Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen: 28,9 miliard eur na nové modely, motory, továrny

18 komentářů

chlape víš vůbec co to je provozní zisk, čistý zisk a provozní kapitál??? tyhle investice nemaj s čistým ziskem nic společnýho...
Klaudius
Vo Volkswagene treba predovšetkým zmeniť prístup a myslenie. Čo sa, vzhľadom na model Up! zrejme začína diať. Držím palce v tom raste. :yes:
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jestli se nepletu, tak motor z Veyronu vznikl spojením dvou W8 z Passatu. Samozřejmě následovalo ještě spoustu dalších úprav.
Cela budoucnost vw bude zrejme brzy rozhodovana
pres vetsinoveho akcionare, kterym se
nedavno stalo porsche! Uvidime co
prinese budoucnost,pry to v dozorci
rade poradne vre a tresou se zidle!!!
Až se objeví nějaký příspěvek o novém autě od VW,pak ti to připomenu,tu smysluplnou diskusi,nebo jinak:dej mi vědět,které jsou to ty fundované názory.Moc jich tu nebude.To nemá nijakou sovislost s lidmi z vývoje.
Přesně tak,nikdy není nic ideální.Warďas mne asi nepochopil-šlo mi o to,že je firma,která investuje za tři roky jeden český rozpočet a že zde(myslím pár lidí na netu),se povedou nekonečné diskuse,jestli VW ano,ne,šrot,*,chce se jim blít atd...přitom takový Talman možná ani neví,kolik prachů to je, nějakých 30 mld €.O to mi šlo,ne jestli se někomu něco podaří nebo ne.Konečně,který výrobce si přizná,že se mu něco ne-podařilo?Nikdo nikdy.Nicméně tahle investice je dost slušná.Investice, ne rozdávání kupónků a hraní si na kapitalismus...snad je to srozumitelné.Mám japonské auto a zatloukají a zatloukají,vše je v normě byť není,jen čekají,až zkončí záruka,tak co. :no:
Tak to chodí ve všech oborech, nejen u aut.
Moc se mi líbí tvůj příspěvek a určitě máš pravdu. Já sám pracuji v jedné firmě, která dodává pro koncern VW. Tipoval bych, že zřejmě asi taky působíš v oblasti automobilového průmyslu, jelikož máš asi nějaké podvědomí o tom jak to chodí.
tudydudy
...s tim ukoncenim vyroby,,pedecek".Kdyz to do ted brali u Mitsubishi,taky Amerikani,...,tak by mohli mit zajem jeste v Cine ne??Mozna by to byl dobrej marketingovej tah!!!? 😄
tudydudy
Asi tam daj osizenej motor z Veyronu 😉
V blízké budoucnosti asi těžko, ale jednou ho budou muset obměnit. Nedokážu si představit, že by příští generace Bentley Continental jezdily s V12 TDI... >😁
cuisine
neví někdo jaká je budoucnoust toho motoru ??? v bently má dvě turba, je i v a8, phaetonu, touaregu ... chystá se jeho nová generace nebo tak něco když bude teď konstrukčně nej motor V12 TDI ???
Wartburg 353W
Nechapu, kde se bere ten nazor, ze sem pisi "nuly" a "pisalkove". V tom mnozstvi lidi se vzdy najde nekdo, kdo o tom neco vi, takze v diskuzi byva vetsi mnohdy informacni hodnta nez v autorskem clanku. Mozna by ses divil, kdyby ses bavil s lidmi, kteri u VW delaji vyvoj. Jsou normalni. Problem je, ze vejsi tvar kazde velke korporace netvori lidi, kteri tvori vyrobky, ale marketingove oddeleni. Izenyr VW ti mezi 4 ocima klidne rekne, ze tohle nemaji dobre zvladnute, a nebo, ze tohle ma konkurence lepsi, ale ze tvrde makaji na zmene. Ale marketingove oddeleni uz je neco jineho, tam se pohybuji v rovine debilnich kecu a to, ze "my" jsme nej, je tam chapano jako axiom. Spousta lidi to pak sezere i s naviakem. To nepisu o VW, to plati obecne.
Tak mne napadlo😜oložit si na stůl státní rozpčet na 2008 jakéhosi česka,bysme to snad našli někde na mapě Evropy a rozpočet jedné firmy,která zhruba toté bude investovat, byť v horizontu tří let,ale stejně...zde je vidět,kdo má a kdo nemá.BTW:auto z koncernu nemám,nikdo nikoho nenutí je kupovat,přesto je lidé kupují,asi nejsou zase naprosté nuly,na rozdíl od nás,zde,pisálků.. :-!
Preco si aj do prispevku nedal : "jjjj" ??

Ty ubohy debilcek!
:no: :no:
Teraz by sa hodila tá "Budúcnosť značky...". Čo povieš?