Novinky
Praktičností ano: Je to mega praktické auto do města d¨tedy svým určením.
technickou vyspělostí ano: Automatická duální klima, maximální počet airbagů, 5* v euroencap (v této třídě nevídaný výsledek), moderní motory a použité technologie BandM a další
designová propracovanost ano:Umožňuje nekonečné množství verzí aˇ%t už barevná kombinace interiéru a exteriéru, praktických doplňků. Karoserie rafinovaně odkazuje na svého předchůdce. Auto se vzhledově na rozdíl od NB od VW povedlo na výbornou.
Ano tohle auto si své vízězství zaslouží i vzhledem ke konkurenci, kterou mělo.
technickou vyspělostí ano: Automatická duální klima, maximální počet airbagů, 5* v euroencap (v této třídě nevídaný výsledek), moderní motory a použité technologie BandM a další
designová propracovanost ano:Umožňuje nekonečné množství verzí aˇ%t už barevná kombinace interiéru a exteriéru, praktických doplňků. Karoserie rafinovaně odkazuje na svého předchůdce. Auto se vzhledově na rozdíl od NB od VW povedlo na výbornou.
Ano tohle auto si své vízězství zaslouží i vzhledem ke konkurenci, kterou mělo.
Fiat malá auta umí a motorizoval jimi nejen Itálii. Přeji novému Fiatu 500, aby se stal nejen ceněným, ale především hojně prodávaným modelem. Gratuluji :yes: :yes: :yes:
toto ked zbada jeden fanaticky fanusik VW tak sa mu as ikonzerva vo vrecku otvara 😄len tak dalej Fiat 😄 bomba auticko a nazivo este krajsie ako an fotkach proste super kara na rozdiel od impotentneho VW
Proč sem taháš VW!? Nechápu 😲
To už je takový místní folklór:ze všeho z VW a šáde s fédéííííííí se jim chce blít, korejec je světová hvězda atd...tak patřím mezi těch 22% či kolik,co klikli na F500, jednak fakt krásné a potom: dvakrát po sobě to Ford těžko mohl vyhrát,když základ loňského vítěze je nové Mondeo,jen to není na rozdíl od loňska dodávka,ale hodně hezké auto. :-!
Malý Fiat představuje v rámci své třídy nová měřítka pro bezpečnost, styl a vůbec celkový marketingový přístup k automobilu. Auto roku musí být nejen výborné, ale musí přinést do své třídy taky něco nového - proto třeba vloni vyhrál S-Max s tím jeho novátorským sportovním pojetím MPV. Vítězství Fiatu je zasloužené a já se těším až je začnu v Česku potkávat 😄 :yes:
At vyrobi Fiat jakykoliv *, tak s nim vzdy vyhraje auto roku v Evrope... hm, cim to asi bude? Ale pravda, dukazy o prevodech jistych fin prostredku na ucty novinaru nemam 😉
Nicmene, z vysledku ankety je zcela jasne, ze nejlepsi auto je Mazda2. Ta urcite podmazla nebyla, ale i tak skoncila 2. Prekvapujici akorat je, ze i podplaceny Ford byl prekonan malou sestrou z Japonska. Haha.
Vyse uveden berte s rezervou... jen mne proste zarazi, ze za kazdou cenu musi vyhrat auto z evropy a hodnotici kriteria jdou stranou (pomer cena/vykon atd... )
Nicmene, z vysledku ankety je zcela jasne, ze nejlepsi auto je Mazda2. Ta urcite podmazla nebyla, ale i tak skoncila 2. Prekvapujici akorat je, ze i podplaceny Ford byl prekonan malou sestrou z Japonska. Haha.
Vyse uveden berte s rezervou... jen mne proste zarazi, ze za kazdou cenu musi vyhrat auto z evropy a hodnotici kriteria jdou stranou (pomer cena/vykon atd... )
Nic nevím, nikde jsem nebyl, ale z ankety je jasné, že Mazda musela dát balík, aby se dostala do finálového výběru.
A tento svůj blábol ospravedlníš jak? Předlož důkazy. :-!
jak jsem rekl, je treba to brat s rezervou. Nicmene, vsechny testy M2, co jsem cetl, hodnotili M2 jako super pocin. Zejmena to, ze jde proti proudu, tzn. ne zvetsovani a narust vahy, ale zmenseni a snizeni hmotnosti zcelav duchu tridy supermini. A za tenhle pocin si Mazda zaslouzi metal. V Japonsku uz jej dostala.
uplne vzdy tomu tak nie je. Tento titul vyhrali tusim uz aj Yaris, Prius, Micra...
To je sice pravda, ale Micra vyhrála v roce 93, před ní však vyhrál Chrysler Horizon v roce 75 a po ní už jen jmenovaný Yaris a Prius. To znamená za posledních 33 let jsou to čtyři neevropské vozy. To je prostě podivné. Nezastávám se nijak japonských a amerických vozů, ale v evropě vítězí evropané, protože by prostě jinak bylo špatně.
Pětistovka, již 9 vítěz z Turína, další zářez na pažbě. Kdekdo doufal v Mondeo nebo Ceed, nakonec i ta Mazda 2 je "nečekaně" lepší dle poroty. Inu nezbývá než jen gratulovat vítězi. Je fakt že 500 otevírá nový rozměr malých aut, ať už jde o bezpečnost, nebo o možnost výbavy a hlavně individualizace podle přání zákazníka, což se v dnešní unifikované konfekci cení nejmíň 2x. Startem zajímavé kampaně to začalo, masivním zájmem to pokračuje a titulem auto roku 2008 to zdaleka nekončí. Gratulace!!!
Ještě, že od příštího roku se tahle anketa přejmenuje na - Autíčko roku 😄 :yes: Nemá cenu se ani rozepisovat, jestli tedy to znamená, že pětistovka je sedmkrát lepší než Mercedes C-klasse, ale k zamyšlení tahleta anketa určitě je. Domnívám se totiž, že vypovídací hodnotu tahle anketa nemá vůbec žádnou. Dokonce se domnívám, že soutěž mezi C-klasse, Mondeem, Mazdou 2 a pětistovkou je snad nepovedený vtip, v lepším případě než bulvární klání. Vždyť přece, pokud chci v jakékoli discíplíně najít nejlepšího, musím poměřovat jen mezi poměřitelnými.
No, takže učiním závěr. Jaké, že auto, bych ti z finalistů doporučil ke koupi? Sestavím tabulku😒br /> 1. Mercedes C-klasse
2. Mondeo
3. 308
4. Q
5. cee´d
6. Mazda 2
7. F500
Vybíráš-li tedy z finalistů, kup Mercedes. To je mé doporučení :yes:
No, takže učiním závěr. Jaké, že auto, bych ti z finalistů doporučil ke koupi? Sestavím tabulku😒br /> 1. Mercedes C-klasse
2. Mondeo
3. 308
4. Q
5. cee´d
6. Mazda 2
7. F500
Vybíráš-li tedy z finalistů, kup Mercedes. To je mé doporučení :yes:
Jestli jsi chtěl auta seřadit podle velikosti, tak se ti to celkem povedlo, ale vypovídající hodnotu to rovněž nemá. Akceptuji to, že takto postavená anketa srovnává v mnohém nesrovnatelné. Ale je to prostě anketa, která má v Evropě mezi kupujícími a výrobci jakousi prestiž.
Seřadil jsem ta auta podle toho, jaká je nejlepší si koupit. Doufám mě nechceš začít rozmlouvat cěčko >😁 Mimochodem, co ty bys koupil raději, F500 nebo Mercedes C?... Také se ti zdá tohle dilema nesmyslné... no, tak tak přesně nesmyslná je ta anketa.
Věc nestojí, jestli C nebo 500. Pro stěhování mám Jumper, pro více lidu a nějaký ten náklad mám Berlingo, pro reprezentaci Superb. A co mi v tom schází, je auto pro radost a taky jsem trošku retro - pak zvolím než C dycinky pětikilčo. Pokud bych stál holý, jak mne Pán Bůh stvořil, sáhnu po Mercedesu. Osobně tu anketu nepotřebuji, vím co chci.
Auto pro radost, Er, je BMW M3. Nebo Cayman. Od Porsche... Tedy pokud jsi chlap.
Souhlas, ale nejsem Aristotelis Onassis. Mě plně postačí Fiat 500 Abarth.
Pak bys ovšem měl být uznalý a "netvrdit", že F500 A je lepší než emko od BMW... tak jako to zde zažíváme dnes od kolegů.
Samozrejme, že Fiat 500 je lepší ako ako BMW M...Je oveľa mrštnejší, vojde sa do hocijakého malého priestoru, má menšiu spotrebu a nižšiu poistku. Ani 5 hviezd nie je na zahodenie. Má štýl a je odkazom slávnej minulosti, nástupca bestseleru, akých v histórii veľa nebolo. A stojí zlomok ceny BMW. Ak máš vyššie uvedené priority, je Fiat 500 bez debaty LEPŠÍ ako ktorékoľvek BMW. 😄
😉 ať žije,kdo víc ironizuje
Budeš sa diviť, ale môj príspevok je úplne prostý irónie. Povedané jednoduchým jazykom, že najlepšie auto pre každého je práve to jeho vysnívané. Kľudne môže byť pre niekoho Fiat 500 božským autom a M-ko objektom mimo záujmu... 😄
Věřím tomu,že pro někoho může být 500 vysnívané auto,ale netvrdil bych,že je lepší než mnichovský válce,jelikož pak už je lepší než 500 chodit pěšky,dostaneš a vejdeš se úplně všude,neplatíš žádnou pojistku,neutrácíš za benzín,jen za jídlo,máš většinou ekologický provoz,když dáváš bacha,tak Euroncap nepotřebuješ a když trénuješ,tak i jedeš i 10km/h.
Tak to je ještě lepší (dle tvé metodiky) jen ležet v posteli, nejlépe s nějakou, nemusíš hledat místo na parkování, platit pojistku, jsi ekologickej, nepotřebuješ ani trénovat ba ani chodit, jen se občas pohneš sem a tam.
No tak,to byla jen reakce na příspěvek výš,takže žádnou metodiku za tím nehledej,jen tě upozorním,že když s nějakou ležíš v posteli,tak určitě hledáš místo za zaparkování (jak dlouhý,záleží na tobě) a i ten trénink se hodí 😉
nebo pro opravdové chlapy EVO 😉 :-!
Tak to se pekne mylis...Jel si nekdy v puvodni 500??? Ne? tak pak si nevis co je auto pro radost...neni to o vykonu...to auto ma neskutecne charisma, a to hlavni,vytvori cloveku pri prvnim pohledu usmev na tvari...tohle umi maloktere auto!!!
Tak to se pekne mylis...Jel si nekdy v puvodni 500??? Ne? tak pak si nevis co je auto pro radost...neni to o vykonu...to auto ma neskutecne charisma, a to hlavni,vytvori cloveku pri prvnim pohledu usmev na tvari...tohle umi maloktere auto!!!
Cayman S + prázdná okreska - úsměv od ucha k uchu zaručen. A ne - není to jen o výkonu.
Klid, majkle, jel jsem ve staré 500. O radosti nemůže být ani slovo. Málo místa, žádné jízdní vlastnosti, tehdy to bylo auto pro nejméně majetné vrstvy. Normální šunka za pár smrdlíků. Jen v milém kabátku.
Jasne a proto ma fiata 500 treba Schumi ve vsech barvach a o jinych pilotech f1 ani nemluvim. myslim ze ta jednoduchost z ni dela ten kult. Ale to asi podle prispevku nepochopis... :-!
Priateľu, tam teraz si mi sklamal. Bral som Ťa za automobilového fajnšmekra. U áut ako Fiat 500 sa vyznávajú úplne iné hodnoty ako u nových áut, ktoré berieš v úvahu Ty...
Tady bude spíš problém v čase. Taky jsem byl jako dítě vožen původní pětistovkou a v tu dobu, kromě hřejivého pocitu protestu, ve smyslu, nám Trabanta nevnutíte, to auto, z pohledu motoristického fandy, žádné uspokojení nemohlo přinášet. Bylo to prosté posunovadlo. Ale to mluvím o době před víc jak třiceti lety, dnešní pohled na starou 500 jako na veterána je pochopitelně jiný, v těch intecích, o kterých píšeš. 😉
Presne tak - ako na veterána. To je, v prípade pôvodnej päťstovky, ten správny pohľad, pretože v tom praktickom pohľade dnešnej doby, ktorý vyššie prezentoval GTI, je to nedokonalý , až primitívne jednoduchý malý stroj, ktorý potreby (alebo skôr požiadavky) súčasného motoristu nemôže uspokojiť už z princípu. Preto je ten praktický, súčasný pohľad na viac ako 30-ročné auto trochu neadekvátny, a preto som sa GTI-mu ozval. 😄
P.S. To "posunovadlo" bolo ideálom doby, chcel ho mať každý. V tom malo väčšiu cenu a väčšie meno u verejnosti ako drvivá väčšina dnešných dokonalých áut...
P.S. To "posunovadlo" bolo ideálom doby, chcel ho mať každý. V tom malo väčšiu cenu a väčšie meno u verejnosti ako drvivá väčšina dnešných dokonalých áut...
Otázka není, co by si koupil (to si nech pro sebe), ale co je auto roku 2008. Odpoved jsme dostali. Ja tipoval jinak.
Je vidět, že opravdu nevíš jaký je smysl této ankety. Hodnotí se totiž automobil jako celek, jeho přínos automobilovému světu, zákazníkům, ekologii, bezpečnosti a tak dále. A pro všechny hnidopichy je tu prostě jasné poselství, v souhrnu všech vlastností toho světu (Evropě) dává zároveň nejkrásnější a nejbezpečnější miniauto na trhu. BTW pamatuji si na tvé nářky, že do auta se musí vejít čtyři osoby, po vyzkoušení 500 jsem zjistil, že je na tom stejně, ne-li lépe než tebou tak doporučované mini. Tohle je opravdu trefa, do černého, na komoru. 500 je vyprodaná, navyšuje se výroba, sbírá jedno ocenění za druhým a to vše navzdory pár škarohlídům. BRAVO Fiat, je vidět, že děláš auta, jaká lidi chtějí :yes:
Tobě ještě nikdo neřekl, že na velikosti nezáleží? >😁
To prohlášení nahoře si někam schovám, protože za rok se tu budeš rvát o místo na slunci, budeš si trhat triko jestli šestý pokračování největší nudy na kolech (G VI) vyhraje. I když mezi náma, čert ví jestli vůbec příští rok vyjede, a jestli se vůbec probojuje do finále 8-s
To prohlášení nahoře si někam schovám, protože za rok se tu budeš rvát o místo na slunci, budeš si trhat triko jestli šestý pokračování největší nudy na kolech (G VI) vyhraje. I když mezi náma, čert ví jestli vůbec příští rok vyjede, a jestli se vůbec probojuje do finále 8-s
no, kolega dole to dobře zhodnotil, tady nejde o velikost. Nebo by jsi snad své manželce doporučil céčko místo pětistovky ? Já ne. Pro sebe bych bral Mondeo, pro manželku či dceru 500 či M2, synovi cee´d (protože 308 je neskutešný kýč) no a otcovi Q (rád jezdí do přírody). Prostě každé auto pro každého...a céčko - nějak mi tu přebývá...no asi je doporučil GTI-mu a jemu podobným..Už slyším ty reakce že si něco nalhávám...ale ne, céčko fakt nepotřebuju :-! (navíc má opravdu hnusnej interiér)
S tim ja souhlasim. Ale s tim, ze 500 se hodi jak pro manzelku a dceru, tak treba i pro meho jiz dlouho v duchodu otce. Nemel bych nic proti tomu, ze bych ho sem tam ridil i ja sam. Zkratka Fiatu se zase podarilo vyrobit auto pro vsechny.
Souhlasim s C-Klasse. Ten interier ho zabije kdekoliv ho ukazou. Mazdu 2 jsem videl dnes. Je povedena, sympaticka a pekne postavena.
Souhlasim s C-Klasse. Ten interier ho zabije kdekoliv ho ukazou. Mazdu 2 jsem videl dnes. Je povedena, sympaticka a pekne postavena.
Samozřejmě, že si lžeš do kapsy, neb ta auta posuzuješ skze vlastní kapsu. To je evidentní. Přece jinak by ses bez rozmyšlení automaticky rozhdol z té sedmičky finalistů pro Meďáka. a kdybys chtěl ještě větší vnitřní prostor, pak pro Mondeo. Sakra Galante... na fiatí pohádky tu snad máme jiné kádry, ne? Mimochodem, přece mi nechceš tvrdit, že manželce bys raději nekoupil céčko... Vždyť je to dokonalost na kolech. Tedy, dokonalá manželka, dokonalé auto, dokonalý... manžel 😉
Proč to lajnuješ - svatba - první dítě - první dovolená v Jugoslávii - první MERCEDES C-KLASSE. Každý jsme individuum s jinými prioritami, potřebami, vkusem i finančním limitem. Anketa typu - co bych si koupil, kdybych na to měl, by pro tebe měla být stejně nesmyslná jako Car of The Year.
Nechci to lajnovat. Naopak, hledám objektivitu. Jistě se shodneme všichni na tom, že objektivně je nejlepším vozem z té sedmičky céčko. Není co řešit. To je objektivní stav. Tak už po tomto zjištění postrádá tahle anketa jakoukoli stopu racionality.
e vidět, že opravdu nevíš jaký je smysl této ankety. Hodnotí se totiž automobil jako celek, jeho přínos automobilovému světu, zákazníkům, ekologii, bezpečnosti a tak dále. A pro všechny hnidopichy je tu prostě jasné poselství, v souhrnu všech vlastností toho světu (Evropě) dává nejvíc zároveň nejkrásnější a nejbezpečnější miniauto na trhu.
A podle tebe v těch kategoriích, které jsi uvedl je opravdu F500 lepší než ten Mercedes? 😄
Zeman řekl správně, "novináři jsou sebranka". Pětikilo je jako každý malý fiat, akorát, že vypadá retro. Mercedes je prostě zase jen poruchový mercedes, a mondeo, je opět mondeo, možná trochu větší než dřív. Ta ostatní nominovaná auta nestojí ani za ohlédnutí. Poslední auta, který jakž takž jedou i na šotolině a sněhu a dávají nějakou radost z řízení, jsou snad už jen Suba.
😄
😄
zase nějaký subaru blázen pro kterého jsou všechna ostatní auta plechovky..jako jo- Subaru jsou dobré auta, ale odsud pocud..
Až si ty plechovky budeš každé ráno dávat k snídaní na cestě z Benešova do Čáslavi a večer nazpátek k večeři, tak uvidíš sám, jaké je to ,,odsud podsud" príma. 😉
Myslíš že benzínové dvoulitorvé Mondeo bude oproti benzínovému dvoulitrovému Legacy na okresce pomalejší nebo mín zábavné? Jestli ano tak žiješ v omylu...
