Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Maybach 62 S Landaulet: Bílý obr s otevřenou střechou (nové fotografie)

50 komentářů

Tak tohle si mi liby! To neni konzervativni Rolls-Royce. Vsude dokonalej luxus. Svetla kuze.To jo! :yes😒br />
Jinak vsimnete budiku i pro zadni rad sedadel. PARADA! :-! :yes: :yes:
Jo tak tohle je opravdu lázeňský luxus :yes: .
Klaudius
Ty si chudak, DanielDesign. :no:
Klaudius nemas co delat? :no:
Klaudius
To by som sa mohol spytat ja teba. Uz si stihol zabryzgat vsetky diskusie, cloveku sa sem pomaly nechce ani pozerat, lebo mu z teba pride spatne, ty poloslovak ubohy. Trapny si jak kybel gitu, nechapem co tym sledujes. Z tvojej cestiny mi je spatne lebo cech nie si a z obsahu tvojich prispevkov tiez, lebo to nema hlavu ani patu. Utocis na GTI-ho a sam mu nesiahas ani po kotniky. Zavadzias. Dovtedy, kym nebudes diskutovat a pisat tak ako vsetci fajn ludia tuna.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ja sa vacsinou zabudnem prihlasit, ale ked zbadam tie DanielDesign alias Look hluposti, tak hned siaham po prihlaseni, aby sa mi aktivoval hate-list 😄 .
Klaudius
Jediné riešenie. :yes😒br /> Ale nedostatočné. Dvíha sa mi žlč už len keď vidím plno tých prázdnych príspevkov s podpisom "Look" :no:
wawawa
😄 Mna tiez vytaca, ked vidim to kvantum prispevkov od Daniela Designa. Ako sme to urobili predtym, ze sme sa ho zbavili? Dost dobry bol ten blog, uz si nepamatam od koho, kde sme kumulovali jeho prezyvky a on to psychicky nevydrzal, zautocil asi 50timi prispevkami a potom sa asi o tyzden stratil.
Ale zial, vratil sa a ma to premyslene, vobec neodpoveda na namietky o tom, ze je DD. Kazde vlakno prispevkov, ktore zacal sa da zakoncit tak, ze mu niekto pripomenie, ze je to Daniel Design.
Ale neviem, ci by nebola este ucinnejsia kolektivna dohoda o tom, ze na jeho vyplody sa nereaguje. Mozno tu uz taky navrh padol, len ja nemam tolko casu, aby som sledoval kazdu diskusiu.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pekelná Micinka
Me tedy nepomáhá. Protože mě vadí, že tu vůbec je, včetně té hlavičky příspěvků.
Až na to že funguje dost sporadicky... Ale jak to tady tak čtu, tak asi jenom mě. 😐
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Už mi leze taky silně na nervy. D.bil.
Už jednou jsem ti psal, jak se píše LÍBÍ. Někdo je prostě nepoučitelný. Když už není tvůj projev kvalitní co se myšlenek týče, tak alespoň tu češtinu...
Klaudius
Naozaj auto na výstavu, najkrajšia vizitka "tak toto vieme vytvorit". Ale myslím ze bez realnej sance na vyrobu, neviem si predstavit skupinu klientov ktora by si landaulet v dnesnej dobe kupila... 😉
no mylsím,že by stačilo ho prodávat jenom v dubaji a byl by to úspěch
Klaudius
To ano, možno aspoňten výstavný e😜onát tam predajú...
