Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Cupra Formentor konečně v celé své kráse. Nabídne hned sedm motorů, včetně dvou plug-in hybridů

34 komentářů

Anonym
co nikdy nevyrobila sporťák, kupé ani kabriolet a objemem motoru tuším nepřelezla přes dvoulitr. Je to k smíchu. 😄
_Karel_
Ale bylo strašně důležitý vyčlenit spešl značku, když to dostalo tu spešl techniku..... kterou má z 90% i obyčejná oktávka.

OT: pro tohle hlasovali ***i piráti v europarlamentu😒a href="https😐/www.idnes.cz/aut👋zpravodajstvi/emise-automobilky-evropa-co2.A201008_105850_automoto_fdv" title="https😐/www.idnes.cz/aut👋zpravodajstvi/emise-automobilky-evropa-co2.A201008_105850_automoto_fdv" rel="nofollow" target="_blank">https😐/www.idnes.cz/…850_automoto_fdv
Zatím to ekonomice pomáhá skvěle, líp automotive dlouho nebylo. A to jsem ty vylízance považoval za nejmenší zlo naší scény.
Anonym
to je vzácná diskuse...všechny palce nahoru :yes:
Na zbytečnosti Čupry se shodnem. 😄
ProchyTom
Celej produktivni vek si jezdil ve skodovce, starsi dotažená z Francie kde to byl taxik, nahrkáno okolo 300tis km ale na budiku bylo pri koupi 120. Autum moc nerozumis, jen co si prectes, co ti reknou na netu a beres to jako fakt. Takze chapes seat jako sportovnejsi nez skoda ale je to pro tebe stejne spolehlivy. A najednou se zadari, babka natahne brka a zbyde pole, to prodas aby si tam borec managerung z prague vystrih dum. A ty si najednou v keši. A tak slídíš na netu a chystas se na big nákup a new car in your life. A najednou ho vidis. FORMENTOR! Mohl jsi mit seat a usetrit ale jsi totalne zjančenej, dovalis s love k dealerovi a ten te prokoukne hned od dveri. *** ti vsechny bonusy, slevy, vykup, proste te zahrne laskou jeste nez si drepnes na vyliždíru a rekne. “Pane, seat je good ale pokud jste fajnšmekr, .... dramatická pauza, a vezme te za rameno a ukaze sekci Čupra a tam stoji tahle pecka. Doma ale neprojde vysolit skvaru za nejsilnejsi motor a tak dame 1,5ku, ale co, okoli vy kulovy, mam sportovnejsi seat a jsem nekdo. No a na par mesicu jsi Hero u vas v knajpič na pivku a v praci jeste za rok budes ten typek s nadupanym seatem. Konec
Anonym
Aby si vidláci mysleli, že kupujou něco extra. Jako kdybys to nevěděl. Márketing.
ProchyTom
Tak uz pristal transformers. Bumblebee ve forme camara se muze jit bodnout. Tohle jede jak hovado, vysponovanej motor a odveze to i lednicku!! Husty!
_Karel_
Nejdřív bych jim k mozkům připojil kabely s 220V.
Anonym
POsadit Bartoše s Ferjenčíkem a tou opičkou a rotopedy, ať je z čeho nabíjet.
Tyhle neomarxistický prasata mě děsej
Freddka
Jasny. Jsem Seat, zalozim si znacku Cupra, abych mel jako ty ostrejsi auta pekne jinde ... aby mi to nekosilo emise v Seatu. Zatim dobry.

Jenze pak prvnimu autu, ktere jakoby neni Seat, dam 1.5 TSI se 110kW.
Predpokladam "kvuli emisim".
Tim padem poplivu celou znacku Cupra hned prvnim vyrobkem.

