Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Toyota Land Cruiser 2021 (150 kW) Executive – Zlatý střed v nejlepší formě
91 komentářů
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To je jako seřazeno od nejhoršího (dodávka) po nejlepší (normální auto? 😁) ?
CICZERO
Zatím bleješ i sázíš jenom ty. 😄 :-!
CICZERO
Ada je zase tady
že do toho nenacpali muzeální zážehový motor! O převodovce nepíšou nic, takže je to zřejmě další auto pro neřidiče... :no:
To musí být extáze honit řadící páku u dvoutunového autobusu na naftu 😁
CICZERO
"Mít řadící páku tam kde jsou zácpy je doslova hrůza. Takže ZLATÉ AUTOMATY"
Jaromír Jágr 😉
Jaromír Jágr 😉
Ve městě to je přeci úplná extaze. Neustálé řazení, 1, 2, 3, občas 4, a to vše dokola. Přesně jako na klikaté okresce. A pak tihle, orgasmus zažívající, ridici si to na semaforech tak užívají, ze na zelenou projede polovina aut.
O převodovce píší, zase si nedával pozor Ado, takže zůstaneš po škole a tohle za trest 100 krát opíšeš😒br />
"O přenos výkonu na systém stálého pohonu všech kol, ke kterému si něco povíme později, se stará šestistupňový automat s hydroměničem, který opět nijak extra nespěchá. Jenže při charakteru auta mu to vlastně ani nelze nijak extra vyčítat. Důležitější je, že řadí plynule a hlavně logicky – nenechává tedy motor zbytečně dlouho vytočený a ani ho dlouhodobě nenechá podtáčet." 😉
U LC by mě spíš zajímala informace jak se chová v těžším terénu, blátě atp.
Nacpali, byl tam odjakživa, 2,7 nebo 4,0 a u nás se už chvilku neprodává. Jak se mu muzeální Áda?
Veritas_
Land Cruiser jen a pouze s V8
ty jsi to napsal odděleně, nebo doopravdy to zcenzurovalo slovo "se*ru" v názvu Cruiseru? 😁
Tak doopravdy to cenruzuje samo názen Cruise*ru pokud je napsán standardně.
Co samostarný Cruiser? Ten to taky zasekne? 😁
ACZ: tohle by jste mohli odblokovat, nemůžeme slkoňovat název Cruiser 😁
Tak doopravdy to cenruzuje samo názen Cruise*ru pokud je napsán standardně.
Co samostarný Cruiser? Ten to taky zasekne? 😁
ACZ: tohle by jste mohli odblokovat, nemůžeme slkoňovat název Cruiser 😁
Už by to mělo jít. A je jedno, jestli to člověk bude psát doma nebo z Land Cruiseru.
Edit: Hurá!
Edit: Hurá!
CICZERO
Mě to jen přišlo srandovní, jak to cenzurovalo část názvu auta 😁
Nemohlo by to cenzurovat ještě Prius (Románek Horký) a ASX (Topper) ? 😁 😒]
A focus ( Ozzman + Miromen ) 😁
A spojení smradlavej diesel a cukajici dsg (mikesus a hamuna a všichni z klubu ce ve te) 😁
Já mít trochu peněz navíc tak 10st. Aisin https😐/lexusselect.cz/…dka/lexus-lc/617 :yes:
Nebo 8st. Aisin https😐/www.garaz.cz/…ne-auto-21003882 :yes: :yes:
Ale o tom že DSG cuká = čtu -náct let a letošní není výjímkou 😲
No a z testů ÉÉÉcvt prostě OPAK "nejsametověji řadící automat" = tak já fakt radši.. 😉
Nebo 8st. Aisin https😐/www.garaz.cz/…ne-auto-21003882 :yes: :yes:
Ale o tom že DSG cuká = čtu -náct let a letošní není výjímkou 😲
No a z testů ÉÉÉcvt prostě OPAK "nejsametověji řadící automat" = tak já fakt radši.. 😉
Klub CVT mě rozesmál tak, že jsem se musel na nepřihlášeném mobilu podívat co na to vizjá. Nezklamalo mě to, samozřejmě 😉
Ani ty ne = protože to je podobný ale konstrukcí ÚPLNĚ JINÝ = dodnes CVT a e-CVT no ale to víš sám = co se techniky týče nikdy nezklameš (radši vymyslíš že je uplacenej Vaculík, než se zamyslet 😉
A co sekunda? Sekundu už můžem psát? 😁
Edit: Wow! Uz se da pouzivat standardni jednotka casu! 😁
Edit: Wow! Uz se da pouzivat standardni jednotka casu! 😁
Seru - už to jde. :-!
CICZERO
Anonym
Je to jeden z posledních mohykánů. :yes:
Po tom, co odešlo Pajero nemá moc konkurentů.
Po tom, co odešlo Pajero nemá moc konkurentů.
SKAY
Dobrý stín :yes: opravdového LC 200 V8...
honziss
Je to supr auto, malem jsem si ho v roce 2019 koupil, nakonec jsem si to rozmyslel jen kvuli tomu motoru a prevodovce = totalni mrtvola uz pri praznym aute.
honziss
Touareg 3.0 TSI. Ale pokazdy kdyz na silnici LC150 vidim, tak se mi proste libi.
Prochy má brachu ?😊
Na cestu je to stejně pruda. Tohle auto jezdí příšerně... ale v květnu v Maroku si ho zase na 14 dnů vezmu...