Prodaj určitě a k tomu ještě nějaký oprašovátka do klimatizovaných garáží,člověk by si do toho i bál sednout,aby to neušpinil a řídit ty tři tuny taky není žádná sranda
Inu, zda se, ze tohle je jen jeden z dalsich marnych pokusu vzkrisit Maybach. Auta se proste neprodavaji, tak udelaji alespon par exkluzivnich landauletu pro sejky. No, aby se nedivili, kdyz si to nikdo nekoupi. Preci jenom, takove nehorazne penize za prodlouzenou S Klasse proste nikdo dat nechce, to je jednoduche. Pritom takovemu Rollsu utesene rostou prodeje, procpak asi? Protoze Phanotm je nadherny original, ktery se jen tak neokouka. To lze o Mabachu rici jen stezi...
Když se podívám na tu první fotku, na mysl mi přijdou dvě věci. Koupelna a zubař. Úplně si dokážu představit, jak je ta stěna mezi pasažéry a řidičem vykachlíčkovaná. Pochopitelně v bílé. Jinak auto pěkný, ale když limuzínu, tak RR, není co řešit 😄
Súhlasim. Aj keď mi ten "batoh" z tou naskladanou strechou trošku vadí... Ved je to veľke auto, miesta je tam dost, a pochybujem, že niekto otvara zadný kufor. Mohli to spraviť na sposob garažovych dverí... proste by z kufra vyrolovala 😉 >😁
Beersheva
A ja narozdil od ostatnich fandim Maybachu, za ty penize lepsi svezeni nez RR! Pokud si to auto kupujete, jste TEN, koho vozi vzadu. Videli jste nekdy kresla v RR??? Pekna sofa, ale NIC VIC - coz je za ty penize malo. V Maybachu mate kresla az do polohy lezmo, original skleneno-kachlikovou strechu (nebo landauet), uzasne pohodli pro pasazery vzadu, ktery RR nenabizi. Vypada majestatne, ale to bily Maybach taky - k Maybach tomu pridava hi-tech komfort a vykony na silnici (co umi RR na dalnici, umi jet krabicoidni RR 180kmh na tempomat???).
Mas pravdu ze v Maybachu se daji nohy vytahnout. Ale i tak nemam rad takove reci. Auto si videl jen na obrazku co. 😲 :😉
Ja Maybachu nefandim vubec. Je to jen predrazena a trochu zvetsena S Klasse a za to neni potreba platit takove penize. Maybach nema nic, co v Sku mit nemuzete. Co se toho vozeni na zadnich sedadlech tyce - ver tomu, ze ve Phantomu je mista dost. Na druhou stranu, jeho primym konkurentem je Maybach 57, ne tahle prodlouzena verze 62. Co se Maybachu 57 a RR Phantomu tyce, takovato auta si v posledni dobe cim dal casteji kupuji lide, kteri je pak sami ridi. Proto se za posledni dobu vyrazne zvedly naroky na jizdni vlastnosti takovych limuzin - uz nemusi byt pouze komfortni, ale take dobre ovladatelne. Takze vykony Phantomu na silnici rozhodne nejsou spatne, i kdyz pravda, Maybach ma o neco silnejsi motor.
S-classe se objevila davno po Maybachu! 😲
Danieli...kdybys věděl něco o novodobé historii maybachu, tak...by to třeba stálo za debatu, ale kde nic není, ani smrt nebere ;-\
Rekni neobjevila se S-classe po Maybachu 57 a 62??? Vzdyt nova S-classe pripomina Maybach.

