Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Omlazené Audi SQ5 TDI oficiálně: Je ještě ostřejší a plné nové techniky

16 komentářů

white label
Raději "zastaralý", než ošklivý...
pradeda777
Mě se taky líbí, protože su sám "zastaralý".... 😉 Škoda že už není V6 v benzínu..... 😒 Ale za stejný peníz je tu o kapku menší RS Q3..... :-!
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mig_35
dieselové SUV pro radost 😒
KANKUNEN
že je to nejlepší co si můžeš na delší cesty přát. Antiradar je povinnost a můžeš vyblikávat firemní oktávky, aniž by tě to sežralo. Mám rád auta a jízdu pro radost a ne abych myslel na to jak dobít, abych neměl v nádrží vír.
_Karel_
Řekl bych, že měl na mysli iX , ne X3.
Mig_35
nepochybuju o tom, že někoho může problikávání Oktávek přivádět do extáze, ale osobně dávám přednost jinému druhu zábavy za volantem😊
Dinar
Pěkně je výsledek toho "e😜erimentování" s motorizacemi do high end verzí modelů vidět na sprintu mezi S4, 340i a V60T8. Zatímco se hybridní čtyřhrnek volva přetahuje s dýzlem audi, benzinový šestiválec odjíždí... 😉
https😐/www.youtube.com/watch?…
white label
Já nepsal o X3, ale o Q5. Za mě je obecně lepší povedená evoluce, než zpackaná revoluce.
Co se týče nové X3, tak ta (dle mě) zároveň nevypadá ani moderně, ani krásně, na druhou stranu pořád lépe, než iX_. 😄
white label
Máš závodní auto?
KANKUNEN
Čím méně strávíš času na cestě, o to menší pravděpodobnost, že tě někdo nabourá. ;-\
Dinar
Já vím, právě proto píšu o X3, protože článek je o Q5, pro níž je konkurencí X3 ane iX. Jinými slovy, nesmyslné vlákno...
KANKUNEN
Dáme závody.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dinar
Nevím, ale design X3 mi nepřijde ani zastaralý ani ošklivý...
Hammunasakra
Tržní cenu nafty na vás = naftomily :😉

Jinak srovnávačka předfaceliftový verze s https😐/www.alpina-automobiles.com/…-xd4/highlights/ dopadla až BRUTALNĚ jednoznačně. Po srovnání výbavy dokonce i cenově..