Novinky
potom najcitanejsie budu elektra a o tych par spalovakov potom uz nikto nezakopne... 8-s ..... ale snad sa mylim 😉 😒
Spíš to směřuje k tomu, že nejčtenější budou za 10 let články, které budou popisovat jak udržet v chodu 25 let starý spalováky. Protože EV mobilita je jen diktována na křídovým papíru eurohujery bez reálné smysluplnosti a udržitelnosti.
Třeba přehlídla redakce, jak v současnosti vypadá web auto.cz. Tuna nesmyslné reklamy kam se podíváš, polovina článků na téma COBY KDYBY a třetina článků přejatých odjinud...
Hlavně že dokáže redakce přijít s lascivním závěrem, že ty obsahem nezajímavé články o EV shitech přehlídl čtenář... :no:
Hlavně že dokáže redakce přijít s lascivním závěrem, že ty obsahem nezajímavé články o EV shitech přehlídl čtenář... :no:
su vianoce... defakto sa len recykluje.... 20 naj toto... 20 naj tamto.... uz nech je aspon polka januara.... cakam info na novy outlander uz jak bejk ... aj ked u nas zrejme uz nebude... ale to je jedno... tesim sa uz moc na neho aj tak a hlavne na jeho americke/australske pripadne aj ruske testy .... :yes:
Ano, tohle tradiční bilancování a ohlédnutí se za rokem je naprosto v pořádku. Je jasné, že teď mezi svátky asi nikdo moc psát nebude.
Ale když se ohlédnu tady na směřování ACZ, tak to fakt vidím na zánik a definitivní sloučení s autorevue.cz, kam podle mě přešlo i hodně lidí z diskusí zde. Čtenost autorevue.cz podle mě bude vyšší než čtenost ACZ, ale je to jen domněnka. Každopádně testy tam jsou podle mě napsané líp.
Ale když se ohlédnu tady na směřování ACZ, tak to fakt vidím na zánik a definitivní sloučení s autorevue.cz, kam podle mě přešlo i hodně lidí z diskusí zde. Čtenost autorevue.cz podle mě bude vyšší než čtenost ACZ, ale je to jen domněnka. Každopádně testy tam jsou podle mě napsané líp.
vlastne outlander pride ofiko info a foto tusim az vo februari ( a v aprili je tu u nas uz aj PHEV eclipse cross ) ... tak uz nech je aspon februar ... tieto koncorocne a zaciatkorocne auto-suchoty spojene s recyklatmi z uplynuleho roka nemam tiez ani ja moc rad.. ale nejako to uz dame... musime :yes:
Co si má člověk odnést z testu elektroauta, nebo případně toho PHEV?
O jízdě jako takové se tam toho moc napsat nedá, protože je vždycky nudná jak černý čtverec na šedém pozadí a číst dvě stránky vychytávek, co všechno můžu kde připojit, co všechno to dělá samo, jaké zvuky to umí vyloudit a kolik barev podsvícení to má. To opravdu není moc automobilového čtení, které by automobilový fanoušek vyhledával. A bude to čím dál horší, jen co bude nuceně nastupovat určitá autonomita jízdy, kdy se vsadím za nedlouho bude povinné sledování vzdálenosti mezi auty například a pak už to bude spíše jak recenze televize, nebo domácího kina, než auta.
O jízdě jako takové se tam toho moc napsat nedá, protože je vždycky nudná jak černý čtverec na šedém pozadí a číst dvě stránky vychytávek, co všechno můžu kde připojit, co všechno to dělá samo, jaké zvuky to umí vyloudit a kolik barev podsvícení to má. To opravdu není moc automobilového čtení, které by automobilový fanoušek vyhledával. A bude to čím dál horší, jen co bude nuceně nastupovat určitá autonomita jízdy, kdy se vsadím za nedlouho bude povinné sledování vzdálenosti mezi auty například a pak už to bude spíše jak recenze televize, nebo domácího kina, než auta.
Tak hlavně, že všechna ostatní auta jsou jen a pouze o zážitcích pro řidiče. Jo jo, třeba taková Fabka, 208, i30, Karoq... úplná řidičská auta, jedno vedle druhého samá elita.
Jestlize nekoho nezajimaji EV, pak ho nezajimaji ty nejrychlejsi auta vubec. 😲
https😐/www.elonx.cz/…-volkswagen/amp/
https😐/www.elonx.cz/…-volkswagen/amp/
Dělals někdy kyokushin karate?
Odpadls po několika týdnech.
Kyokushin: Cesta poslední pravdy
Chudák Oyama nevěděl, že to co hledají, je tvoje Kojota Prius.
Já jsem první, kdo ever napsal Kojota!
proč bych to nenapsal?
Hele😒br /> Prius?
Nic se neděje.
Nicméně Roman ma pravdu, objeví se EV a win a arese jdou blejt svoje nesmysly.