Asi nikto z nas tu necaka revolucne zmeny vizaze ale z toho co prezentoval grafik sa mi pacia tie plastove lemy blatnikov. K suv ako duster mi pasuju a taj nejak mi aj chybaju na sucasnom dusteri hoc to nie je nic "vazne" samozrejme. Tak dufam ze pri facelifte ich dostane... vyzera to s nimi este viac paradne :yes:
Arese
3
Až na to, že ty černé plastové lemy blatníků, které se ti tak líbí, můžeš na Dusteru II. generace mít od samého počátku! 😁
3_diamanty
2
No neviem .. jednak ich v reale nevidim skoro na ziadnom dusteri ( cize asi to bude za priplatok ) a tieto v podani grafika su aj akesi jemnejsie decentnejsie. Bral by som keby boli uz v zaklade ako to ma defakto kazde ine suvecko vyjma niektorych s urbanistickymi paketmi kde su plasty pochopitelne uz mimo hru. Iste veci by aj tu uz mohli byt samozrejmostou bez ohladu na cenu ale chapem. Rovnako nejake decentne zmeny na maske by to chcelo. Napriklad ale zadne partie su za mna na dusteri dokonale tu ani nie je co "vylepsit".. a aj o 10 rokov budu cool...
S 1,33tce v 4kolke super kara... kto ti da dnes nieco podobne a este aby to nestalo zrovna melon. Pecka... dacia toto vymakla.. vobec cely duster je neskutocna trefa..
SKAY
0
lemy jsou na samolepce 😄 tak jako obložení dveří. No nevidíš ,kdo zato dá desítku navíc. Plast je v automotive cenější jak zlato.
3_diamanty
0
oplastovanie blatnikov na SUVckach sa mi paci... samozrejme je fajn ked je to robene s citom a decentne a ladi to aj s kasnou... https😐/www.auto.cz/…chool-co-neurazi?… lebo nejake masivne preplastovane peklo bez kuska citu na kasni zase tiez nemusim to je jasne https😐/www.auto.cz/…vedenymi-poradky?… ... nie kazdy vyrobca toto aj dnes este dobre vie aby to aj vizualne aj hmotou bolo good a nebol z toho preplastovany a nekukatelny mis-mas gyc... uz aj kona po facelifte ked si vsimnes prisla uz o par ohyzdnych plastov... a ze jej to hned viac sekne ...a uz je kukatelna aj zozadu ... konecne.... len skoda ze mnohi vyrobcovia sa nadalej ucia v tomto na vlastnych chybach a nevedia toto hned na prvykrat spravit "kukatelne" a s citom ( pritom ine daleko tazsie veci v podstate zvladaju perfektne ) .... ale je to samozrejme ich vec :yes:
SKAY
0
dyzajn vníma každý jinak někdy se to ale nepovede Za mě nejhorší plasták je momentálně mazda 30.
S 1,33tce v 4kolke super kara... kto ti da dnes nieco podobne a este aby to nestalo zrovna melon. Pecka... dacia toto vymakla.. vobec cely duster je neskutocna trefa..