Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen: Do výroby osobních automobilů půjde do roku 2010 9,5 miliardy eur

19 komentářů

Dylan McKay
Redakce mi dnes totálně zprotivila německé vozy.
Axel Springer je mor!
? >😁 :no: 8-s 8-s
WinDiesel
Tisíckrák zopakovaná lež se stává pravdou.
a navic takovato zprava se uz snad objevila, nebo ne?
Je možné, že niekto prispieva pod švihákom, lebo mu to ten švihák dovolil. Inak si neviem vysvetliť ako môže tak inteligentný človek písať v tomto čase také žvásty! :no: :no:
Dylan McKay
anonyme, chceš poslat můj autogram? 😉
Myslím,že je zbytečné propírat vztahy mezi mediálním a průmyslovým gigantem i když si myslím že jsou jistě nadstandardní(to je ale jen můj subjektivní názor)Zajímalo by mně víc,proč najednou taková mediální masáž.Souvisí snad s nástupem asijské konkurence?Ale však s ní uspěšně bojuje cca 30 let.Koncern je rozhodně težká váha a pár nových muších vah by měl bez problémů vymést z ringu,nebo je to jinak? Sem do diskusí chodí,jak jsem vyrozuměl i podnikatelé,majitelé firem,manageři kteří spíše vidí do všech možných PR strategií a dokáží odhadnout co tohle pro budoucnost znamená.Je to jenom halasnější reklama v pravý čas,nebo vážná obava ze stráty zej.východoevropského trhu (není to jen u nás v Polsku je to obdobné)
WinDiesel
Jde do toho někdo se mnou?????
Auto.cz, kampak to kráčíš??? :no:
tys snad psat ty titulky bolševického rudého práva za totáče,téměř dobový "Defenestrace prodejných českých pisálků v žoldu VW"...to kua nečti,jejich auta nekupuj,zoperuj si oči našikmo,kup ceeda,prcej číňanku,k obědu hrst rýže a autařské servery jsou po celém světě,tak nazdar.Nebo jinak, založ lepší a zkus nás tam naklákat.Já pro začátek zůstávám zde.Nazdárek >😁 :yes:
no a ty zase píšeš pro Národní odpor, ne??? 8-s Vy dva jste se asi hledali, až jste se našli... :no:
:yes: :yes: :yes:
Dylan McKay
povaleči, nedělej nám z toho tady bulvár, děkuji... 😉
Falco
Nějaké zprávy z východu, abyste si pořád nestěžovali...[odkaz] >😒]
sku.venej * Falco, zas.ata hlava ze skodovackych ho.en!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De.ile!
Klaudius
Zavri ústa a bež si ich umyť ty úbožiak. Smrdíš. :no:
Falco
Tady se člověk nezavděčí >😁
:yes: :yes: :yes:
Klaudius
No vážení, vy sa teda vyfarbujete...Vaše príspevky s príspevkami inteligentných ľudí tentokrát veľa spoločné nemajú...

Podľa mňa auto.cz môže uverejňovať čo chce, či robí dobre alebo zle, sa podľa všetkého odzrkadlí na návštevnosti servera. A to je alfa aj omega. Ak niekomu robí nejakým spôsobom reklamu, zrejme sa to vyplatí, keby nie, tak by nemalo zmysel to robiť.
Ak by kvôli tomu ľudia prestali auto.cz čítať, určite by ihneď obrátili kartu, infoserver bez návštevnosti je čistá strata. Evidentne aj PR články mnohí vítajú, kde inde by si tak dobre uľavili, že...?

Postup VW sa mi zdá dosť divný. Investuje do fabrík, šetrí na ľuďoch, vývoji aj výrobe. Som zvedavý, čo sa z toho nakoniec vykľuje.
Dylan McKay
Klaudis, redakce mi odpověděla, prostě se jim sešlo více německých článků...
Ale bylo dobré se ozvat, musí se tady "uspokojovat" všechny skupiny....