Novinky
“Mám nezapomenutelný zážitek, když jsem cestoval večer z Jizerských hor a telefonoval s maminkou. Na chvíli jsem zastavil, polem se líně povalovala mlha, přes střešní panoramatické okno se v autě objevila krásná noční obloha a kousek ode mě se zastavily srny, a do toho ještě z infotainmentu se linula příjemná hudba... Úžasný moment, nádherná atmosféra, zůstal jsem úplně paf! Jak z reklamy na šťastného motoristu.” Ja nevim jestli se smát a nebo plakat. Peprmint asi slušně namazal
Myslis, ze to je az taky vymysel? Mne sa stalo nieco podobne, len namiesto Jizerskych hor to boli lesy okolo Malaciek, namiesto telefonovania s maminkou som dostaval slusnu fajku, obloha cez okno to sedi, hudba sedi a namiesto srniek pri mne pristavili pohranicnici romanticky mi prazili reflektorom do auta a potom sa romanticky spytali “pan vodic a co vy tu robite”. Takze skoro to same ako pan herec😊. A tiez nezabudnutelny zazitok 😊
To já taky a naštěstí i ta moje.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Proč není článek označen jako komerční sdělení? Jak jinak si vysvětlit vychvalování superba, jehož používání vyplynulo z e😜licitně popsaného(!) a zjevně vzájemně výhodného vztahu mezi panem Fialou a jmenovanými firmami. Proč prostě neřekl, že má superba?
Proč neuděláte rozhovor s někým, kdo o autech ví víc? Pokud pan Fiala umně neskrývá své znalosti pro rozhovor s jiným, vhodnějším magazínem (např. Puntík), pak zjevně ví o tématu kulové.
To ale nevadí, protože komerční sdělení...
To, co nahoře citoval prochy, je fakt k smíchu. Dobrý je taky: "Víte, že ve skutečnosti je hezčí než na plakátu?". To je mount stupid.
Proč neuděláte rozhovor s někým, kdo o autech ví víc? Pokud pan Fiala umně neskrývá své znalosti pro rozhovor s jiným, vhodnějším magazínem (např. Puntík), pak zjevně ví o tématu kulové.
To ale nevadí, protože komerční sdělení...
To, co nahoře citoval prochy, je fakt k smíchu. Dobrý je taky: "Víte, že ve skutečnosti je hezčí než na plakátu?". To je mount stupid.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ale tyhe slinty komedianta, co za půjčení supa bude kvákat nesmysly, to nepotřebuju číst.
twl Bílá linka - nemaloval jí náhodou sám Mark Court štětečkem z veverčích chlupů?
Jo jasně a je krásnější než sourozenci - akorát že cenově srovnatelnej Arteon na stejným základě je jinej vesmír.
A v pěti letech analyzoval souboje Nikiho a Jamese. OMG.