Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeElektrická Dacia už má první oficiální ceny. Je opravdu levná? A kdy dorazí do Česka?
401 komentářů
WinDiesel
No neber to za 600 000 když Duster v benálu stojí skoro polovinu. Něco přes polovinu.
A když s ním dojedeš 650 km a s tímto maximálně 200 km (nebudeme si lhát do kapsy).
:no:
A když s ním dojedeš 650 km a s tímto maximálně 200 km (nebudeme si lhát do kapsy).
:no:
Anonym
je stejný, jako má Š105? A to pojede?
A prečo by nešlo? Mala tá škodovka aj krútiaci moment 125 Nm? 😉
Takže reálně z nuly na 50 za 3 vteřin a top speed 55? Krouťák samotný o výkonech auta nic neřekne.
Má to ale výrazně větší krouťák než měla Š105, takže to bude asi živější. No slova jako honit se s někým nebo předjíždět v tom musíš zapomenout 😁
Přesně tak. A proto si to nikdo soudný a příčetný nekoupí. 😄
A o tom, jak se definuje soudnost, rozhoduješ ty?
Ne, ty. Ale můžete se spojit.
A co to nechat na každém člověku samostatně, hloupý Romčo?
To by bylo ideální. Lidé, jako jseš ty, to však bohužel vidí jinak.
Aha, takže já napíšu "nechat to na každém" a ty k tomu tohle? Co jsi to za ubohého šmejda?
Petriso
Měla být za 10000 eur a byl jsem pro ní tak na 100% rozhodnutý a nekoupil tak Citigo.
Teď lituji a za cenu Citigo bych Dacii fakt nebral. Max 330000 jsem ochotný dát..
Teď lituji a za cenu Citigo bych Dacii fakt nebral. Max 330000 jsem ochotný dát..
DonVito
Je videt, ze ve Francii se skutecne v tomto pripade neskaldaji dotacemi chudi na bohate.
Tezko si v tomhle miniaute predstavit nekoho zamoznejsiho.
Cena ve Francii po odecteni dotaci je 325.000Kc.
Provoz (pro ty s moznosti domaciho nabijeni) a udrzba pak stoji minimum.
Tohle je spravny smer. :yes:
Idealni auto na kratsi bezne dojizdeni.
Jinak o EV se casto mluvi obaute do mesta.
Jenze tohle se hodi na dojizdeni do prace pro vetsinu lidi - nejen ve meste.
Btw. Cena za benzin za 100.000km pri spotrebe 5l a 25kc/l bude 125.000Kc.
Cena za elektrinu na 100.000km, 15kWh na sto a 4Kc za kWh bude maximalne polovicni.
Tezko si v tomhle miniaute predstavit nekoho zamoznejsiho.
Cena ve Francii po odecteni dotaci je 325.000Kc.
Provoz (pro ty s moznosti domaciho nabijeni) a udrzba pak stoji minimum.
Tohle je spravny smer. :yes:
Idealni auto na kratsi bezne dojizdeni.
Jinak o EV se casto mluvi obaute do mesta.
Jenze tohle se hodi na dojizdeni do prace pro vetsinu lidi - nejen ve meste.
Btw. Cena za benzin za 100.000km pri spotrebe 5l a 25kc/l bude 125.000Kc.
Cena za elektrinu na 100.000km, 15kWh na sto a 4Kc za kWh bude maximalne polovicni.
Cena 325tis by bola vytecna, ale, ale... 125nm je na urovni atmo 1.4ky, sice su hned a nie v 4000ot, ale 33kW je uz nad 80kmh malo, nejakeho to predbiehanie v obci navyse s vyssim a tazsim crossoverom moze byt nebezpecne... 33kW mala corsa B 1.2eco a do 120 to islo v pohode, ale bolo to nizke a vazilo to 900kg...
Nemuzes porovnavat hodnoty elektromotoru a spalovaciho motoru. 😉
mozes, 33kW je 33kW a s aerodynamickym odporom a gravitaciou (kopec) si poradi tak isto... napisal som to jasne, comu nechapes ?
´´125nm je na urovni atmo 1.4ky, sice su hned a nie v 4000ot, ale 33kW je uz nad 80kmh malo, nejakeho to predbiehanie v obci navyse s vyssim a tazsim crossoverom moze byt nebezpecne..´´
´´125nm je na urovni atmo 1.4ky, sice su hned a nie v 4000ot, ale 33kW je uz nad 80kmh malo, nejakeho to predbiehanie v obci navyse s vyssim a tazsim crossoverom moze byt nebezpecne..´´
Proc Corsa byla v pohode a tohle ne?
Kdyz tohle ma mnohem lepsi prubeh kroutaku a nemusi to radit?
PS Myslim, ze to nebude mit o mnoho horsi aerodynamiku nez Corsa...
Kdyz tohle ma mnohem lepsi prubeh kroutaku a nemusi to radit?
PS Myslim, ze to nebude mit o mnoho horsi aerodynamiku nez Corsa...
´´bolo to nizke a vazilo to 900kg..´´ tebe treba vsetko 3x ?
Porovnal si sucinitel aerodynam. odporu oboch vozidiel a porovnal hmotnost ?
Porovnal si sucinitel aerodynam. odporu oboch vozidiel a porovnal hmotnost ?
Ty jsi si toto porovnal?
Vazne???
Kolik vazi Spring?
Jaky ma cx a celni plochu?
A Corsa?
Jsem zvedav.
Doporucuji ti nejprve si neco zjistit o Dacii Spring a pak teprve delat zavery. 😉
Vazne???
Kolik vazi Spring?
Jaky ma cx a celni plochu?
A Corsa?
Jsem zvedav.
Doporucuji ti nejprve si neco zjistit o Dacii Spring a pak teprve delat zavery. 😉
momentalne mas smolu, ze hmotnost opelu corsa B s 1.2 a jej aerodynamika stoji na opacnom konci, takze ty si ten co by mal dokazovat... kazdemu okrem donvita je jasne, ze SPRING nevazi pod 900 kg a ma pravdepodobne vyssi aero odpor
https😐/www.auto-data.net/de/opel-corsa-b-1.2i-45hp-2112
https😐/www.auto-data.net/de/opel-corsa-b-1.2i-45hp-2112
Vis lamale, kdybys sis nevymyslel, tak by to dokazovani pro tebe nebyl problem.
Aerodynamiku budu tezko dohledavat.
Ale hmotnost 970kg (oficialni udaj) mi neprijde zavratne vyssi nez u ty Corsy (845kg).
Spring 1579*1516=2,4m2, Corsa 1610*1420=2,3m2.
Je to nepresne, jen z vysky a sirky.
Ale porad mne ty rozdily neprijdou zasadni, obzvlast kdyz zohlednis mnohem lepsi prubeh tociveho momentu Dacie a zrychleni z 0-50 za 5,8s.
Corsa udava 20s 0-100.
Spring ma 19,1s.
Staci?
Takze priste az budes neco tvrdit, tak to zkus o neco oprit.
😉
Aerodynamiku budu tezko dohledavat.
Ale hmotnost 970kg (oficialni udaj) mi neprijde zavratne vyssi nez u ty Corsy (845kg).
Spring 1579*1516=2,4m2, Corsa 1610*1420=2,3m2.
Je to nepresne, jen z vysky a sirky.
Ale porad mne ty rozdily neprijdou zasadni, obzvlast kdyz zohlednis mnohem lepsi prubeh tociveho momentu Dacie a zrychleni z 0-50 za 5,8s.
Corsa udava 20s 0-100.
Spring ma 19,1s.
Staci?
Takze priste az budes neco tvrdit, tak to zkus o neco oprit.
😉
😁 ...jo 125kg je nic a pisal som predbiehanie mimo mesto, nad 80km/h, na tych kontextoch este treba popracovat
je super si po 20 letech akoupit nový auto, co jezdí stejně rychle jako to 20 let starý, který seženeš jako ojetinu za 50 😄 😄 😄
Heled, nejde jen o rychlost.
Jde taky o to, co jde z vyfuku.
A hlavne o spotrebu/naklady na ''palivo''.
Je mi jasny, ze tva hlava to nebere, vzhledem k tvymu vozovymu parku...
Ale na svete skutecne existujou lidi, kterym zalezi na tom, kolik utrati za ''palivo''.
Kdybys byl alespon trochu soudnej, tak tuhle vyhodu EV pochopis.
Jenze ty mas to svy neporazitelny LPGcko...
Jde taky o to, co jde z vyfuku.
A hlavne o spotrebu/naklady na ''palivo''.
Je mi jasny, ze tva hlava to nebere, vzhledem k tvymu vozovymu parku...
Ale na svete skutecne existujou lidi, kterym zalezi na tom, kolik utrati za ''palivo''.
Kdybys byl alespon trochu soudnej, tak tuhle vyhodu EV pochopis.
Jenze ty mas to svy neporazitelny LPGcko...
To není výhoda EV, ale spíš výhoda současného zdanění.
Ne, to je především díky nízké spotřebě / vysoké efektivitě elektrického pohonu. :yes:
Ekvivalent Dacie Spring je 1,3l/100km!
😲
Takže to je skutečně výhoda EV.
Další výhoda je, že je lokálně bezemisní a s 970kg a 33kW ať sem hlavně nikdo nepíše nic o opotřebení pneumatik....
Další je, že má skoro nulovou údržbu.
A že může jezdit na čistou energii, např při pořízení fotovoltaiky...
Takhle čistě jezdit spalovací auto nikdy nemůže.
Dacia Spring ano.
