Novinky
Land Rover Discovery se dočkal modernizace. Další facelift znamená mildhybridní šestiválce
16 komentářů
CICZERO
HLAVNI JE, KDO NASEL V GALERII ČERNOCHY ? ? ?
JÁ JÁ JÁ !!! PRO EVROPSKÁ TŘÍDA 😒] :-! :no:
JÁ JÁ JÁ !!! PRO EVROPSKÁ TŘÍDA 😒] :-! :no:
https😐/www.youtube.com/watch?…
chybí mi tam príma lidi z LGBT komunity a taky by ty auta měly bejt sdílený. :-!
chybí mi tam príma lidi z LGBT komunity a taky by ty auta měly bejt sdílený. :-!
CICZERO
😁 😁 😁 SHOW GREEET BIDEN ZAPADU !!! SHOW GREEET ....
sem se chtěl nechat na vakcinovat proti BEST IN COVID... ale kámo, když sem zjistil že to vyrobili Turecti emigranti tak si nejsem uplně morálně jistej... navic v kombinaci s pfizerem... na kterej nemam skrz spatný AD co mi nesedly nejvrelejsi vzpominky... :no: 😒] 😒] 😒] 😒]
sem se chtěl nechat na vakcinovat proti BEST IN COVID... ale kámo, když sem zjistil že to vyrobili Turecti emigranti tak si nejsem uplně morálně jistej... navic v kombinaci s pfizerem... na kterej nemam skrz spatný AD co mi nesedly nejvrelejsi vzpominky... :no: 😒] 😒] 😒] 😒]
patri za diesely a hlavne za ten bez baterek! Hanebna je absence manualni prevodovky a rucni brzdy
Na fotkach Obama, nova viceprezidentka a kudrnaty deti. Z tech zviratek je nejhezci ten pejsek. V dobach kdy si modroslunickar jeste hral na vojaky (teda co to melu, delal veganske kafe sve babičce, v kuchyňce co dostal pod stromeček), se facelifty vyznačovali robustnejsimi vnitrnostmi v motoru a tuzsi karoserii a upravou interieru. Ted? Wifi, usb c, drzaky tabletu, 48 sit. Vydrzi mi to auto dvacet let bez vejmrdů abych to dokrvdlrdlal do duchodu?
o to víc je nepochopitelné, proč ty nové šestiválce nepoužívá jaguar. 😒
Jak si z ruznych konsipratoru delam obycejne srandu, tak tady me nic jineho nez nejake konsipracni teorie o rizenem padu jaguaru vlastne ani nenapada. 😢
Proboha proc...
Teď je to pokus o nějakou tradici. Když už ty auta jsou pomalu ale jistě šity.
JLR jde s rat. poruchovost je šílená.