Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Shell V-Power Diesel na 110 čerpacích stanicích v ČR

11 komentářů

Zrovna dneska rano jsem tankoval a uz stal 34,80 Kc. asi se poohlednu u konkurence...
Ghostyx
Jj, mas recht, to nastve, ale jezdit se musi a je to to nejlepsi, co se tady v nafte nabizi... :yes:
tak já nevím ale u nás stojí Diesel power 32 a normální nafta 29... tzn že je cca o 10% dražší. Ale spotřeba s ní mi klesla z 5,1 na 4,1 čili cca o 20%. Takže se to pořád vyplatí.
Taky jsem slyšel že se to vyplatí, že pak km s naftou od Shell je vlastně nejlevnější, ale pokles spotřeby o 20%, to už se mi zdá nějak moc, nemyslíš >😁 >😒] >😒]
je to realita, že se ti nelíbí je tvůj problém. Nemít firemní naftu zadarmo tak jezdím jenom na ten power
Spotrebu potvrdzujem, zo 7,2 som isiel na 6.
Totalne čiste trisky žiadny karbon nikde Renault Trafic 155 000 km.
Ahoj, myslim, ze jsi se podival na V power racing, to je benzin, a stoji skutecne k 35 kc za litr. V power diesel je kolem 32 kc za litr. Honza
Jo hoši ale za kvalitu se platí.
nene, tankoval jsem u SHELL - Prosecka ulice, Praha 9. 14.11. kolem 9:00 rano. Cena je 33,80 Kc / litr. Kod paliva V-P Diesel. (mam tu pred sebou uctenku)
Kdybych si tam cvrknul benzin, tak dneska uz mam po motoru, ale ja porad jezdim, rano jsem nastartoval i v ty zime uplne hladce 😉 :-!
Ja som 6 rokov jazdil Renault Megane 1.4 95k vylucne na Shell V-Power, motor slapal ako hodinky: vykon + lahka vytacavost + sound motora, pri zrychleni sa VW 1.6 100k nechytali ...