PS Je to jako třeba u hybridního Yarisu. Tam zaplatíš taky míň na daních za palivo, protože má nižší spotřebu. 😄
Ekvivalent Dacie Spring je 1,3l/100km!
😲
Takže to je skutečně výhoda EV.
Další výhoda je, že je lokálně bezemisní a s 970kg a 33kW ať sem hlavně nikdo nepíše nic o opotřebení pneumatik....
Další je, že má skoro nulovou údržbu.
A že může jezdit na čistou energii, např při pořízení fotovoltaiky...
Takhle čistě jezdit spalovací auto nikdy nemůže.
Dacia Spring ano.
PS Je to jako třeba u hybridního Yarisu. Tam zaplatíš taky míň na daních za palivo, protože má nižší spotřebu. 😄
Když je tak ideální, tak proč ty zákazy, dotace, zvýhodňování,...?
Ty jsi fakt dobrej. 😁 Sám sis dohledal, že Spring je o 100+ kg těžší než Corsa a má větší čelní plochu (osobně si myslím, že i cx je vzhledem ke zvýšené stavbě vyšší), ale stejně to budeš okecávat, že to není moc a že musíš započítat nulovou údržbu a kdesi cosi... To celé proto, abys dokázal, že není horší než skoro 30letý pekáč, který stál o 100 tisíc Kč méně a přejedeš s ním Evropu. Nebuď fanatik a přiznej si, že parametry toho auta jsou zoufalé.
WTF Obcas mam dojem, ze s nekym z vas se da diskutovat, ale pak nekdo napise takovy bullshit.
Ten vypočet (celni plocha Springu +5😖 demonstroval to, ze aerodynamika bude +- shodna.
A hmotnost +130kg vazne neni rozhodujici pri neporovnatelne lepsim prubehu tociveho momentu.
Osobne si myslim, ze lamal, kdyz zacal neco psat, tak vubec netusil, kolik Dacia vazi, o celni plose ani nemluvim.
A jiste malokdo ve zdejsi diskuzi vedel, ze Spring ma pod tunu...
Corsa ma 0-100 20s.
Spring ma 19,1s.
Ale podle vas je Corsa dynamicky v pohode, ale Spring naprosto neprijatelny.
Co k tomu dodat?
PS Ty dodatky o udrzbe atd nebyly rakci na lamala, ale na pogo.
Za nprehlednost diskuze nemuzu.
S lamalem jsem skoncil, kdyz jsem se s nim rozloucil.
Ten vypočet (celni plocha Springu +5😖 demonstroval to, ze aerodynamika bude +- shodna.
A hmotnost +130kg vazne neni rozhodujici pri neporovnatelne lepsim prubehu tociveho momentu.
Osobne si myslim, ze lamal, kdyz zacal neco psat, tak vubec netusil, kolik Dacia vazi, o celni plose ani nemluvim.
A jiste malokdo ve zdejsi diskuzi vedel, ze Spring ma pod tunu...
Corsa ma 0-100 20s.
Spring ma 19,1s.
Ale podle vas je Corsa dynamicky v pohode, ale Spring naprosto neprijatelny.
Co k tomu dodat?
PS Ty dodatky o udrzbe atd nebyly rakci na lamala, ale na pogo.
Za nprehlednost diskuze nemuzu.
S lamalem jsem skoncil, kdyz jsem se s nim rozloucil.
"Ten vypočet (celni plocha Springu +5😖 demonstroval to, ze aerodynamika bude +- shodna."
Nedemonstroval, čelní plocha je větší a cx neznáme, ale aerodynamický design vypadá jinak.
Zrychlení bude lepší v městských rychlostech, ale jakmile potkáš kopec za městem, tak to bude děs. Návrat do minulosti.
Nedemonstroval, čelní plocha je větší a cx neznáme, ale aerodynamický design vypadá jinak.
Zrychlení bude lepší v městských rychlostech, ale jakmile potkáš kopec za městem, tak to bude děs. Návrat do minulosti.
Kdyz cx nezname, tak asi tezko muzeme tvrdit, ze bude Spring horsi.
😁
Bohuzel to je presne to co lamal provedl...
Rozdil 5% v celni plose muze byt klidne vykompenzovan nizsim cx o dvacet let mladsiho auta, ke vsemu elektromobilu, ktery potrebuje minimum vzduchu na chlazeni,coz umoznuje lepsi aerodynamiku...
https😐/auta5p.eu/zkusenosti/opel_corsa_2/corsa_09.php
Kam asi poklesne vykon u 33kW Corsy pri prerazeni z trojky na ctyrku?
😁
Bohuzel to je presne to co lamal provedl...
Rozdil 5% v celni plose muze byt klidne vykompenzovan nizsim cx o dvacet let mladsiho auta, ke vsemu elektromobilu, ktery potrebuje minimum vzduchu na chlazeni,coz umoznuje lepsi aerodynamiku...
https😐/auta5p.eu/zkusenosti/opel_corsa_2/corsa_09.php
Kam asi poklesne vykon u 33kW Corsy pri prerazeni z trojky na ctyrku?
Udržba mě velmi fasicnuje od 9/2020 do 3/2021 sem v Chargeru dolil akorát ostrikovače 😄 😄 Jezdí to denně 😄
Poslední servis se dělal 8/2020 a to antifreeze, olej a filtr v převodovce a pakny ruční brzdy a olej a filtr motoru. To sou věci co stojí milion že. No možná stojí když jezdíte do ofiko servisu prémiových značek kde stojí výměna atf a filtru 15.
Ale mě nestojí, takže bohužel.....
Poslední servis se dělal 8/2020 a to antifreeze, olej a filtr v převodovce a pakny ruční brzdy a olej a filtr motoru. To sou věci co stojí milion že. No možná stojí když jezdíte do ofiko servisu prémiových značek kde stojí výměna atf a filtru 15.
Ale mě nestojí, takže bohužel.....
Rozdíl v pořizovací ceně je takový, že na to LPG můžeš s tou 20 let starou ojetinou jezdit 20 let zadarmo 😄 😄 😄 A stejně rychle 😄 😄
Jo já mam svoje osmiválcový LPG a jezdím za méně než lidi s 3litrovou V6 CRD nebo doulitrovým benálem, supermoderním. Prča vid.
16x11 a 10x30 resp 7x32, straaašně lehký počty 😄 😄
Takže mě je nějaké elektro u zádele.
Jo já mam svoje osmiválcový LPG a jezdím za méně než lidi s 3litrovou V6 CRD nebo doulitrovým benálem, supermoderním. Prča vid.
16x11 a 10x30 resp 7x32, straaašně lehký počty 😄 😄
Takže mě je nějaké elektro u zádele.
Ano, 33 kW stačí sotva na skůtr...
https😐/www.motosalone.cz/…lera-gp-800.html
75 koní, ale na 250 kg váhy!!!
Tohle ví každý.
https😐/www.motosalone.cz/…lera-gp-800.html
75 koní, ale na 250 kg váhy!!!
Tohle ví každý.
Vis kolik měla Škoda 105l?
A ze existujou lidi, pro ktery neni 0-100 priorita?
Nemusi ani na dalnici a 90km/h jim staci.
Ale porizovaci cena a provozni naklady jsou pro ne dulezite.
Po (napr. francouzske dotaci) neexistuje auto s nizsimi naklady.
A dotace na nejnizsi tridu aut mi take neprijdou zase tak zvrhle.
To je ten argument odpurcu. Ze se chudi skladaji na bohate.
V tomhle pripade to tak urcite neni.
A ze existujou lidi, pro ktery neni 0-100 priorita?
Nemusi ani na dalnici a 90km/h jim staci.
Ale porizovaci cena a provozni naklady jsou pro ne dulezite.
Po (napr. francouzske dotaci) neexistuje auto s nizsimi naklady.
A dotace na nejnizsi tridu aut mi take neprijdou zase tak zvrhle.
To je ten argument odpurcu. Ze se chudi skladaji na bohate.
V tomhle pripade to tak urcite neni.
Pro koho je prioritou pořizovací cena, nebude si kupovat EV. A provozní náklady jsou taková chiméra - v devadesátkách byl elektrický přímotop považován za levný způsob vytápění a po pár letech bylo vše naopak.
Ano pro koho je prio porizovaci cena, ten si jeste tak 3 roky kupovat elektromobil nebude.
Ale pro toho kdo umi pocitat, tak ano. 😉
A kdyz davas 300.000Kc za auto, tak stoji za to provest par trivialnich vypoctu.
Kolik utrati majitel Citigo za palivo na 200.000km?
250.000kc?
A majitel Springu?
100.000Kc?
PS Malujes certa na zed s cenou elektriky. A narust ceny benzinu nehrozi?
Ale pro toho kdo umi pocitat, tak ano. 😉
A kdyz davas 300.000Kc za auto, tak stoji za to provest par trivialnich vypoctu.
Kolik utrati majitel Citigo za palivo na 200.000km?
250.000kc?
A majitel Springu?
100.000Kc?
PS Malujes certa na zed s cenou elektriky. A narust ceny benzinu nehrozi?
S 33 kW to je fakt akorát do města, trošku lepší skútr. Na meziměstský provoz už to chce víc, a tím spíš třeba pro dva lidi a nákup.
Lenže tých 33 kW je len špička, ktorú nevyužívaš, kedy sa ľudia konečne naučíte vnímať parametre v kontexte. Vyššie spomínaná Škoda 105 síce tiež mala max. 33 kW, ale krútiaci moment mala len 73 Nm, táto Dacia má 125. Naviac ho Škoda mala k dispozícii pri 3000 otáčkach, tu bude použiteľný prakticky v celom rozsahu, takže číslo max. výkonu je len podružná záležitosť, vypočítaná hodnota.
Jenže těch 125 Nm bude k dispozici reálně tak do 40-50 km/h, ne více. Na odpich z křižovatky dobré, na zrychlení z obce už ne. Zrychlení z 80 na 120 km/h skoro 30 sekund, to prostě do mimoměstského provozu není. I základní atmosférické motory tohle zvládají kolem deseti, dvanácti sekund.
A prečo chceš mestské mini do mimomestskej prevádzky?
Třeba proto, že žádné auto nemá zakázáno vyjet z města. To je jako kdybys tvrdil, že obdobně velké Aygo nepatří mimo městský provoz, a přitom je tam docela schopné. Nebo prostě proto, že lidi si ta auta tak kupují a jezdí s nimi. Z města do města, protože svět není jen Praha nebo Bratislava.
Tak ty parametry vnímej v kontextu. Tenhle motor má 125Nm do 2.500 ot., pak je na maximu výkonu 33kW. Moment pak s rostoucími otáčkami dle fyzikálních zákonů klesá. Pokud bude točit v maximum třeba 10.000 otáček jako Leaf, tak si dopočti moment .... 125 to rozhodně nebude.
Tzn. maximální moment využiješ při zrychlení někde v rozsahu 0 - 30 km/h (dle zpřevodování), ve vyšších rychlostech (tzn. prakticky v celém rozsahu) je naopak důležitá maximální hodnota plochého výkonu, který je naprosto klíčový. Moment je zde už podružný, menší než maximální a se stoupajícími otáčkami dál klesající.
Tzn. maximální moment využiješ při zrychlení někde v rozsahu 0 - 30 km/h (dle zpřevodování), ve vyšších rychlostech (tzn. prakticky v celém rozsahu) je naopak důležitá maximální hodnota plochého výkonu, který je naprosto klíčový. Moment je zde už podružný, menší než maximální a se stoupajícími otáčkami dál klesající.
Myslet si, že nevyužiješ špičku výkonu (i kdybychom mluvili o ICE) u tunového auta se 33 kW je opravdu zvláštní.
Ty jsi to zase nepochopil.
Spicku vyuzijes u ty 105ky, kdyz vytocis trojku na 90km/h.
Pak tam das ctyrku a razem ti klesnou otacky a misto 33kW mas aktualne jen 28?
😉
To je ten rozdil mezi Springem a Skodou 105.
Spring ma 33kW od jiste (nizké) rychlosti porad.
Uz to sakra chapete???
😁
https😐/www.svetmobilne.cz/…s-2-0-tdi/6481-4
Kdyz se radi s Octavii 1.4TSI pri 1.500 ot./min (jiste dle rady auta pro prerazeni...), tak vykon po prerazeni klesne na nejakych 40kW. 😲
Viz odkaz.
Spicku vyuzijes u ty 105ky, kdyz vytocis trojku na 90km/h.
Pak tam das ctyrku a razem ti klesnou otacky a misto 33kW mas aktualne jen 28?
😉
To je ten rozdil mezi Springem a Skodou 105.
Spring ma 33kW od jiste (nizké) rychlosti porad.
Uz to sakra chapete???
😁
https😐/www.svetmobilne.cz/…s-2-0-tdi/6481-4
Kdyz se radi s Octavii 1.4TSI pri 1.500 ot./min (jiste dle rady auta pro prerazeni...), tak vykon po prerazeni klesne na nejakych 40kW. 😲
Viz odkaz.
Já mluvil o tom, že 33 kW výkonu v tom autě běžně využívaných bude, ale to je jedno. V situaci, kdy potřebuješ zrychlovat, ve Škodě 105 podřadíš na tu trojku.
Jenze na tu trojku nebudes mit krome spicky 33kW.
Ale pred i za spickou budes mit min.
To je velky rozdil oproti zrychlovani s konstantními 33kW.
Ale pred i za spickou budes mit min.
To je velky rozdil oproti zrychlovani s konstantními 33kW.
A co teprve taková raketa jako je - Š 120 L, objem 1 174 ccm (72 x 72 mm), výkon 49,9 koní (36,7 kW)/5 000 ot./min. a točivý moment 82 Nm/3 000 ot./min. Verze 120 LS a GLS - 55 koní (40,5 kW)/5 200 ot./min. a 85,5 Nm/3 250 ot./min. Jinako pohotovostní hmotnost Š 120 je 885 kg a maximálka 150 za hodinu. Kolik bude vážit ten elektro krám????? To jsme na tom hůř jak za sociku!!!!! AŤ ŽIJE POKROK PŘIPRAVOVANÝ PRO "BEŽNÝ" LID...
970kg
Za kolik jezdila Skoda 120?
A citil jsi nekdy, co slo z vyfuku?
Mam se rozepisovat o pouzivani olova v benzinu v te dobe?
Za kolik jezdila Skoda 120?
A citil jsi nekdy, co slo z vyfuku?
Mam se rozepisovat o pouzivani olova v benzinu v te dobe?
... Jako jo, když už full EV auta, pak takovéhle.... městský a příměstský provoz, malé rozměry, to dává smysl.... naopak u velkých aut už to ekologicky žádná výhra není, a to nemluvím o nabíjení....
jen bych se bál kvality toho auta.... aby se to ve 100tkm neházelo do popelnice.... to by asi taky kdoví jak ekologické nebylo.... 😢
ale jinak pokud by evropské metropole byly plné těchto autíček, asi by to jejich obyvatelům fakt nevadilo.....
jen bych se bál kvality toho auta.... aby se to ve 100tkm neházelo do popelnice.... to by asi taky kdoví jak ekologické nebylo.... 😢
ale jinak pokud by evropské metropole byly plné těchto autíček, asi by to jejich obyvatelům fakt nevadilo.....
Evropské metropole...
My chceme auta jen do Prahy??? Já myslel že ČR není jen Praha!!! Že Franice není jen Paříž...
Mimochodem, zrovna do Francie tenhle křáp není vhodný vůbec, Francie je země velká a rozlehlá, takže lidi potřebují jezdit na delší trasy. A mít tohle jakože jen do měst??? Takže to jako bude mít rodina další auto navíc jen aby jakože byla "eko"??? Ne, je to totální nesmysl!
My chceme auta jen do Prahy??? Já myslel že ČR není jen Praha!!! Že Franice není jen Paříž...
Mimochodem, zrovna do Francie tenhle křáp není vhodný vůbec, Francie je země velká a rozlehlá, takže lidi potřebují jezdit na delší trasy. A mít tohle jakože jen do měst??? Takže to jako bude mít rodina další auto navíc jen aby jakože byla "eko"??? Ne, je to totální nesmysl!
Proc by to proboha nemohlo byt auto do Kladna?
Nebo do Ostravy, nebo do Lhoty?
PS Tady neco o tom, cim se cestuje v rozlehle zemi. 😄
https😐/en.oui.sncf/en/TGV
Nebo do Ostravy, nebo do Lhoty?
PS Tady neco o tom, cim se cestuje v rozlehle zemi. 😄
https😐/en.oui.sncf/en/TGV
Ešte keby si vedel, čo pletieš. Jasne, každý chce na dlhšie jazdy mestské autíčko... Mimochodom, skús hádať, čo a hlavne pre koho vyrábajú francúzske firmy Aixam alebo Ligier...
Znovu - Franice není jen Paříž!!!
a Španělsko není jen Madrid
Španělé kupují malá levná auta která ale musí dojet daleko.
Proto se tam vždycky prodávalo hodně dieselů. Je to fakt velká země.
Španělé kupují malá levná auta která ale musí dojet daleko.
Proto se tam vždycky prodávalo hodně dieselů. Je to fakt velká země.
Ma to zaruku na baterie 8 let / 120.000km.
😉
Urcite to nebudes po 100t vyhazovat do popelnice.
😁 😁 😁
😉
Urcite to nebudes po 100t vyhazovat do popelnice.
😁 😁 😁
To se ale u Dáčií běžně nedělá ani teď, že by šly po 100 tkm do hutě, takže proč by to mělo být u násobně jednoduššího EV?
Ten vergl bude tak pomalý, že to bude kdekoli za městem nebezpečné a v kombinaci se zoufalou aerodynamikou půjde dojezd velmi rychle dolů. Bude fakt radost to potkat a táhnout se za tím.
Jel jsi nekdy starou skodovkou se stejnym vykonem na plny plyn?
A dosahl jsi povolenych rychlostnich limitu???
😉
A dosahl jsi povolenych rychlostnich limitu???
😉
Ne nejel. Za to jsem jel plug-inem s elektromotorem se 44 kW a žádná sláva to nebyla. Jenže tam stačilo přepnout do jiného módu a auto dokázalo vystřelit. Tohle se tak maximálně rozstřelí o kamion.
Tak se nekdy projed. 😉
33kw v tomhle aute nebude mit duvod te kdekoliv mimo dalnici brzdit.
A hlavne narozdil od ty hlucny skodovky, kterou bys musel vytacet do cervenyho u Springu jen pridas plyn a mas klid...
33kw v tomhle aute nebude mit duvod te kdekoliv mimo dalnici brzdit.
A hlavne narozdil od ty hlucny skodovky, kterou bys musel vytacet do cervenyho u Springu jen pridas plyn a mas klid...
Máš klid. 😁 Ne, máš zrychlení 0-100 za 19 sekund.
Ta škodovka s sebou netáhla baterie.
Ta škodovka s sebou netáhla baterie.
Odkud je 19s?
Ja vsude ctu 15.
Ja vsude ctu 15.
To psal níže Arese. Máš jiné informace?
Vsude pisou predbezne 15.
Ale realny udaj jsem nenasel.
Tvl jak se bezne rozjizdis ty?
Ja na semaforech na konci mesta mam na pul plynu 0-100 urcite pres 20s.
A to nikoho nebrzdim...
Nechapu proc by to melo nekoho brzdit.
Horsi ridice v tom budou maopak mnohem rychlejsi. Padne zelena a jen slapnou na "plyn".
Ted s benzinem nejdriv musi zaradit, pak se uspesne rozjet, pak dvojku...
Ale realny udaj jsem nenasel.
Tvl jak se bezne rozjizdis ty?
Ja na semaforech na konci mesta mam na pul plynu 0-100 urcite pres 20s.
A to nikoho nebrzdim...
Nechapu proc by to melo nekoho brzdit.
Horsi ridice v tom budou maopak mnohem rychlejsi. Padne zelena a jen slapnou na "plyn".
Ted s benzinem nejdriv musi zaradit, pak se uspesne rozjet, pak dvojku...
Zkusil jsem to najít, ale Dacia zřejmě zrychlení neuvádí. Nicméně platí, co jsem napsal o jízdě se 44kW PHEV, ani ve městě to na nějaké vyskakování nebylo.
Brzdit provoz to bude, protože to není schopné předjet a protože při rychlostech 90+ km/h tomu dojde šťáva po 100 km a každý bude radši nahánět kWh.
Brzdit provoz to bude, protože to není schopné předjet a protože při rychlostech 90+ km/h tomu dojde šťáva po 100 km a každý bude radši nahánět kWh.
Už jsem to našel, 19,1s 0-100, 5,8s 0-50, 970kg.
https😐/en.media.groupe.renault.com/…-ace9-989c5.html
Jak jsem psal, není důvod, proč by tě to mělo do 90km/h brzdit...
https😐/en.media.groupe.renault.com/…-ace9-989c5.html
Jak jsem psal, není důvod, proč by tě to mělo do 90km/h brzdit...
Vsaď se, že potkat Spring jedoucí 90 km/h bude asi stejně pravděpodobné. jako potkat LaFerrari. I kdyby někdo tu snahu měl, stačí jeden kamion a končí.
Ty woe speciální dispyclína !!!! Z 0 na 50 !!!
Elektrozkrat od Dacie (z Číny) to dá za 5,8, no není to fajn? No nekup to za 400 až 500 talířů !!!!!
Elektrozkrat od Dacie (z Číny) to dá za 5,8, no není to fajn? No nekup to za 400 až 500 talířů !!!!!
Nebude bzdit, pakliže dotyčný bude jezdit na plný plyn. Protože u normálního auta lidi jezdí vždy jen na nějaký podíl z max. výkonu. Když takto pojedeš s tímto, tak jsi na 30-40 s jako mamlasi, co takto zrychlují na rovné, přehledné a rychlé cestě, aby jim to náhodou nežralo. A ono navíc logicky žere, viz. grafy efektivity motoru.
Pri bežnej jazde po meste je reálne zrýchlenie 0-50 km za cca 20-25 s. V hustejšej premávke ešte o kus pomalšie.
Hlavne u EV jedes naplno tak, ze das plnej. 😄
A je to plynuly, tichy, nikoho to neobtezuje.
To se neda srovnat s benzinovou Corsou (zdravim lamala...).
Tam abys jel stejne rychle, tak to bude vypadat, ze jsi ji prave ukrad'...
A je to plynuly, tichy, nikoho to neobtezuje.
To se neda srovnat s benzinovou Corsou (zdravim lamala...).
Tam abys jel stejne rychle, tak to bude vypadat, ze jsi ji prave ukrad'...
S těmito parametry bude to auto brzdit i některé kamiony na dálnici 😉
Jo, smysl to dává... jako městský auto za pár korun, proč ne, za 400 asi slušná nabídka, dojezd adekvátní tomu plácání se po městě.
Na dojíždění teda nevím, pustit se s tím na dálnici nebo silnici první třídy by mě fakt nelákalo... ucpaný silničky v ranní špičce dejme tomu.
Na dojíždění teda nevím, pustit se s tím na dálnici nebo silnici první třídy by mě fakt nelákalo... ucpaný silničky v ranní špičce dejme tomu.
Když ve Francii mělo dojít na placení, tak vyšli do ulic. A to šlo jen o drobné. Tohle je EV realita.
Možná se budete divit, ale i ve Francii jsou lidé, kteří si nemohou dovolit auto za 325 tisíc. A jsou tam i lidé, kteří bydlí na sídlištích. A lidé, kteří dojíždí daleko do práce.
A už samotná strategie Renaultu (verze pro lidi vs. verze pro sdílené služby vs. dodávková verze) ukazuje, že s lidmi se až tak moc nepočítá.
Argument o dotování bohatších chudšími tedy bohužel stále platí.
A už samotná strategie Renaultu (verze pro lidi vs. verze pro sdílené služby vs. dodávková verze) ukazuje, že s lidmi se až tak moc nepočítá.
Argument o dotování bohatších chudšími tedy bohužel stále platí.
Arese
Největší rychlost tohoto elektrošrotu je 125 km/h (jak dlouho by ale bylo vůbec možné s tím takto rychle jet?), a akcelerace z 0 na 100 km/h trvá nekonečných 19,1 s! To jsou horší hodnoty, než které nabízela Škoda 120 v roce 1976! 😒] 😒] 😒]
to plne odpoveda vykonu 33kW vo vyssom crossoveri, co (neodborni) teoretici nechapu...
btw vsetci petrolheadi sa chceju vratit do starych dobrych casov, haha nech sa páči, stary dobry čas 0-100... oproti 120citce si pri tom mozes aspon v klude zavolat a necitis masivne vibrato od chrbta s modulaciou vlastneho hlasu
btw vsetci petrolheadi sa chceju vratit do starych dobrych casov, haha nech sa páči, stary dobry čas 0-100... oproti 120citce si pri tom mozes aspon v klude zavolat a necitis masivne vibrato od chrbta s modulaciou vlastneho hlasu
.... ale pochopil jsi že to je autíčko do města, že? tohle 100kmh pojede tak možná 3x za rok.... jinak se to bude ploužit 10-70kmh..... slabé zrychlení je to poslední, co by mi vadilo (zvlášť když EV auta reagují na plyn hned a "křižovatkové" zrychlení na 50kmh je naprosto v pohodě....)
s tym by som suhlasil, ale si si isty, ze si kazdy kupi takyto crossover CISTO do mesta ? a u nas ?? ... nope
I ve městě se potřebuji napojit na okruh v 80 km/h, jak to budu dělat s tímhle verglem?
No a co když se napojuje kamion? Ten má dynamiku ještě horší a je pětkrát delší...
Holt se nějak rozjede a pak ho buď někdo slušně pustí, nebo se tam nějak trošku nacpe.
Holt se nějak rozjede a pak ho buď někdo slušně pustí, nebo se tam nějak trošku nacpe.
Jak pise Emel, tych 80 je pohoda v meste medzi pruhmi nejde o zivot, ako ked na okreske v 80tke zacnes predbiehat nejaky autobus nebodaj do mierneho kopca... tym, ze je premavka v protismere na rozdiel od situacie v pruhoch to musis skutocne zmaknut co najrychlejsie
Já bych tím teda jezdit nechtěl, v krátkém připojováku během špičky to asi bude o nervy. Samozřejmě pro důchodce na cestu do lékárny to stačit bude, ale lepší využití nevidím.
Je to strašné že nám evropská unie nutí takovéhle nehorázné křápy!!! A ještě nás nejlépe musí přinutit k tomu, aby tenhle křáp sdílelo nejmíň 15 ovcí!!! Hnus, hnus, hnus.
:yes: :yes: :yes:
Pokud to vezmu objektivně tak nám EU takovéhle auta určitě nenutí. Nikdo nenutí Dacii tohle vyrábět a nikdo nikoho nenutí kupovat.
Pokud to vezmeš objektivně, tak NUTÍ. Tím jak křiví tržní prostředí, Tím, jak nastavuje absurdní emisní normy.
Ne, nenutí. Nebo je někde napsáno, že si musíš koupit zrovna tuhle Dacii?
Nerozumíš česky? Absurdní emisní normy ke znásilnější automobilového trhu úplně stačí, nemusí kvůli tomu vydávat nějaké přímé zákazy! I když i o těch bruselští ekoteroristé jistě do budocna uvažují!
Nenutí. Můžeš si stále koupit normální spalovací auto. Kupoval jsem loni v květnu, a kupodivu mi nikdo nic nenutil. Tak mi řekni, jak se to mohlo stát.
A nebo tedy asi žiješ v jiné časoprostorové realitě, což by vzhledem k tvým obvyklým příspěvkům bylo pravděpodobnější.
A nebo tedy asi žiješ v jiné časoprostorové realitě, což by vzhledem k tvým obvyklým příspěvkům bylo pravděpodobnější.
Zajímavý výklad slova absurdní. Mám za to, že tenhle "absurdní" limit splnilo hned několik automobilek.
V Německu už je petice proti zavedení Euro 7 , podepisuje to čím dál víc lidí z celé EU 😄 😄
Doufám, že se to dostane i k nám! 😄 :yes: :yes: :yes:
Nutí..
