Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Dodge Viper SRT10 ACR – klubový závoďák na americký způsob

Nový Dodge Viper SRT10 ACR je jednou z hvězd, které zazářily na letošním autosalonu v Los Angeles. Černočervené kupé přichází s upravenou aerodynamikou, závodním podvozkem a nižší hmotností.
Zpět na článek
neregistrovaný "e)voVIII®"
19. 11. 2007 18:55
a zatačky?
ved tou upravou sa malo zlepšiť chovanie auta v zatačkach a oni s ním vo videu išli len rovinky xD to nám nemuseli ukazovať dobre vieme že viper vie isť dobre rovno ale zatačky som chcel vidieť >:-[] ale ten zaber s tým prachom za autom pekne :yes:
19. 11. 2007 16:58
Re: slabý
Myslim,ze na ty zavodni draze by to preci jen nejaky ten pozitek(prozitek)ridici prineslo a nemyslim jen neustale predjizdeni od ostatnich jezdcu s vozy kategorie Gt1,kam se Viper jiste hlasi(nebo Gt2?).--Jo,potom,takova tresnicka na dortu-v takovych dvoustech to do neceho(radeji ne do nekoho)na tom okruhu napalit-zazitek. ;-)
neregistrovaný "paroubek"
19. 11. 2007 09:33
slabý
hodně slabý video, čekal jsem alespoň nějaký driftík nebo powerslide ... i když tohle zrovna americký sportovní auta moc "nemusí" tak zmínka o upraveném podvozku jakousi naději (opět tedy marnou) dávala ... chyběl zvuk motoru, reakce v zatáčkách atd. ... dvacetivteřinový pohled pod kapotu mi přijde o ničem ... ale nemusí to být apriori špatný auto, pro lidi co se chtějí předvádět (a la Humer) asi bude atraktivní ... mě zajímá spíš něco co poskytne zážitek řidiči