Novinky
Zpět na článek
Ford nabízí motor z nového Shelby Mustangu GT500, stojí ale 1/3 celého auta
11 komentářů
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
Niemand
Teraz asi začínam chápať, prečo tam nechali len automat. Asi nevieš či je nová prevodovka nejak vylepšená, aby vydržala viac?
evocolt
..aaaa vysokohorska talianska prirazka v podobe spoluprace s Ferrari :-!
Tak potom sa ta nezmyselna cena da vysvetlit,kde je pes zakopany.
Sranda je,ze toto auto si priam pyta manual,ale pritom tato prevodovka bola jedno velke sklamanie a vacsina testov sa zhodla ,ze ZF-kova automatika je lepsia pre tuto strelu.
Aky si s nou mal problem?Synchrony v prevodovke?
Tak potom sa ta nezmyselna cena da vysvetlit,kde je pes zakopany.
Sranda je,ze toto auto si priam pyta manual,ale pritom tato prevodovka bola jedno velke sklamanie a vacsina testov sa zhodla ,ze ZF-kova automatika je lepsia pre tuto strelu.
Aky si s nou mal problem?Synchrony v prevodovke?
evocolt
Aspon,ze tak,kedze ta cena mi pride fakt prehnana.
Sam vidis,ze tolko stoji cely nadupany motor v USA co by teba stala len prevodovka :-!
A to sme kamaratovi v USA kupili 707 konovy motor od Moparu do jeho Challengeru za 15900 dolarov co je o dost menej ako je spominane v clanku.
Ak mas Ford ,tak Getrag tieto prevodovky vyraba nedaleko Kosic.
Sam vidis,ze tolko stoji cely nadupany motor v USA co by teba stala len prevodovka :-!
A to sme kamaratovi v USA kupili 707 konovy motor od Moparu do jeho Challengeru za 15900 dolarov co je o dost menej ako je spominane v clanku.
Ak mas Ford ,tak Getrag tieto prevodovky vyraba nedaleko Kosic.
ProchyTom
Konfekcni auto, sedan? Mergl, BMW, Audi ty lepsi. No a pak konfekce vw, škoda, seat. Automat je drahej, ale manual? Porsche, atd mozna ✌️
speedfred
Sama neviem, mení sa to ale na záruku.
Mala byť skriňa od Getragu (nie som si ale istý)
Mala byť skriňa od Getragu (nie som si ale istý)
evocolt
To co tam mas kolecka zo zlata? 😲
Na Evo ma stala fungel nova prevodovka 8000 euro a na ameriku som dal za prevodovku 3500 dolarov a to je prevodovka na vykon 620 koni a 900 Nm krutak.
Na Evo ma stala fungel nova prevodovka 8000 euro a na ameriku som dal za prevodovku 3500 dolarov a to je prevodovka na vykon 620 koni a 900 Nm krutak.
speedfred
by som ze cena až ľudová. Mne menia manualnu prevodovku (zdravím Areseho) na takmer konfekčnom sedane a cena sa má údajne pohybovať okolo 400.000Kč. Spojka,pritlačák a zotrvačník je za ďalších 100.000Kč.
Takže radosť z radenia je vykupená pekne draho.
Takže radosť z radenia je vykupená pekne draho.
3_diamanty
getrag vyraba prevodovky pre fordy u nas nedaleko v priemyselnom parku v Kechneci...cca asi 20 km od kosic... mam to co by kamenom dohodil ...