Jinak kdyz uz me chces volat po jmenu tak MAX. 😉
Sakra a ja mel za to, ze S-Klasse uz Mercedes vyrabi hezkych par desitek let. Pokud me pamet a Google nesali, tak nejvyssi rada Mercedesu je takto oznacovana uz od roku 1973.

Jiste mas na mysli fakt, ze Maybach byl na trhu drive, nez soucasna S Klasse. To je sice fakt, ale on taky Maybach technicky vychazi z te predchozi generace Ska, ta soucasna se mu jen trochu designersky priblizila.
Ty jsi pako! :no: S-classe z let 2000 ti snad pripomina Maybach??? Jo?Opravdu?! 😲

Myslim ze S-classe ktera pripomina Maybach se objevila davno po predstaveni 57 a 62. Tak nechapu co zas s Alessiem mate... ;-\
Ak je tu niekto pako, tak si to jedine ty Danielko môj... Over si fakty a potom tu píš svoje náruživé komentáre. Len tak mimochodom, už som tu nejaký ten Piatok - asi rok a ver, že som nikdy necítil potrebu písať na každý jeden príspevok odpovede. Narážam len na to, že tvoj profil je tu od 27.10.2007, dnes je 2.11.2007 a z toho vyplíva, že za necelých 7 dní si stihol napísať ncelých 3/4 tisíc príspevkov, z ktorých 99% nemá hlavu ani pätu. Keby si energiu venoval niečomu inému, tak si v tom génius, no takto si sedíš za počítačom od rána do večera a okrem toho, že sa oberáš o drahocenný čas, oberáš aj ostatných o nervy.
Fakty? S-classe vystridala 5 generaci(myslim). Chces mi snad rici ze ta z roku 99 se jako podoba Maybachu? Tak to si vsichni musite overit fakty! 😲
no hej, všetci účastníci tohto vebu idú po opačnej strane dialnice, len ty s tvojim kamiónom ideš tou správnou cestou...
Aaaach Look. Vzdy si ma nasieral, tie *... co tu valas sa nedaju citat bez anestetika v podobe becky piva. Ale po tychto prispevkoch, ta lutujem. Naozaj bez srandy, ironie, ta skutocne lutujem. Vzdy som lutoval postihnutych ludi. casto ma dojimali tak az som skoro plakal, ale pri tebe, pri tebe mily daniel, ci look placem skutocne placem. Tvoja mamicka mala porozmyslat nez ta dala do obehu.
Ak by na tvoju chorobu existovala liecba myslim, ze nie len ja, ale aj vsetci tu sa urcite radi pozbieraju, aby si si ju mohol zaplatit a liecit sa. Mily Look, zelam ti vela zdravia, uzdrav sa.Drzim palce :yes:
Beersheva
Kresla upravitelna do polohy lezmo s polozkou pod lytka, skleneny specificky strop, bar atd... s-klada a maybach maji spolecnych pomerne malo veci. BTw, nevidel jsem jedinyho cloveka, ktery by si RR Phantom nebo Maybych ridil sam, to je takova minorita, ze to nestoji za rec. Nikdo netvrdi, ze v Phantomu je malo mista, ale zatimco v RR sedis jak v sofa nebo kresle u krbu, v Maybachu jses v hi-tech svete s kreslem jak v airbusu a-380 (lepsi prirovnani k hi-tech sezeni nemam).
jo .. ale vyzera to ako predlzene S klassa .. proste to tak je .. k ;-\
Zasada RR (limuzin) je, ze se majitele nechavaji vozit - a ne, ze sami ridi !
cuisine
je to hezký , ale osobně v této kategorii vozidel se mi líbí klasický bentley arnage ... pro mě nemá žádný jiný ato taovou auru urozenosti jako toto auto .... :yes:
Historie se opakuje :yes:
Ne to auto je prilis mercedesovske. Vicitali mu to a proto se taky neprodava. 😒
lorenzlubos
...co ku znackam, akou je napr. aj Maybach, velmi pasuje. Ale velmi (mozno este viac) to seklo aj 607-ke z jari 2000. Doba sa vsak meni ati, co na taketo auta maju, radsej investuju do pancierovania. Tazko sa im vsak divit. ;-\
To radeji na RR. :-!
Ricardo
Líbí se mě odvaha Maybachu dělat nové věci postaru. Přitom ekonomicky se jim to nevyplácí a asi to bude ještě nějakou dobu trvat než si vybojují pevné postavení mezi ultraluxusními značkami. Za "obyčejné" Maybachy, Spezialy, Landauet i Exelero jim patří velký obdiv :yes:
Pekelná Micinka
:yes:
Všichni tady nadáváte na Maybach a velebíte RR. Na mě ale Maybach působí velmi přívětivě. Hlavně teda pozezení vzadu bych přirovnal k posezení v business class v letadle (myslím b.c. lepších společností na delších letech a ne b.c. v ČSA...) zatímco RR bych přirovnal spíš k posezení v dražším café. 😄 No... teď když to po sobě čtu, tak si říkám, co jsem to napsal za žvást, ale líp to vysvětlit nedokážu.
nahodou jsi to popsal pomerne presne ja bych jen dodal ze miri na ponekud odlisnejsi klientelu RR je pro lidi co oceni Hoyo de Monterrey a znaji rozdil mezi Islay a Spayside.. proste kresla jako v ve spravnem klubu "Gentlemanu".....
nediv se... Malomestak je otrokem zavisti... a ta hybe 99% lidi v techhle diskusich... Opravdovy automobilovy nadsenec a znalec pouze pred Maybachem smekne, protoze tenhle se opravdu povedl.
Ja osobne videl RR Phantom i Maybach 57, 62, 57S nejednou na vlastni oci (asi proto, ze nebydlim v CR) a tezko bych se mezi nima rozhodoval. Jsou to nadherne a uslechtile auta. Usklebky a zavist ostatnich se odrazi od jejich nablyskanych laku...
99% ľudí nové Maybachy ohováralo že takto nemá vyzerať luxusné auto. Aj keď žiadna revolúcia sa v podaní Landauetu nekoná považujem ho za takú malú revolúciu. Možno to bol dôvod vzniku... Pozrite sa na tú senzačnú plátenú strechu. Toto je konečne retro. Veľmi krásne... :yes:
souhlasím, autíčko je to nádherný, a ta bílá barva skoro všude.... :yes: :yes:
prostě je to megalibovec :yes:
tohle už je zas trochu jiná třída...😁 maybach mě mile překvapil