Nejen v mých, ale také v očích 58 porotců z 22 evropských zemí... Je ti to málo? Spoustu dalších lidí máš zde na fóru a další statisíce až miliony běhají po světě... Glorifikováním zejména zevnitř rozladěného cé nic nezměníš :-!
no, nevím jestli by v porovnání céčka a mondea nebylo lepší mondeo (pokud odmyslíš prestiž)..jen domněnka 😄
no vsetci sa na tom cecku urcite nezhodneme. takze objektivny stav to nie je.
nechcem nijako zvelicovat vysledky tejto ankety (kazdy si aj tak robi vlastny rebricek), ale asi si si nevsimol, ze 500-ka dostala 3x viac bodov ako to tvoje "objektivne najlepsie" cecko. a samozrejme je cecko lepsie ako 500, ale nezabudaj, ze cecko a 500 su dva rozdielne svety. takze neporovnavaj neporovnatelne. ako kolega Buk uviedol, ide tu o celkovy prinos a v tomto smere to zvladla 500 3x lepsie (pozn. a hodnotenie poroty je urcite objektivnejsie ako tvoje vlastne).
btw, ked sa ti tato anketa nepaci, tak si chod pozerat vysledky zlateho volantu, to ta isto upokoji 😉
nechcem nijako zvelicovat vysledky tejto ankety (kazdy si aj tak robi vlastny rebricek), ale asi si si nevsimol, ze 500-ka dostala 3x viac bodov ako to tvoje "objektivne najlepsie" cecko. a samozrejme je cecko lepsie ako 500, ale nezabudaj, ze cecko a 500 su dva rozdielne svety. takze neporovnavaj neporovnatelne. ako kolega Buk uviedol, ide tu o celkovy prinos a v tomto smere to zvladla 500 3x lepsie (pozn. a hodnotenie poroty je urcite objektivnejsie ako tvoje vlastne).
btw, ked sa ti tato anketa nepaci, tak si chod pozerat vysledky zlateho volantu, to ta isto upokoji 😉
"...jinak by ses bez rozmyšlení automaticky rozhdol...:"
no ten, co sa tu furt automaticky a hlavne bez rozmyslania rozhoduje (aj za inych) si akurat tak ty.
vazne, ako dlho si pred casom rozmyslal, ked si vypotil tu hlasku o 500-ke ako o prepadaku? 😉
no ten, co sa tu furt automaticky a hlavne bez rozmyslania rozhoduje (aj za inych) si akurat tak ty.
vazne, ako dlho si pred casom rozmyslal, ked si vypotil tu hlasku o 500-ke ako o prepadaku? 😉
ne nelžu..k mé ženě mi sedí něco malého - a navíc má svůj názor, takže chce a bude mít P206 - dokonale k ní pasuje. Ona nechce céčko, věř tomu. Neustále jí ukazuju trojku, pěknu, ona říká "to je velký, mě se to nelíbí"..chápeš ? Nedávno jsem domů příjel 530d(půjčenou)..čekal jsem že bude mít oči navrch hlavy, řekla "hm, dobrý" to bylo vše..prostě každý má jiné priority. Co se týče mě, opravdu bych preferoval Mondeo před céčkem, je to fakt.céčko není dokonalost, interiér je něco naprosto nedokonalého. Před 3 týdny jsem projel E320CDI - můj dojem ? zklamání. Diesel bruči, auto bud jede moc či nejede vůbec, pořád je jako musíš "tlačit plynem", komfort na naši dálnici standart. Sakra, čekal jsem něco extra, není to nic extra. auto za 1,5 mega.P.S. spotřeba 10l, s 530d jsem jel stejným stylem za sedm. Mercedes nechci a tečka, mám jiné preference.
BTW jsem psal že bych bral Mondeo, nikde o 500 ani řeč, není to auto pro mě. Tím neříkám že je špatné (přecti autotip, ten máš přece rád ne pokud chválí VW 😉 )
jsem se zas nechal unést..víš co, přeju tvé manželce céčko (aneb dobrých aut není nikdy dost), ale ty přej mé to co si ona přeje...a všem ostatním manželkám jejich vysněné vozítka at už to je A8 či káčko, ony si to zaslouží, za to co s námi musí vydržet 😉 :yes: :yes: BRAVO manželky :yes: :yes: :yes:
presne tak. kdyz sme vybirali druhe auto do rodiny tak mama okamzite zavrhovala jakekoliv vetsi auto. muzes si rikat co chces GTI ale tvuj nazor je proste mensinovy. samozrejme ze Ccko je lepsi auto ale taky stopji 10x tolik, design neni nijak prevratny oproti 500 a dalsi melickosti. nehodnoti se auto v tvem podani. ty by to museli vyhravat auta za 2 mega apod...
jinak sem taky chtel poprat Mazda 2. moc lidi ji neverilo ale ukazalo se ze je to zkutecne dobre auto. bohuzel v cechach nema moc dobre postaveni. lidi na ni nejsou moc zvykly.. ale to muze byt i vyhoda. aspon neni okoukana...
jinak sem taky chtel poprat Mazda 2. moc lidi ji neverilo ale ukazalo se ze je to zkutecne dobre auto. bohuzel v cechach nema moc dobre postaveni. lidi na ni nejsou moc zvykly.. ale to muze byt i vyhoda. aspon neni okoukana...
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Problémem tohoto tvojeho vlastního "Auta roku" je zajisté zaujatá porota. Zastávám ten názor, že kdyby se vzala všechna auta světa a tvoje porota by je rozřadila do tabulek, byl by z C-klasse offroad s nejlepší průchodností, dodávka s největších nákladním prostorem, nejrychlejší auto planety, auto nejméně ovlivňující životní prostředí a vozidlo s nejlepším poměrem "cena/výkon". Hned v druhém řádku by ve všech výše zmíňených kategoriích figurovalo zřejmě BMW M3, nebo jiný jeho spoluobčan...... :no: :no: :no: :no: :no:
Tvoje doporuceni nikoho nezajima, chytraku :no: :no: :no:
Opravdu jsem právě nabyl dojmu, že tys nepovedený vtip. Ztratil jsi poslední stopy šarmu a nadhledu - nepovedený GTI. Stárneš? >😁 :-! :no:
GTI - prekvapujes ma! Cim dalej tym viac! Zacinas urazat prispievajucich (v minulej diskusii) potom sem napises tento prispevok, ktory je kvalitativne DAAALEKO od Tvojich predoslych. Co sa deje? Dochadza Ti invencia? Starnes? Alebo si len jednoducho nasrdeny, ze tam nie je nikto z koncernu? Ale aj tak, nepoznavam Ta! :no: :-!
Co je prosím tě na mém příspěvku urážlivého? 😒
Podla tvojho zmyslania by mal kazdy rok vyhrat asi Bugatti Veyron,lebo to je najlepsie auto na svete...
Ani jsem si neuvědomil,kolikrát měl Fiat auto roku,to je pak s podivem,že se jako automobilka dostal až na dno,že kterýho se oklepává a odráží někam výš,pak ale zřejmě je jedna věc nějaká anketa a druhá věc životní realita a zájem koupěchtivých,což může být diametrálně odlišné,chvalozpěvy jsou sice dobrá věc,ale trh určuje úspěšnost,četl jsem pár recenzí na 500,v kostce řečeno klady převažují nad negativama,ale jaksi kromě retro to zas až taková vychytávka není,pravda,neseděl jsem zatím v tom a nevím,zda si někdy sednu,není to můj šálek kávy,nicméně přeju mu úspěch
Jo, ten soupis nahoře, to je na velkou pochvalu. Také jsem četl ty recenze. Je mi sympatický vnitřek. Zvenku a zejména zepředu z toho nejásám.
Věřím,že s tím budou mít úspěch,ale pravděpodobně se nebude opakovat situace u originálu řady 500/600,přeci jen "sloužila" k motorizaci Itálie atd atd,mě se nová 500 vcelku líbí,ale to,že se mě líbí ještě neznamená,že bych jí chtěl,protože první otázky,která mě napadaj je : Na co? K čemu? Co s tím? Jezdit napláclej v malým připínáku jen proto,že to je retro a možná in,ne,díky,prostě bych se v tom jaksi necítil.Jinak :yes:
Je pravda, že by mohli vypsat i názory proč se jednotliví novináři rozhodli dát bod tomu či onu autu. Jinak každá anketa je trochu nespravedlivá... 😄
Knoflicek vyhral zaslouzene. Fiat ukazal jak se ozivuje legenda. Prinesl s sebou neco, co zadny jiny z finalistu neprinesl. Upouta svou krasou, zaujme kvalitou, chytne dynamikou a drzi si te svou laskou. Knoflicek je tak sympaticky, ze se stava staronovou legendou. Uz jsem se s nim projela, je uzasny. Tesim se, az se u nas zacne prodavat. Bravissimo piccolo 500.
Vždy mne v takovýchto diskuzích potěší ženský úhel pohledu. Váš názor naprosto koresponduje s názorem mé přítelkyně (pouze říká Fiátku "beruška" 😄. Počátkem jara si ho půjdeme koupit. Červený. S bílo červeným interiérem. S pětkou na boku a na kapotě.
Protože je krásný. Protože jim to spolu sluší. Protože má 5* a slušné motory se slušnou spotřebou. Protože větší auto jako mladý, ve městě žijící pár, prostě nepotřebujeme. Protože nejsem zakomplexovaný sameček jako někteří přispivatelé do této diskuze a nepotřebuji si cokoli dokazovat rozměry a image svého "bouráku".
Jsou lidé, kteří vůz kupují z důvodů ryze praktických. Jsou tací, kteří si ho pořizují z důvodů ryze "machovských". A pak jsou tací, a já jsem velmi rád že já i má přítelkyně k nim patříme, kteří si auto (či autíčko 😄 kupují jen a pouze pro RADOST.
Protože je krásný. Protože jim to spolu sluší. Protože má 5* a slušné motory se slušnou spotřebou. Protože větší auto jako mladý, ve městě žijící pár, prostě nepotřebujeme. Protože nejsem zakomplexovaný sameček jako někteří přispivatelé do této diskuze a nepotřebuji si cokoli dokazovat rozměry a image svého "bouráku".
Jsou lidé, kteří vůz kupují z důvodů ryze praktických. Jsou tací, kteří si ho pořizují z důvodů ryze "machovských". A pak jsou tací, a já jsem velmi rád že já i má přítelkyně k nim patříme, kteří si auto (či autíčko 😄 kupují jen a pouze pro RADOST.
Výsledný výsledek je dle mně nejlepší možný, tzn. nejlépe odpovídající skutečnosti. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
....zde vse bude napsano,Teda,alespon to,co cloveka bezne napadne a to co clovek bezne vyuzije.....Neni se cemu divit.Kdyz to uz vyhrala 124,nebo-li,,motokara s dverma",tak proc ne toto??Motokara ktera je snadno ovladatelna,pohodlna,pohledna.Co takove Mondeo(pro ktere jsem hlasoval).To jen rozviji rozvinute.To-sice-vlastne Fiat taky,ale daleko extremneji. :yes:
Jak jsem řekl, auto je to pěkné, líbivé. Ale praktičnost tu roli moc nehrála. Pro jednoho na lítání po městě dobré, ale už si nedovedu představit, jak do něho zasloužilá matka bude skládat nákup pro rodinu (pokud tedy nebude jezdit nakupovat každý den). Ty čtyři petflašky v kufru a ten zbytek místa by tomu i odpovídal, že to s velikostí nákupu nelze přehánět. Do kufru bych strčil mou sportovní tašku s načiním a to bych ji musel ještě trochu pomačkat (nejsem hokejový brankář). Jída na delší vzdálenosti bude utrpení, na dovolenou si to nedovedu představit.
Závěr, je to auto pěkné, ale koupit ho tak leda z rozmaru na vození jednoho až dvou zadků bez příslušenství.
Závěr, je to auto pěkné, ale koupit ho tak leda z rozmaru na vození jednoho až dvou zadků bez příslušenství.
Tak on to dokázal,prcek malej.Samozřejmě blahopřeji vítězi.Nevím jestli se už u nás prodává,ale určitě ho půjdu omrknout.Já osobně jsem si tipoval jako vítěze Mondeo...neb na nový Passat si ještě budeme muset chvíli počkat a Mercedes je příliš snobský.
Jak pravi klasik: Chce se me zvracet!!! 8-s 8-s 8-s :no: :no: :no:
A volkswagnisti muzou jit nekam!!! Moc jsem mu to pral!!! Je to auto ktere si to fakt zaslouzi a fiat ted predvadi perfektni praci...Ale nekteri lide to nepochopi...predsudky no... >😁 BRAVO FIAT
A volkswagnisti muzou jit nekam!!! Moc jsem mu to pral!!! Je to auto ktere si to fakt zaslouzi a fiat ted predvadi perfektni praci...Ale nekteri lide to nepochopi...predsudky no... >😁 BRAVO FIAT
Vitezem je Fiat 500. Je to holy fakt. Zaslouzil si to, prinesl do automobiloveho sveta nejvic. F500 prinesl vic nez Mercedes-Benz C-Klasse, vic nez Mazda2, vic nez Kia Cee'd, vic nez Ford Mondeo a vic nez Peugeot 308.
Pro nektere se stalo neco nemyslitelneho. Jak muze Fiat porazit Mercedes? Vzdyt i trakar s trojcipou hvezdou je zakonite lepsi nez kazdy Fiat. Proc? Protoze ma na kapote znak Mercedes. Je to imidzovka a image je to nejdulezitejsi. Takoveto bludy se zde docitam.
Porota oznamila viteze, odborni porotci vyzdvihli usili a korunovali to nejlepsi, zcela objektivne a bez zbytecnych spekulaci. Nic naplat, Fiat umi. Pouze nekteri "Autobusovi turiste" stale nemohou pochopit svet aut a ankety o Auto roku.
Pro nektere se stalo neco nemyslitelneho. Jak muze Fiat porazit Mercedes? Vzdyt i trakar s trojcipou hvezdou je zakonite lepsi nez kazdy Fiat. Proc? Protoze ma na kapote znak Mercedes. Je to imidzovka a image je to nejdulezitejsi. Takoveto bludy se zde docitam.
Porota oznamila viteze, odborni porotci vyzdvihli usili a korunovali to nejlepsi, zcela objektivne a bez zbytecnych spekulaci. Nic naplat, Fiat umi. Pouze nekteri "Autobusovi turiste" stale nemohou pochopit svet aut a ankety o Auto roku.
Nemyslim, ze ty svet aut chapes. Fiat 500 prinesl co? Je to kopie sveho predchudce. Navazuje na nej jak velikosti, tak designem a take zamerenim a "cenou".
Nerekl bych, ze Fiat prinesl neco noveho, nevidim v tom vubec nic noveho. Je to porad auto, je to zatracene maly auto, ma retrodesign (tedy neco "faceliftovaneho" co už tu bylo) a hraje si na pristupny vuz. Fakt je ten, ze je porad pekne drahy.
Proste nově pojata petistovka, ktera si hraje na drahou stylovku.
Asi stacilo pockat padesat let a udelat to znova s pouzitim novych materialu a tazem tu mame vzkrisenou legendu.
Ja osobne od auta ocekavam vic.
Nerekl bych, ze Fiat prinesl neco noveho, nevidim v tom vubec nic noveho. Je to porad auto, je to zatracene maly auto, ma retrodesign (tedy neco "faceliftovaneho" co už tu bylo) a hraje si na pristupny vuz. Fakt je ten, ze je porad pekne drahy.
Proste nově pojata petistovka, ktera si hraje na drahou stylovku.
Asi stacilo pockat padesat let a udelat to znova s pouzitim novych materialu a tazem tu mame vzkrisenou legendu.
Ja osobne od auta ocekavam vic.
nahoře už se to píše, ten malý Fiat přinesl 1) novou úroveň bezpečnosti ve své třídě 2) geniální design - to není jen okopírovaný vzhled staré pětistovky - to auto má v interiéru nejmodernější vybavení vč. dvouzónové klimy a přesto to pořád vypadá dokonale retro 3) úplně novou dimenzi automobilového marketingu - ty si pamatuješ, kdy u nějakého auta už rok před jeho uvedením lidi chodili k netu a kreslili, jak by chtěli aby vypadal interiér, jaké doplňky by auto mělo mít atp.? 4) Fiat to auto dokázal nejen navrhnou tak, aby jej lidé chtěli, ale zároveň zvolil takové ceny, že už teď to nestačí vyrábět. Prostě tohle auto je pro daný rok nejviditelnější nový počin, tak se s tím smiř.... (nebo tuto anketu ignoruj a upni se ke Zlatému volantu - tam vyhrála C-klasse, tak můžeš být klidný....).
ani sem se nedivil kdyz sem to docetl. rikal sem si. GTI nebo deception...
tohle neni zadny facelift ale retro nove auto. a ze se zrovna tobe nelibi to me vubec nebere. jak jiste vidis, vetsine lidem se libi. muzes protestovat, muzes nesouhlasit ale je to tak. to same mazda 2. takze az se uklidnis, muzes zase jit onan*vat k VW a medourum...
tohle neni zadny facelift ale retro nove auto. a ze se zrovna tobe nelibi to me vubec nebere. jak jiste vidis, vetsine lidem se libi. muzes protestovat, muzes nesouhlasit ale je to tak. to same mazda 2. takze az se uklidnis, muzes zase jit onan*vat k VW a medourum...
Jo jo, hlavě že když nedávno vyhrála Škoda Fabia II německý Zlatý volant, tak ses mohl dočís o "pozvolném potvrzování pozice F2 jako nejstylovějšího subkompaktu" a ten Mercedes je rovnou "socha z žuly" >😁 No a teď jinou anketu vyhrál Fiat a ty se dočteš, že "Mercedes je stejně lepší" - učebnicový příklad demagogie >😁 Holt asi někdo nemůže zkousnout, že auto, které označoval za propadák jde na dračku a že ikdyž se ještě zdaleka neprodává na všech trzích, tak to nestíhají vyrábět....
Tento "nekdo" se pletl uz mnohokrat, vlastne se vetsinou plete. Mozna si to ani neuvedomuje, ale malokdy napise neco objektivniho. Stejne se spletl, kdyz tady vykrikoval, ze Cee'd nikdy svymi prodeji nepremuze to jeho G. A to je jen jeden priklad z mnoha. Ja ho ale mam rad. Prinasi protivahu a zabavu do debaty. :yes:
GTI, tímto, viz. výše, jsi dokázal, že nejsi to, co tu prezentuješ. Jsi opravdové mucho. Opravdový šašek, kterému se musím jen smát. Ale ne, vlastně promiň, jsi nej, máš nej přehled, ....... ve skutečnosti opravdový hnidopich, jeliman, šáša. Toť vše a ideš do hate, magorenko...
