Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s hercem Radimem Fialou: Miluju klasiku!

11 komentářů

Anonym
Nikdo mě asi nebude podezřívat kz nenávisti ke koncernu, škodovce nebo superbu...
Ale tyhe slinty komedianta, co za půjčení supa bude kvákat nesmysly, to nepotřebuju číst.
twl Bílá linka - nemaloval jí náhodou sám Mark Court štětečkem z veverčích chlupů?
Jo jasně a je krásnější než sourozenci - akorát že cenově srovnatelnej Arteon na stejným základě je jinej vesmír.
A v pěti letech analyzoval souboje Nikiho a Jamese. OMG.
ProchyTom
“Mám nezapomenutelný zážitek, když jsem cestoval večer z Jizerských hor a telefonoval s maminkou. Na chvíli jsem zastavil, polem se líně povalovala mlha, přes střešní panoramatické okno se v autě objevila krásná noční obloha a kousek ode mě se zastavily srny, a do toho ještě z infotainmentu se linula příjemná hudba... Úžasný moment, nádherná atmosféra, zůstal jsem úplně paf! Jak z reklamy na šťastného motoristu.” Ja nevim jestli se smát a nebo plakat. Peprmint asi slušně namazal
Ozzman
:yes: ta sedla 😁
moan78
Myslis, ze to je az taky vymysel? Mne sa stalo nieco podobne, len namiesto Jizerskych hor to boli lesy okolo Malaciek, namiesto telefonovania s maminkou som dostaval slusnu fajku, obloha cez okno to sedi, hudba sedi a namiesto srniek pri mne pristavili pohranicnici romanticky mi prazili reflektorom do auta a potom sa romanticky spytali “pan vodic a co vy tu robite”. Takze skoro to same ako pan herec😊. A tiez nezabudnutelny zazitok 😊
m.z.
A nedivili se, že jste tam 2?
moan78
Skorej sa mi zdalo, ze sa dobre zabavaju😊
jam2015
provinčného rangu! :no: :no:
_Karel_
To já taky a naštěstí i ta moje.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
honzaHK
Proč není článek označen jako komerční sdělení? Jak jinak si vysvětlit vychvalování superba, jehož používání vyplynulo z e😜licitně popsaného(!) a zjevně vzájemně výhodného vztahu mezi panem Fialou a jmenovanými firmami. Proč prostě neřekl, že má superba?

Proč neuděláte rozhovor s někým, kdo o autech ví víc? Pokud pan Fiala umně neskrývá své znalosti pro rozhovor s jiným, vhodnějším magazínem (např. Puntík), pak zjevně ví o tématu kulové.
To ale nevadí, protože komerční sdělení...

To, co nahoře citoval prochy, je fakt k smíchu. Dobrý je taky: "Víte, že ve skutečnosti je hezčí než na plakátu?". To je mount stupid.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.