Novinky
0
Ten predek vypada hodne futuristicky... :yes:
0
Interier je ovela lepsi, hlavne co sa tyka budikov, skoda ze tam nesupnu nejaky diesel 😢
hopsalas
0
Souhlas a souhlas
0
Presne tak. Nejaky 3 liter dCi by to potrebovalo ako sol 😄 Mne sa lubi tato predna maska nieco medzi Hondou Civic a Lexusom RX. 😄
tudydudy
0
Jednoducha odpoved pro celkem jednoduchou otazku.U nissanu si proste chteji uzivat,,letajici"rucicky otackomeru,stejne jako,,letajiciho"udaje o spotrebe.Jinak nevim...Vy jo?? 😄
0
Ja ho mam uz rok. Tie rucicky na palubovke vobec nelietaju, a to uz vobec nie otackomer. Ma to prevodovku CVT a s tou to nejde dokopy. A spotreba? poslednych 3000km 10,3 litra na 100km. Myslim, ze na 3,5 l motor vcelku slusne...
přední maska včetně světel fuuuuuuuuuuuj, zadek ujde :no: :no:
Absolútne nechápem načo kopíruju Lincoln. Už to nieje originál... :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Říkám to při každém faceliftu, čest výjimkám, ale jsem pro založení "Ligy občanských aktivistů za zrušení faceliftů bez výjimky". Například Murano si tuhle hrůzu nijak nezasloužilo, bylo to celkem pohledné auto. :no:
A jeje Dinare, sedej mrak zmatenosti je zase tady. Murano je hned vedle RX nejpovedenejsim SUV na trhu. Tenhle facelift mu ohromne pomohl. Udelal z nej zas vzhledove novy auto.
taky si myslím ,že je to ku prospěchu.je ještě ten diesel...ale jinak dávám :yes:
Tento facelift si můžou dovolit u auta určeného pro korejský trh,ale ne u vozu určeného pro evropany. :no:
>😒] >😒] Jo, honzíku, je to dělo. Japonci jsou v tvarování SUV vůbec neuvěřitelně kreativní, recept - boulovaté blatníky, negativně lomená linka c-sloupku, si v Japonsku osvojilil tak nějak všichni, takže SUV z Japonska si opravdu nespleteš. Prostě, designový Olymp. Facelift Murana se snad dá pochopit zezadu, tvar světel sjednocuje Murano s Kvaškou, ale ten předek, ty obrovité chromované kostice s přivřenými očičky předních světel, tím opravdu nejvíc připomíná zoufalou, na břeh vyvrhlou, velrybu. Ale můžu souhlasit s tvou poslední větou, s dovětkem, bohužel... pro Murano.
Dinare ozvi se mi se svou adresou v emailu. Poslalsi mi maila ale není tam tvá adresa zobrazena. Ohledně Průvodce. Dík
Pojmy mezi offroady jako Land Cruiser, Pajero, Patrol v SUV RX, Murano, v levnejsi rade RAV4 a CRV jsou svetove nejlepsi. Crossovery Forester a Qashqai take nemaji konkurenci.
Evropa konkuruje Mercedes ma G, BMW ma X5,3. Jenze ani ti se namuzou rovnat technicky/cenovy urovne japoncu. Mozna jedine Land/Range Rover, ale toho brzdi kvalita. Volvo je jedine, ktere by se jim mohlo aspon necim vyrovnat, ale to je prece hodne malo.
Takze, Dinare, nech si ty svy zmatenosti domu pro deti. Kdyz se ti neco nelibi, jeste to neznamena, ze je to spatny.
Evropa konkuruje Mercedes ma G, BMW ma X5,3. Jenze ani ti se namuzou rovnat technicky/cenovy urovne japoncu. Mozna jedine Land/Range Rover, ale toho brzdi kvalita. Volvo je jedine, ktere by se jim mohlo aspon necim vyrovnat, ale to je prece hodne malo.
Takze, Dinare, nech si ty svy zmatenosti domu pro deti. Kdyz se ti neco nelibi, jeste to neznamena, ze je to spatny.
