Novinky
0
Je to takové oblité. Jako rozteklý nanukáč 😒
Původní CLS se mi zrovna nelíbilo a ani jeho účel jsem nechápal. Nový design přídě vypadá ještě hůře, než původní. Auto získalo "pitomý" výraz a jako nafouklá beztvará hrouda působilo už předtím. Ale když to lidi chtějí...
P.S. Prosím všechny plakátové sebeukáječe a bezmezné obdivovatele německých značek, aby se zdrželi komentářů o závisti a házení špíny, protože na to nemám.
P.S. Prosím všechny plakátové sebeukáječe a bezmezné obdivovatele německých značek, aby se zdrželi komentářů o závisti a házení špíny, protože na to nemám.
Ja jsi myslim ze ucel byl uplne jasny...Lide chtely Coupe ale se 4 dvere, tak MB prisel s CLS...Myslim si ze to dela provlem E-class
Já právě nevím. Mně to auto přijde naprosto nevyvážené, co se vzhledu týče. A nemluvím jen o CLS, ale o všech 4D kupé (Panamera, Aston Martin,...) Asi jsem ještě "nedorostl" do téhle kategorie. Je mi "jen" 26 a jsem "jen" důstojník.
Rozteklý nanukáč a nafouklá beztvará hrouda... A já bych přidal: osobní tank. Největší zběsilost s trojcípou hvězdou ve znaku... Kupé bylo vždy dvoudvérové, čtyřdvéřové kupé je nebetyčná blbost a maketingový výmysl (až na Mazdu RX-8, ale tu bych označil jako 2 + 2 dvérovou 😄). Ovšem jako sportovní sedan se tohle auto nedá označit už vůbec....
Yoo na dokonalosti treba neni menit skoro nic 😉
Super auto a to po vsech strankach tech par mentalu co jsem psali mohu akorat litovat. :yes:
Prvni 4 dverove kupe byl Rover P5, Mercedes ale tuto myslenku dotahl k dokonalosti. Mozna jen ta maska by mohla byt decentnejsi...
Ja si myslim ze to auto ma neco do sebe😊...proste provokuje....proto ma tolik proznivcu ale i nepriznivcu, ale jinak jsi myslim ze MB udelal velmi dobry tah