Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Land Rover Discovery se dočkal modernizace. Další facelift znamená mildhybridní šestiválce

16 komentářů

Anonym
Ten Biden mě přivádí k šílenství.
Je to v kopru.
Anonym
Bejvalo to kvůli rezervě asi.
Teď je to pokus o nějakou tradici. Když už ty auta jsou pomalu ale jistě šity.
JLR jde s rat. poruchovost je šílená.
Anonym
https😐/www.youtube.com/watch?…
chybí mi tam príma lidi z LGBT komunity a taky by ty auta měly bejt sdílený. :-!
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Freddka
To snad neni pravda, oni ten asymetricky skarady zadek nechali jak byl ... to je proste sila 😄
Proboha proc...
Blue Sun
Discovery měl asymetrický zadek vždycky. I v minulé generaci, která už ani neměla vzadu rezervní kolo. Takže proč by nenechali aspoň nějaký odkaz i v té současné?
Ada je zase tady
patri za diesely a hlavne za ten bez baterek! Hanebna je absence manualni prevodovky a rucni brzdy
webpaja
Přechod na EV jako u Bentleye? Nerozumím tomu, nová R6 má o 3/4 menší emise pevných částic než původní V6 např.
webpaja
Akorát jsem to chtěl napsat. Všechno podobná architektura, LR to cpe všude, navíc jede v upsizingu a u Jagu to nejde... :no:
fOE
Jak si z ruznych konsipratoru delam obycejne srandu, tak tady me nic jineho nez nejake konsipracni teorie o rizenem padu jaguaru vlastne ani nenapada. 😢
Dinar
o to víc je nepochopitelné, proč ty nové šestiválce nepoužívá jaguar. 😒
CICZERO
CICZERO
ProchyToman
Na fotkach Obama, nova viceprezidentka a kudrnaty deti. Z tech zviratek je nejhezci ten pejsek. V dobach kdy si modroslunickar jeste hral na vojaky (teda co to melu, delal veganske kafe sve babičce, v kuchyňce co dostal pod stromeček), se facelifty vyznačovali robustnejsimi vnitrnostmi v motoru a tuzsi karoserii a upravou interieru. Ted? Wifi, usb c, drzaky tabletu, 48 sit. Vydrzi mi to auto dvacet let bez vejmrdů abych to dokrvdlrdlal do duchodu?