Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tohle je nové nejrychlejší sériové auto na Severní smyčce. Mercedes překonal Lamborghini

13 komentářů

Hammunasakra
Už je to moc kam se auta dostávají = to prostě 99% řidičů nedá ani vzdáleně není schopno využít. Další problém je že už před desítkami let rozvoj silniční dálniční sítě přestal stíhat rozvoj aut = takže tuplovaný nesmysl

Ale i tak :yes: :yes: :yes: 😄
KANKUNEN
cena úprav. 😉
Hammunasakra
Jako kolik stojí automobilky ladění úpravy před pokusem na Severní smyčce?
Anonym
Krátkodobé zvýšení výkonu u takovéhoto motoru někam přes 1000 koní a navíc třeba jen jiný palivo...jsou zanedbatelná položka.
Alf1k
Ano a za více jak 2 roky od Lamba to fakt napadlo jenom lidi v AMG jak to pořešit. 😂
Ale i tak. Pokud jsou tvé konspirace správně, tak aspoň víme kdo to umí nejlíp 😁
Anonym
Já v dnešním světě prostě už moc nevěřím.
Je to můj subjektivní stav. A si i daný tím, že vím, jak strašně se v automotive furt lže.
A jak se dočteš níž, je tam že nevěřím žádný automobilce.
Takže ty řečičky o Lambu atd.....kdo nejlíp...aha
MB je moje oblíbená značka nemyslel jsem to rozhodně na ni.
Ale to je fuk.
Anonym
nevěřím ani jedné automobilce, že nešvindluje na NS.
kpt.Budha
Nemůžu si pomoci, ale tohle GT a z něho odvozený závoďák GT3 se mi prostě zdá jako zdaleka to nejhezčí, co po závodních tratích momentálně jezdí, nádhera 😄
Že by mi v druhém kole dal kolo je jen bonus 😄
cvergo
Podla zakulisnych informacii buduci tyzden zverejnia video z rekordnej jazdy ktoru natacali z druheho auta, kedy kameraman sedel na zadnom sedadle octavie 😉
Futurista
To nebyla Octávie, ale Kodijak RS. 😉
Hammunasakra
Bylo to natáčený 2 kamerami = jedna škodovka jela před a jedna za. Pro zvýšení atraktivnosti se několikrát během rekordní jízdy Mercedesu vystřídaly aby byl 360° záběr
Anonym
Nejrychlejší sedmimístná SÚVa na NS!
Howg.
Anonym
Ano, už jsme viděli i záznam s SSC Tuatara.
Tak snad se to povede líp.