Zmatený šermuje zmateností. >😁 Honzíku, napsal jsem, že se mi facelift Murana nelíbí, a že mi tvary japonských SUV přijdou na jedno brdo. Ty místo nějaké smysluplné reakce na téma design, o ničem jiném z mé strany nebyla řeč, začneš blábolit o LC a Pajeru, o kvalitě Range atd., proč to, jako reakci na to co jsem napsal, to víš snad jen sám ve své poblouzněné hlavičce. 😲
Murano Nissan postavil a uspesne prodava taky pro jeho neokoukany inovativni design. Najel jsem s nim behem tydne cca 2000km. Bylo to zacatkem 2004 a ve vsech ohledech jsem ho shledal povedenym. Perfektne vyvazena karoserie, kde v kazdem dilu je videt inovace a kvalita. Jeste dnes vypada puvodni Murano lip nez jeho konkurenti. Facelift je ale potrebny pro kazdy auto a ani Murano se mu nevyhne. Nastesti to vzali u Nissanu do rukou ze spravny strany a omladl teda pozehnane. VYBORNE.
mne sa paci, su to sice biedne fotky ale stavim sa ze nazivo musi vyzerat este lepsie, a mimochodom , u tychto znaciek sa mi paci, ze vzdy novinkou nejako prekvapia, proste vzdy je na co sa tesit, kazdy model je iny, nie ako u inych znaciek ako BMW alebo AUDI (viem nemozem porovnavat , je to ina kategoria, nissan(ako znacka) sa moze stymito autami porovnavat iba v terene kde je jednoznacne lepsi) ja som len xcel povedat, ze ked vyjde nove bmw alebo audi, tak pomaly aninicim neprekvapi iba siluetou, lebo maska a zadok je stale o tom istom , azda iba na nejake detaili, ako napr a4 a5 atd atd atd. nissan toyota a ine...proste sa vzdy je naco tesit a to si je to uz vkus alebo nevkus to uz je ina vec , hlavne vec nazoru. ale ja sa proste vzdy tesim ked na tejto stranke najdem nejake novinky takychto znaciek.. ine ma velmi nevzrusuju..moj nazor.
mne sa paci, su to sice biedne fotky ale stavim sa ze nazivo musi vyzerat este lepsie, a mimochodom , u tychto znaciek sa mi paci, ze vzdy novinkou nejako prekvapia, proste vzdy je na co sa tesit, kazdy model je iny, nie ako u inych znaciek ako BMW alebo AUDI (viem nemozem porovnavat , je to ina kategoria, nissan(ako znacka) sa moze stymito autami porovnavat iba v terene kde je jednoznacne lepsi) ja som len xcel povedat, ze ked vyjde nove bmw alebo audi, tak pomaly aninicim neprekvapi iba siluetou, lebo maska a zadok je stale o tom istom , azda iba na nejake detaili, ako napr a4 a5 atd atd atd. nissan toyota a ine...proste sa vzdy je naco tesit a to si je to uz vkus alebo nevkus to uz je ina vec , hlavne vec nazoru. ale ja sa proste vzdy tesim ked na tejto stranke najdem nejake novinky takychto znaciek.. ine ma velmi nevzrusuju..moj nazor.
Mě osobně se osobní vozy (vyjímaje sportovních coupé) vůbec nelíbí. Na QuashQai (nebo jak se to píše) se ještě jdá koukat,ale jinak??? Přijde mi že oproti toyotě nebo hondě je tenhle designový směr úplně mimo mísu. Auta mi přijdou jaksi sterilní (krom tohoto Murana-to je zase až moc ekzot). Kde jsou ty časy líbivé primeri???
fujtajfl takovej to byl fesak. tenhle korejsko cinskej design uz zacina byt pekne otravnej viz. posledni studie ultra mercedes z frankfurtu...
Smutné,jak jinak to říct.Jedinečnost kterou oslnil ve svém segmentu,podobně jako Civic ve svém je prostě ta tam.Je to asi práce lidí z vedení,kteří si řekli že by,když se dobře prodává mohli ulovit i ty konzervativnější spotřebitele které odradil nadčasový design.Nevím jestli to ještě víc zvedne prodeje ale doufejme nějak podobně ,neupraví" i zbytek produkce.
Povedlo se, změny jsou potřeba. Vím o čem mluvím, Murano jsem měl. V téhle podobě s prosklenou střechou bych o něm znovu uvažoval, fakt se to povedlo!
ani neviem ako sa to pise.. ale zadok to ma hnusny.. starsie murano bolo krajsie.. aj interier bol krajsi.. predok moze byt