Na cestu je to stejně pruda. Tohle auto jezdí příšerně... ale v květnu v Maroku si ho zase na 14 dnů vezmu...
ProchyTom
Mam brachu ale ten sem nechodi, nebavi ho vysvetlovat kazdymu desetkrat ze v aplikaci nefunguje reagovat.
No jasný jen ze Honzis reaguje stejně 😉
Tvoje komentáře me bavi, což nutne neznamená, ze s nimi vždy souhlasím
Tvoje komentáře me bavi, což nutne neznamená, ze s nimi vždy souhlasím
Move
Vypadá jako ledoborec, a řízení má jako ledoborec. V úterý pohnes volantem a vestredu to zatočí. Zatopis pod kotlem ale kromě několikahodinové prodlevy turba se ozve hluk, ale naštěstí se nic nestane protože brzdám je třeba poslat fax aby se probudili k činnosti. Nicméně na konec světa dobrý....tedy pokud bych věděl co dělat po konci světa!😉
A kolik tisíců kilometru mate s LC najeto? Je nic takového nepozoruju...
Pokud je to jak píše, tak jeden život ti nemůže stačit ani na pouhý jeden tisíc km s tímto povozem. 😒]
honziss
Jeste jedna vec me na tom aute zarazila (stejne tak u XC90 D5) - spotreba, zere to jak tank na diesel.
Proto ten nový motor - posun dopředu.
Každopádně třeba do pouště na přesuny benzin nesmysl, spotřeba 30-50... tady je diesel na svém místě
Každopádně třeba do pouště na přesuny benzin nesmysl, spotřeba 30-50... tady je diesel na svém místě
Zřejmě nemáš moc zkušeností se spotřebou skutečného tanku... 😁
Mas pravdu, to nemam. Ale fakt je to auto uzrany, s benzinovym touaregem jezdim dlouhodobe za +/- to stejny, mozna i min co byla moje zkusenost s LC...kombinace vysoky hmotnosti, slabyho motoru a 6' stupnovyho automatu to proste zabiji. Ale tim stejnym, s vyjimkou automatu trpi D5 v XC90. Proste malej nebo slabej (nebo oboji) motor ve velkym tezkym aute je blbost.
Vsichni co to testujou, tak v tom jezdej prakticky sami. Ale tohle je auto bud na praci nebo pro rodinu. Chtel bych vedet jak se to chova kdyz do toho nalozite 4 lidi s kramama na vikend + 3 kola na kouli - mate nekdo zkusenost?
Vsichni co to testujou, tak v tom jezdej prakticky sami. Ale tohle je auto bud na praci nebo pro rodinu. Chtel bych vedet jak se to chova kdyz do toho nalozite 4 lidi s kramama na vikend + 3 kola na kouli - mate nekdo zkusenost?
ProchyTom
Jasný, někdy placnu volovinu a ani nepobavím, proste nic, nula. Ale zajima me třeba to maroko. Nikdy jsem tam nebyl. Dneska už netoužím se zabarikádovat v resortu. Maroko na výlety asi dobry, hmm?
Maroko všechno pecka, poušť, hory, krasne ženské, super kluby, ocean, počasí celoročně akorát...
ProchyTom
A rikas projet to na motorce dobry? Nechat si ji tam poslat? Nechci ale off road.
Známý to praktikuje snad každý rok - posílá si tam motorku a cestuje i dál po Africe. Jiný známý offroaďák (auto) tam přívozem ze Španělska byl na několika e😜edicích. Všichni doporučují :yes: Taky to mám v plánu, covid to trochu kazí 😊
Lepší půjčit - v Marrakesi vyzkoušena m2r.ma
Dovézt stoji většinou víc ale já mám radši svoji
Dovézt stoji většinou víc ale já mám radši svoji
caliban
Vidím idealní vůz pro nedělní nákupy v Kauflandu. Ten kufr, tam se vejde hoodně moc bas zlevněných braníků!
kacko
ProchyTom
Kamo necetl sem to, ale jsi to ty, kterej mel smulu na spatny auto a furt to sem pere pod kazdej clanek? Hele, ber to tak, ze sis mohl vylosovat spatnou zenskou a to by bylo teprv v riti.
dr.Remorey
Jak byste zhodnotili tohle auto pro účely běžného rodinného využití pro prostorově náročnější aktivní rodinu?
Jinak koukám, že zbytek auta je stejný, není to žádná hra na luxus ve stylu prémie, ale vlastně je to příjemné prostorné auto a bydlet někde, kde ho využiju, nebo mít hoooodně peněz navíc, bude to asi jedno z aut v garáži 😁 Pro ČR asi moc nevyužitelné, v Asii či Africe asi skoro nutnost 😁 Ale i po Praze s tím jezdit byla sranda 😁
Auto je to celkem krutý https😐/www.sauto.cz/…/lx-570/18206229?… jenom u nás dost vysoká cena - ačkoliv vůči konkurenci to zase až tak extra drahý není, hlavně to není ofiko.
Co mě BERE (jak tím jaký je to auto ale i vzhledem) je https😐/www.auto.cz/…ni-i-bez-strechy?… :yes:
Na středočeskejch okreskách je občas úzko i v Aurisu 😄 Tvůj tip na Yaris hybrid do sebe něco MÁ :😉 Tenhle OBŘÍ interiér https😐/www.youtube.com/watch?… jako (pocitově) něco do sebe má ale asi bys mě nechtěl potkat v zatáčce = já v https😐/www.youtube.com/watch?… ty v Cliu :-!