Presne tak...naprosto souhlasim.Mam fakt rad Mercedesy...ale tohle prvenstvi je naprosto zaslouzene! FIAT FIAT FIAT >😁
A ty jsi pro mě vůůl, dokonce korunovaný, dokážeš se třeba vzchopit a napsat něco k tématu? Nebo tvůj reálný život a ten ve snech ovládá GTI? Jo ták, on ti nedá spát, s GTIm vstáváš, s GTIm uléháš, ale pořád ne a ne na něj nějak dosáhnout. Asi tě to hodně sere, ale což, to úděl těch neúspěšných, zapšklých a zavistlivých. 😉
No jo, GTI lidi rozděluje - jedni ho nenávidí, druzí milují... Na některé dokonce zapůsobil tak hluboce, že se snaží i přejmout jeho styl vyjadřování... Ostatně, tys zatím taky jen stihnul pohanět F500 a žádnou kloudnou "myšlénku" jsme neslyšeli, že? Jo vlastně jo, že má Fiat malej kufr >😁 >😁 >😁 To je opravdu hloubková analýza >😁 >😁
pekný grcko, ten fiat. A ešte tá kvalitka, uvidíte po čase - Fiat je proste trieda....
Inak je vidno, že 70 % porotcov boli ženy.
Moje názory na uvedené autá😒br /> Fiat 500 - viď hore
Mazda2 - jeden z mojich kandidátov
Ford Mondeo - automobilový výkal v novom kabáte
Kia Cee’d - to auto sa sem dostalo asi iba 7 ročnej záruke, inak sa mi vôbec nepáči
Nissan Qashqai - druhý z mojich kandidátov, z dôvodu, že Nissan týmto modelov zaviedol novú triedu(ktorá mi vyhovuje)
Mercedes-Benz C - cirkus na kolesách, hlavne keď to ovešáte všelijakými chrómovými doplnkami
Peugeot 308 - ako sa mohlo toto auto dostať do rebríčka, to nechápem, to už tam mali dať radšej fabiu, tá je krajšia ako tento hermafrodit (a to je fabia podľa mňa riadny kus nevydareného auta)
Inak je vidno, že 70 % porotcov boli ženy.
Moje názory na uvedené autá😒br /> Fiat 500 - viď hore
Mazda2 - jeden z mojich kandidátov
Ford Mondeo - automobilový výkal v novom kabáte
Kia Cee’d - to auto sa sem dostalo asi iba 7 ročnej záruke, inak sa mi vôbec nepáči
Nissan Qashqai - druhý z mojich kandidátov, z dôvodu, že Nissan týmto modelov zaviedol novú triedu(ktorá mi vyhovuje)
Mercedes-Benz C - cirkus na kolesách, hlavne keď to ovešáte všelijakými chrómovými doplnkami
Peugeot 308 - ako sa mohlo toto auto dostať do rebríčka, to nechápem, to už tam mali dať radšej fabiu, tá je krajšia ako tento hermafrodit (a to je fabia podľa mňa riadny kus nevydareného auta)
Odpovedz mi! Načo to sem píšeš? Načo tu diskusiu ešte viac zasieráš?
na tvojom mieste by som sa najprv pozrel na svoje príspevky. Jediný, kto tu zasiera diskusiu, si ty. Vážne, zamyslel si sa nad sebou niekedy?
Ale no tak, nebudeme se tady soudit. Vsadím se, že kdyby jsme se tady všichni setkali, tak si dobře pokecáme u pivka, ti mladší u limonády... 😉
Já byl už na dvou srazech MOJE.AUTO.CZ a mám takových nových přátel. A nevadí mi, že tenhle fandí VW, ten zase Renaultu, támhle ten jezdí 120ácou... Jedno jsme měli společné, chutná nám plzeň a líbí se nám holky... 😄
Já byl už na dvou srazech MOJE.AUTO.CZ a mám takových nových přátel. A nevadí mi, že tenhle fandí VW, ten zase Renaultu, támhle ten jezdí 120ácou... Jedno jsme měli společné, chutná nám plzeň a líbí se nám holky... 😄
Auto roku 2008 má být vyhlášeno až v pondělí 19.11., viz oficiální stránky ankety www.caroftheyear.org
je dohrano. ja jsem celkem spokojenej. mozna ze mondeo mohlo byt vis ale jinak to celkem chapu. FIAT i Mazda udelali velice dobra auta a zaslouzi si pochvalu. jen tak dal...
Ak dovolíte skúsim aj ja prispieť - trocha skromne do tejto diskusie.Kedže je tu pár pacientov typu GTI pre ktorých je každý argument zbytočný, verím že sa tu nájde zopár rozumných ľudí ktorý zládnu niektoré argumenty. S GTI sa - a jemu podobnými sa hádať nemienim, je to totálne zbytočné. Majú patent na rozum a myslia si že pojedli všetku múdrosť sveta... Ak môžem skromne podotknúť hneď na úvod, pracujem a skutočne som aj vyštudoval design, hoci nie konkrétne odvetvie transport designu, ale je to predsa len blízka špecializácia. Ďalej to rozoberať nebudem. Totiž hneď ako sa zverejnili kandidáti na auto roka som na inom vebe napísal že sa všetcia môžu aj ...posrať, aj tak to vyhrá 500. Takmer ma za to ostatný ukameňovali...A teraz prečo vyhrala práve 500? Fiat zvolil dnes najžiadanejšiu a v podstate najspoľahlivejšiu formu designu a to je retrodesign. Perfektne dokázala pretaviť odkaz starej Fiatky do súčasnej 500 a urobiť ju maximálne individualistickú. To auto, čo sa týka designu je takmer dokonalé. Každý, kto raz v živote videl starú 500, ak uvidí novú, hneď vie načo sa pozerá. Fiat to nepoňal ako auto, ale ako člena rodiny. Okrem toho to napratal vyspelou technikou a podaril sa nu skvelý úspech v testoch bezpečnosti. Presne takéto produkty získavajú ceny v designe - totiž za design s odkazom na skvelú históriu, za inovatívnosť a možnosť maximálnej individualizácie a za fluidum ktoré celý produkt má... Totiž nie je problém postaviť auto za 2 melóny a napchať doňho techniku sci-fi, postaviť ho krásne atď. Je totiž umenie niečo obdobné, zabaliť do produktu pre masy. Som absolútne presvedčený že Mondeo či C-čko sú nesporne lepšie autá, no v súboji s 500 nemali ani najmenší nárok. Skrátka mali smolu že sa stretli práve s týmto malým prckom. Či sa to niekomu páči alebo nie, 500 je zaslúženým víťazom. A ešte niečo na záver podľa mojich osobných skúseností to mercedes bude mať hovadsky ťažké vyhrať niekedy túto anketu a to pre filozofiu značky. Totiž ide o luxusnejší segment. Vyhral by to áno, no musel by ho zrejme poháňať motor ktorý by šiel na vzduch či byť nejakým spôsobom totálne prevratný. Ináč sa mu to ešte dlhú dobu nepodarí. Možno sú to tvrdé slová a čakám na to slušnú odozvu, no každý kto sa na to reálne pozrie mi dá za pravdu. Ďakujem...
Jen bych podotknul, že zatím nikdo nespecifikoval, co je to "nejlepší auto". V čem je lepší céčko, než 500? Ve výkonu? Jistě. V pohodlí? Samozřejmě. V luxusu? Bez debat. V obratnosti ve městě? Kdepak. V provozních nákladech? Ani náhodou. Image? No, každý má ve své třídě jednu z nejlepších. A takhle bych mohl pokračovat. Vždycky záleží na tom, co se posuzuje a tady se posuzuje celek za všech možných úhlů pohledu. Nedávno tady jistý člověk vehementně bránil Passata, že sice není v ničem nejlepší (oponenti mu předhazovali, že to auto má lepší motory, to zase spotřebu, jiné zase lepší jízdní vlastnosti), ale jako celek je nej. A to je případ i této 500. V něčem je nejlepší ona, v jiných parametrech jiná auta, ale v globále dali body Fiatu. :yes:
Tak to teda nesouhlasím,že není problém "postavit auto za dva melouny a nacpat do něj techniku sci-fi,postavit ho krásně atd". Člověče,proč Vám nevěřím ani slovo,vy jste se v automotivu nikdy nepohyboval a vážně pochybuju o tom,že jste se vůbec někdy pohyboval v designu. Víte,kolik se třeba během roku "urodí" v těch a těch design-centrech studií,kolik se postaví jako makety atd,kolik jako předváděčky na výstavy a autosalóny a kolik se pak dostane od prototypů do série? Já pouze řeknu,Fiat potřebuje prodejní trhák jako sůl,proto ta převlečená 500,vítězí čistá racionalita a ekonomika,zabalená do retro kabátu a s několika vychytávkama v interiéru.
Fandil jsme mu a věřil jsme mu. A jestli někdo nechápe,za co si 500 titul vybojovala,tak se podle mě nevyzná v autech- tohle auto je totiž osobité a přitom pořád lidové. Ve své třídě vyniká nad konkurenty snad ve všech směrech a přitom není nijak výrazně dražší. Prostě letos si ten titul nikdo jiný nezasloužil. Fiat 500 je po dlouhé době auto, při jehož tvorbě technici přemýšleli. :yes:
Ano, tentokrát to bylo zřejmé od začátku, byl tu jediný opravdový adept na vítěztví a komu to nebylo jasné, bohužel nemá takový přehled o automobilech.
F500 je skvost, jedinečnost, která se snoubí s hodně nadstandardní výbavou ve všech směrech, ale hlavně bezpečnosti (5 hvězd v euroNCAP)
Mohl by si snad někdo představit za vítěze MB? Auto, které v podstatě nenabízí nic nového ani dech vyrážejícího, snad jedině cena, její výše je ovšem neadekvátní, Mazda2 také zůstala na svém, kromě zatraktivnění designu, Mondeo slušné auto ve svém segmentu, ale na titul to není, Ceed poměr cena/výbava, celkově zajímavé, nicméně žádné auto není pro motoristický svět, tak jiné, v uvozovkách nové a přitažlivé jako je právě F500.
Gratuluji Fiatu. :yes:
F500 je skvost, jedinečnost, která se snoubí s hodně nadstandardní výbavou ve všech směrech, ale hlavně bezpečnosti (5 hvězd v euroNCAP)
Mohl by si snad někdo představit za vítěze MB? Auto, které v podstatě nenabízí nic nového ani dech vyrážejícího, snad jedině cena, její výše je ovšem neadekvátní, Mazda2 také zůstala na svém, kromě zatraktivnění designu, Mondeo slušné auto ve svém segmentu, ale na titul to není, Ceed poměr cena/výbava, celkově zajímavé, nicméně žádné auto není pro motoristický svět, tak jiné, v uvozovkách nové a přitažlivé jako je právě F500.
Gratuluji Fiatu. :yes:
Hej, diskutére, ty, obhajující zde vítězství 500ky , nebo naopak, ty, nechápavě kroutící hlavou nad jejím vítězstvím, vráť se zpět do diskuse pod nominacemi a podívej se na to, cos tehdy psal, a koho jsi tipoval za vítěze. Nejde tu totiž o to, které auto podle kohokoliv z nás mělo vyhrát, ale o to, které auto v anketě Auto roku skutečně vyhrálo, tedy vyhrálo v soutěži s určitými pravidly, určitou porotou, určitou tradicí a zvyklostmi. Než budete jeden druhého osočovat z toho, že se nevyzná v autobranži, prd tomu rozumí atd. atp. podívejte se, jak jste vy sami vloni nebo letos tipovali a jaké pak byly skutečné výsledky. Podobně jako v životě, nakonec nikdo nehodnotí tvou snahu, touhy nebo názory, ve finále vždy rozhodují jen a jen výsledky. 😉
Jestli myslíš mě, tak si to přečti ještě jednou, to předchozí, pod nominací, koho jsem tipoval, já netipoval, byl jsem o vítězi přesvědčen, tentokrát jo.
Hej Dinare,
gratulujem k spravnemu tipu 😉 ale nemozem Ti nepripomenut ako si Forda a Mazdu svojou logikou hodil cez palubu.
500vke aj Tebe to prajem, ale uznaj ze to bola tak trochu stastna nahoda...
gratulujem k spravnemu tipu 😉 ale nemozem Ti nepripomenut ako si Forda a Mazdu svojou logikou hodil cez palubu.
500vke aj Tebe to prajem, ale uznaj ze to bola tak trochu stastna nahoda...
Jsem moc rád, že 500 vyhrála a že je Mazda 2 druhá. Je to ocenění nápadů a šmrncu na úkor hrubé síly, kterou někteří výrobci stále prosazují.
Jde mi ale o něco jiného. Opravte mě, jestli se mýlím, ale podle mě došlo k nesprávnému výkladu předcházející ankety, jejíž otázka zněla "Titul Car of the Year 2008 bude nosit...". Touto otázkou se přece respondenta ptám na názor (odhad), jak dopadne výsledek oficiální volby COTY 2008, a nikoli na jeho vlastní názor, koho by volil on! Vydávat proto nyní výsledek této ankety za volbu čtenářů ("... 6100 čtenářů www.auto.cz by rozhodlo jinak."), považuji za zcela mylné.
Jde mi ale o něco jiného. Opravte mě, jestli se mýlím, ale podle mě došlo k nesprávnému výkladu předcházející ankety, jejíž otázka zněla "Titul Car of the Year 2008 bude nosit...". Touto otázkou se přece respondenta ptám na názor (odhad), jak dopadne výsledek oficiální volby COTY 2008, a nikoli na jeho vlastní názor, koho by volil on! Vydávat proto nyní výsledek této ankety za volbu čtenářů ("... 6100 čtenářů www.auto.cz by rozhodlo jinak."), považuji za zcela mylné.
koukněte na německej web, frantíci upravili Tatru 603, zejména interier, a vystavují ji na L.A.autoshow... to jenom aby sme měli představu jaký super auta se dělaly nedávno :yes: :yes:
Chvíli jsem se děsil (asi pod vlivem hlasování zde na auto.cz), že by snad mohlo vyhrát Mondeo (a proč asi?). Jsem více, než spokojený: Fiat 500 objektivně JE nejlepší, pro důvody napsané už mnohými přede mnou. A ještě více mě těší úspěch Mazdy 2, malého auta, které jde proti trendu všeobecného růstu, aniž by omezovalo komfort a užitnou hodnotu. Zbytek už je celkem logický. Mondeo je dobré, ale ne revoluční. Cee'd je jen kapkou v moři, nemá žádný přínos vyjma záruky. Qashqai je fajn a inovativní, ale segmentově okrajový. M-B C neukázal nic, co by nebylo běžné v jeho třídě a doplnil to dávkou neestetična. Myslím, že i odvar svého předchůdce Peugeot 308 je lepší.
Tohle je přesně ten zcestný pohled na podobné soutěže, nad kterým se nedá jinak než pousmát. Projekce vlastního žebříčku hodnot do výsledků nějaké soutěže s určitými pravidly. Pro lidi tvého typu, by se tu GTI mohl vypsat, a stejně nepochopíte, o čem je řeč.
Napsal Dinar, GTIho dvojče.
Co bys taky jiného mohl napsat, že. 😲 Ještě jednou si přečti, cos o výsledcích napsal, třeba ti to dojde.
Pravda bolí, že? Vypadá to, že mé názory nejsou jen mé, ale sdílené širší veřejností (i tady) a také odbornou porotou. 😉
Blue... nechci ti kazit víkend, ale tak odvážné tvrzení, totiž, že máš nějaké názory... to jsem tu jen tak nečetl.
Každý člověk má názory, pane GTI. Ať už vy, nebo já, nebo spoludiskutující Dinar, či ostatní. Někdo své názory vydává za jediné pravdy, jiný to nemá zapotřebí.
P.S. Víkend mi nemůžete zkazit, jste totiž internetové nic. To samé, co já pro vás. Je to jen hra. Vše je jen hra.
P.S. Víkend mi nemůžete zkazit, jste totiž internetové nic. To samé, co já pro vás. Je to jen hra. Vše je jen hra.
Pravda bolí? Sune, další ukázka tvého "objektivního" pohledu na Auto roku. Tím, že mi podsunuješ nějakou emoci při pohledu na výsledky této ankety, jasně říkáš, že ty je v tomto ohledu sám máš. A to je ten problém, o kterém se ti tu snažím něco naznačit, nejsi schopen, žádného objektivního hodnocení, tím slovem se tu pouze oháníš, prostě do výsledků promítáš svým komentářem své představy. Nebo se pletu a máš před sebou podrobnější výsledky s hodnocením jednotlivých kriterií a komentářem poroty, ale řekl bych, že spíš je to ta první možnost.
Pravdou, Dinare, je výsledek hlasování poroty. To je ta objektivní pravda. Další pravdou jsou recenze (i zde na auto.cz), ze kterých se ona uvedená tvrzení vzala v mém příspěvku. Ještěže nejsem vám tváří v tvář. Nechtěl bych dopadnout jako svatý Štěpán.
Tak teď jsi mě dostal, ty Štěpáne, jaký jsi ty ale skromný chlapec. >😁 Já bych tě spíš, pro to, cos tu předvedl ve svém komentáři výsledků Auta roku, přirovnal k těm stovkám vykladačů Bible, z nichž každý věděl naprosto přesně, že jeho výklad je ten jediný správný, a podobně jako ty, skrz biblická fakta strkali světu jen a pouze svůj vlastní pohled na věc. Ale bát se nemusíš, tenhle přístup je pouze ukázkou duševní nezralosti, a za tu tě dnes nikdo kamenovat nebude.
A přestaň plácat o pravdě, výsledky ankety nijak nezpochybňuju, to, k čemu jsem měl výhrady, byla tvá interpretace.
:-!
A přestaň plácat o pravdě, výsledky ankety nijak nezpochybňuju, to, k čemu jsem měl výhrady, byla tvá interpretace.
:-!
Každý má nejaký názor. Že nie je zhodný s názormi GTI-ho, nie je choroba.
Fiat nevyhral v súťaži, nazval by som to skôr novinárskou anketou. Výsledky nikoho k ničomu nezaväzujú.
Naproti tomu rebríček od GTI-ho mi ani trochu nesedí. Cítim náznak demagógie (možno je to silné slovo, ale neviem nájsť vhodný ekvivalent), akoby mi chcel predpísať, čo sa mi má páčiť. V istom uhle pohľadu je to názor blue.suna jeho obdobou - vyjadruje názor jedného človeka. Nie je mi preto celkom jasné, v čom je horší napríklad od názoru GTI-ho, alebo hoci Tvojho.
Priznám sa, že príspevky, ktoré nám porcuje GTI som začal mať vcelku rád, aj keď sa s ich obsahom často nestotožňujem. Jeho pohľad je často jednostranný a priamy, nepripúšťajúci žiadnu inú alternatívu. Pre hodnotenie áut má takmer jednoznačné kritériá, ktoré nie každý uznáva. Ale mne napríklad rozširuje obzor o veci, na ktoré som sám nemyslel, hoci iné skutočnosti, pre mňa smerodajné, nerešpektuje vôbec. Holt, človek je tvor zložitý... 😄
Fiat nevyhral v súťaži, nazval by som to skôr novinárskou anketou. Výsledky nikoho k ničomu nezaväzujú.