To jsou fakt dementi.
Takova promrhana prilezitost. To se nevidi fakt.
Ale kdo chce kam...
Anonym
silně fermentované zelí...trochu křenu...ááááách kim-či ze Španiél. To je vodvaz. Z toho se to pšouká...jako 1.5TSI supersport brand...to sů prdy to sů prdy. Kolik to može jet? :no:
twistedTSD
Kdyby to s tím dehtem a 1.5 TSI prodávali jako Seat, pořád by to pro mě byl nesmysl, ale proč ne. Ale jaký význam má vytvořit novou značku bez jediného image makera a zahltit ji takovými tuctovými plečkami...
Anonym
twl teď vážně...1.5 už OK, ale ne do sportovní značky oddělené ze sportovní značky koncernu.
Ovšem...ten infotainment kámo
Včera pár set kiláků s OcIV. Ten infotainment bez legrace...je to nejhorší co jsem kdy viděl pustit do výroby. V podstatě rozbitá nefunkční věc. Nic takovýho jsem neviděl ani mimo automotive.
comper
A suv s tou priskrtenou 1,5 bude hotova raketa, tusim chcu hned zo zaciatku konkurovat ferrari.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
CICZERO
ericn
Ano, shodneme. Cílení značky a hlavně tohoto modelu je naprosto diskutabilní ;-\ Střelba mimo terč...
Rasto
Naozaj designovo pekné SUV - len nechápem načo tá iná značka na kapote?
3_diamanty
chladnicku by som radsej niesol na stojaka...teda v nejakej dodavke alebo na korbe v pickupe ... ale urcite nie na lezato v nejakom klasickom SUVecku
skodovakmb
Sportovní odnož značky sportovního charakteru nikdy nevyrábějící sporťák jak píšeš...marketingově se mi tento počin také nepozdává. Ale auto jako takové mi přijde velmi pěkný. Ne-li až nejhezčí ve třídě. Podotýkám, že suv bych si nekoupil.
Riceeater
Kodiaq a nejhezčí SUV ve třídě... nu, docela slušný džouk 😁
Plautus
Máš zvláštny vkus, keď Kodiaq považuješ za najkrajšie SUV v triede. SUV od Škody považujem za jedny z najväčších oblúd (netvorov) na cestách.
A čo sa týka tejto Cupry, auto to po vizuálnej stránke nie je najhoršie. Po technickej to však za veľa nestojí. Koncernovwá technika stojí za starú bačkoru, od motorov, cez naladenie podvozkov, až po tie ich “vymazlené” infotainmenty. Tak ako tu je uvedené, Cupra ako značka je leštený prd vo vetre. Ako divíziu pre športovejšie ladené SEATy som to vnímal lepšie.
Arese
Ach jo. VW Group se asi s novou značkou Cupra rozhodla tvrdě bojovat o titul Nejzbytečnější Nová Automobilová značka (tzv. NNAZ) s koncernem PSA a její DS. Rozdíl je jenom v tom, že Citroën s DS imituje luxusní prémii, zatímco Seat s Cuprou prémii sportovní. No, nejlépe se jim to v obou případech zatím daří v ceníku... ;-\
mireksgt
Bohuzel, pokud si prohlednu tento nazdobeny SEAT - Cupra Formentor a porovnam jej s novymi SUV Hyundai a KIA, je tam prilis mnoho podobnych prvku.
Kodiaq od Skodovky zustava nadale nejhezcim SUV v teto tride a ma i nadale krasny a jedinecny design, ktery se nepodoba zadne jine znacce a ani laik si Kodiaqa na silnici s nicim jinym nesplete. Coz se o Cupra Formentor rict neda.
Recnicka otazka na zaver - jak je mozne, ze SEAT, ktery byl jeste pomerne nedavno ve ztrate a vyrabel malo vozu, je ze strany VW az tak protezovan, ze ma povolenou samostatnou “sportovni” divizi a Skodovka, ktera pres dvacet let jede v zisku jak skvele promazany stroj a snasi VW kazdym rokem vetsi zlate vejce ma najednou pristrizena kridla?!
Hammunasakra
Hammunasakra
To se zkoušelo to nepomáhá = *** ***.em zůstane

Třeba tohle https😐/www.autoforum.cz/…n-tahnou-ke-dnu/ sem tu psal opakovaně a ty ses tomu opakovaně vysmíval
caliban
7 motorů, takže😒br /> 5 litr
4 litr
3 litr
2 litr
1 litr
Hybrid
Šlapací
Mokrous
2860 mm Tam bude místa víc jak v Superbu. Nebo, že by zase někdo neuměl opisovat?
CICZERO
caliban
Formentor, to zní krutopřísně. Kára pro opravdové mastodontní raply (ale s malým pindíkem).
Freddka
Jeste pockame na cenu, ta 1.5TSi se pod mega nedostane, to bude bomba 😄

Bohuzel vidlak nevi, ze si za ty stejny prachy muze koupit pulrocni BMW 520d MSport s 10 tisicema, ktery je sportovnejsi a rychlejsi a kvalitou i podvozkem uplne nekde jinde ... a jeste usetri.

Ale von chce prece hlavne to sportovni es uu veee, takze to je stejne jedno, to mu nevysvetlis.
Anonym
No čéče jám\slím, že Prochy tu cílovku odhalil.
Vidlák s trochou prachů, ale né zas moc, co ví prdlajz o autech a chce bejt jednou hogo fogo.
Anonym
Je z tebe super kůň! 😁 :yes: