Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Kia K8 otevírá dveře. Takhle vypadá luxus podle Korejců

4 komentáře

KANKUNEN
Akorát fafťas měl tu věc před řidičem 3D.
3_diamanty
Paci sa mi exterier aj ten kusok bavoracky interier.. s nejakym 3,5 gdi 6valcom to dozaista bude luxusne povozenicko... zavidim americkemu trhu ... a nielen tuto kiu .... za mna parada auto.... a prave tieto primarne "americke" kie ako sedona carnival optima ci cadenza sorento telluride sa mi vzdy pacili a pacia viac ako tie nase europske druhotriedne kusky... a tato k8 to opat len potvrdzuje ze nie je kia ako kia... a to naj od nich my v eu aj nadalej nemame a zrejme ani mat nikdy nebudeme... to ale nic nemeni na tom ze kii nadalej moc fandim a budem fandit aj nadalej nakolko globalny trh mimo eu je dnes uz stejne coraz viac zaujimavejsi a perspektivnejsi ako ten nas pre zmenu coraz nezaujimavejsi a obmedzenejsi piesocek...
speedfred
Zaujímavé že tu čítam ako celý svet znížuje skleníkové plyny už snáď 50 rokov (nižšie spotreby) a v USA sa s tým vôbec nepáraju. To len tu samé pokuty a orezávanie ponuky.
Možno tie autá pre Američanov nie sú tak kvalite spravené (čo pochybujem) ale ten výber čo tam majú je paráda.Nakoniec tam ešte EU automobilky ponúkajú MT čo v Európe už nie 🤦.
Zaujimalo by ma ako to riešené s prípadnou zárukou keby to tu človek doviezol.
Blue Sun
Záruka závisí na prodejci. Pokud si to dovezeš a přihlásíš sám, pak se v zásadě se zárukou můžeš rozloučit, musel bys ji uplatnit v USA. Pokud ti auto doveze nějaký prostředník, který tu americké vozy prodává, záruku bys měl uplatnit u něj.