Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi TT: efektní převlek ve stylu R8

12 komentářů

KRASA! Som si v prvej sekunde myslel ze to je R8. Toto je Tuner! BRAVO! :yes: :yes: :yes:
No kola se mi nelíbí, ten předek neni špatnej ale ten zadek :yes: :yes: a bok vypadá taky pěkně 😉
hattori_hanzo
Bohužel zbytek auta asi nebude tak efektivní! 😄
MNO NEVIM TO JE CELKEM TRAPNE, ALE TUČŇÁCI TO ASI KUPOVAT BUDOU, A CO TAK TŮŇO SADA ZE 120 NA RR TO BY NESLO
Není to sice ono, zač se to vydává, jen to z dálky možná dělá dojem, jako by to bylo. Takové trochu čínské myšlení, že? Ani originál, ani replika, jen plagiát. >😁 Zlatá žehlicí prkna na stodvácách, to byl jen slabý odvar téhle snobárny. >😁
stejna sracka jak komplet koncern 😉
prosim ta teto zaujate vulgarne prispevky si nechaj pre svoje nulove IQ 8-s
načo sa hrať v TT -ečku na R8?vysvetlí mi to niekto?
na jednu sedesatinu minuty budes king 😄
Johnny_P
nejde tu asi ani o to si na něco hrát. Od pohledu každý pozná že to není R8.
např. Někdo má audi TT a líbí se mu barevné provedení R8, tak proč ne jako Body kit k TT. Nejde tu o žádnou repliku. Je to jako kdyby jste řekli že si Roomster hraje na Fabii II. Spousta aut od jednoho výrobce jsou si podobná, tak proč by nemohli být podobní TT s R8? Jen mi to přijde celkem drahé za ty doplňky :-!
Klaudius
R8 má byť R8 a TT proste TT. Miešať to je hlúpe. AUtá sú zaujímavé svojou jedinečnosťou a nie tým, že niečo kopírujú a na niečo sa podobajú. :no:
Vsimnete si tuneri! zase vzali nejaky nejlevnejsi model Audi TT (a proc to poznam!! nema to ani xenony! dnes si koupit auto nad 1milion bez xenonu (je bud socka! borec co sotva to koupil v zakladu a uz nemel na nic!!! XEnon je zaklad (protoze z dalky je to co odlisuje a xenon to mooc dobre umi!!