Novinky
Proč současnou Oktávku tak zmrvili a vrazili tu palubovku do kolen?
Prostě je o třídu menší než ta předchozí. Ale asi to byl záměr, jek ta auta zmenříjemnit řidičům.
Prostě je o třídu menší než ta předchozí. Ale asi to byl záměr, jek ta auta zmenříjemnit řidičům.
Dnes jsem viděl Seat Leon combi.
A Octavia je oproti tomu designový skvost.
Přitom HB Leon se mi líbí víc než Octavia. 😲
Ale Leon Combi, to je podle mě paskvil.
A Octavia je oproti tomu designový skvost.
Přitom HB Leon se mi líbí víc než Octavia. 😲
Ale Leon Combi, to je podle mě paskvil.
Noveho leona jsem neviděl, ale jestli je to ještě horší než O4, to musí být katastrofa.
No hlavně mě u nového Leonu ST šokovalo, že jeho páté dveře přesně kopírují půdorys zadního nárazníku, tj. sebemenší šťouchanec zezadu ohrožuje i tento drahý a na perfektní slícování velmi náročný plechový díl. Kdo tohle vymyslel, měl by si ihned dát pár facek!!! 😒 😒 😒 :no: Jinak po designové stránce je "staré" ST jednoznačně hezčí, o interiéru nezamořeném dotykovými tlačítky nemluvě. 😒
https😐/youtu.be/9KDb-Wa9V60
Nevim, treba si zvyknu. Ale ted mi prisla ta zad Seatu nazivo opravdu strasidelna. 😄
Nevim, treba si zvyknu. Ale ted mi prisla ta zad Seatu nazivo opravdu strasidelna. 😄
Ja neviem, Mne Škoda a Seat prídu ako cez kopirák, nenapadá ma skoro žiadny pádny dôvod vybrať si jedno alebo druhé. Buď chcem jednu alebo druhú značku, alebo je jedno z áut pre niečo výrazne výhodnejšie. VW sa snaží svoje značky výrazne profilovať, ale Škodu a Seat drží u niektorých modelov viac-menej na rovnakej vlne - Octavia/Leon v kombíku alebo Fabia/Ibiza.
octavia celkovo je najlepsie auto celej galaxie a prilahlych mliecnych drah pokial viem... pamatam si este ako porazila aj bawo 3 o triedu vyssie a uplne lavou zadnou..
Nejlepší rodinné auto,Berlingo a Rifter.O hodně větší, pohodlnější a statisíce levnější 🤣
Ale dnešní Škoda je v mnohém nejlepší značkou v rámci koncernu. A Britové to moc dobře vědí. Ano, Octavia bez debat JE klenotem českého automobilového průmyslu :yes:
Sup kombi lk 2tdi 190k 42k€
Octavia 1.5 tsi first edition 28k€
Octavia kombi 2tdi dsg 150k first edition 33k€
Fabia kombi 1 tsi monte carlo 22k €
Kodiak vrs 51k€
Atd. Rozdiel vo vybavach nepoznam
"Klenot českého automobilismu", to jsou silná slova. Je a byla prostě "levným" a velkým autem. Nikdy nebyla nejlepší ve své třídě. A nová, s úplně podělanou ergonomií, navíc aktuálně polonefunkčním sw - škoda mluvit.
Octavia byla vždy kusem auta navíc, to ano. Ale tohle v současné generaci padlo. Leon ST už je na tom shodně stejně jako Golf Variant.
Určitě má Octavia IV negativa, která plynou z aktuální koncepce koncernové techniky. Ale i přesto nemám sebemenší problém opětovně napsat - Octavia JE klenotem českého automobilového průmyslu.
Ale souhlasím, ze by bylo ideální mít na výběr a je smutné, že máme čím dál méně moznosti. Ale chápu důvody, proč to automobilky nenabízejí.