Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

20 nejméně čtených testů roku 2020: Elektromobily na několik způsobů i kabriolety

24 komentářů

ice1
Tak hlavně si z toho vezměte ponaučení a přestaňte nás těmi báchorkami o elektromobilech krmit. Nikoho to nezajímá a propagandě na úrovni Pepíčka Goebbelse stejně nikdo nevěří 😄
rohYpnol
Spíš to směřuje k tomu, že nejčtenější budou za 10 let články, které budou popisovat jak udržet v chodu 25 let starý spalováky. Protože EV mobilita je jen diktována na křídovým papíru eurohujery bez reálné smysluplnosti a udržitelnosti.
Othello
Já nějaké zásadní báchorky teda nezaznamenal. Naopak jsem rád za víc názorů, člověk si udělá lepší obrázek
Arese
Vystihl jsi to perfektně! 😄 :yes: :yes: :yes:
WinDiesel
Zatím ho tady roztáčíš jen ty horký Romane. 😲 😒]
Anonym
Ale kuš chlapi. Vždyť jste nadržený jak stepní kozy abyste mohli pod každým článkem o EV rozjet svůj kolovrátek.
rohYpnol
Třeba přehlídla redakce, jak v současnosti vypadá web auto.cz. Tuna nesmyslné reklamy kam se podíváš, polovina článků na téma COBY KDYBY a třetina článků přejatých odjinud...

Hlavně že dokáže redakce přijít s lascivním závěrem, že ty obsahem nezajímavé články o EV shitech přehlídl čtenář... :no:
Mikesus
Co to má úplně společného netuším, i když 8.kyu bych ani nezminoval, ze se karate dělalo. Prošel jsem si zaky Shotokan, bohuzel skončil na 2.kyu po vaznejsim zranění kolene.
Nicméně Roman ma pravdu, objeví se EV a win a arese jdou blejt svoje nesmysly.
3_diamanty
potom najcitanejsie budu elektra a o tych par spalovakov potom uz nikto nezakopne... 8-s ..... ale snad sa mylim 😉 😒
DonVito
Jestlize nekoho nezajimaji EV, pak ho nezajimaji ty nejrychlejsi auta vubec. 😲

https😐/www.elonx.cz/…-volkswagen/amp/
kari.laz
Co si má člověk odnést z testu elektroauta, nebo případně toho PHEV?
O jízdě jako takové se tam toho moc napsat nedá, protože je vždycky nudná jak černý čtverec na šedém pozadí a číst dvě stránky vychytávek, co všechno můžu kde připojit, co všechno to dělá samo, jaké zvuky to umí vyloudit a kolik barev podsvícení to má. To opravdu není moc automobilového čtení, které by automobilový fanoušek vyhledával. A bude to čím dál horší, jen co bude nuceně nastupovat určitá autonomita jízdy, kdy se vsadím za nedlouho bude povinné sledování vzdálenosti mezi auty například a pak už to bude spíše jak recenze televize, nebo domácího kina, než auta.
Blue Sun
Tak hlavně, že všechna ostatní auta jsou jen a pouze o zážitcích pro řidiče. Jo jo, třeba taková Fabka, 208, i30, Karoq... úplná řidičská auta, jedno vedle druhého samá elita.
3_diamanty
alebo tak tak.... presne :yes:
Anonym
Myslíš ten můj názor, že pro EV ještě nedozrál čas? Pravda, netřeba toto psát, vždyť je to vidět všude kolem. Chápu, čmoudomilové mě nesnášejí z jedné strany a EV magoři z té druhé. Kde asi bude chyba? Jo, chápu, musí být ve mě.
3_diamanty
su vianoce... defakto sa len recykluje.... 20 naj toto... 20 naj tamto.... uz nech je aspon polka januara.... cakam info na novy outlander uz jak bejk ... aj ked u nas zrejme uz nebude... ale to je jedno... tesim sa uz moc na neho aj tak a hlavne na jeho americke/australske pripadne aj ruske testy .... :yes:
Arese
Copak, už zase soutěžíš o titul největšího demagoga na auto.cz 😒] :no:
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
vlastne outlander pride ofiko info a foto tusim az vo februari ( a v aprili je tu u nas uz aj PHEV eclipse cross ) ... tak uz nech je aspon februar ... tieto koncorocne a zaciatkorocne auto-suchoty spojene s recyklatmi z uplynuleho roka nemam tiez ani ja moc rad.. ale nejako to uz dame... musime :yes:
Anonym
Shotokan, 8. kyu
Anonym
Však ho máš, i v profilovce a furt ho vychvaluješ?
Já jsem první, kdo ever napsal Kojota!
proč bych to nenapsal?
Hele😒br /> Prius?
Nic se neděje.
Anonym
A zase jsi první, kdo sem napsal slovo Prius.
Anonym
Bingo!
Dělals někdy kyokushin karate?
rohYpnol
Ano, tohle tradiční bilancování a ohlédnutí se za rokem je naprosto v pořádku. Je jasné, že teď mezi svátky asi nikdo moc psát nebude.

Ale když se ohlédnu tady na směřování ACZ, tak to fakt vidím na zánik a definitivní sloučení s autorevue.cz, kam podle mě přešlo i hodně lidí z diskusí zde. Čtenost autorevue.cz podle mě bude vyšší než čtenost ACZ, ale je to jen domněnka. Každopádně testy tam jsou podle mě napsané líp.
Anonym
Proč jsem si to myslel.
Odpadls po několika týdnech.
Kyokushin: Cesta poslední pravdy
Chudák Oyama nevěděl, že to co hledají, je tvoje Kojota Prius.