Naproti tomu rebríček od GTI-ho mi ani trochu nesedí. Cítim náznak demagógie (možno je to silné slovo, ale neviem nájsť vhodný ekvivalent), akoby mi chcel predpísať, čo sa mi má páčiť. V istom uhle pohľadu je to názor blue.suna jeho obdobou - vyjadruje názor jedného človeka. Nie je mi preto celkom jasné, v čom je horší napríklad od názoru GTI-ho, alebo hoci Tvojho.
Priznám sa, že príspevky, ktoré nám porcuje GTI som začal mať vcelku rád, aj keď sa s ich obsahom často nestotožňujem. Jeho pohľad je často jednostranný a priamy, nepripúšťajúci žiadnu inú alternatívu. Pre hodnotenie áut má takmer jednoznačné kritériá, ktoré nie každý uznáva. Ale mne napríklad rozširuje obzor o veci, na ktoré som sám nemyslel, hoci iné skutočnosti, pre mňa smerodajné, nerešpektuje vôbec. Holt, človek je tvor zložitý... 😄
Tys tu ode mně někde četl můj výklad výsledků Auto roku, proč to které auto dopadlo jak dopadlo? Něco takového, Klaudie, nikdy nenapíšu, nemám k výsledkům této ankety jinou informaci než konečné umístění. Body a komentáře poroty tu nikde nejsou, takže jakákoliv moje interpretace, proč to tak dopadlo, by byla pouze snůškou mých názorů, které můžou mít ke skutečnosti (obodování a komentář poroty) velmi daleko, proto se vůči podobným pokusům místních objasňovatelů ve stylu, "to je přece jasné, že to muselo dopadnout tak, protože tohle je super a tohle na h.." ohrazuji. O svých preferencích mezi letošními auty píšu mimo jakoukoliv souvislost s anketou Auto roku. 😉
Ja nepíšem o tom, priateľu. Píšem len o tom, že sa tu prezentujú názory, nie objektívne hodnotenia. A každý ho môže mať iný. V súlade alebo v protiklade napríklad s mojim názorom. Ak si to blue.sun myslí, tak nech si to myslí. Každý má iný štýl písania a iný prúd myšlienok. keby si to isté ako blue.sun chcel napísať Ty, ver, že by to vyznelo celkom inak.
Nie je to tu len o realite a objektivite, ale najmä o subjektívnych názoroch a pocitoch. Niekedy si príliš kritický. 😄
Nie je to tu len o realite a objektivite, ale najmä o subjektívnych názoroch a pocitoch. Niekedy si príliš kritický. 😄
F500 nové moderní auto se silným odkazem do slavné minulosti, cenové přijatelné, bezbečné s bezkonkurenční možností přizpůsobní vkusu zákazníka :yes: Doba slizkých stříbrných krabic pomalu, ale jistě končí. Fiat to chytil za správný konec. No, Mondeo, co k tomu říci, snad jen, že přeji bankrotářům od Fordu brzký návrat na vrchol >😒] >😒] >😒]
No, to jsou mi věci. Já tiše doufal, že ostrý diskuzní empétrojkový kovboj má v autech jasno. Kára ti přece musí vypružit žlázy. Musí ti nabudit dravčí touhy. Letíš nocí v Mondeu ST, řežeš asfalt xenonem a vedle tebe sténá roztoužená diva. Podřazuješ zásadně s meziplynem a v dlouhým táhlým bys pravé kopyto neumravnil ani náhodou. Ale ne, ono je to všechno jinak. Návraty do dětství, houpací koníček, ten to tu rozmetá do všech stran. Žádné neholené strniště, žádné tvrdé pohledy. Žádnej drzek v em tři. Tuli muli... ťu ˇťu ťu. Svět dokonale vyměk´. Někdo tu dokonce velebí pětistovkovou individualizaci... asi má na mysli obtisky na karoserii... no, tak přesně o tom to je. U někoho. Já tvrdím, že auto pro chlapa má být auto pro chlapa. Musí mít grády a musí být uhrančivé. To ostatní, to laskavě přenechávejme našim drahým polovičkám. Ano, v tomto kontextu velebím pětistovku. Za mne to tu do včerejší noci vyznala Kateřina. Nahoře si to přečti, to je pro mne dokonalé vyznání Fiatu. Ovšem ty, cos zač? Vyměklej registrovanej hošan? Nebo snad banánovej Rambo? Co snídáš? Krvavej stejk z argentýnského býčka, či patnáct zrníček prosa? Odpověz si sám. Pak teprve jásej. Nebo plač...
Tvoje neustálé zpochybňování mužství nebo sexuální orientace lidí s odlišným názorem svědčí o mnohém. Já bych to označil za omezenost. :no:
Taháš ještě za sebou na provázku kačera? Pokud ano, pak tě chápu. Mimochodem, nikdy nikde jsem nezpochybňoval mužství, naopak. Stavím na tom vztah k věcem. Tak jako dokonale ctím svět ženy... v jeho kráse, v jeho jedinečnosti. A právě aktuálně píši, že nahoře Kateřina absolutně dokonale vypsala svůj vztah k fiatu. A já to, co napsala mohu podepsat. Vyjádřila přesně to, co si v těchto intencích myslím. O pětistovce o ženě a o chlapském světě. Kapiš, stydlíne?
Zas až tak zle bych to neviděl. Pětistovka je zde pasována do role přístupného vozítka. Spousta mladých kluků, kterých je v diskuzi většina, vidí v tomto voze něco, na co "mohou" dosáhnout a auto je to líbivé. Proč se kvůli němu nebít?
Na druhou stranu každý, který ví o čem je život, by si tento vůz jako primární, případně sekundární asi nikdy nekoupil. Jsme poměrně specifický trh, který se od zbytku Evropy liší.
Na druhou stranu každý, který ví o čem je život, by si tento vůz jako primární, případně sekundární asi nikdy nekoupil. Jsme poměrně specifický trh, který se od zbytku Evropy liší.
Jo jenže z těch mladých kluků si takřka nikdo tu pětistovku nepořídí. Především je to dámské auto. Svět je dnes jinde, než byla před padesáti lety Itálie. Svět dnes nabízí za obdobný peníz jiná auta. Pětistovka je stylové autíčko do města. Tohle se nepochybně povedlo. Ovšem chlap... to promiň. Četl jsem tu dokonce i to, že MINI není pro chlapa, no tak v tomto kontextu bych se musel zeptat pro koho je pětistovka 😄
Přelouskal jsem to tu všechno, a... už jsem ti to kdysi psal, máš můj obdiv za vytrvalost, navíc i několik konkrétních výsledků, viz. postupná proměna některých nicků v kvalitní diskutéry, ale i tak si někdy říkám, že tě to ještě pořád baví. 😉 :yes:
Je to chudáček s komplexem, malej, obtloustlej, takže se tu snaží snít, že v rychlém autě udělá v tomto směru díru do světa. Hraje tu na drsňáka..
Snídám např. rohlíky, sýr, šunku atd., kdyby tě to zajímalo..
Snídám např. rohlíky, sýr, šunku atd., kdyby tě to zajímalo..
Já podle sebe soudím tebe... Něco tady kdysi psal o NB... No nejlépe v růžové... >😁
Jinak jestli sem správně pochopil Dinara, pak jeho pokoře tleskám.. PO prvé se odprostil z vlivu svého pána, Pana vrchního Adlatuse. Vítej mezi normálními.
Jinak jestli sem správně pochopil Dinara, pak jeho pokoře tleskám.. PO prvé se odprostil z vlivu svého pána, Pana vrchního Adlatuse. Vítej mezi normálními.
Tvůj problém není v tom, že bys trpěl vysokým sebevědomím, ale v tom, že jsi naprosto splachovací. Na sousedním fóru jsi svým fiatím zoufalstvím všem už dlouhou dobu jen pro smích, tady, kde naštěstí neprudíš tak často, ještě pořád najdeš nějakého sobě podobného přícmrdu s orezlým puntem, který bude křičet v šiku s tebou. Psal jsem ti to už několikrát, Wolffe, pro mně nejsi partner.
A pokud jde o Auto roku, vloni jsem při nominacích dal svůj tip na vítěze, S-Max, vyhrál kdo? Letos jsem za vítěze tipoval 500ku, vyhrála 500ka. Moje osobní preference v tom nehrají roli, to je základní rozdíl mezi člověkem, který se vyzná a magorem postiženým obsesí k jedné značce. A pokud jde o ta cizí slova, Wolffe, několikrát jsem ti už psal, že je Adlatus bez Adlata. 😉
A pokud jde o Auto roku, vloni jsem při nominacích dal svůj tip na vítěze, S-Max, vyhrál kdo? Letos jsem za vítěze tipoval 500ku, vyhrála 500ka. Moje osobní preference v tom nehrají roli, to je základní rozdíl mezi člověkem, který se vyzná a magorem postiženým obsesí k jedné značce. A pokud jde o ta cizí slova, Wolffe, několikrát jsem ti už psal, že je Adlatus bez Adlata. 😉
Souhlasím s tebou, ty pro mě taky nejsi partner... Akorát jsi se dokázal momentálně odprostit od hloupách komentářů. To, že sis to teď pokazil je jen tvůj problém... Adlatus je zase jen Adlatus a je mi úplně jedno jak to ty hodláš skloňovat a nebo ne. To sem jaksi nepatří. Stejně jako ty dokážu zhodnit víceméně přesně, které auto zvítězí a které ne... A i dkyby nedej bože vyhrál někdy VW, tak se s tím narozdíl od jiných jedinců dokážu srovnat. Mohu být fanda jedné značky... ale musím mít rozum, což zde hodně lidí bohužel nemá..., když nedokáží pochopit základní parametry, na kterých je tato soutěž založená... Ty je chápeš (no někdy se tomu divím), ale jeden vyšinutý jedinec stále ne a o tom to je. I když mě to nepřekvapuje...
:yes: Nejvíce se za mužství schovává a vyvolává jej ten, který žádné nemá. Ale jinak musím použít jeho slova: Houpací koníček - toť ten šáša, co se schovává za přezdívkou gti. V podstatě ale chudák.
Jak schovává, já se přece za mužství neschovávám. Naopak, já mužství velebím. A dokola vypisuji, že pětistovka je nádherné autíčko. Ovšem dámské. Chlapa si umím představit v Touaregu... a tak, ovšem, že bych jako rdousil v dlouhým táhlým pětistovku... >😒] To ode mně prostě nečekej. Natolik ještě chlap jsem 😉 :yes:
auta pre chlapov, auta pre damy. blbost. vsetky auta su pre ludi. chlap v 500 moze byt rovnako chlap ako dama v Q7 zostane damou.
to, co tu prezentujes je primitivny sexizmus. ale u cloveka, ktory sa hraje s cervenym golfom (anglicakom) ma to ani neprekvapuje...
to, co tu prezentujes je primitivny sexizmus. ale u cloveka, ktory sa hraje s cervenym golfom (anglicakom) ma to ani neprekvapuje...
Pravděpodobně jsi adept na impotenci, na to pozor, kapro. Jakmile totiž chlap (seš doufám chlap?) napadá (byť nesmyslně) sexismus... je to vážné 😉 Mimochodem, co je špatného na tom, že člověk má sbírku modelů aut? Prosím tě, zajímají tebe vůbec auta?
VDC
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Souhlasím, že nejde o auto pro bejka... škoda 😉 Je to trochu jinak, Evropa je pod diktátem socialistů (BRAVO FRANCIE) a tak holt vítězí auta pro nemajetný lid... Copak céčko, auto dobře postavených, ale jak k těm výsledkům přijde taková kláda, jakou je mainstreamové Mondeo? Co jako přinesla pštistovka nového? Ty obtisky na karoserii?
VDC
😄 :yes: :yes: Souhlas. Já nahoře o tom psal. je to pro mne bulvární anketa o ničem. Museli by rodělit auta do tříd a v nich je poměřovat.
VDC
Nedávno jsi tady velebil Fábii a Mercedes pod výsledky ankety Zlatý Volant - zajímavé je že ta "bulvární" nebyla, že? A jinak furt tady dokolečka nepiš o nesmyslnosti srovnávání aut z různých tříd, protože v původní nominaci byla i jiná miniauta (třeba Twingo) a ta se do finále ani nedostala.... F500 prostě neporazila jen ty auta z užší nominace, ale i všechna z té nominace širší.... Auta v té užší nominaci můžeš považovat za vítěze pro svoji třídu - tedy např. Mondeo vyhrálo za svoji třídu, druhý byl MB C-klasse, dále pak Laguna a zbytek....
Přestal bych řešit tu anketu, prostě má svá kriteria, kterým je dávána váha přesně podle zadání této soutěže. Vítězem je 500ka, a hotovo. To ale nebrání tomu, abychom se bavili o tom, které letošní auto se komu z nás líbí a proč, to je jiná, zmiňuješ céčko v tom smyslu, že nepřineslo nic, co by už třeba 3-er nenabízel. Jistě, že ne, nějaké průlomové záležitosti mezi premiovými sedany těžko čekat. Já na céčku oceňuju hlavně dvě věci, jednak design, jde proti těm, momentálně trendy, prvoplánovým rádoby sportovním linkám, klínovitý profil se zadkem do nebe, zadním lampám nacpaným na vršku víka kufru nebo naopak předním šikmým předním lampám protaženým málem až k a-sloupku. Tohle céčko nemá a přesto působí nesmírně dynamicky. Má dokonalé proporce, žádné steroidy, nevypadá směšně ani na šestnáctkách. A pak ten skvělý nápad s částečnou individualizací pomocí odlišné masky a předního nárazníku, to je dokonalé. No, a mimo design je tu ještě jedna, z mého hlediska důležitěší věc, a to jsou jízdní vlastnosti. Je to poprvé, co céčko dokázalo v komplexu jízdních vlastností porazit trojku. Na její mix. dynamiky a komfortu momentálně nemá ve střední třídě nikdo, jedno jestli premie nebo mainstream. Je to dokonalý malý manažerský sedan, a to je v jednom z nejnašlapanějších segmentů, co do zápasu o celkovou kvalitu auta, velký úspěch. V anketě, ve které by kriteria stanovoval Dinar, by bylo céčko jednoznačně auto roku 2007. 😉
...tak něco na tom bude. I přesto, že 500 není ukázkové auto pro testosteronové bejky, jakými jsme my, musíme jí pogratulovat k vítězství. 😉
Bravo, děláš diskuzi diskuzí. Nebýt tady GTI neměla by spousta rádoby znalců aut o čem psát. Nenech se GTI odradit a pokračuj. V těch diskuzích, kde chybíš, je to mdlé. Jinak jsem si několikrát položil otázku, proč, případně pro koho koupit Fiata 500 a nějak se mi nedaří najít odpověď. Ruku na srdce: Kolik z těch zdejších obdivovatelů by ji našlo?!
Tak při pohledu na toto auto se mi chce vyblít včerejší večeře. :no: :no: Ono vlastně vypadá jako něco mezi vyblitou šaulí a * zabaleným v * papíře!!!
Je mi jedno jestli je to Fiat nebo jestli je to malý, já tady dávám na něco úplně jinýho...
Když jsem prvně viděl novou pětistovku na jedoucím valníku hned v šesti kusech, řval jsem radostí a za jízdy fotil tu parádu mobilem! Takhle mě rozhodně ani Mondeo ani Mercedes C nenadchnul!
Fiat 500 si zaslouží být tento rok víc než první, protože to není zombice, ale důstojná a povedená oživlá legenda!
A neodpustím si opět poznámku: Ten článek se jmenuje "Auto roku 2008", a ne "Suďte GTIho"...
No tak, pokloňte se oběma králům! >😒]
Když jsem prvně viděl novou pětistovku na jedoucím valníku hned v šesti kusech, řval jsem radostí a za jízdy fotil tu parádu mobilem! Takhle mě rozhodně ani Mondeo ani Mercedes C nenadchnul!
Fiat 500 si zaslouží být tento rok víc než první, protože to není zombice, ale důstojná a povedená oživlá legenda!
A neodpustím si opět poznámku: Ten článek se jmenuje "Auto roku 2008", a ne "Suďte GTIho"...
No tak, pokloňte se oběma králům! >😒]
Šviháku, teď sis to zavařil. Za chvíli se dozvíš, že když tě tak rozhicuje auto pro ženskou, jseš vlastně teplej. >😁 A já asi taky, když mám auto pro ženskou... Sakraaaaaa!!!
a mas aj tu zensku?
Ne, já nejsem toho názoru, že je Fiat 500 pro ženskou, velikostí možná, ale stylem rozhodně unisex. Není to "běžné" malé auto, ale taková ta stylovka...
Hledat můžeš ve světě mobilních telefonů- to je asi jediný, kde se kluci nehádaj kdo ho má většího- mobil!
Stylovej telefon je malinkej telefon, a taky není jenom pro ženský...
Hledat můžeš ve světě mobilních telefonů- to je asi jediný, kde se kluci nehádaj kdo ho má většího- mobil!
Stylovej telefon je malinkej telefon, a taky není jenom pro ženský...
Já taky neřekl, že to je auto pro ženskou. Ale sám vidíš, který názor tu je nejhlasitější. To přeci, v souladu s dobou, musí být zaručeně pravda >😒]
Jinak k těm mobilům - obvykle se spíš hádají, kdo má nadupanější a dražší, ale to taky znamená, v důsledku, že větší... >😁
Jinak k těm mobilům - obvykle se spíš hádají, kdo má nadupanější a dražší, ale to taky znamená, v důsledku, že větší... >😁
Máme je tam nahoře pěkně vypsané. Víme už, že AUTEM ROKU v Evropě (amerikáni se uřehtaj k smrti) je F500. Ovšem, koho bys zvolil z finalistů ty? Má volba je jasná - Mercedes C-klasse.
Já bych volil Fiat 500. Je mi jedno čemu se řehtá amerika, jsem Evropan. C- klasse je jen zmenšená S- klasse, takže na titul krále roku nic zvláštního.
Ale kdyby otázka zněla, co bych si z toho chtěl koupit, tak upřímně- NIC! 😉
Ale kdyby otázka zněla, co bych si z toho chtěl koupit, tak upřímně- NIC! 😉
>😁 :yes: No, to seš přesně ty. Velebíš pětistovku, ale už nenapíšeš, že si ji možná koupíš... jako přívěsek na klíče 😉 :yes:
Je to jen o volbě, ne o koupi. Já bych docela chtěl Cayenne, ale ne V8, teď je novej motor 3,6 V6, nevíš něco o něm? Připadá mi na papíře pěknej, ale ještě jsem nezkoušel...
Ostatním se omlouvám, že odbočuju od tématu...
Ostatním se omlouvám, že odbočuju od tématu...
Nevím o něm, ale nepochybně uvažuješ správným směrem :yes:
>😒] >😒] >😒] >😒]
Až na to, že s tím nedojedeš na jednu nádrž z Brna do Prahy... je to jistě ten nepochybně správný směr. Ale je důležíté to slovíčko... Nevím o něm...