Přesně tak. Je to jsou takoví přizdisrá*i, že to schovávají za absurdní ekologické normy. Nikdo neřekne na rovinu - chceme vám zakázat spalovací auta! Jsou to takové ***, že "jen" nastaví nesplnitelné emisní normy a pak jen řeknou - my ale nic nezakázali, to emisní norma! Totální pokrytectví!!!
Odkud mas 19s 0-100?
Ja vsude nasel 15.
Edit: Uz jsem nasel CNN Prima i newsroom Renault. :yes:
Ja vsude nasel 15.
Edit: Uz jsem nasel CNN Prima i newsroom Renault. :yes:
Akcelerace 0-100 je u tohoto auta celkem podružná, stejně jako maximálka. Řekl bych, že akcelerace 0-50 bude naprosto OK a na prvních metrech to bude zrychlovat naprosto dostatečně.
Nevím, jestli trošku nezaměňuješ příčinu a následek.
Kdyby to mělo třeba 60kW, tak by to bylo vyhovující auto pro příměstský provoz a klidně i denní dojíždění 30-50km po dálnici.
Protože to má 33kW, tak se to holt hodí primárně jen do toho města a jinam moc ne... a v tom městě to stačí.
Ale neberu to jako kritiku, value / money za mě ok.
Kdyby to mělo třeba 60kW, tak by to bylo vyhovující auto pro příměstský provoz a klidně i denní dojíždění 30-50km po dálnici.
Protože to má 33kW, tak se to holt hodí primárně jen do toho města a jinam moc ne... a v tom městě to stačí.
Ale neberu to jako kritiku, value / money za mě ok.
Podle mě to bude dostatečné i pro příměstský provoz. Nejde úplně porovnávat 33kW u elektromotoru a u slaboučké litrové atmosféry. Jasně, na dálnici to moc není, ale i tam to snad zvládne pár kilometrů rychlostí 110 km/h v pravém pruhu.
Samozřejmě je výhoda, že to při podávání maximálního výkonu neřve... což je asi největší bolístka slabejch spalováků. Ale 33kW je pořád 33kW.
Jestli dostatečné = 4, no tak to asi jo... ale já bych tím teda mimo město jezdit nechtěl.
Jestli dostatečné = 4, no tak to asi jo... ale já bych tím teda mimo město jezdit nechtěl.
Jo souhlas.
Jen kazdy si predstavujeme mimomesto jinak.
Je spousta lidi, co se dopravuje do vedlejsi vesnice, nebo do prilehleho mensiho mesta. Vsechno tohle je podle me uplne v pohode.
Jen kazdy si predstavujeme mimomesto jinak.
Je spousta lidi, co se dopravuje do vedlejsi vesnice, nebo do prilehleho mensiho mesta. Vsechno tohle je podle me uplne v pohode.
Jezdím přesně tímhle stylem do práce (10 km mezi městy), a zcela jistě ti můžu říci, že bych si takhle slabé autíčko na dojíždění nikdy nekoupil. Je mi prd platné, že zrychlím bleskově z nuly na padesát, když na konci obce se budu rozjíždět pomaleji než kamión. Neříkám, že to auto má mít 100 kW, ale tenhle výkon je prostě bídný. Já vím, je plno lidí, které netrápí, že svým stylem jízdy brzdí a zdržují provoz, ale proč to ještě komplikovat tak nemožným vehiklem? To už radši elektroskútr...
Nevidím důvod, proč by se to muselo rozjíždět za obcí jako kamion. Zrychlení 0-100 to má 15 s (Fabia 1.0 MPI má 14.9 s, Sandero 1.0 dokonce 16,7 s).
Za devatenáct sekund, nikoli za patnáct. Z 80 na 120 za neskutečných 26 sekund (i obyčejné Citigo to zvládne za deset). To už ukazuje na naprostý nedostatek výkonu mimo městské rychlosti.
Na každodenní jízdu 50 km po dálnici bych to nechtěl. Ale pokud někdo například má to mimoměsto 15 km po okresce, tak v tom nevidím problém.
Tak jsem se schválně podíval na to, kolik mi ukazuje průměrnou rychlost moje auto, který právě jezdí v podstatě jen 10 km okreska + město a je 38 km/h. Na tohle ta Dacia musí v pohodě stačit.
Tak jsem se schválně podíval na to, kolik mi ukazuje průměrnou rychlost moje auto, který právě jezdí v podstatě jen 10 km okreska + město a je 38 km/h. Na tohle ta Dacia musí v pohodě stačit.
rohYpnol
Naprosto příšerná a děsivá politika dnešní "vyspělé" Evropy. Eurokomunismus jen vzkvétá!
Politický plán je jasný a je třeba jej plnit za každou cenu! Že lidi nechcou EV mobilitu? Nevadí! Nařídíme! Zakážeme! Donutíme!
Tržní prostředí? Zničíme! Žádný trh, jen politická ideologie! Budeme dotovat naprosté křápy absurdními částkami. Koupíš tenhle EV zmetek? Dostaneš (="dostaneš") 7 tis. €!!! Rozdávají se fiktivní příspěvky na fiktivně ekologické auta! A tohle je ten výkvět západní demokracie a kapitalismu!!!
Ukazuje se jediné - opravdu byl komunismus tak 50 let napřed před západním kapitalismem. Tam kam směřuje Evropská unie, to už jsme tu dávno měli a zažili!
Mimochodem, jak příznačné, že opět příklad Francie... Tedy země, která právě před deseti, patnácti lety TAK TLAČILA DIESELOVÉ MOTORY!!! Právě vozy PSA/Renault stavěly produkci na dieselech... Teď nás opět politicky tlačí do nové "ekologické pravdy". Tentokrát svět nezachrání diesely s nízkou spotřebou, ale EV mrzáci s "nulovou spotřebou"!!!
Nehorázné, otřesné. :no: :no: :no:
Politický plán je jasný a je třeba jej plnit za každou cenu! Že lidi nechcou EV mobilitu? Nevadí! Nařídíme! Zakážeme! Donutíme!
Tržní prostředí? Zničíme! Žádný trh, jen politická ideologie! Budeme dotovat naprosté křápy absurdními částkami. Koupíš tenhle EV zmetek? Dostaneš (="dostaneš") 7 tis. €!!! Rozdávají se fiktivní příspěvky na fiktivně ekologické auta! A tohle je ten výkvět západní demokracie a kapitalismu!!!
Ukazuje se jediné - opravdu byl komunismus tak 50 let napřed před západním kapitalismem. Tam kam směřuje Evropská unie, to už jsme tu dávno měli a zažili!
Mimochodem, jak příznačné, že opět příklad Francie... Tedy země, která právě před deseti, patnácti lety TAK TLAČILA DIESELOVÉ MOTORY!!! Právě vozy PSA/Renault stavěly produkci na dieselech... Teď nás opět politicky tlačí do nové "ekologické pravdy". Tentokrát svět nezachrání diesely s nízkou spotřebou, ale EV mrzáci s "nulovou spotřebou"!!!
Nehorázné, otřesné. :no: :no: :no:
Naprostý souhlas, je nejvyšší čas, aby se slušní a rozumní občanů probudili a tyto eurolevičácké zločince vykopaly od koryt!!! 😲
Zaráží mne, jak můžeš napsat v jedné větě s jedním podmětem 2x různě i/y v příčestí minulém. Škola tě nebavila co? Kdybys to aspoň naspal oboje stejně, ale i to je na tebe moc. Dnešní doba ti i tak dává netušené možnosti pro vykřikování nesmyslů do éteru.
Zaráží mě, jak někdo může napsat 3 řádky o ničem pravopisně ok. :-!
Máš pravdu, vyserme se na pravopis, vyserme se na vzdělání a vraťme se na stromy.
Ano, mám tam chybu, protože v té nasr.nosti jsem to do té klávesnice prostě nasypal (píšu všemi 10). A ty z toho máš druhé Vánoce. Fakt směšné (a ubohé). 😄
Bohužel mám pocit, že to nutně směřuje k tomu, že se do čela bude opět muset dostat nějaký psychopat formátu Ády, tedy někdo jako Okamura, který tady vytvoří další megaprůser.
Protože to, co se tu děje, k ničemu rozumnému nespěje. Tradiční politika selhala, Populismus Andreje zvládl za 1 volební období v době prosperity takovou sekyru jako tradiční strany za 15 let... Tohle směřuje k hodně špatnýmu konci.
Protože to, co se tu děje, k ničemu rozumnému nespěje. Tradiční politika selhala, Populismus Andreje zvládl za 1 volební období v době prosperity takovou sekyru jako tradiční strany za 15 let... Tohle směřuje k hodně špatnýmu konci.
Heled, ja rozhodne nejsem fanousek tyhle vlady.
Ale nevim, v jaky bubline proboha zijes, kdyz aktualnimu stavu rikas obdobi prosperity.
Wtf
Co prispevek, to perla.
Kdyby blbost nadnasela...
Ale nevim, v jaky bubline proboha zijes, kdyz aktualnimu stavu rikas obdobi prosperity.
Wtf
Co prispevek, to perla.
Kdyby blbost nadnasela...
Ne, nedostaneš sedm tisíc euro. Nebo tedy nevím o tom, že by euro bylo za dvanáct korun... Ale třeba jsem zase něco v běhu dějin zaspal.
