Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Omlazený VW Polo vykreslen podle špionáží. Teď je to ještě více baby Golf!

9 komentářů

ptr078
Tak hadam budu mat rozum a po fl nechaju povodny interier, momentalne sa zvolava 56 000 golfov koli softverovym chybam
Mikesus
A ty už taky konečně něco kupuješ? Nebo stále téžjen bychaříš nad superbem?
rohor
to je celá palubní síť na 48V? Tedy včetně žárovek, klaksonu, rádia, zapalovače?? A nebo je na 48V jen okruh startér-baterie48V-alternátor?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ronault.
Zezadu hezčí, rozbili tu velkou plochu mezi světly, ale ten předek vůbec, přišlo to o dravost a identitu...
rohor
To tě lituju, vím, že je vás takových víc co se musí do práce hrozně trmácet. Já nemusím, mám to z postele do práce 4 metry.
Ada je zase tady
Když v tom bude diesel a zůstane v tom ruční brzda a manuální převodovka, dovedu si to představit jako slušnou ekologickou alternativu pro dojíždění do práce (mám to po dálnici 60km).
SKAY
nu což rozplácly předek dole plácačky na mouchy nějaké led dvacet odstínu šedého laku . Prostě produkt VW s minusy a plusy. Tož Polo svěží díra do světa 😄
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.