Až na to, že s tím nedojedeš na jednu nádrž z Brna do Prahy... je to jistě ten nepochybně správný směr. Ale je důležíté to slovíčko... Nevím o něm...
Jak uz tu byva, ti nejukricenejsi maji problem s pravidly stanovenymy nekym jinym. Anketa auto roku ma jasne stanovena pravidla a podle tech jsme ziskali viteze. Zaslouzene a podle PRAVIDEL. Vazeni, doporucuji seznamit se s pravidly ankety, protoze takove vykriky co zde zaznivaji uz nejsou ani k smichu. Kazdy mame svuj nazor, kdo mel vyhrat, ale pouze odborna porota vybrala to spravne auto.
Sovinisticke vyroky, ktere zde zaznely nepatri na portal auto.cz. Krasna zena a krasne auto k sobe vzdy patrily. Vitez ankety Fiat 500, ma ale tu vyhodu, ze i muz v nem vypada dostatecne muzne. F500 v kombinaci s krasnou zenou (timto se uklanim Katherinne) je jednou z nejrasnejsich podivanych v automobilovem svete.
Uz zde zaznely duvody proc F500 vyhral a v cem ma pred ostatnimi finalisty navrch. Take zde jiz zaznelo, proc C-Klasse nemelo zadnou sanci vyhrat. Argumenty jsou jasne a osobni utoky ani vztekani se mistnich detinskych prispevovatelu s problemem menecenosti nevyvrati fakt, ze vyhral zaslouzeny vitez.
Sovinisticke vyroky, ktere zde zaznely nepatri na portal auto.cz. Krasna zena a krasne auto k sobe vzdy patrily. Vitez ankety Fiat 500, ma ale tu vyhodu, ze i muz v nem vypada dostatecne muzne. F500 v kombinaci s krasnou zenou (timto se uklanim Katherinne) je jednou z nejrasnejsich podivanych v automobilovem svete.
Uz zde zaznely duvody proc F500 vyhral a v cem ma pred ostatnimi finalisty navrch. Take zde jiz zaznelo, proc C-Klasse nemelo zadnou sanci vyhrat. Argumenty jsou jasne a osobni utoky ani vztekani se mistnich detinskych prispevovatelu s problemem menecenosti nevyvrati fakt, ze vyhral zaslouzeny vitez.
Opravdu myslíš, že bude muž vypadat v 500 dostatečně mužně? Jasně, já vím, všechno to je o image a jeho vnímání, i přesti si mylsím, že muž (pokud chce okolí naznačit, jaký je bejk) přijede spíše v Mini...můj názor.
Ano, opravdu si si myslim, ze dostatecne sebejisty muz bude v F500 vypadat muzne. V kazde dobe byly auta, ktere vypadaly roztomile. I tak v nich muzi vypadali muzne. VW Brouk, Citroen 2CV, Polski Fiat126 a dnes je jim novy F500. Jde pouze o svou jistotu. Jisti prispevovatele zde maji ocividne problem menecenosti, problem sveho maleho muzstsvi a tak potrebuji k muznosti velke auto. Sam jsem fanouskem velkych aut. U me je to ale z pohodlnosti a lenosti.
Co to tu zase plácáš o sebejistotě a o méněcennosti? Pokud si nejsi jistý a připadáš si méněcenný, hledej pomoc u odborníků. Tady jde o to, jak vypadáš jako chlap v tom kterém autě. Obecně jak působíš na okolí, ne o to, co ty sám si o sobě myslíš a ještě to tu sděluješ veřejnosti. Prostě, když se chlap (doufám že víš, co to znamená) posadí do auta, jak navenek působí na okolí. A já v této souvislosti tvrdím, že například dokonalým chlapským náčiním je Range Rover. F500 tím náčiním není ani být nemůže. Neb vše, co vysílá do světa je než - hebkost, milost, ňu ňu ňu... ťu ťu ťu... tedy signály spadající do spektra ženského světa. Je to ideální dámské autíčko.
Myslet si to muzes, GTI a tim se radis k lidem o kterych jsem psal. Ja si o sve muznosti jisty jsem a problemovy(osobni zkusenosti) Range Rover k tomu nepotrebuji. Co si o me mysli okoli, kdyz jedu ve svem voze je mi uplne jedno.
>😁 >😁 V životě to bývá, bohužel, tak, že pravý pozér se pozná ne podle toho, že nejezdí v Rangi, ale podle toho, že všechny kolem sebe neustále ujišťuje, jak je mu jedno, co si o něm okolí myslí.
Klidně vynechej Range, pokud bych stál před volbou jestli si koupit, pro sebe, pětistovku nebo pandu, bez jakéhokoliv přemýšlení vezmu... Pandu. 😉
A jen na okraj, pětistovku, až ji Fiat konečně dá do prodeje i u nás, koupím, jedné starší dámě to v ní bude nesmírně slušet.
A jen na okraj, pětistovku, až ji Fiat konečně dá do prodeje i u nás, koupím, jedné starší dámě to v ní bude nesmírně slušet.
Víme víme 😉 :yes: Jistě, Panda je i mé téma (...a neříkej mi bejby...)
Nemá cenu se touto anketou dále zabývat.... Rozumný člověk si názor udělal sám a odpůrci F500 už zahájili "opotřebovávací válku", tedy budou proti F500 psát neustále dokolečka nějaké pseudonázory tak dlouho, až to všechny ostatní přestane bavit. Diskuse se pak přesune pod nové téma a opticky to bude vypadat, že odpůrci F500 vyhráli.... Jinak jediný rozumný názor ohledně konkurentů F500 v této anketě napsal Dinar, kterému za to patří :yes:
No, že ten vítěz je zaloužený >😁 😉 s tím bych možná i souhlasil. Ovšem s tvrzením, že v pětistovce jsi ten správnej silniční řízek >😒] to u mě neobhájíš, ani kdyby sis jí nechal opancéřovat. Lítáš v tom jak nudle v bandě, Mariánku. Nejpravdivěji se tu totiž vyjádřila Kateřina, ano, jásot dámy nad milým dámským autíčkem. O tom to je. Že tu Kateřině nebudou vlhnout tanga nad Quasimodem 7... to je pochopitelné také. Ovšem tobě by měl někdo vysvětlit, že svět dospělých lidí není světem dětských představ o tom, jaké musí být krásné mít miloučké malinkaté a levňoučké autíčko... viď, kovboji 😉
Opět tvá obvyklá zmatenost, Mariánku, tentokrát se projevuje tím, že nějak nejsi schopen se rozhodnout, jak hodnotit ankety. Zlatý volant nedal výsledky dle tvého gusta, hned jsi plkal o německé zaujatosti apod., výsledky auta roku se ti líbí, tedy Mariánek hřmí, ctěte pravidla a porotu. Ale nemá cenu se pro to na tebe zlobit, jsi prostě Mariánek, místní trdlík. 😄 😉
V anketě obhájil šestou příčku před sedmým Peugeotem :yes: Kde jsou ony kvality Mercedesu, vynášené do nebes místními odborníky?
Tímto zdravím našeho šovinistického hloupého (pardon, nejchytřejšího) bejčka v táhlém dlouhém... Ještě že tady máme nejchytřejšího z nejchytřejších a ještě že jsou zde automobilky, které stále dokážou udělat dobrá auta za 2,0 mil Kč. Automobilky co dokážou udělat milé a kvalitní auto za 0,5 mil. nemají právo na život, to je jen výmysl socialistů z Francie...
Bravo GTI.. ty perlíš... tvoji výplatnici bych chtěl vidět... Zajímalo by mě vskutku, zda li máš aspoň průměrný plat, máš-li nějaký... TAk trochu už si mě dnes skutečně přesvědčil, že sis zde vytvořil pouze svůj imaginární svět (za který intenzivněji a intenzivněji kopeš, neb máš strach, že se ti zhroutí), lžeš sám sobě, že vlastně, všichni v Evropě jsou bohatí a kdo není, je to jen jeho problém a kdokoliv kdo nemá auto za 2,0 mil, tak je neschopný trouba, tedy není ten bejček... On takový bejček to prostě v tom Touaregu přes tu socialistickou Paříž bere přes ty socky co chodí po chodníku přednost nepřednost, život smrt... To jsou tvé názory zde prezentované... Tvoje představa o tvých příjmech a obecných příjmech, to že ani nevýš, že normální člověk 2/3 své výplaty utratí na nutných výdajích (tedy neplatí, že auto za 0,5 mega je 20 průměrných platů průměrnýho bejčka), jsou věci, které zjistíš až skutečně budeš muset živit sebe, případně ještě někoho jiného v rodině a ne jen natahovat ruku, kdo ti co dá a co ti zůstane jako tvůj čistý příjem...(at už od tvých nebohých rodičů, případně na dávkách od státu)
Jo sexistické kecy o bejčkách, kašpárcích... a socialistická Franice... Myslím, že si tomu dal korunu... Čest tvé památce..., mimochodem, tvé názory zde prezentované jsou skutečně nejspíš pouze zastírací manévr ve stylu.. nejvíc štěká ten největší podvraťák ze vsi..., protože jinak by si ho nikdo v ničem nevšiml...
A znovu připomínám...zde všem tvůj rozzářený úsměv (ano byly vidět za předním sklem pouze tvé zuby), když ti dali na test VW Golf GTI)... No comment.
Bravo GTI.. ty perlíš... tvoji výplatnici bych chtěl vidět... Zajímalo by mě vskutku, zda li máš aspoň průměrný plat, máš-li nějaký... TAk trochu už si mě dnes skutečně přesvědčil, že sis zde vytvořil pouze svůj imaginární svět (za který intenzivněji a intenzivněji kopeš, neb máš strach, že se ti zhroutí), lžeš sám sobě, že vlastně, všichni v Evropě jsou bohatí a kdo není, je to jen jeho problém a kdokoliv kdo nemá auto za 2,0 mil, tak je neschopný trouba, tedy není ten bejček... On takový bejček to prostě v tom Touaregu přes tu socialistickou Paříž bere přes ty socky co chodí po chodníku přednost nepřednost, život smrt... To jsou tvé názory zde prezentované... Tvoje představa o tvých příjmech a obecných příjmech, to že ani nevýš, že normální člověk 2/3 své výplaty utratí na nutných výdajích (tedy neplatí, že auto za 0,5 mega je 20 průměrných platů průměrnýho bejčka), jsou věci, které zjistíš až skutečně budeš muset živit sebe, případně ještě někoho jiného v rodině a ne jen natahovat ruku, kdo ti co dá a co ti zůstane jako tvůj čistý příjem...(at už od tvých nebohých rodičů, případně na dávkách od státu)
Jo sexistické kecy o bejčkách, kašpárcích... a socialistická Franice... Myslím, že si tomu dal korunu... Čest tvé památce..., mimochodem, tvé názory zde prezentované jsou skutečně nejspíš pouze zastírací manévr ve stylu.. nejvíc štěká ten největší podvraťák ze vsi..., protože jinak by si ho nikdo v ničem nevšiml...
A znovu připomínám...zde všem tvůj rozzářený úsměv (ano byly vidět za předním sklem pouze tvé zuby), když ti dali na test VW Golf GTI)... No comment.
Vážený GTI,
Vaše poslední příspěvky na téma jak má vypadat "správnej bejk", "macho" a vůbec "skvělej chlapák" mne nedokázali ponechat chladným, a proto si dovolím reagovat. Níže cituji část svého vlastního příspěvku, kterým jsem odpovídal nicku "katherinne"😒br />
"Počátkem jara si ho půjdeme koupit. Červený. S bílo červeným interiérem. S pětkou na boku a na kapotě.
Protože je krásný. Protože jim to spolu sluší. Protože má 5* a slušné motory se slušnou spotřebou. Protože větší auto jako mladý, ve městě žijící pár, prostě nepotřebujeme. Protože nejsem zakomplexovaný sameček a nepotřebuji si cokoli dokazovat rozměry a image svého "bouráku".
Jsou lidé, kteří vůz kupují z důvodů ryze praktických. Jsou tací, kteří si ho pořizují z důvodů ryze "machovských". A pak jsou tací, a já jsem velmi rád že já i má přítelkyně k nim patříme, kteří si auto (či autíčko 😄 kupují jen a pouze pro RADOST."
A nyní ještě několik vět: to "jakej sem bejk a chlapák" si dokazuji když jsme sami přítelkyní (ano, občas i v autě). To jak jsem úspěšný si dokazuji v rámci své seberealizace v zaměstnání (a troufám si tvrdit že jsem v mém, dosti sofistikovaném, oboru poměrně uznávaným odborníkem). S tím, že by se mi někdo mohl posmívat, když z F500 vystoupím, problém nemám - alespoň ihned odhadnu, s jakým "bejkem" mám co do činění. Mimochodem ve svém segmentu se jedná o poměrně drahy vůz - jeho vlastnicvím člověk, alespoň v českých podmínkách, dokazuje, že až tak špatně na tom po materiální stránce rozhodně není.
Nikomu neupírám právo na to mít v oblibě velké vozy, stejně jako dokáži pochopit že jsou lidé, kteří 2,5 tunový Range Rover opravdu potřebují. Ale osočovat někoho, kdo má prostě jen jiné hodnotové žebříčky nežli Vy z odlišné sexuální orintace, dětinskosti, či malosti - GTI, promiňte, ale neudělá "bejk", to udělá jedině vůl(prosím, nepovažujte toto za impertinenci).
Vaše poslední příspěvky na téma jak má vypadat "správnej bejk", "macho" a vůbec "skvělej chlapák" mne nedokázali ponechat chladným, a proto si dovolím reagovat. Níže cituji část svého vlastního příspěvku, kterým jsem odpovídal nicku "katherinne"😒br />
"Počátkem jara si ho půjdeme koupit. Červený. S bílo červeným interiérem. S pětkou na boku a na kapotě.
Protože je krásný. Protože jim to spolu sluší. Protože má 5* a slušné motory se slušnou spotřebou. Protože větší auto jako mladý, ve městě žijící pár, prostě nepotřebujeme. Protože nejsem zakomplexovaný sameček a nepotřebuji si cokoli dokazovat rozměry a image svého "bouráku".
Jsou lidé, kteří vůz kupují z důvodů ryze praktických. Jsou tací, kteří si ho pořizují z důvodů ryze "machovských". A pak jsou tací, a já jsem velmi rád že já i má přítelkyně k nim patříme, kteří si auto (či autíčko 😄 kupují jen a pouze pro RADOST."
A nyní ještě několik vět: to "jakej sem bejk a chlapák" si dokazuji když jsme sami přítelkyní (ano, občas i v autě). To jak jsem úspěšný si dokazuji v rámci své seberealizace v zaměstnání (a troufám si tvrdit že jsem v mém, dosti sofistikovaném, oboru poměrně uznávaným odborníkem). S tím, že by se mi někdo mohl posmívat, když z F500 vystoupím, problém nemám - alespoň ihned odhadnu, s jakým "bejkem" mám co do činění. Mimochodem ve svém segmentu se jedná o poměrně drahy vůz - jeho vlastnicvím člověk, alespoň v českých podmínkách, dokazuje, že až tak špatně na tom po materiální stránce rozhodně není.
Nikomu neupírám právo na to mít v oblibě velké vozy, stejně jako dokáži pochopit že jsou lidé, kteří 2,5 tunový Range Rover opravdu potřebují. Ale osočovat někoho, kdo má prostě jen jiné hodnotové žebříčky nežli Vy z odlišné sexuální orintace, dětinskosti, či malosti - GTI, promiňte, ale neudělá "bejk", to udělá jedině vůl(prosím, nepovažujte toto za impertinenci).
Moc hezky napsane. Hodne stesti s novym Knoflickem/Beruskou. 😄 Muj pritel se take tesi az toho naseho kamarada budeme mit.
Osobne mam radsi sebejisteho "bycka" v malem aute nez zakomplexovaneho ubozacka v korabu.
Osobne mam radsi sebejisteho "bycka" v malem aute nez zakomplexovaneho ubozacka v korabu.
Děkuji. Už se také nemůžeme dočkat. Jen se bojím dlouhých dodacích lhůt. Plánujete dát knoflicka na MojeAuto? Moc rád bych znal názory majitelů...
>😒] No ty mu dáváš, Kateřino... Teď se lukáš červená až u ohryzku... 😉 Lukáš prijde jednou do baru, a kamarádi se zeptají - Lukáši, cos koupil za nové dělo? a lukáš hrdě odpoví - knoflíčka... 😄 :yes: P.S. Hele, co takhle zakomplexovanej v pětistovce? To je na provaz, ovšem pozor - elegán, vzdělaný elegán (kapiš?) vybrané chování, drzek ale slušňák... s Cayennem u pasu. Co? Kateřino, ale upřímně.
Nebudu to rozvadet, to sem nepatri. Auto vedle osobnosti dulezite neni. Prave ta osobnost je pritahujici.
Kazdy ma ine priority...niekomu sa chce splacat Mercedes S klasse a niekto si radsej kupi male lacne auto a splaca radsej hypoteku na byt,alebo dom.Ja by som si tiez mohol dovolit splacat auto za 2 miliony,ale ja si radsej na jar zoberiem hypoteku na dom,ako by som mal splacat auto,ktore ked mi skonci leasing bude mat hodnotu 1/3 noveho.A keby som si mal kupit male auto,tiez idem do F500...
Nevím v jaké rovině se pohybuješ ty, ale S klasse si líznou lidé v 99% na firmu.
A zaměstnanci pak nemají co žrát... Zkus tohle říct v Americe... >😁
Tohel je bohužel blbý zvyyk našich "podnikatelů", kteří chtějí být "světoví", ale tak nějak na to nemají... Já nic nelýzuju, já koupím to na co mám... A až na to vydělám, tak si to koupím... Výjimkou je, že někdo něco potřebuje, bohužel argument potřebuju S-klasse i díky socialistické Francii tak nějak normálně neprojde... >😁
Tohel je bohužel blbý zvyyk našich "podnikatelů", kteří chtějí být "světoví", ale tak nějak na to nemají... Já nic nelýzuju, já koupím to na co mám... A až na to vydělám, tak si to koupím... Výjimkou je, že někdo něco potřebuje, bohužel argument potřebuju S-klasse i díky socialistické Francii tak nějak normálně neprojde... >😁
Tady pozor, Wolffe, stavíš do roviny nesmysly. To, že někdo koupí auto na leasing neznamená, že na něj nemá. A naopak, to, že někdo koupí auto za hotové neznamá, že na něj má. Tady musíš velmi silně brát do úvahy hospodaření podnikatelských subjektů. A tedy to, zda je výhodnější koupit auto na leasing či platit hotově, to ti řekně tvůj ekonom. jestli tedy nějakého máš. Tvá věta - cituji: "až si vydělám, koupím" svědčí jen a jen o tvé hluboké neznalosti ekonomie.
No neboj, základy ekonomie mám dávno za sebou. Chytrý pochopil, hloupý nepochopil. Nemusíš to komentovat... Realita našich dnů zde je bohužel taková, že lízuje a nemá na to, thats all... Mimochodem... to že se velmi daří cechu exekutorskému (pokud o tom něco víš), je toho důkazem. Nemá smysl tohle rozebírat... a souvisí to s tím, jestli k životu potřebuju Mercedes a nebo mi stačí Superb atd...
