Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Chevrolet Beat se bude vyrábět

19 komentářů

Klaudius
Čo doať? Len tak ďalej. Pekné autíčko. Držím palce, aby sa do série dostalo čo najviac zo štúdie. 😄
Videl som ho naživo vo Frankfurte a musím povedať, že bolo fakt pekné. Do mesta ako stvorené. Tiež sa prikláňam k názoru, aby do série išlo s tej štúdie čo najviac.
Mne sa najviac pacilo tiez, a ako tu uz bol clanok davnejsie dalo sa nich hlasovat na chevrolet.com :yes:
Tak konečně i na Amíky dojde. Pékný auta,jasná inpirace v Jap. mini autech.Jen aby se tam ty vyhamburgerovaní borci vešli... >😒] >😁
Blue Sun
Prvně to začnou prodávat mimo USA, takže spíš aby se do toho vešli vyhamburgrovaní a vypárkovaní Evropané. Myslím, že ty rozdíly už zdaleka takové nejsou.
Osobně se spíš domnívám, že v tom budou jezdit bohaté slečinky s čerstvým řidičákem a nagelovaní šampónci... i když zase... je to Chevrolet a to si lidi spojí spíš s Daewoo. Že by šance pro běžné lidi?
Lonestarstate
>😁 :yes: :yes:
Blue Sun
Ty ještě žiješ >😁 Hodně dlouho jsem tě tu neviděl.
Lonestarstate
Žiju a doufám, že ještě pár let žít budu. >😁
Myslel jsem to tak,že ještě před nedávnem něco takového nabídnout v USA by nebylo myslitelné... A stejně jsou vyžranéjší... >😁 :-! Kámoš se od nich nedávno vrátil a nejvíc co mu chybělo byl pohled na normální hezkou ne uplně hubenou holku,říkal že maj problem i do filmu na komparz sehnat normální lidi pod metrák-to je fakt hustý-nemám rád holky tlustý >😁 >😁 >😒]
Lonestarstate
Každý potřebujeme pro klid duše něco jiného. Ty zase přesvědčení, že jsou někde tlustší. Od příslušníka národa, který má nejvíc rakoviny tlustého střeva na světě z nechutnýho přežírání to opravdu sedí. >😁 :no:
Jsi Amík nebo jim cítíš být ?
Falco
Tvůj kámoš měl pifku, protože mu žádná nedala...a tak je pomluvil
Tomiss
😄 😄
CountachSV
no já bych v tom viděl spíš jasnou inspiraci současným dyzajnérským směrem Opel-u... konkrétně Corsou....
Mně to připadá jak citroen C2 :-!
mě to připadá jako Chevrolet Beat...hale newim co furt máte že to je okopírovaný nebo podobný koncernovýmu soukmenovci...dneska už je si všechno podobný...máloco je ted originál
Nanajvyš auto pre blbých pubertákov
a nemá dvere,dvojdverové auto nie je auto resp auto bez dverí :no:
Jak to že ma nikdo neinformoval?!! ;-\
že groove má byť náhradou matiza-Sparka
budem uvažovať o kúpe ak bude prijatelná cena a hlavne kedy príde??
Beat to je trend dnes automobiliek Fiat 500,C1 ev C2 etc etc