Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz CLS - facelift už bez maskování

16 komentářů

Je to takové oblité. Jako rozteklý nanukáč 😒
Blue Sun
Původní CLS se mi zrovna nelíbilo a ani jeho účel jsem nechápal. Nový design přídě vypadá ještě hůře, než původní. Auto získalo "pitomý" výraz a jako nafouklá beztvará hrouda působilo už předtím. Ale když to lidi chtějí...
P.S. Prosím všechny plakátové sebeukáječe a bezmezné obdivovatele německých značek, aby se zdrželi komentářů o závisti a házení špíny, protože na to nemám.
Ja jsi myslim ze ucel byl uplne jasny...Lide chtely Coupe ale se 4 dvere, tak MB prisel s CLS...Myslim si ze to dela provlem E-class
Blue Sun
Já právě nevím. Mně to auto přijde naprosto nevyvážené, co se vzhledu týče. A nemluvím jen o CLS, ale o všech 4D kupé (Panamera, Aston Martin,...) Asi jsem ještě "nedorostl" do téhle kategorie. Je mi "jen" 26 a jsem "jen" důstojník.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Blue Sun
Eh? 😲
Sleeper
Rozteklý nanukáč a nafouklá beztvará hrouda... A já bych přidal: osobní tank. Největší zběsilost s trojcípou hvězdou ve znaku... Kupé bylo vždy dvoudvérové, čtyřdvéřové kupé je nebetyčná blbost a maketingový výmysl (až na Mazdu RX-8, ale tu bych označil jako 2 + 2 dvérovou 😄). Ovšem jako sportovní sedan se tohle auto nedá označit už vůbec....
Blue Sun
Ani jako sportovní, ani jako sedan. I ten tank má v sobě více elegance (ať žije T-72).
delphino
já když prohlásil o první CLS které bylo ukázáno, že to na fotce vypadá jako hnusná tlustá housenka tak mě tu skoro ukamenovali, jsme rád že už nejsem sám 😊, ale je fakt, že naživo to auto má trošku víc elegance než na fotce, alep ořád to můj dojem nezmění
Dobre dobre maj si svoju malú 206! Na voloviny tu nikto nieje zvedavý...
Yoo na dokonalosti treba neni menit skoro nic 😉
:yes: tak nějak ... osobně si mylsím že ani facelift ještě nepotřebovalo ...
Super auto a to po vsech strankach tech par mentalu co jsem psali mohu akorat litovat. :yes:
Ghostyx
Naprosty souhlas, kdo v tom nejel, tak at drzi..., protoze nema o tom ani paru. 😉 :yes: :yes: :yes:
Prvni 4 dverove kupe byl Rover P5, Mercedes ale tuto myslenku dotahl k dokonalosti. Mozna jen ta maska by mohla byt decentnejsi...
Ja si myslim ze to auto ma neco do sebe😊...proste provokuje....proto ma tolik proznivcu ale i nepriznivcu, ale jinak jsi myslim ze MB udelal velmi dobry tah