Lukáši, všechno špatně. Zásada - auto, hodinky, peněženku a parfém vybírej a kupuj zásadně sám, jsi chlap ne? Nebo to snad kupujete společně i ložní prádlo? Své dívce či ženě kup auto také. To funguje. Hry na to, jak bude krásné až si se svou přítelkyní půjdete koupit autíčko si prosím odehrávej nikoli na můj účet. Já jsem dospělý člověk. Lukáši, vím, že jako mladý člověk to máš dnes poměrně těžké, neb složitost světa, jeho orientace v něm je velkým úkolem, který zvládá jen málokdo. Je fajn, že se o sobě nestydíš tu psát jak jsi úspěšný v pracovním životě, důležité však je, aby si tohle o tobě mysleli především ti, které budeš jednou živit. Měj ambice, aby ses před nimi nemusel stydět. Jak koukám na výběr auta, zatím to na moc velké vyskakování nevypadá, viď. Jsou tu totiž i tací, co tohle autíčko koupí z lásky své ženě, či své mamince... Od takových se uč. To jsou chlapi. Takoví, jako jsi ty, ti musí ještě do těch chlapů dorůst. Tak hodně pij, myslím vodu, ať rosteš :yes:
Vážený GTI,
udělat z oponenta chlapečka je poměrně jednoduché a efektivní, ale bohužel také dosti ubohé a laciné. Od "opravdovýho bejka" bych něco takového nečekal. Ve svých třiceti letech se stále cítím mladý a doufám, že mi to ještě dlouho vydrží, ale rozhodně se necítím jako děcko. Vaše rady do života si proto, prosím, nechte od cesty - děkuji, nepotřebuji.
Pokud jste si toho všiml, účelem mého příspěvku nebylo Vás shodit či zesměšnit - pouze jsem Vám chtěl ukázat, že na světě jsou lidé, jejichž životní hodnoty a postoje jsou prostě někde úplně jinde nežli ty Vaše. Proto ještě tito lidé nemusí býti dětmi, eunuchy či homosexuály (ano, ale i mohou být - stejně jako "chlapák" v S-klasse).
Tím, že se snažíte shodit mou materiální situaci, shazujete většinu obyvatel tohoto státu, neb jsem na tom v tomto ohledu lépe než 90% populace (dle statistik). Bez problémů bych si mohl dovolit i Vašeho GURU. Což je pět let po ukončení studia vcelku slušné, nemyslíte?
Ale hlavně - opravdu se "správnej chlap" pozná podle toho, jak si kupuje auto, hodinky, peněženku či parfém? Vážně? Začíná mi Vás být líto. Ale třeba jednou dospějete 😉
Ps. Ano, ložní prádlo jsme shodou okolností před pár týdny kupovali. Protože v přímém kontaktu s tou věcí tráví většina lidí opravdu hóóódně času, je dobré být při výběru osobně, nemyslíte?
udělat z oponenta chlapečka je poměrně jednoduché a efektivní, ale bohužel také dosti ubohé a laciné. Od "opravdovýho bejka" bych něco takového nečekal. Ve svých třiceti letech se stále cítím mladý a doufám, že mi to ještě dlouho vydrží, ale rozhodně se necítím jako děcko. Vaše rady do života si proto, prosím, nechte od cesty - děkuji, nepotřebuji.
Pokud jste si toho všiml, účelem mého příspěvku nebylo Vás shodit či zesměšnit - pouze jsem Vám chtěl ukázat, že na světě jsou lidé, jejichž životní hodnoty a postoje jsou prostě někde úplně jinde nežli ty Vaše. Proto ještě tito lidé nemusí býti dětmi, eunuchy či homosexuály (ano, ale i mohou být - stejně jako "chlapák" v S-klasse).
Tím, že se snažíte shodit mou materiální situaci, shazujete většinu obyvatel tohoto státu, neb jsem na tom v tomto ohledu lépe než 90% populace (dle statistik). Bez problémů bych si mohl dovolit i Vašeho GURU. Což je pět let po ukončení studia vcelku slušné, nemyslíte?
Ale hlavně - opravdu se "správnej chlap" pozná podle toho, jak si kupuje auto, hodinky, peněženku či parfém? Vážně? Začíná mi Vás být líto. Ale třeba jednou dospějete 😉
Ps. Ano, ložní prádlo jsme shodou okolností před pár týdny kupovali. Protože v přímém kontaktu s tou věcí tráví většina lidí opravdu hóóódně času, je dobré být při výběru osobně, nemyslíte?
Lukáši... opět všechno špatně. O mých preferencích nevíš vůbec nic. Jak bys také mohl? A proč bys měl?Pokud tu dnes píši, píši tak jako vždy o objektivizovaných skutečnostech, nikoli o svých nenaplněných touhách, jako ty. Pokud se mnou hodláš diskutovat, nemusíš se tu vnucovat s vykáním, zde je to ostrá chlapská tykačka. A samozřejmě nemůžeš také překrucovat má slova.
Jo, tipuji tě na toho, kdo vybírá ložní prádlo... >😁 to mi k tvým větám pasuje dokonale. To je také ovšem jediné, co v tvém textu pasuje. Jinak je to k pláči. To myslím opravdu a vážně.
Jo, tipuji tě na toho, kdo vybírá ložní prádlo... >😁 to mi k tvým větám pasuje dokonale. To je také ovšem jediné, co v tvém textu pasuje. Jinak je to k pláči. To myslím opravdu a vážně.
Slovný klasika a intelektuála. Zaujímavé čítanie, pretože v mnohom máte pravu obaja. 😄
GTI, jaké objektivizované skutečnost? Kým objektivizované? Tebou?
Jaké mé nenaplněné touhy? Ty mě obviňuješ ze lži? Sakra chlape, co si to vůbec dovoluješ? Nebo je to "podle sebe soudím tebe"? Já nemám potřebu pod rouškou anonymity lhát a stavět vzdušné zámky. To mají pouze lidé nevyrovnaní či nešťastní.
Je opravdu úžasná zkušenost zjistit, že jsou lidé, kteří nejsou s to pochopit úplně jednoduchou premisu - že lidé jsou na světě různí, mají jiné touhy, cíle a přání a že je to tak dobře - proto je svět tak pestrý a zajímavý, proto všichni nejezdíme v Golfech a Passatech a ty se můžeš smát těm looserům co jim stačí malé auto. A že tolerance je v dnešním chápání světa (po všech Hitlerech a Stalinech) jednou ze základních lidských předností.
Označovat lidi, kteří nemají stejný názor na "chlapáctví" za homosexuály či slabochy, promiň, ale to pěkně fašizující.
Tímto příspěvkem na toto téma končím. S tebou to totiž nemá smysl. Je mi tě líto. To myslím opravdu a vážně.
Jaké mé nenaplněné touhy? Ty mě obviňuješ ze lži? Sakra chlape, co si to vůbec dovoluješ? Nebo je to "podle sebe soudím tebe"? Já nemám potřebu pod rouškou anonymity lhát a stavět vzdušné zámky. To mají pouze lidé nevyrovnaní či nešťastní.
Je opravdu úžasná zkušenost zjistit, že jsou lidé, kteří nejsou s to pochopit úplně jednoduchou premisu - že lidé jsou na světě různí, mají jiné touhy, cíle a přání a že je to tak dobře - proto je svět tak pestrý a zajímavý, proto všichni nejezdíme v Golfech a Passatech a ty se můžeš smát těm looserům co jim stačí malé auto. A že tolerance je v dnešním chápání světa (po všech Hitlerech a Stalinech) jednou ze základních lidských předností.
Označovat lidi, kteří nemají stejný názor na "chlapáctví" za homosexuály či slabochy, promiň, ale to pěkně fašizující.
Tímto příspěvkem na toto téma končím. S tebou to totiž nemá smysl. Je mi tě líto. To myslím opravdu a vážně.
Hele, v Kotvě maj nový sypky >😒] :yes: Květovaný, tak zaskoč... Lukáši, doufám, že takovejch jako jsi ty je v tvé generaci fakt hodně málo... Držím palec, abys to někam dotáh´ :yes: P.S. fakt se domnívám, jak tě tak čtu, žes nějakej ujetej. Možná ne moc, ale ke chlapům to vidím na dost dlouhej pochod 😉 Snad to časem vylepšíš.
Tak dneska sem fakt házíš bomba názory..... Ty všechny moudra jsi patrně čerpal z nějakých starých westernů s Johnem Waynem, ne? >😁 >😁 GTI nenech se odradit bandou duševně nezralých postpubertálů, kteří teprve hledají své místo v tomto složitém světě. Dále piš své názory, mě to vážně baví >😁 >😁 :yes:
GTI - skutocne trapna argumentacia, vidno ze si v uzkych.
Pochval sa, ci si kupil svoj vysnivany Golf GTI, nad ktorym si sa tak rozplyval, ked ti ho auto.cz na chvilu pozicalo? Stoji v tvojej garazi? Ty si predsa chlap, ty na to mas. Co to je pre teba - zopar drobnych, a sny sa predsa maju plnit, nie?
Na ruke drahe hodinky, vo vrecku prepchata penazenka z krokodila a okolo teba sa vznasa oblak exkluzivnej vone.
Manzelke zrejme kupujes nove auto kazdorocne pod stromcek, samozrejme ziadnu berusku, ale minimalne strednu triedu a vyssie.
Robis okolo seba tajnosti,a na druhych ramena. Ale uz ti to tu nikto "nezere". Rad by si bol snob, ale u mna si len pozer. A to na sebe nezmenis, aj keby si hned zajtra vyhral 200 milionov v Lotte.
Pochval sa, ci si kupil svoj vysnivany Golf GTI, nad ktorym si sa tak rozplyval, ked ti ho auto.cz na chvilu pozicalo? Stoji v tvojej garazi? Ty si predsa chlap, ty na to mas. Co to je pre teba - zopar drobnych, a sny sa predsa maju plnit, nie?
Na ruke drahe hodinky, vo vrecku prepchata penazenka z krokodila a okolo teba sa vznasa oblak exkluzivnej vone.
Manzelke zrejme kupujes nove auto kazdorocne pod stromcek, samozrejme ziadnu berusku, ale minimalne strednu triedu a vyssie.
Robis okolo seba tajnosti,a na druhych ramena. Ale uz ti to tu nikto "nezere". Rad by si bol snob, ale u mna si len pozer. A to na sebe nezmenis, aj keby si hned zajtra vyhral 200 milionov v Lotte.
Já bych asi příliš neupoužíval spojení: jakékoliv auto kontra nebýt na tom dobře/špatně po materiální stránce,ono je to tisíckrát omletý téma,ale "relativně bohatý" člověk většinou nemusí nikomu nic dokazovat,protože proč. Jinak zajímavé debaty,které vyvolává jedno auto. PS. Já nejradši chodím pěšky.
Výrazem síly osobnosti je už jen sama skutečnost, že si kupujete vůz dle vlastního vkusu a uvážení, bez ohledu na žebříčky prodejních statistik a tlachání barovejch hlu/chlapáků. :yes:
A proč se domníváš, že v barech se nedá diskutovat kvalitně o autech? Byl jsi někdy v baru weste? >😁 Cos tím chtěl vlastně říci? Já myslím, že to snad je dané, že si každý koupí auto podle vlastního uvážení, ne? Nebo o tvém autu uvažuje snad soused >😒] Prosím tě, trochu se intelektuálně narovnej a piš to smysluplně. Asi tuším, cos tím chtěl říci - no, to je v pořádku, ale nekakej na barové židle... weste sakra... abstinent či co? 😉
Ty si vážně případ pro psychiatra, to už ani nepotřebuje komentáře.. Misto toho aby si někam zalezla stáhl ocas (tedy jestli nějaký máš)... tak stále yvstruješ hlavu.. Divíms e ti. To chce pořádně silný žaludek.. Ale chápu. Tvůj imaginární dokonalej svět.. se hroutí..
Na toho už se prostě reagovat nedá, ani jeho příznivci se už neobjevují, je to chudák, už neví kudy kam, ale výborně to maskuje.. Pár lazarů sice jeho blafy stále hltá, ale po dnešku se jejich počet zas o něco sníží..
Nějak se to tu zvrhlo, z debaty o výsledcích ankety je debata o životních postojích poměřovaných sklonem jednotlivců ke koupi Fiatu 500. V kontextu této debaty by mě opravdu velmi zajímala odpověď zde diskutujících na jednoduchou otázku. V případě, že byste stáli před volbou ze dvou aut od Fiatu, Panda a 500, které z nich byste zvolili? Mělo by to být auto pro vás resp. společné auto pro vás a vaši přítelkyni resp. jediné auto v rodině. A řekněme, že by byla obě za podobnou cenu, tedy cena nehraje při výběru roli. Stačí jednoslovná odpověď. Těm, kteří odpoví, díky.
😉
😉
F500. Pro dva. Druhé do rodiny.
Umíš číst? Zkus to ještě jednou, Lukáši. Čte se zleva doprava.
F500, u mě jako třetí vůz.
Dinar se ptá na jediné auto pro dva lidi. Zda Pandu či 500.
No, jak vidím, otázka se mě vůbec netýká. Kladu si tedy další otázku, mám vůbec o co stát?
Tedy, abych to vysvětlil, nikdy jsem nestál před problémem volit mezi malým a ještě menším v podobě jediného auta v rodině.
Když už jedno auto, tak něco "většího".
Jsem prostě realista.
Když už jedno auto, tak něco "většího".
Jsem prostě realista.
No, tak které? Panda či f500? 😄
Zatím máš tři odpovědi a z toho dva lidi nepochopili zadání otázky, tedy že to má být "jediné auto v rodině" >😁 :no: Jinak já bych volil F500 a nejpádnějším důvodem by byla bezpečnost (5* vs. 3* u Pandy)
Promiň, ale vzhledem k významům slova respektive jsou možné dva výklady té věty (já jsem si v tomto případě vyložil význam jako "anebo")
Nenuť se do role fiškuse, Lukáši, jednak ti to nesluší, jednak na to ani nemáš. My normální bejci, jsme to pochopili rychle. A když to pochopil i Wolff, je na pováženou, že ty si to vykládáš jinak. Ale, ono... to jsou asi ty sypky, Lukáši, viď 😉 Jinak, výklad delšího textu musí vycházet z logických myslénkových souvislostí... jestli tedy vůbec nějakou myšlénkovou souvislosti můžeš do sebe pojmout. Co?
Já rozhodně nějakou tu souvislost ještě pojmu. Jestli chceš něco vědět o logice (zejména té výrokové), dej vědět, rád ti pomohu.
Mimochodem, začít oponenta během anonymní diskuze urážet a zesměšňovat je dost ubohé. Zejména když ten druhý to nedělá. Neboj, GTI, já se nerozpláču. Ale o tobě to říká víc, než je ti patrně milé.
Mimochodem, začít oponenta během anonymní diskuze urážet a zesměšňovat je dost ubohé. Zejména když ten druhý to nedělá. Neboj, GTI, já se nerozpláču. Ale o tobě to říká víc, než je ti patrně milé.
NA tohle se nedá odpovědět z důvodů, že je Panda a F 500 svým určením tak vzdálená.. že je obtížné na takhle jednoduchou otázku jednoduše odpovědět. JE to stejné jako odpovědět pro fandu VW jestli Golf a nebo NB (v době kdy byl NB uvedený na trh, teď by o tom přemýšlel asi jen blázen). Stejně tak je F 500 auto, které v některých ohledech na Pandu nemá (cenová dostupnost, možnost pohon 4x4), v jiných naopak hodně ztrácí Panda. Co je toho důkazem, když koukneš na prodeje v Itálii a Francii, tedy tam, kde se F 500 počala prodávat, nemá její prodej valný vliv na prodej Pandy (tedy ten se úměrně nesnížil). TAkže pokud bych ybl omezen finančně a chtěl auto do práce (tedy pro mě), na nákup, pro přítelkyni, pak vemu 260 000 Kč a koupím Pandu 1,2 s klimou a jsem spokojený. POkud však chci stylovku, F 500 mě zaujala, v této třídě mít asi nejnabitější auto, vyjádřit nějak svůj styla postoj, pak zvolím F 500. Musím počítat s částkou o 50 000 vyšší. Dostanu ale modernější a hezčí auto.
Panda Croos je kapitola sama pro sebe a je to velká konkurenční výhoda Pandy vůči F 500 a dalším minivozítkám. Žádná jiná automobilka nic podobného nenabízí (dokonce už ani SUbaru), s výjimkou Suzuki, kde však Jimny je méně komfortní a výrazně dražší. Panda 4x4 případně Cross je ideální volba pro lidi žijící na horách a nebo naopak pro městské solitéry (případné mladé páry), kteří rádi jezdí na hory. Ale bohužel její cena už ji vyřazuje z kategorie levné městské autíčko.
A teď. KDybych se já měl rozhodnout pro auto, teď...v této třídě (ne že bych o tom nepřemýšlel), zvolil bych k mému způlsobu života Pandu 4X4. Fakt je ten, že sem s F 500 ještě nejel. Na druhou stranu však předpokládám, že až uvidím na živo F 500 stala by se mým favoritem právě ona a oželel bych pohon 4x4, který dělá Pandu Pandou, tedy výjimečnou.
HUPS to sem se rozepsal.
Panda Croos je kapitola sama pro sebe a je to velká konkurenční výhoda Pandy vůči F 500 a dalším minivozítkám. Žádná jiná automobilka nic podobného nenabízí (dokonce už ani SUbaru), s výjimkou Suzuki, kde však Jimny je méně komfortní a výrazně dražší. Panda 4x4 případně Cross je ideální volba pro lidi žijící na horách a nebo naopak pro městské solitéry (případné mladé páry), kteří rádi jezdí na hory. Ale bohužel její cena už ji vyřazuje z kategorie levné městské autíčko.
A teď. KDybych se já měl rozhodnout pro auto, teď...v této třídě (ne že bych o tom nepřemýšlel), zvolil bych k mému způlsobu života Pandu 4X4. Fakt je ten, že sem s F 500 ještě nejel. Na druhou stranu však předpokládám, že až uvidím na živo F 500 stala by se mým favoritem právě ona a oželel bych pohon 4x4, který dělá Pandu Pandou, tedy výjimečnou.
HUPS to sem se rozepsal.
Samozřejmě Pandu, u všech uzených kolen s hořčicí :-!
Kdyby mi bylo o 25 let mín určitě by to byla 500,ve verzi 1.4 75kW.Byl jsem tehdy v podobné situaci,byl jsem svobodný takže jsem se nezabýval praktickou stránkou věci a koupil si F 850 sport.Stál tehdy (ojetý)jako skoro nová stodvacítka,provoz se podobal stíhačce(1hodina jízdy-3hodiny oprav)o schanění dílů za komunizmu ani nemluvit.A přes všechny tyto problémy jsem měl pocit že to stojí za to,až do chvíle než se narodila první dcera a já se tehdy zařadil do masy stodvacítkářů.
