Videa

Zpět na článek

Svezli jsme se v jedinečné Škodě RSJ 300. Erko s motorem z motocyklu jezdí pekelně

15 komentářů

skodovakmb
Mně naopak zvuk motocyklu k autu neladí. Dvakrát ne, pokud motor točí 15 tis a auto má v-max fordu transit. Vyzkoušená aplikace motoru do lehkých malých čtyřkolových strojků je motor z hayabusy.
Arese
...než užasle smeknout a použít sice klišoidní, ale v tomto případě naprosto výstižné konstatování "o zlatých českých ručičkách!" 😄 :yes: :yes: :yes:
Stejsn
a krásně sladěné Martini Racing barvy na všech autech.
Sojky
Pod tahokovem jsou platle s výztuhami přímo do uchycení nápravy. Takže přítlak je přenášen do rámu karoserie. Není to jen designový prvek.
Martinův mechanik Michal
Anonym
motorka obalená lehounkou kastlí.... 😒] 😒] 😒]
https😐/www.youtube.com/watch?…
berka
Tisíc fotek karoserie, ale aby tam byla aspoň jedna fotka pohonného ústrojí, to je nenapadne. 😒
skodovakmb
Zrovna to zpracování odpovídá garážovému původu vozidla. Je vidět z videa i každého obrázku, že je vše dělané na koleně. Finance nebudou tak strašné, "stačí" stará škodovka a díly z vrakovišť bmw..Práci bych naopak počítal, té bude hafo.
Jerry.Gunman
Krásné, nádherné, úžasné, kulervoucí - prostě úžo labůžo.
I já busu klišoidně chválit zlaté české ručičky; i já se připojuji s VELIKOU gratulací ke splněnému klukovskému snu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
webpaja
Btw, na YT jsem nasel i onboard, moc hezky jeci ta bavoracka pila 😄
Miroslav Holík
:yes: tak v tom případě to má ten správný význam
Alisesia
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alisesia
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
webpaja
Moc hezká stavba. Škoda, že není slyšet motor naplno. Jaké je zavěšení?
Marfin
To zpracování je neskutečně přesné, všechno krásné lícuje, ten motor z RRa, zvuk, prostě sen každého kluka, který se jednomu splnil 😄 Zajímalo by mě na kolik takový závoďák vyjde, práci nepočítám, ta je jasně k nezaplacení :yes: Těším se až to někde uvidím na živo.
Miroslav Holík
Jo takových staveb jezdí na kopcích, akorát u tohohle nevím jak to křídlo,z fotky vypadá uchycené v tahokovu, což asi moc bezpečné nebude a praktické taky né,pokud generuje přítlak, musí se tahokov zákonitě kroutit