To byste eurobyrokratům křivdil. Komunisté měli pětiletky. Eurobyrokraté ale plánují na deset i více let dopředu. Připomeňmě si například tzv. Lisabonskou strategii z roku 2000, díky které se EU měla stát do roku 2010 "nejdynamičtější a nejkonkurenceschopnější ekonomikou světa". A nyní naplánovali, že v roce 2050 bude celé EU "uhlíkově neutrální". O tak dlouhodobém plánování se komunistům ani nesnilo.
zlysoused
Tohle je jedno z nejvíce smysluplných elektroaut.
Ano, ale i přesto nedává vůbec žádný smysl. :-! :-! :-!
Proč ne? Těch 330t stojí trochu líp vybavená Panda. Jako auto do města to má dojezd OK (lepší než Honda e za mega). Tohle je přesně role, kterou by elektroauta měla především hrát. Přibližovadla po městě. Pokud jde o ten výkon, tak je potřeba brát v úvahu, že je to elektroauto, takže předpokládám, že na semaforech to určitě brzda nebude a dálniční rychlosti nemá smysl u tohoto auta řešit.
330 000,- je po všech možnejch dotacích.
Beru to z pohledu koncového zákazníka. Jinak dotace dostávají i takové nesmysly, jako je Honda e. Tohle podle mě má smysl i v případě, že to bude stát u nás 400t.
Kolik lidí z města má auto JEN NA JÍZDY PO MĚSTĚ??? V PODSTATĚ NIKDO.
Hodně lidí, co mají takové auto jako druhé do rodiny. A vzhledem k dojezdu to zvládně i vyjížďku za město.
Budeš se divit, ale já třeba mám jednu nákupní tašku právě na jízdy po městě. Jenže ji dotankuju do plné během čtyř minut po cestě z nákupu a nepotřebuju na sídlišti hledat neexistující zásuvku.
Plno ľudí. Tiež máme v rodine dve autá, to menšie z nich (C3) robí denne dve cca 7 km dlhé jazdy a okrem toho vyslovene po meste podľa potreby. Na tento účel by elektrické mestské auto bolo ako stvorené. So Springom sa aj cena takého EV blíži k akceptovateľnej sume.
rohYpnol
Londonbridge
33 KW motor to je spatne, hodne spatne. Ja som volakedy davno kupil Fiestu 1.6 Eco , diesel 70 KW trosku pridusena bola mal som dost dobre danove zvyhodnenie tak som sa ulakomil a pre manzelku to nebolo spatne. Bol to lenochod neslo to a na dialnici to bolo velmi slabe. Tak to len chcem zrovnat s 33 KW lebo ked nepocitam casy komunisticke v nicom takom slabom som nesedel ani nechcem. Ta cena okolo 15 000 euri je lakava len tych 33 KW ... :no:
Tady spíš vidím problém v nepochopení křivky průběhu výkonu u spalovacího auta a elektromotoru.
Na jak velký výkon asi jede takhle malé auto třeba při 60km/h?
Na jak velký výkon asi jede takhle malé auto třeba při 60km/h?
Pokud předjíždí, tak na maximální.
Suhlasim, ze 33 kw je malo. Na druhej strane, na Citigo ma v rezime eko+ vraj vykon 40kw a 133 nm a jazdit sa s tym celkom da, aj ked tam je este v zalohe plny vykon po uplnom stlaceni pedala. To na Dacii myslim nehrozi 😄 Rovnako aj baterka je mala, pod 50% to bude obmedzovat vykon a jazda bude utrpenie. Pokial clovek nie je psychopat.
fico
že jsem už natolik starý, aby se mě takhle šílenost i se všemi následky vyhnula.
nerikej hop dokud nepreskocis
treba te v necem podobnym svezou funebraci...
treba te v necem podobnym svezou funebraci...
topten
aby se bioroboti nemuseli zvedat od pasu nebo odchazet od tavicich peci.
kolikrat je takovej vetsi provoz velkej jako mensi mesto.
misto 10 svacinarek s karkou budou stacit 2 s timhle elektroprditkem
kolikrat je takovej vetsi provoz velkej jako mensi mesto.
misto 10 svacinarek s karkou budou stacit 2 s timhle elektroprditkem
rohYpnol
Kupující jakože "dostane" 7 tis. €... Fajn. Stát jakože "rozdává" prachy. A já se ptám, kde je ten stát vzal??? Stát ty prachy nikde nevzal, protože je ani nemá!!!
Pravda je taková, že politický nesmysl elektromobility jen zvyšuje budoucí zadlužení :-!
Pravda je taková, že politický nesmysl elektromobility jen zvyšuje budoucí zadlužení :-!
Přesně! :yes: :yes: :yes:
Ale stát je má !!! Vybere je na daních převážně od chudších lidí a nacpe je pošukům a bohatým aby si mohli koupit pošuk-zkrato-vozítko, nebo bohatí Teslu.
U nás jsme teď tak v mínusu díky Šílenové a covidu, že se nikdo neodváží o dotacích pro e-zkraty ani začít, ale ono to přijde, EU má na to přece balíček. :no:
U nás jsme teď tak v mínusu díky Šílenové a covidu, že se nikdo neodváží o dotacích pro e-zkraty ani začít, ale ono to přijde, EU má na to přece balíček. :no:
Já se dost obávám toho, že myšlení naší vlády už je dávno, opravdu dávno vzdáleno jakékoliv odpovědnosti. Takže mi přijde že vládě je úplně jedno, jestli bude deficit 500, 600 nebo 800 mld, ... Takže nějaké pošahané dotace, které zvedou schodek třeba o 50 mld. naopak v téhle době projdou mnohem snáze... Bohužel.
Jinak to není možné. Normální vláda by v životě nepustila 180 mld. za zrušení superhrubé mzdy, 10 mld. armádě, nenavyšovala by počty úředníků, policistů, vojáků, nerozdávala almužny důchodcům, nevyplácela dotace na jízdné atd. atd. atd. ... Odpovědnost toho populistického zmetka v čele vlády je NULA... 😲 😒 😒
Jinak to není možné. Normální vláda by v životě nepustila 180 mld. za zrušení superhrubé mzdy, 10 mld. armádě, nenavyšovala by počty úředníků, policistů, vojáků, nerozdávala almužny důchodcům, nevyplácela dotace na jízdné atd. atd. atd. ... Odpovědnost toho populistického zmetka v čele vlády je NULA... 😲 😒 😒
No... to trošku mícháš různé věci.
Snížit daně z příjmu je populismus a nezodpovědné hospodaření, protože ty peníze prostě budou v rozpočtu chybět... a pohled na ministryni financí, kterak přesvědčuje poslance vlastní strany, aby nehlasovali pro její vlastní návrh, se zapsal zlatým písmem do našeho politického bizáru 😄 .
Dát peníze armádě - jednou jsme v NATO a zavázali jsme se dávat na obranu 2% HDP. Takže dát ty peníze armádě je prostě jen plnění toho slibu. Myslím, že chceme být v NATO a chceme tam být plnohodnotným členem. Jak s těma penězma pak armáda naloží je už věc jiná...
Snížit daně z příjmu je populismus a nezodpovědné hospodaření, protože ty peníze prostě budou v rozpočtu chybět... a pohled na ministryni financí, kterak přesvědčuje poslance vlastní strany, aby nehlasovali pro její vlastní návrh, se zapsal zlatým písmem do našeho politického bizáru 😄 .
Dát peníze armádě - jednou jsme v NATO a zavázali jsme se dávat na obranu 2% HDP. Takže dát ty peníze armádě je prostě jen plnění toho slibu. Myslím, že chceme být v NATO a chceme tam být plnohodnotným členem. Jak s těma penězma pak armáda naloží je už věc jiná...
Já vím s tou armádou. Chyba byla už ten závazek. 2% HDP je mimo. A zavázat se k něčemu, co nemůžeme splnit, je pošetilé.
Tohle ale není něco, co by si mohl členský stát (tím spíš velikosti ČR) zvolit.
Pokud chceme být v klubu, měli bychom plnit podmínky. Jinak pak mohou padat hloupé otázky, jestli jsou ostatní členské státy povinné přijít na pomoc.
Ty peníze musí jít do armády, jo... ale to neznamená nutně nákup raket, klidně to můžou být i projekty s civilním přesahem... vojenské nemocnice, školy, nějaká podpora tělovýchovy... infrastruktura...
PS: pak to ještě mělo tu nuanci, že sebrání těch peněz armádě si v rozpočtu prosadili Komunisti, kterým NATO samozřejmě leží v žaludku... a vrácení peněz armádě berou tak, že je Babiš podvedl.
Pokud chceme být v klubu, měli bychom plnit podmínky. Jinak pak mohou padat hloupé otázky, jestli jsou ostatní členské státy povinné přijít na pomoc.
Ty peníze musí jít do armády, jo... ale to neznamená nutně nákup raket, klidně to můžou být i projekty s civilním přesahem... vojenské nemocnice, školy, nějaká podpora tělovýchovy... infrastruktura...
PS: pak to ještě mělo tu nuanci, že sebrání těch peněz armádě si v rozpočtu prosadili Komunisti, kterým NATO samozřejmě leží v žaludku... a vrácení peněz armádě berou tak, že je Babiš podvedl.
Tak on je taky podvedl že. Druhou stranou mince je, že se k tomu podvodu vlastně vyloženě vybídli.
Jinak v zásadě souhlas. Jen za mě prostě závazek na 2% HDP v našich reáliích nebyl, není a nebude splnitelný. Armádu našeho formátu jako takovou za mě skutečně nepotřebujeme a vlastně si ji ani nemůžeme dovolit.