Bol by to model Panda.-Vynikajúci pomer cena a daná hodnota. Ale jediný dôvod prečo by to nebola moje voľba je ten že má len ***EUROncap. Veľmi zlý bočný náraz. A já dávam bezpečnosť na PRVÉ miesto.
Takže to je jediný dôvod prečo by som na prvé miesto dal 500. Samozrejme si aj Fiat 500 zaslúži tento titul. Také množstvo rôzných variácii sa v automobilovej brandži nevidí len tak. Dokonca si dolím tvrdiť že to je niečo také ako napríklad BOEING 747. Keď prišiel spôsobil revolúciu. Revulúciu ktorá trvala neuveriteľných 40rokov.
Takže ak by som tie hnusné prachy mal tak by som si kúpil aj dve 500. A keby som bol miliardár tak všetky variácie. Naozaj simpatické autíčko. Ale proste 500 je auto ktoré nepatrý k tím praktickým. A táto anketa je o niečom inom.
Takže to je jediný dôvod prečo by som na prvé miesto dal 500. Samozrejme si aj Fiat 500 zaslúži tento titul. Také množstvo rôzných variácii sa v automobilovej brandži nevidí len tak. Dokonca si dolím tvrdiť že to je niečo také ako napríklad BOEING 747. Keď prišiel spôsobil revolúciu. Revulúciu ktorá trvala neuveriteľných 40rokov.
Takže ak by som tie hnusné prachy mal tak by som si kúpil aj dve 500. A keby som bol miliardár tak všetky variácie. Naozaj simpatické autíčko. Ale proste 500 je auto ktoré nepatrý k tím praktickým. A táto anketa je o niečom inom.
Velké gratulace fiatu k vítězství. A také diskuzi mnoho gratulací. Neb dnes se snad stal zázrak. Na diskuzi se nekupovali fiati... tedy, jen Kateřina kupovala, té to ovšem můžeme věřit. Lukáš sice údajně bude s přítelkyní také kupovat fiatku, ale Lukášovi já bych nevěřil ani dvojitého panáka režné. Ještě by se zakuckal, viď, Lukáši... 😉
Tak přejme knoflíčkovi, či berušce či pětistovce krásný start, sám se těším, až prozáří ulice měst svým milým pohledem :yes😒br />
Pěkný víkend hoši. Pěkný víkend Kateřino.
Tak přejme knoflíčkovi, či berušce či pětistovce krásný start, sám se těším, až prozáří ulice měst svým milým pohledem :yes😒br />
Pěkný víkend hoši. Pěkný víkend Kateřino.
Inu ba, gratulujme Fiatu, že ve svém tvrdém kopání z červených čísel zpět mezi živé přišel na nápad napodobit brouka a udělat z bazálního lidovozu imageovku dle italského receptu. Porota na tuto myšlenku přistoupila, doba je taková, lehce koloraturní, biedermeierová. Já za sebe a pro sebe si dál raději sednu na dřevěný špalek než do plastové skořepiny a na zeď si pověsím třeba nějakou kafem pocamranou litografii z antikvariátu než fotošopem vymiškovanou zarámovanou "uměleckou" fotku z hypermarketu, ale na tom nesejde. Tak se, knoflíčku, předveď, máš na to celý jeden rok. :yes:
NO že yb si byl zrovna ty fiškus.. Kašpárek to ano... Popravdě.. KDyby si tady nelhal a nekálel an Fiat tak si tě ani nevšimnu protože si orpavdu duševní chudák chytající se stébla... Je mi to fuk.. Problém je v tom, že už si někdy nepamatuješ co napíšeš a pak se to snažíš obkecat.. V tvém případě by v současné situaci bylo nejspíš vhodné napsat... méně někdy znamená více a nebo kdyžby si mlčel aspoň nenaděláš škodu. Tvé argumentace prostě jsou tendenční, to ví tady každý... tak to prostě neobkecáš... Argumenty ve stylu, že je F500 menší než Panda... a podobné v tomto smyslu jen ukazují, že o F 500 nic nevíš, neboť rozhodující rozměry s výjimkou kufru má ještě větší než ta Panda... Popravdě? Nebavíš mě. Prostě si mě už omrzel.. Už mě nebaví se s tebou ani hádat... Ano ty si myslíš, že si vyhrál, že mě to nebaví, že ty si fiškus... No pravda je někde jinde... BAví mě si dělat legraci z lidí na úrovni... Z ubožáčků mi to přijde hloupé... Bohužel tebe řadím mezi ty ubožáčky a tedy nechápu i Lukáše, že na tebe reaguje.. Stejně tak už na tebe víceméně přestal reagovat Stdlín a další... BYlo jich tady hodně co se s tebou chytli a všichni už na tebe víceméně přestali reagovat... Ano podle tebe jsou chudí duchem, realita bude ovšem nejspíš jinde a to, že ta nedostatečnost bude spíše v jiné osobě. Dále k tomu nemám opravdu co říct...
P.S. KDyby si byl skutečný kádr, na kterýho si víceméně hraješ... Budeš reagovat podobně jako jsem reagoval já pod zlatým volantem... POvíš si to svoje a dále k tomu nemáš co dodávat. Ano všichni víme že se ti volba nelíbila (ani nemůže ksyž vyhrál Fiat a tvůj germánský etalon skončil na chvostu a etalon koncern ani neměl do závěrečného kola co nabídnout), ale tak to prostě chodí. Fiat tentokráte nejlépe vyhovoval parametrům souteže tedy vyhrál. Zbytečné to dál rozebírat... Propadák Punto a F 500 podle tebe se stále výborně prodávají, Fiat má meziroční růst 8 % (koncern cca VW 0,3% propad) a jedeme dál... Neřeš to už, je to ztráta času číst tvé řádky zde... MY sme se chtěli podělit o radost, že F 500 vyhráol a že se líbí a tím to můžeme ukončit... I když pochybuji, že Duševní Mrzák tvého kalibru moje posleství pro tebe pochopí. Nejspíš ne... JO a pokud ti to udělá radost.. ano v naší diskuzi si vždy vítězem ty... Ono to totiž být ani jinak nemůže, protože člověk co své názory považuje za objektivní a vnucuje je svému okolí nikdy nemůže být v přímé slovní konfrontaci poražen... může být pouze ignorován (k významu tohoto slova se velmi rychle blížíš).
P.S. KDyby si byl skutečný kádr, na kterýho si víceméně hraješ... Budeš reagovat podobně jako jsem reagoval já pod zlatým volantem... POvíš si to svoje a dále k tomu nemáš co dodávat. Ano všichni víme že se ti volba nelíbila (ani nemůže ksyž vyhrál Fiat a tvůj germánský etalon skončil na chvostu a etalon koncern ani neměl do závěrečného kola co nabídnout), ale tak to prostě chodí. Fiat tentokráte nejlépe vyhovoval parametrům souteže tedy vyhrál. Zbytečné to dál rozebírat... Propadák Punto a F 500 podle tebe se stále výborně prodávají, Fiat má meziroční růst 8 % (koncern cca VW 0,3% propad) a jedeme dál... Neřeš to už, je to ztráta času číst tvé řádky zde... MY sme se chtěli podělit o radost, že F 500 vyhráol a že se líbí a tím to můžeme ukončit... I když pochybuji, že Duševní Mrzák tvého kalibru moje posleství pro tebe pochopí. Nejspíš ne... JO a pokud ti to udělá radost.. ano v naší diskuzi si vždy vítězem ty... Ono to totiž být ani jinak nemůže, protože člověk co své názory považuje za objektivní a vnucuje je svému okolí nikdy nemůže být v přímé slovní konfrontaci poražen... může být pouze ignorován (k významu tohoto slova se velmi rychle blížíš).
V zásadě :yes😒br />
Jinak já většinou diskuze jen čtu, reaguji málo. Nicméně přehled mám, myslím, docela slušný, tak jsem to jednou na GTIho zkusil. Abych si ověřil, zda se klonit spíše k tomu GTImu co má skvělé články na blogu, inteligentně pobaví a člověk mu s klidem toleruje jeho fascinaci vším, co spadá do koncernu VW. Nebo zda brát toho druhého GTI - toho, který se nám tu teď v celé své kráse předvedl.
Já už si vybral. A už na GTIho reagovat nebudu.
Jinak já většinou diskuze jen čtu, reaguji málo. Nicméně přehled mám, myslím, docela slušný, tak jsem to jednou na GTIho zkusil. Abych si ověřil, zda se klonit spíše k tomu GTImu co má skvělé články na blogu, inteligentně pobaví a člověk mu s klidem toleruje jeho fascinaci vším, co spadá do koncernu VW. Nebo zda brát toho druhého GTI - toho, který se nám tu teď v celé své kráse předvedl.
Já už si vybral. A už na GTIho reagovat nebudu.
Je zbytečný se rozčilovat a zajíždět do extrémů,chce to trochu víc nadhledu,já za sebe klidně zopakuju : ano,líbí se mě 500,Fiat potřebuje něco,aby se dostal opravdu do černejch a vydržel tam,ale nikdy bych si ji nekoupil,protože nevidím jediný důvod si kupovat takový dvoudveřový prdítko,byť interiérově napěchovaný,prostě vítězí racionalita před emocema.Jo a na druhou stranu hraniční je pro mě kupř. Laguna,C5,Passat,Mondeo,Superb,takže nejsem zatíženej na žádný kadilaky.
Wolff nám opět svoji prostoduchos rozjel na plné obrátky, urážky, ponižování... Vidím to na velký komplex.
Ostatně s tvým zevnějškem se ani nedivím, že si své komplexy léčíš na internetu. Tvoji vizáž by ti mohl i Brežněv závidět.
Ostatně s tvým zevnějškem se ani nedivím, že si své komplexy léčíš na internetu. Tvoji vizáž by ti mohl i Brežněv závidět.
Všetko absolútne všetko( s jedinou výnimkou-neprestali reagovať-suverénne má najviac reakcíí 😒 ) tu je PRAVDA!!!
Nemá cenu tu vyberať čo. Proste všetko je pravda! Ty wolf si sa trafil. Fešný príspevok! Super! Konečne niekdo povedal všetko. :yes:
Nemá cenu tu vyberať čo. Proste všetko je pravda! Ty wolf si sa trafil. Fešný príspevok! Super! Konečne niekdo povedal všetko. :yes:
Vidim, ze jsi stejne ubohy a hloupy jako ten, ke teremu vzhlizis, jen si to asi nikdy nepriznas.
Az vyrastes, pochopis.
Az vyrastes, pochopis.
Ty sa tu zastávaš GTI??? Jeho príspevky sú kvalitné? Podľa teba 😒br />
ANO?
NIE?
NIE?
Na GTIho mám stejný názor jako Švihák, nesnášel jsem ho, ale pochopil jsem. 😉
On je tady koření, ostatní tu jen štěkají a neví, kde je sever. :-!
On je tady koření, ostatní tu jen štěkají a neví, kde je sever. :-!
Aj já.
Ano, GTI má moji plnou podporu. A tu získal jednoduše, kvůli některým vulgarismům, které na něj používáte...
Já prostě nesnáším bulvár, který mi někteří připomínáte... :-!
Já prostě nesnáším bulvár, který mi někteří připomínáte... :-!
V poriadku keď ho nenzášaš-bulvár.
Ale podľa teba je normálne čo GTI píše. Napríklad že porota odporúča podľa neho 500 viac než MB C len zato že je auto roka 2008? Toto sa ti zdá normálne?
Ale podľa teba je normálne čo GTI píše. Napríklad že porota odporúča podľa neho 500 viac než MB C len zato že je auto roka 2008? Toto sa ti zdá normálne?
A ešte k nádávkam😒br />
Na GTI nenádávajú len tak pre nič za nič. Ako napr. na Roomster alebo novú Fabiu. Ale absolútne oprávnene! To čo on píše to nieje názor. To je vnucovanie. Ale vnucovanie takým spôsobom že to mnoho ľudí dokáže neuveriteľne vytočiť alebo si potom z neho robia srandu.
Upřímně, já bych opravdu Mercedes C nechtěl, dyť má vnitřní prostor pomalu jako ten Fiat 500... O Mercedesu platí toto: "Mercedes stresuje svého majitele, pokud nemá nejnovější model, je trapný."
Nehledě na to, že bych nikdy nechtěl patřit do kategorie lidí, kteří ho vlastní. Tím nechci nikoho urazit... :-!
Myslím, že mnohem více zábavy a potěšení z jízdy přináší nový Fiat 500. Dokonce jsem se včera i dnes přistihl při myšlenkách o jeho koupi. Ano, pro zábavu. Dnes byl v autosalonu na Primě, během tří týdnů vyprodano do konce roku- sen každé automobilky...
Myslím, že si tím i 500vka dlouho udrží cenu. Retro styl má výhodu, že nikdy nestárne.
Ano, i zadarmo bych bral radši Fiat 500 než Mercedes C...
Nehledě na to, že bych nikdy nechtěl patřit do kategorie lidí, kteří ho vlastní. Tím nechci nikoho urazit... :-!
Myslím, že mnohem více zábavy a potěšení z jízdy přináší nový Fiat 500. Dokonce jsem se včera i dnes přistihl při myšlenkách o jeho koupi. Ano, pro zábavu. Dnes byl v autosalonu na Primě, během tří týdnů vyprodano do konce roku- sen každé automobilky...
Myslím, že si tím i 500vka dlouho udrží cenu. Retro styl má výhodu, že nikdy nestárne.
Ano, i zadarmo bych bral radši Fiat 500 než Mercedes C...
Mercedes-Benz by si nechcel? Môžeš mi to objasniť bližšie?
V poriadku veď já som povedal že 500 si bez debat zaslúži. Ja som hovoril o inom. Že GTI si myslí že porota porovnáva čo je lepšie-500 alebo C-treda. On si naozaj myslí že teraz porota odporúča viac 500 než MB C. Ale to predsa nejde.
V poriadku veď já som povedal že 500 si bez debat zaslúži. Ja som hovoril o inom. Že GTI si myslí že porota porovnáva čo je lepšie-500 alebo C-treda. On si naozaj myslí že teraz porota odporúča viac 500 než MB C. Ale to predsa nejde.
Vážně bych Mercedes nechtěl. Luxusem je Mercedes překonaný. Nyní jezdím Range Roverem, takže se ani vracet do osobního vozu nehodlám. SUV od Mercedesu, ať už ML, GL nebo G mě opravdu neoslovují.
A Mercedes mi totálně znechutila nová třída S...
A Mercedes mi totálně znechutila nová třída S...
To je bohužial pravda. Mercedes-Benz stratil tu svoju prestíž. Vyzerá akoby len kopíroval luxus. Či už interiér C alebo celá S-classe. Neviem presne určit čo. Ale proste z toho auta nejaký nádich luxusu ehm moc nedýcha.
Ale nechápem čo máš proti G alebo GL. G je jeden z najluxusnejších OFF-ROADOV-konkurent pre Range Rover.
Ale S trieda ťa znechutila? Až tak zlá zas nieje...
Ale nechápem čo máš proti G alebo GL. G je jeden z najluxusnejších OFF-ROADOV-konkurent pre Range Rover.
Ale S trieda ťa znechutila? Až tak zlá zas nieje...
Možná to od někoho odnesu nějakou zlou reakcí, ale když se koukám na Mercedes S, tak mu jen přidat rámy a drapáky, ne aby vypadalo jako SUV, ale jako Unimog na orání pole. Nová S je podle mě víc humpolácká než luxusní...
Range Roveru se těžko konkuruje, nasadil jsem laťku příliš vysoko, a teď, když chci změnu, těžko se hledá nástupce. Našel jsem Porsche Cayenne 3,6 V6, který má mít podle papíru stejné/lepší vlastnosti a dynamiku jako můj RR 4,4i V8. Dnes jsem ho chtěl zkusit, ale zapoměl jsem, že je svátek...
Kdyby tě zajímalo proč chci změnu, tak po kliknutí na můj nick objevíš recenzi na Range Rover- nejsem spokojený se servisem Land Roveru u nás...
Range Roveru se těžko konkuruje, nasadil jsem laťku příliš vysoko, a teď, když chci změnu, těžko se hledá nástupce. Našel jsem Porsche Cayenne 3,6 V6, který má mít podle papíru stejné/lepší vlastnosti a dynamiku jako můj RR 4,4i V8. Dnes jsem ho chtěl zkusit, ale zapoměl jsem, že je svátek...
Kdyby tě zajímalo proč chci změnu, tak po kliknutí na můj nick objevíš recenzi na Range Rover- nejsem spokojený se servisem Land Roveru u nás...
Jo, a Cayenne 4,8 V8 mi přijde už jako zhýralost. Spotřeba se blíží Hummeru H2. Proto mě zaujal Cayenne V6, ale zatím nevím nic bližšího. Spotřebu uvádějí kombinovanou 12,9 l/100km.
U RR 4,4i V8 uvádějí 14,9 l/100km a já jezdím za 14,7 l/100km...
Teď jde o to, jestli Porsche moc nelže...
U RR 4,4i V8 uvádějí 14,9 l/100km a já jezdím za 14,7 l/100km...
Teď jde o to, jestli Porsche moc nelže...
Čtu si poslední výplody, a s úsměvem kroutím hlavou. Ten kdo má malý auto je prostě duševně v pořádku, ten s velkým korábem je zakomplexovanej... Je tenhle názor jenom u nás v Česku?
Jako uživatel Range Roveru to beru dost osobně, ale příklad si z těch keců nevezmu. Nechci jezdit 50000 km ročně a často po D1 s malým autem, kolikrát je na to i Range malý...
Vaše výpady proti GTImu jsou zmatené, často si protiřečíte, a připisujete GTImu "vítězství" pod další diskusí...
:yes:
Jako uživatel Range Roveru to beru dost osobně, ale příklad si z těch keců nevezmu. Nechci jezdit 50000 km ročně a často po D1 s malým autem, kolikrát je na to i Range malý...
Vaše výpady proti GTImu jsou zmatené, často si protiřečíte, a připisujete GTImu "vítězství" pod další diskusí...
:yes:
Tohle si trochu neuchopil správně...
V pořádku je velké auto an dálnici a dlouhé trasy a malé auto do centra města.. POkud by si mě přesvědčoval, že jezdit po římě s RR je to pravé, tak bych si skutečně o tvém duševním zdraví mohl myslet něco špatného, ale to jistě tak asi nebude... Stejně tak asi není pravda, že když někdo jede v malém autě, že je socka a není dostatečný bejček... Myslím, že o tom to spíš je, když teda pominu fantasmagorie blahobitné společenosti jednoho nejmenvaného DuMra
V pořádku je velké auto an dálnici a dlouhé trasy a malé auto do centra města.. POkud by si mě přesvědčoval, že jezdit po římě s RR je to pravé, tak bych si skutečně o tvém duševním zdraví mohl myslet něco špatného, ale to jistě tak asi nebude... Stejně tak asi není pravda, že když někdo jede v malém autě, že je socka a není dostatečný bejček... Myslím, že o tom to spíš je, když teda pominu fantasmagorie blahobitné společenosti jednoho nejmenvaného DuMra
wolffe, asi vážně budeš pochybovat o mém zdraví, ale konkrétně bych po uvedeném Říme jezdil raději s Rangem než s malým autem, neboť jsem tam už jezdil...
