Novinky
Jak se dohodnu online na slevách?
Je to dražší?
Je to dražší?
No předpokládám, že k nějaké komunikaci přesto dojde třeba přes telefon a po odeslané konfiguraci. Objednávka beztak nebude závazná dokud se nesloží záloha na finální částku (nevim už jsem dlouho neobjednával)
Paradoxně pro spoustu lidí může bejt jednodušší smlouvat skrz email nebo telefon protože hodně lidí z očí do očí neumí smlouvat nebo se stydí atd. 😄
Paradoxně pro spoustu lidí může bejt jednodušší smlouvat skrz email nebo telefon protože hodně lidí z očí do očí neumí smlouvat nebo se stydí atd. 😄
Budoucnost je bohužel pro většinu autobazar. Současné zdražování a diktatura EV mobility způsobí jediné - nové vozy budou kupovat max firmy a živnostníci, kteří vysoké ceny mají promítnou do nákladů. EV mobilita tedy společnosti přinese především zdražení dopravy a tím i zvýšení cen služeb. Což bude znamenat další reálné snížení kupní síly. =budeme opět chudší než dnes.
Fyzické osoby budou čím dál víc chodit po bazarech... A tam to vlastně on-line nabídka je... I když koupit ojetinu JEN podle inzerátu = sebevražda :-!
Fyzické osoby budou čím dál víc chodit po bazarech... A tam to vlastně on-line nabídka je... I když koupit ojetinu JEN podle inzerátu = sebevražda :-!
Možná by nebylo špatné se, v úvahách o budoucnosti, přesunout za očekávaný mezičlánek - auta řízená lidmi a poháněná elektromotorem na elektřinu z vestavěné baterie.
Zdravím, my jsme si také nedávno pořizovali nové auto a potřebovali jsme si k němu nechat napsat kupní smlouvu... Nejprve jsme to chtěli nechat napsat někým, ale našli jsme návod zde - https😐/napovime.cz/…smlouvu-na-aut👋 a dokázali jsme to napsat sami svými vlastními silami. Mějte se a děkuji moc... Držte se v těchto hrozných dnech.
Vlastně proč ne? Nápad to určitě není špatný. Jen se teda obávám, že v současné době to s tím prodejem nových aut nebude až tak horké. Teď spíš frčí bazary. Sám jsem nedávno prodával své auto přes bazos a docela jsem koukal jak rychle bylo pryč. Myslím si ale, že velkou zásluhu na tom mělo i to, že jsem s ním prvně zajel do https😐/www.united-6.cz/ kde se postarali o to, aby auto před prodejem vypadalo co nejlépe.
Když mám auta rád a jdu si nějaké jednou za pár let vybrat, tak je počítač pitomost a ochudil bych jen sám sebe.