Jinak v zásadě souhlas. Jen za mě prostě závazek na 2% HDP v našich reáliích nebyl, není a nebude splnitelný. Armádu našeho formátu jako takovou za mě skutečně nepotřebujeme a vlastně si ji ani nemůžeme dovolit.
Podvedl... tak mu za trest neprodloužili nouzový stav, jojo.
Nevím, no... zejm. po událostech na Krymu jsem rád, že v NATO jsme. Taky doufám, že nebudeme armádu potřebovat... ale víš jak to je... čím lepší armádu máš, tím menší je riziko, že ji budeš muset použít.
Nevím, no... zejm. po událostech na Krymu jsem rád, že v NATO jsme. Taky doufám, že nebudeme armádu potřebovat... ale víš jak to je... čím lepší armádu máš, tím menší je riziko, že ji budeš muset použít.
Hele, vážně si myslíš, že by nás NATO ochránilo??
Krásně je to vidět na EU jak (ne)fungují tahle společenství. Když dojde na lámání chleba, tak si stejně každý stát začne hájit svoje zájmy. Nedělám si iluze, že NATO funguje výrazně jinak než EU.
Naše armáda by naše území neuchránila ani jednu hodinu, takže za mě je v téhle podobě úplně zbytečná.
Krásně je to vidět na EU jak (ne)fungují tahle společenství. Když dojde na lámání chleba, tak si stejně každý stát začne hájit svoje zájmy. Nedělám si iluze, že NATO funguje výrazně jinak než EU.
Naše armáda by naše území neuchránila ani jednu hodinu, takže za mě je v téhle podobě úplně zbytečná.
Pokud by třeba ruská armáda přešla přes Slovensko a napadla východ ČR, tak jo... to věřím, že by se členské státy NATO normálně zapojily do bojů na naší straně. Je to teda dost extrémní scénář...
Armáda se hodí i jindy... když je povodeň, nebo hurikán, nebo pandemie...
Armáda se hodí i jindy... když je povodeň, nebo hurikán, nebo pandemie...
Já jsem teda mnohem silnější skeptik. Podívej se na Krym...
Ad povodně... ano, ale na to nepotřebuješ grippeny ani tanky... Proto znovu - za mě naše armáda je v TÉHLE PODOBĚ naprosto zbytečná.
Ad povodně... ano, ale na to nepotřebuješ grippeny ani tanky... Proto znovu - za mě naše armáda je v TÉHLE PODOBĚ naprosto zbytečná.
No právě... na Krymu nemá NATO co hledat. NATO je formálně obranný pakt oprávněný zasáhnout při napadení členského státu, což Ukrajina není. Kdyby byla, možná by si to Putin rozmyslel... a možná ne, on ten Krym je přece jen specifický.
ČR je přece jen uprostřed Evropy, nás se to asi tolik netýká... ale třeba ty pobaltské země jsou jistě se svým členstvím v NATO spokojené.
ČR je přece jen uprostřed Evropy, nás se to asi tolik netýká... ale třeba ty pobaltské země jsou jistě se svým členstvím v NATO spokojené.
Vůbec nevím, co tím chceš říct.
Že NATO má spoustu zahraničních misí. Takže když se chce, tka není problém hájit "svobodu" kdoví kde... Ale když se nechce, tak se nechá Krym Rusku jen to fikne...
Takže kdyby nás někdo obsadil, kde je dáno že nás nenechají stejně jako ten Krym... :-!
Takže kdyby nás někdo obsadil, kde je dáno že nás nenechají stejně jako ten Krym... :-!
Je to postavené trošku jinak.
NATO nebo klidně samostatně česká armáda mohou působit na zahraničních misích - s mandátem OSN, konkrétně Rady bezpečnosti.
Smlouva NATO říká, že ozbrojený útok na členský stát v Evropě nebo Americe se považuje za útok na celou alianci a aliance v takovém případě uplatní právo na kolektivní obranu - tedy se do konfliktu zapojí alianční partneři, jako by byli sami napadeni - hned, bez souhlasu RB.
Následně to oznámí RB a až ta situaci vyřeší, tak tu akci ukončí. Ale bojovat začnou klidně hned, to je právě ten rozdíl... protože hádej, kdo má právo veta v RB 😄
NATO nebo klidně samostatně česká armáda mohou působit na zahraničních misích - s mandátem OSN, konkrétně Rady bezpečnosti.
Smlouva NATO říká, že ozbrojený útok na členský stát v Evropě nebo Americe se považuje za útok na celou alianci a aliance v takovém případě uplatní právo na kolektivní obranu - tedy se do konfliktu zapojí alianční partneři, jako by byli sami napadeni - hned, bez souhlasu RB.
Následně to oznámí RB a až ta situaci vyřeší, tak tu akci ukončí. Ale bojovat začnou klidně hned, to je právě ten rozdíl... protože hádej, kdo má právo veta v RB 😄
Jo, supr teorie.
Praxi bych nevěřil. Vždy zvítězí individuální zájmy členských zemí. Taková je historická zkušenost :-!
Praxi bych nevěřil. Vždy zvítězí individuální zájmy členských zemí. Taková je historická zkušenost :-!
Tohle jsou divoké teorie... NATO by jistě Putinovi nedovolilo, aby si jezdil tankama po střední Evropě... a ani Putin nic takovýho neplánuje. Bránit rozpínání Ruska je v zájmu většiny členů NATO.
Rusko se nějak rozpíná? Na armádu dává jen 1/10 toho, co USA. Oproti NATO ještě méně.
Ano, rozpíná... sebralo Ukrajině Krym a rádo by sebralo ještě něco. Na armádu dává skoro 4% HDP, poměrově víc než USA nebo jakýkoli stát EU.
Krym chtěl samostatnost už dávno. Je problém Ukrajiny, že si za tolik let nedokázala získat přízeň jeho obyvatel.
Ukrajina měla a má své problémy (určitě také přiživované zvenku). Ale že je třeba na Slovensku oblast, kde je většina Maďarů a chtěli by se osamostatnit a přidružit k Maďarsku, to ještě neznamená, že můžou. Můžou se sebrat a odstěhovat do Maďarska... stejně tak se mohli Rusové z Krymu odstěhovat do Ruska.
Rusko si Krym vzalo, protože správně odhadlo, že mu v tom nikdo nebude schopen/ochoten zabránit... a ještě by si rádo ukouslo z východní Ukrajiny... a určitě by si rádo ukouslo i z pobaltských zemí, kde jsou také významné části s ruskou většinou obyvatel, akorát tohle by už bylo moc velké sousto.
Rusko si Krym vzalo, protože správně odhadlo, že mu v tom nikdo nebude schopen/ochoten zabránit... a ještě by si rádo ukouslo z východní Ukrajiny... a určitě by si rádo ukouslo i z pobaltských zemí, kde jsou také významné části s ruskou většinou obyvatel, akorát tohle by už bylo moc velké sousto.
Podle mě je problém to, že se některé státy neumí dobře chovat ke svým občanům. Ty to vidíš jinak. To se stává. Každý má jiný názor. Já si jen myslím, že hranice nejsou dané a neměnné. Nikdy nebyly a dle mě i nebudou. I díky to mu je dnes ČR.
Pokud se stát nechová dobře ke svým občanům, tak to samozřejmě problém je... ale řešením není, že mu nějaký jiný stát sebere kus území. Co já vím, tak na Krymu žádná perzekuce Rusů neprobíhala, jen prostě nežili v Rusku. Hranice se po druhé světové válce nemění a jejich stabilita je zárukou stability (nejen) v Evropě.
Ale dobře, možná krůček zpátky... ptal ses, jestli se Rusko rozpíná, vzhledem ke Krymu je odpověď ano... a je potřeba, aby NATO bylo schopné v případě potřeby ochránit aspoň své alianční partnery, když už nejspíš nebude schopné vynutit faktické vrácení Krymu (formálně je Krym stále součást Ukrajiny).
Ale dobře, možná krůček zpátky... ptal ses, jestli se Rusko rozpíná, vzhledem ke Krymu je odpověď ano... a je potřeba, aby NATO bylo schopné v případě potřeby ochránit aspoň své alianční partnery, když už nejspíš nebude schopné vynutit faktické vrácení Krymu (formálně je Krym stále součást Ukrajiny).
Krym nechtěl být pod Ukrajinou nikdy. Rozpad SSSR asi nebyl jednoduchý a buďme rádi, že to dopadlo celkem klidně. A je celkem jasně, že vše se napoprvé nepovedlo. Třeba ten Krym. Taky je asi celkem jasné, že zásahem armády si lásku lidí nezíská. Krym a východ už Ukrajina definitivně ztratila.
Tak na Krymu vznikla ruská většina, když odtamtud Stalin deportoval Tatary... ale to je všechno už historie. Současnost je ta, že Rusko je pořád stejné - pořád má pocit, že od nás na východ je to jeho sféra vlivu a že by to tu mělo být jejich. A že náš názor na to je vedlejší.
Jo, to je jediné, kdy odpadi typu rohypnola dovedou volat po armádě... Tak jako v covidu. Všichni "armádo sem, armádo tam, armádo pomoz", ale jak se začalo mluvit o nákupu nových zbraní, tak "žoldákům ani korunu".
Že bez armády by to tu vypadalo mnohem hůř, o tom se asi taky nemá cenu bavit. Nebylo by špatné občas nechat tu společnost v tom humusu vykoupat naplno, ať si třeba za ty služby, které armáda v krizích poskytuje, hezky zaplatí. Možná by konečně zjistili, kolik taková práce stojí.