Nemám problémy s velkým autem, má nezbytné parkovací senzory, a ještě jsem se nikdy nesetkal s problémem parkování. Snad jediný problém mám, a to že se Range nevejde do pronajaté garáže, tak ji využívá snoubenka.
Myslím, že problém mají řidiči/řidičky malých aut. Jistě jsis někdy všiml, že místo pro dva vozy nebo pro autobus okupuje malé auto, které řidič zaparkoval přímo uprostřed té obrovské mezery... Já to vidím často...
A ohledně GTIho- je to dva roky co jsem mu vyhrožoval, prskal jsem, vztekal se až do běla, psal jsem článek jak mu rozbiju hlavu basebolkou, až jsem si ho nakonec oblíbil. Dnes na něj nedám dopustit. GTI mě vychoval...
Nemám problémy s velkým autem, má nezbytné parkovací senzory, a ještě jsem se nikdy nesetkal s problémem parkování. Snad jediný problém mám, a to že se Range nevejde do pronajaté garáže, tak ji využívá snoubenka.
Myslím, že problém mají řidiči/řidičky malých aut. Jistě jsis někdy všiml, že místo pro dva vozy nebo pro autobus okupuje malé auto, které řidič zaparkoval přímo uprostřed té obrovské mezery... Já to vidím často...
A ohledně GTIho- je to dva roky co jsem mu vyhrožoval, prskal jsem, vztekal se až do běla, psal jsem článek jak mu rozbiju hlavu basebolkou, až jsem si ho nakonec oblíbil. Dnes na něj nedám dopustit. GTI mě vychoval...
Jistě, člověk si zvykne i na šibenici. Tak proč by to nešlo na GTI nebo Klaudia, nebo Daniel Design alias Look alias cokoliv. >😁
No teda, tohle mohl GTI i pochopit špatně.. ale chápu, jako kašpárek dobrý, taky ho mám svým způsobem rád, kdyby jen někdy nevytahoval až tolik nepravdivých sraček. na druhou stranu chápu, že sem patří... Tak jako každá dědina a kolektiv má svého šášulu, tak auto.cz má svého GTIho...Ad Range a řím.. No nevím.. Neboť.. znám hodně tepen v Římě a ještě více v Neapoli, kde prostě s RR neprojedeš. Nejde o parkování, zaparkovat se dá i s autobusem,ale je ti to prd platný, když neprojedeš... >😒] Jinak buď klidný, tvé duševní zdraví je mi celkem fuk... 😉
Všetci( aspoň takmer) sme čakali že to bude Mondeo. Ale nie preto žeby si to zaslúžilo na 100%. Ale bolo to auto na špici a taký Ford dá vždy porota ako Auto Roka. Preto si myslím že v tomto prípade sa porota zmenila-revolúcia storočia.
Ale keď sa tak nad 500 zamyslím tak mi príde žeby si ho 500 aj zaslúžila. Tak krásne auto. Toľko variácii. Ale opäť sa vrátim k dizajnu-ešte nikdo nikdy neurobil tak verné retro. Proste ak chcete starú 500 ale chcete byť v bezpečí tak novú 500. Niet čo vytnúk nieť o čom debatovať niet sa čo čudovať. Aj Taliani dokážu vyrábať báječné autá nielen v dizajne... :yes:
Ale keď sa tak nad 500 zamyslím tak mi príde žeby si ho 500 aj zaslúžila. Tak krásne auto. Toľko variácii. Ale opäť sa vrátim k dizajnu-ešte nikdo nikdy neurobil tak verné retro. Proste ak chcete starú 500 ale chcete byť v bezpečí tak novú 500. Niet čo vytnúk nieť o čom debatovať niet sa čo čudovať. Aj Taliani dokážu vyrábať báječné autá nielen v dizajne... :yes:
Z toho titulu mám taky radost. Auto řídím cca 15let a můj první vůz byl Fiátek 850,byl super,věnoval mi ho otec a já 5 let do něj lil pouze benzín a měnil olej...Tehdy tomu autu bylo 30 let. Dnes jezdím také ve Fiatu a je to promě srdcovka a nostalgie zároveň...Spokojenej jsem,takže kdo tu na Fiaty plivne,nechť ho chorá smrť hrdzavým ko..(píp)..tom,trikrát do * jebne... >😁
Dneska jsem dopoledne shodou okolností otevřel jeden časopis, kde byli kandidáti na auto roku 2008.
Když jsem hodil očkem po těch fotografiích, hned mi padnul do oka právě F500.
Každý den najezdím hodně km a když potkávám kamiony naložené touhle "hračkou" nemůžu si pomoct, ale vyloudí se mi na tváři úsměv. Pokud italům o tohle šlo, tak vyhráli!
Je to po dlouhé době "auto", které mi připadne tak ... milé?
Víte - já si myslím, že není třeba tady psát sprostě a nadávat si jenom proto, že každý!! má svůj náhled na věc.
Nikdy se 100% neshodnete na tom, kdo je 100% vítěz, právě proto, že každý má svůj ideál, každý má jiné nároky na kvalitu a ... právě tohle je motor pro výrobce- udělat auta tak nejlepší, jak dovedou.
Vždy se ctilo, že když jeden král padl, tak druhému se provolávala sláva.
Nyní vyhrál F500. Zítra třeba GTI ... 😄
P.S. : Tady jsou moje nej auta (ať máte o čem přemýšlet a mě "spláchnout" a "upálit" 😒br />
1. audi r8 ( protože audi je v současný době pro mě best a protože jsem ho řídil, i když v rs4 jsem na okruhu v brně měl větší org.)
2. mazda cx 7 ( protože je to vážně zoom-zoom )
3. nissan qq ( prostě se mi líbí - jenom motory jsou slabší)
4. f500 ( když to půjde, bude doma 😄 )
5. volvo c30 ( v bílé barvě, 18", červená kůže, T5 230k!)
Když jsem hodil očkem po těch fotografiích, hned mi padnul do oka právě F500.
Každý den najezdím hodně km a když potkávám kamiony naložené touhle "hračkou" nemůžu si pomoct, ale vyloudí se mi na tváři úsměv. Pokud italům o tohle šlo, tak vyhráli!
Je to po dlouhé době "auto", které mi připadne tak ... milé?
Víte - já si myslím, že není třeba tady psát sprostě a nadávat si jenom proto, že každý!! má svůj náhled na věc.
Nikdy se 100% neshodnete na tom, kdo je 100% vítěz, právě proto, že každý má svůj ideál, každý má jiné nároky na kvalitu a ... právě tohle je motor pro výrobce- udělat auta tak nejlepší, jak dovedou.
Vždy se ctilo, že když jeden král padl, tak druhému se provolávala sláva.
Nyní vyhrál F500. Zítra třeba GTI ... 😄
P.S. : Tady jsou moje nej auta (ať máte o čem přemýšlet a mě "spláchnout" a "upálit" 😒br />
1. audi r8 ( protože audi je v současný době pro mě best a protože jsem ho řídil, i když v rs4 jsem na okruhu v brně měl větší org.)
2. mazda cx 7 ( protože je to vážně zoom-zoom )
3. nissan qq ( prostě se mi líbí - jenom motory jsou slabší)
4. f500 ( když to půjde, bude doma 😄 )
5. volvo c30 ( v bílé barvě, 18", červená kůže, T5 230k!)
Pozor. Keď si spomeniem na VW GOLF GTI až sa mi rozbuší srdce že tento legendárny autmobil -0bodov. Ale ako iste viete hovorím o , no radšej ho neopíšem-to by som musel rozmýšľať čo nájdem!
Ale k veci: Raz GTI splietal niečo o jazdných vlastnostich VW GOLF GTI. VW tu vychvaluje. Blogy sú snáď jedíné(ale len polovica) ktoré sa dajú čítať. Pokiaľ ide o VW ja som tiež veľký fanúšik. Ale čo ten GTI? To je dokonalý tupec do VW. Je to nejaký pseudonym v podaní človeka s rodenou kibernetickou vadou ktorá ho núti stále opakovať to isté. :no😒br />
Keby bol normálny zapálený fanúšik nebude ohovárať Mondeo a vychvalovať Passat s tým že Mondeo neprinieslo do triedy niečo nové alebo že sa ho nepredáva toľko čo Passata. Mondeo je na trhu dosť skoro.
A teraz to prvé čo som spomínal. Pseudo homo kibernetus hatlal že Mondeo nepinieslo nič nové. Súhlasím. Ale Passat priniesol niečo nové??? Nie. Ale predsa bol 1000000000000000000-krát lepší.
Najviac sa mi páči keď ten chlopotup mudruje o predajoch. -O Fiate. Fiat je zlý pretože Croma je prepadák. A porovnáva to s prémiovými autami.
Snáď najtupejší príspevok pribudol dnes. Prehlásil že: 500 je lepšia než C-trieda? A povedal že odporúča C-triedu. Súhlasím. C-trieda je tiež môj jednoznačný favorit v strednej triede. Ale on si myslí že porota zrovnáva takto :Mazda 2 alebo Qashqai? Alebo Ceed´d je lepší než Fiat 500? Takéto je jeho zmýsľanie. On si fakt myslí že porota zrovnáva autá hocijako??? Bez ohľadu do akej triedy patria?
Proste blbec!
Podla mňa jediný dôvod prečo je tu je ten že po odoslaní príspevku je len 1zo100 bez minimálne 20rekcii. A to znamená že vďaka nemu sa tu tvorí najviac diskusii. :no:
Ale k veci: Raz GTI splietal niečo o jazdných vlastnostich VW GOLF GTI. VW tu vychvaluje. Blogy sú snáď jedíné(ale len polovica) ktoré sa dajú čítať. Pokiaľ ide o VW ja som tiež veľký fanúšik. Ale čo ten GTI? To je dokonalý tupec do VW. Je to nejaký pseudonym v podaní človeka s rodenou kibernetickou vadou ktorá ho núti stále opakovať to isté. :no😒br />
Keby bol normálny zapálený fanúšik nebude ohovárať Mondeo a vychvalovať Passat s tým že Mondeo neprinieslo do triedy niečo nové alebo že sa ho nepredáva toľko čo Passata. Mondeo je na trhu dosť skoro.
A teraz to prvé čo som spomínal. Pseudo homo kibernetus hatlal že Mondeo nepinieslo nič nové. Súhlasím. Ale Passat priniesol niečo nové??? Nie. Ale predsa bol 1000000000000000000-krát lepší.
Najviac sa mi páči keď ten chlopotup mudruje o predajoch. -O Fiate. Fiat je zlý pretože Croma je prepadák. A porovnáva to s prémiovými autami.
Snáď najtupejší príspevok pribudol dnes. Prehlásil že: 500 je lepšia než C-trieda? A povedal že odporúča C-triedu. Súhlasím. C-trieda je tiež môj jednoznačný favorit v strednej triede. Ale on si myslí že porota zrovnáva takto :Mazda 2 alebo Qashqai? Alebo Ceed´d je lepší než Fiat 500? Takéto je jeho zmýsľanie. On si fakt myslí že porota zrovnáva autá hocijako??? Bez ohľadu do akej triedy patria?
Proste blbec!
Podla mňa jediný dôvod prečo je tu je ten že po odoslaní príspevku je len 1zo100 bez minimálne 20rekcii. A to znamená že vďaka nemu sa tu tvorí najviac diskusii. :no:
Bez těch nadávek by ti to slušelo víc, takhle tady ze sebe děláš osla... :no:
Možno áno možno nie. Ty si proste slušnák diskuterský Gentle Man. Ale GTI zo seba nerobí osla? Alebo snáď myslíš vážne že ťa vychoval?
Stačí pochopit jediné, a to že jsme na AUTO.CZ, diskuse o autech, ne o lidech. 100 lidí, 100 názorů. Podívej se třeba 2 roky zpět, do starých diskusí. Jak se tam každej nick postupem času mění... Až na jednoho! Nick GTI zůstává stejný. Jeho legendární pojmy jako "bazarový kovboj" nebo "puky na tangách" se nám dostaly i do života. Je svůj, a nejen za to mu patří titul nekuronovaného krále AUTO.CZ.
Je to opět jen názor jediného člověka...
500, tebe si vážím, ale nebuď jako ta banda co patří pod diskuse bulváru... 😉
Je to opět jen názor jediného člověka...
500, tebe si vážím, ale nebuď jako ta banda co patří pod diskuse bulváru... 😉
V prvom rade som rád čo si napísal do poslednej vety. 😉
Pozrisa, mne niektoré názory vadia mi-ak niesu pravdivé. A berem ich. Ale ver mi že pre mňa za mňa si môže mať každý človek svoj názor. Pokiaľ to nieje niečo typu: Fabia je * a i. tak nemám nič proti rôznym názorom. Uvedom si ale že keď niekto len kecá do vetra potom nedokážem písať až tak normálne. Vôbec nechápem prečo je Mondeo 100-krát horšie od Passatu.
Alebo prečo je 500 zlá. Toto nieje názor. Viem že si slušný a ty to vieš odpustiť. Ale já nie. Toto je totiž ohováranie a pochvalovanie svojho favorita. Ale tu niesme na štadióne -futbalovom. Treba byť seriózny: V čom je 500 zlá??? Prečo si nezaslúži titul? Len preto že GTI nefandí FIATU. Vieš tak je to! Uvedom si to. Pokiaľ GTI niečomu fandí tak nepovie žiadne mínusy-VW. Pokiaľ nefendí tak povie len mínusy.-Fiat. Iste sa nájdu mínusy ako opierky. A ďalšie... Ale prečo kritizovať len tak?
Pozrisa, mne niektoré názory vadia mi-ak niesu pravdivé. A berem ich. Ale ver mi že pre mňa za mňa si môže mať každý človek svoj názor. Pokiaľ to nieje niečo typu: Fabia je * a i. tak nemám nič proti rôznym názorom. Uvedom si ale že keď niekto len kecá do vetra potom nedokážem písať až tak normálne. Vôbec nechápem prečo je Mondeo 100-krát horšie od Passatu.
Alebo prečo je 500 zlá. Toto nieje názor. Viem že si slušný a ty to vieš odpustiť. Ale já nie. Toto je totiž ohováranie a pochvalovanie svojho favorita. Ale tu niesme na štadióne -futbalovom. Treba byť seriózny: V čom je 500 zlá??? Prečo si nezaslúži titul? Len preto že GTI nefandí FIATU. Vieš tak je to! Uvedom si to. Pokiaľ GTI niečomu fandí tak nepovie žiadne mínusy-VW. Pokiaľ nefendí tak povie len mínusy.-Fiat. Iste sa nájdu mínusy ako opierky. A ďalšie... Ale prečo kritizovať len tak?
GTI je VWfil, to víme všichni, ale která automobilka by nebrala takového fandu? 😉
Já se raději ani k Passatu ani k Mondeu vyjadřovat nebudu, nebral bych je ani náhodou...
Fiatu 500 jsem fandil, protože mě nadchnul. Vyhrál zaslouženě, a těším se, až ho budu potkávat vprovozu, a budu mít možnost svézt se... :yes😒br />
Přeju dobrou noc...
Já se raději ani k Passatu ani k Mondeu vyjadřovat nebudu, nebral bych je ani náhodou...
Fiatu 500 jsem fandil, protože mě nadchnul. Vyhrál zaslouženě, a těším se, až ho budu potkávat vprovozu, a budu mít možnost svézt se... :yes😒br />
Přeju dobrou noc...
Mě na něm vadí, že lže. To mi vadí. KDyby svoje subjektivní dojmy nevydával za objektivní pravdy...tak s ním nemám problém. Skutečnost je, že šášula je potřebný v každém kolektivu.
Lže? To nieje o tom že lže. Nepovedal by som že klame. On len proste povie u koncernu VW(a iných jeho obľúbených) iba plusy a u neobľúbených značiek iba mínusy-Fiat. To je všetko. Ono len potom vyzerá smiešne a tak že Lže. :no:
Vypadá, že jsi na to příšel. 😉
Ako to myslíš? Veď to viem dlho...
Pak mi nedochazi, proč tady napises hromady prispevku, ktere se tvari, jako bys nevedel, ktera bije.
GTI nemusí lhat, staci, kdyz vyzdvihne plusy a nezmini se o minusech. Vzdy se najde nejakej mladej trouba, ktery to nepochopi.
GTI nemusí lhat, staci, kdyz vyzdvihne plusy a nezmini se o minusech. Vzdy se najde nejakej mladej trouba, ktery to nepochopi.
1. Fiat 500
2. Škoda Fabia
3. Fiat Bravo
4. Nissan Qashqai
5. Mercedes-Benz C
6. Land Rover Freelander 2
7. Mazda 6
8. Renault Laguna
9. Audi A4
10. Volvo S80
2. Škoda Fabia
3. Fiat Bravo
4. Nissan Qashqai
5. Mercedes-Benz C
6. Land Rover Freelander 2
7. Mazda 6
8. Renault Laguna
9. Audi A4
10. Volvo S80
Prosím, proč nejde diskusi zobrazit do stromu? Chronologicky se mi zdá příliš nepřehledná. Absolutně se nevyznám kdo komu na jakou reakci odpovídá. Je to fakt zbytečně složité..Škoda 😒
Po 400 príspevkoch to nejde. Neviem či je ešte internet na tak mrňvej úrovni aby sme aj 21. storočí mali niekedy k dispozícii to horšie riešenie... :no:
Jenze ctenari se z tohoto prispevku dozvedeli h**no.
Takze si mohou leda domyslet "10 bodu pro Fiat za tu bajecnou veceri se zhavejma holkama" 😄
Osobne bych fiatka tezko volil - vlastne bych do neho tezko vubec vlezl - ale to je fuk...
Takze si mohou leda domyslet "10 bodu pro Fiat za tu bajecnou veceri se zhavejma holkama" 😄
Osobne bych fiatka tezko volil - vlastne bych do neho tezko vubec vlezl - ale to je fuk...
podívejte se na fiata 500 a podívejte se na místo Mercedesu-"echt kvalited" je předposlední >😁 >😁 >😁 >😁 ,ale často opomíjený ital první 😄 jsem na něj pyšný
Už po funuse!! 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Inak ten príspevok :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Inak ten príspevok :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Co máš proti mýmu příspěvku?Vše,co jsem napsal,je pravda.
Ked si fanatik do francuzov...
To ze kritizujes MB C . Inak absolutne vazne absolutne nic!!! 😉 😉 😉
To ze kritizujes MB C . Inak absolutne vazne absolutne nic!!! 😉 😉 😉
Nevadí nejaký pán tu už dlho nebude 😄 z toho pitia a fajčenia dostane infarkt a ty odídeš s ním...