Technika
Klaudius
0
Čo doať? Len tak ďalej. Pekné autíčko. Držím palce, aby sa do série dostalo čo najviac zo štúdie. 😄
0
Videl som ho naživo vo Frankfurte a musím povedať, že bolo fakt pekné. Do mesta ako stvorené. Tiež sa prikláňam k názoru, aby do série išlo s tej štúdie čo najviac.
0
Mne sa najviac pacilo tiez, a ako tu uz bol clanok davnejsie dalo sa nich hlasovat na chevrolet.com :yes:
Tak konečně i na Amíky dojde. Pékný auta,jasná inpirace v Jap. mini autech.Jen aby se tam ty vyhamburgerovaní borci vešli... >😒] >😁
Prvně to začnou prodávat mimo USA, takže spíš aby se do toho vešli vyhamburgrovaní a vypárkovaní Evropané. Myslím, že ty rozdíly už zdaleka takové nejsou.
Osobně se spíš domnívám, že v tom budou jezdit bohaté slečinky s čerstvým řidičákem a nagelovaní šampónci... i když zase... je to Chevrolet a to si lidi spojí spíš s Daewoo. Že by šance pro běžné lidi?
Osobně se spíš domnívám, že v tom budou jezdit bohaté slečinky s čerstvým řidičákem a nagelovaní šampónci... i když zase... je to Chevrolet a to si lidi spojí spíš s Daewoo. Že by šance pro běžné lidi?
>😁 :yes: :yes:
Myslel jsem to tak,že ještě před nedávnem něco takového nabídnout v USA by nebylo myslitelné... A stejně jsou vyžranéjší... >😁 :-! Kámoš se od nich nedávno vrátil a nejvíc co mu chybělo byl pohled na normální hezkou ne uplně hubenou holku,říkal že maj problem i do filmu na komparz sehnat normální lidi pod metrák-to je fakt hustý-nemám rád holky tlustý >😁 >😁 >😒]
Každý potřebujeme pro klid duše něco jiného. Ty zase přesvědčení, že jsou někde tlustší. Od příslušníka národa, který má nejvíc rakoviny tlustého střeva na světě z nechutnýho přežírání to opravdu sedí. >😁 :no:
no já bych v tom viděl spíš jasnou inspiraci současným dyzajnérským směrem Opel-u... konkrétně Corsou....
Nanajvyš auto pre blbých pubertákov
a nemá dvere,dvojdverové auto nie je auto resp auto bez dverí :no:
a nemá dvere,dvojdverové auto nie je auto resp auto bez dverí :no:
že groove má byť náhradou matiza-Sparka
budem uvažovať o kúpe ak bude prijatelná cena a hlavne kedy príde??
Beat to je trend dnes automobiliek Fiat 500,C1 ev C2 etc etc
budem uvažovať o kúpe ak bude prijatelná cena a hlavne kedy príde??
Beat to je trend dnes automobiliek Fiat 500,C1 ev C2 etc etc