Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak na škody z výmolů na silnici: Nic nepodcenit! A policii volejte vždy!

7 komentářů

pradeda777
Díry a výtluky, do nichž řidiči zapadnou, vznikají mrazem. A často i kvůli nevhodné, ale levné technologii oprav.
Co s tím? Proč to nevidíme v Rakousku a Německu? Co za tím doopravdy je? Nevěřím, že by si dělníci jen "šetřili práci"...... :-[] Víte, že…

… ministerstvo dopravy ani policie nevedou žádné speciální statistiky o tom, že vozidlo bylo poškozeno kvůli výmolu?

… ministerstvo nevede ani záznamy o počtu takových nehod, celkovém vyčíslení škod ani jejich průměrné hodnotě? PROČ ASI ?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Roman Horký
jak je to možné, že nedokáže postavit silnici, zatímco jinde okolo to zvládají? To mi vrtá hlavou. Každý je zde úspěšný, všemu perfektně rozumí. Jen jestli si to trošku nenamlouváte. Jestli nebudete spíš zaostalé nuly. Nene, minusy vaši neschopnost nezamaskují.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
webpaja
Všichni jsou nuly a ty jednička ;-) :yes:
Gagarin235
Jsem celý život nevěděl, že ta značka má co dočinění s výmoly .. myslel jsem, že to popisuje vyjeté koleje na silnici :D
Mokrous
Tak za prvé se krade, za druhé se krade a za třetí se krade. Technologie a postupy by byly, ale zájem není a nebude.