Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Svezli jsme se v jedinečné Škodě RSJ 300. Erko s motorem z motocyklu jezdí pekelně

15 komentářů

Anonym
motorka obalená lehounkou kastlí.... 😒] 😒] 😒]
https😐/www.youtube.com/watch?…
Miroslav Holík
Jo takových staveb jezdí na kopcích, akorát u tohohle nevím jak to křídlo,z fotky vypadá uchycené v tahokovu, což asi moc bezpečné nebude a praktické taky né,pokud generuje přítlak, musí se tahokov zákonitě kroutit
Alisesia
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Sojky
Pod tahokovem jsou platle s výztuhami přímo do uchycení nápravy. Takže přítlak je přenášen do rámu karoserie. Není to jen designový prvek.
Martinův mechanik Michal
webpaja
Moc hezká stavba. Škoda, že není slyšet motor naplno. Jaké je zavěšení?
Miroslav Holík
:yes: tak v tom případě to má ten správný význam
webpaja
Btw, na YT jsem nasel i onboard, moc hezky jeci ta bavoracka pila 😄
skodovakmb
Mně naopak zvuk motocyklu k autu neladí. Dvakrát ne, pokud motor točí 15 tis a auto má v-max fordu transit. Vyzkoušená aplikace motoru do lehkých malých čtyřkolových strojků je motor z hayabusy.
Stejsn
a krásně sladěné Martini Racing barvy na všech autech.
Arese
...než užasle smeknout a použít sice klišoidní, ale v tomto případě naprosto výstižné konstatování "o zlatých českých ručičkách!" 😄 :yes: :yes: :yes:
Marfin
To zpracování je neskutečně přesné, všechno krásné lícuje, ten motor z RRa, zvuk, prostě sen každého kluka, který se jednomu splnil 😄 Zajímalo by mě na kolik takový závoďák vyjde, práci nepočítám, ta je jasně k nezaplacení :yes: Těším se až to někde uvidím na živo.
skodovakmb
Zrovna to zpracování odpovídá garážovému původu vozidla. Je vidět z videa i každého obrázku, že je vše dělané na koleně. Finance nebudou tak strašné, "stačí" stará škodovka a díly z vrakovišť bmw..Práci bych naopak počítal, té bude hafo.
Alisesia
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jerry.Gunman
Krásné, nádherné, úžasné, kulervoucí - prostě úžo labůžo.
I já busu klišoidně chválit zlaté české ručičky; i já se připojuji s VELIKOU gratulací ke splněnému klukovskému snu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
berka
Tisíc fotek karoserie, ale aby tam byla aspoň jedna fotka pohonného ústrojí, to je nenapadne. 😒