Novinky
0
tuning je nejlepiši :yes: :yes: :-! :-! :no: :no:
Přejít do diskuze
Taras nezmysli. Neviem v akej si banke, ale ja mozem denne vybrat s bankomatu 15000-20000. Zalezi len od toho kolko mam penazi, a to este nehovorim o kartach ako je AMEX Gold.
Celkom blbosť. Už len preto, že RR a Bentley sú určené pre rôznu klientelu - RR je šoférska limuzína a Bentley si riadi majiteľ zväčša sám. Preto má obvykle aj športovejší dizajn. RR Phantom je úžasné auto, o tom potom 😊, ale Bentley Arnage je krásny, a moc. Jediné, čo sa mi nepáči na súčasnom modeli je to, že odstránili tie predné blikače, ktoré boli pôvodne mimo hlavných svetiel. Bude dosť zaujímavé, čím ho nahradia, pretože postaviť nástupcu modelu s takou charizmou je ťažké ... RR sa to podarilo - ale netreba zabúdať na to, že súčasný Phantom nie je nástupca toho modelu, ktorý dožíval keď nastúpilo BMW, ale starého modelu Phantom, ktorý sa v tej dobe už (tuším) nevyrábal.
Nezapomen, ze se bavime o vyberu z bankomatu! Ne o platbach kartou, to je neco jineho, to vim... Takze to chce klid a cist cele prispevky 😉
Ty jsi asi nepochopi rozdíly těchto dvou aut.Každé je stvořené k něčemu jinému.Tohle je auto pro rychlé zdolávání
velkých vzdáleností. Enzo je okruhová zbraň, která nabízí zážitky téměř jako Formule 1. Porovnáváš neporovnatelné.
velkých vzdáleností. Enzo je okruhová zbraň, která nabízí zážitky téměř jako Formule 1. Porovnáváš neporovnatelné.
Je vidět, že plácáš nesmysly 😉 Než bys vybral přes bankomat 30M, kde je u karet měsíční limit cca 50 tis/měs na výběr, trvalo by ti to 600 měsíců = 50 let !! Takže už abys začal 😉
Ďalší pokus zaujať a podporiť predaj...Topiaci sa aj slamky chytá. Podľa mňa je projekt Maybach už pochovaný dávno.
tak mi jako rekni co mam s tema 30-ti milionama delat? prece si nebudu kupovat nejaky suchy lambo snad jedine revenon ok tak si to teda pujdu koupit jen vyberu z bankomatu
Lépe bych to nenapsal :yes: Phantom jse jim náramně povedl, udělat tak tradiční design musela být odvaha... 😄
Já myslim že každej kdo má oči a uvidí vedle sebe Phantoma a Arnage okažitě vidí, který auto staví na tý nejlepší britský tradici a doplňuje to špičkovou technikou. A pro tebe, cousine, arnage to neni. :-! Používaj motor desítky let starej, kterej se bentley (tehdy ještě v anglických rukách) sám snažil nahradit (a nahradil předchůdcem motoru v Phantomu ). Naopak designově to auto nemá charkter. Pamatuji si, že když Rolls uváděl Phantoma (pod vedením od BMW) tak do té doby slabé prodejní výsledky kometovali slovy, že považujou za zázrak, že o předchozí model (shodný s Arnage)měl vůbec nkědo zájem, vzhledem k tomu jak vypadal. Arnage se dělá pouze proto že VW dalo předńost vývoj menší řady, a tuhle nechává nějak dožít.
Páni, to by Paroubek (to je nějaká houba?) na tu svatbu letěl! A Tupolánek by do Alp nezneužil letadlo... :-!
Enzo nie je robene na maximalku,je robene na Gcka v zakrutach..preto ho mozes sudit mozno tak v Top Gear ale nie na Nardo
Manik ktery si koupi karu za 12 melouny a jeste ju necha natunit za 2 melouny. Tak to klouvouk dolu. Ve vnitr je vic mista jak v karavanu nebo v nasem obyvaku. Je to rachot. At to nekdo koupi a da na moje auto....
Bych to upřesnil, na dvanáctiválci používaného v Phaetonu a A8 s uspořádáním do W mi nepřipadá mic tradičního, naopak u RR je předělanej dvanáctiválec s tradičtějším uspořádáním do V s tradičním objemem válců 6,75L. A vůbec celej Phantom mi připádá hodně tradiční, hlavně design. 😉
měl jsem možnost se do něj na autosalonu posadit ... a jak vzpomínám jak vzpomínám tak jsem tam nic takovhé neviděl ... stejně tak když si vybavím motor tak je to motor kterej je konstrukčně vyvinutý bentleyem a není odvození od "obyčejného" používaného v bmw .... takže já to vidím takhle 😉
340km/h dám se svým polaďeným tédéíčkem taky a nemusím mít pod zadkem skomírající značku pro nýmandy!
Jasne, Arnage je z tradicii. Stavim sa ze tam najdes vypinac svetiel z VW POLO. Bentleye patri VW tak tam o tradicii nesnivaj a zobud sa.
myslíš to auto který je udělaný od znova bez tradice bez všeho, zatímco Arnage sebou nese odkaz aut minulých a drží se maximálně jejich tradice ... 😄 ... no já bych volil jen a ppiuze Bentleye .... 😉
jako pěkný no .. ale k čemu když to nemá ani šptku urozenosti stylu a osobnosti co má Bentley Arnage .... 😄