Euro NCAP, ale o tuhost kastle a propracovanost jejich deformačních zón! ;-\
CICZERO
TondaSverak
co by u Stepway v plné palbě znamenalo cca 335000.- kč (1.0 TCE, 74kW/160Nm). Bezkonkurennčí cena/hodnota v třídě malých crossoverů.
nlsk
Ak dobre vidím,tak to bude mať aj adaptívny tempomat (zrejme aj iné asistety) https😐/www.auto.cz/…ekonatelnou-cenu?… . No bude to chcieť poriadne popremýšlať dovozcovi nad cenou,aby sa cena Sandera nebila s Cliom .
To může být obyčejné AEB.
CICZERO
traveldrive
Stepway vyzerá ok, ale obyčajné Sandero, tak ako doterajší model, mi príde ako nedorobené, ako kus klady nahrubo otesanej sekerou. Niečo tomu stále chyba. Ja viem, cenovka, musí to byť asi aj v tomto ohľade lowend. Ale stačí pár plastov naviac a hneď je to lepšie.
CICZERO
Pre mňa za mňa, nech to robia hoci zo sklenej vaty, ale bez tých doplnkov je Sandero bez chuti - jak uvarený zemiak bez masla a bez soli. A naviac aj tak vyzerá.
CICZERO
3_diamanty
ale aj tak vyborna a svojska vizaz... v renaulte maju opat zarobene kedze dacia ma neskutocny tah na branu :yes:
snad aspon ten zvyseny stepway dostane 1,3tce.. s touto kombinaciou by som si ho kludne vyskusal :yes:
snad aspon ten zvyseny stepway dostane 1,3tce.. s touto kombinaciou by som si ho kludne vyskusal :yes:
CICZERO
Nedostane bo emise.....
Sandero je levne auto a tak proc priplacet za plasty od toho tu je zakladni duster. Jina doba kdy nelakovaný plast je znak luxusu svet je naruby.
Sandero je levne auto a tak proc priplacet za plasty od toho tu je zakladni duster. Jina doba kdy nelakovaný plast je znak luxusu svet je naruby.
Ten falesny zlaty Tiguan okok