Videa
skodovakmb
1
Mně naopak zvuk motocyklu k autu neladí. Dvakrát ne, pokud motor točí 15 tis a auto má v-max fordu transit. Vyzkoušená aplikace motoru do lehkých malých čtyřkolových strojků je motor z hayabusy.
Přejít do diskuze
...než užasle smeknout a použít sice klišoidní, ale v tomto případě naprosto výstižné konstatování "o zlatých českých ručičkách!" 😄 :yes: :yes: :yes:
Pod tahokovem jsou platle s výztuhami přímo do uchycení nápravy. Takže přítlak je přenášen do rámu karoserie. Není to jen designový prvek.
Martinův mechanik Michal
Martinův mechanik Michal
Tisíc fotek karoserie, ale aby tam byla aspoň jedna fotka pohonného ústrojí, to je nenapadne. 😒
Zrovna to zpracování odpovídá garážovému původu vozidla. Je vidět z videa i každého obrázku, že je vše dělané na koleně. Finance nebudou tak strašné, "stačí" stará škodovka a díly z vrakovišť bmw..Práci bych naopak počítal, té bude hafo.
Krásné, nádherné, úžasné, kulervoucí - prostě úžo labůžo.
I já busu klišoidně chválit zlaté české ručičky; i já se připojuji s VELIKOU gratulací ke splněnému klukovskému snu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
I já busu klišoidně chválit zlaté české ručičky; i já se připojuji s VELIKOU gratulací ke splněnému klukovskému snu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Alisesia
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To zpracování je neskutečně přesné, všechno krásné lícuje, ten motor z RRa, zvuk, prostě sen každého kluka, který se jednomu splnil 😄 Zajímalo by mě na kolik takový závoďák vyjde, práci nepočítám, ta je jasně k nezaplacení :yes: Těším se až to někde uvidím na živo.