I když asi ne, teď jsou vojáci zase největší zlo na světě, protože pomáhají zlým policajtům na hranicích okresů...
Že bez armády by to tu vypadalo mnohem hůř, o tom se asi taky nemá cenu bavit. Nebylo by špatné občas nechat tu společnost v tom humusu vykoupat naplno, ať si třeba za ty služby, které armáda v krizích poskytuje, hezky zaplatí. Možná by konečně zjistili, kolik taková práce stojí.
I když asi ne, teď jsou vojáci zase největší zlo na světě, protože pomáhají zlým policajtům na hranicích okresů...
Tu práci, co teď dělají mají za ty prachy dělat pořád. Od toho si armádu všichni platíme. Pokud si chtějí vydělávat třeba v Afgánu a potřebují na to nové zbraně, ať si to platí někdo jiný. My už na to nemáme.
Armáda je od toho, aby řešila neschopnost státu v nemocnicích nebo sociálních centrech? No do háje, a od kdy?
Ne, armádu si platíme od toho, aby bránila bezpečnost země. Nic více, nic méně. A ano, ta armáda potřebuje držet svou výzbrojí krok s dobou, ať se to duševním sockám líbí nebo ne.
Ne, armádu si platíme od toho, aby bránila bezpečnost země. Nic více, nic méně. A ano, ta armáda potřebuje držet svou výzbrojí krok s dobou, ať se to duševním sockám líbí nebo ne.
V tom případě je lepší dávat peníze rovnou do nemocnic a necpat je armádě. Ale asi by to mělo být volební téma. Ať lidé rozhodnou, komu vezmou peníze, které chce armáda. Bohaté a úspěšné státy dávají na armádu kolem jednoho procenta. Opakem je třeba Řecko.
NATO má závazek 2%, myslím do roku 2024. Limit plní USA, Řecko, Británie, Polsko, Estonsko, Litva a Lotyšsko (za 2019)... je vidět, které státy mají rizikové sousedy 😄 . Třeba Francie je blízko, za 2018 měla asi 1,8%. Německu výdaje zvyšuje, ale je na tom podobně jako my, kolem těch 1,4%.
USA je kolem 3,5 a Rusko kolem 4%.
Když už jsme to slíbili, měli bychom se minimálně snažit to splnit... a ideálně tak, abychom z toho kromě funkční armády měli i nějaký jiný užitek.
USA je kolem 3,5 a Rusko kolem 4%.
Když už jsme to slíbili, měli bychom se minimálně snažit to splnit... a ideálně tak, abychom z toho kromě funkční armády měli i nějaký jiný užitek.
To je sice hezké. Problém je jen to, že na to nikdo nemá. Globální zadlužení se zvětšuje a výdaje na zbrojení také.
Ty 2% by měly být volebním tématem, Samozřejmě i s tím, komu ty peníze vezmeme. Já o žádném slibu nevím. Nepamatuju si, že by se mě na to někdo ptal.
No vzhledem k tomu, že o vstupu do NATO nebylo referendum, tak se tě ptali jen tak, jako na spoustu dalších věcí - ve volbách jsi mohl podpořit stranu, která je pro naše členství v NATO... nebo tu, která je proti - tedy asi KSČM.
Bohaté a úspěšné státy dávají na armádu mnohem více, pogo. Je zbytečné lhát, když ta čísla jsou snadno dohledatelná. A ta čísla se naopak stále zvyšují.
Buď konkrétní. Já jsem myslel třeba na Rakousko, Švýcarsko, Německo, Finsko, Japonsko,.....Ty asi Řecko.
Konkrétně Francie, Anglie, USA... jo, i to Finsko má letos ty 2%.
Německo dlouho trpělo syndromem druhé světové války, proto se do velkého zbrojení nepouštělo... nicméně v reakci na vývoj v Rusku se to mění a i Německo výdaje zvyšuje.
Německo dlouho trpělo syndromem druhé světové války, proto se do velkého zbrojení nepouštělo... nicméně v reakci na vývoj v Rusku se to mění a i Německo výdaje zvyšuje.
Dal jsi tam předlužené státy, ne úspěšné. Německo mělo přebytkový rozpočet a byly ne něj velké tlaky. Proto musí zbrojit. Finsko zbrojí až teď. V dlouhodobém horizontu asi uvidíme, jak se to projeví. Zatím to vypadalo tak, že lepší dávat peníze jinam než na zbrojení.
Proč zbrojí Finsko, proč plní alianční závazek všechny pobaltské republiky a Polsko? Protože se bojí... nebo dobře, abych to napsal nějak hezky... vnímají riziko konfliktu jako reálné. Rakousko je logicky víc v klidu...
Třeba ze stejného důvodu zbrojí i to Rusko. Taky se bojí a taky má své historické zkušenosti. Jen to asi nikam nevede. V obou případech.
Akorát že Polsko ani Finsko nebyli ti agresoři. A hlavně... už se opakujeme, ale tím impulzem, který všem řekl, že se mají bát, byl ten Krym... do té doby to vypadalo, že hranice jsou svaté a armáda je přežitek.
Hranice se posouvaly už předním. A to celkem nedávno a kousek od nás.
Asi by bylo potřeba být konkrétní... v Evropě byl největší poprask rozpad Jugoslávie... jenže z pohledu okolních zemí se hranice neměnily, jen se rozpadl jeden velký stát na několik malých kvůli "nepřekonatelným rozporům" uvnitř země.
Hranice se posouvaly mezi Arménií a Azerbajdžánem... což je zase jiný případ, konflikt mezi dvěma zeměmi, kde mezinárodní společenství vlastně neví, na čí stranu by se mělo postavit. A opět... pro žádnou další zemi tohle není žádný strašák.
Hranice se posouvaly mezi Arménií a Azerbajdžánem... což je zase jiný případ, konflikt mezi dvěma zeměmi, kde mezinárodní společenství vlastně neví, na čí stranu by se mělo postavit. A opět... pro žádnou další zemi tohle není žádný strašák.
Zapomněl jsi na Kosovo. Hranice se měnily a pro Srbsko to problém je.
Však Kosovo je taky Jugoslávie, ne?
Srbsko. Ale ty by jsi asi napsal, že Krym je SSSR. Rozdíl je hlavně v tom, že Kosovo bylo historickou součástí Srbska, zatímco Krym pod Ukrajinu nikdy nepatřil.
No ne, Srbsko bylo součást Jugoslávie a Kosovo byla autonomní republika v rámci Jugoslávie... Kosovo vyhlásilo nezávislost už v roce 1991, jen se tam začali řezat až později, protože během toho hlavního konfliktu mělo Srbsko jiné starosti.
Není tu od toho, to máš pravdu... ale pokud je toho schopná a je to potřeba... tak toho využijeme, stejně jako se armáda využívá při různých katastrofách.
Jo, vím co chceš říct... ale možná je to zbytečně omezený pohled. Pokud máš utratit za armádu víc peněz, abys splnil co jsi slíbil... tak je prostor směřovat část těch peněz třeba do armádních sportovišť, univerzit... a můžeš z toho mít i jiný prospěch než jen čistě bojeschopnost.
Jo, vím co chceš říct... ale možná je to zbytečně omezený pohled. Pokud máš utratit za armádu víc peněz, abys splnil co jsi slíbil... tak je prostor směřovat část těch peněz třeba do armádních sportovišť, univerzit... a můžeš z toho mít i jiný prospěch než jen čistě bojeschopnost.
IPace
kdys vidim kolik lidi si kupuje ty ruzne Aixamy a podobny pseudoauta, a ne malokdy v tom vidim neco mladsiho 30 let, me prijde ze tady u nas ve meste to maj spis duchodci, tak takovahle Dacka asi bude celkem uspesnej prodejni artikl, na dotovanych trzich se to bude prodavat asi tak hodne, ze po prvnich mesicich Dacia ohlasi ze je vyprodana na roky dopredu 😁 ale i na tech nedotovanych trzich by to mohlo slusne bodovat, mestske rozvozy si myslim budou jasat, jezdi nam tu i Citiga jako Taxiky, to taky nalita denne mozna okolo stovky, takze naprosto vpohode
Dacka je proste lidove vozitko za lidovej peniz, a jo tohle bude Dacka 400k+ , ale svoje zakazniky si to pocitam najde i v hodne slusnem poctu i v CR
Dacka je proste lidove vozitko za lidovej peniz, a jo tohle bude Dacka 400k+ , ale svoje zakazniky si to pocitam najde i v hodne slusnem poctu i v CR
Taxík denně okolo stovky? No to teda nevím... nehledě na to, že bych si v tom v zimě chtěl třeba při čekání topit. Na taxík to úplně nevidím...
Bez dotací a všemožnejch dašlích zákazů a výhod to nikdo dobrovolně nekoupí.
Tak to je logicky. 😁
To je taky ucel dotaci. 😉
Co ty nechapes je, ze ti tam chybi slovo "zatim".
Za poslednich 10 let klesla cena baterek asi o 90%. Velkou zasluhu na tom maji... DOTACE. :yes:
Kde bude asi za 3 roky?
A bude potreba potom dotovat?
Ted je drahe porizeni EV, ale levny provoz.
Za ty tri roky bude tahle Dacia za obdobnou cenu jako spalovak, resp. ten rozdil nebude tak vyznamny.
To je taky ucel dotaci. 😉
Co ty nechapes je, ze ti tam chybi slovo "zatim".
Za poslednich 10 let klesla cena baterek asi o 90%. Velkou zasluhu na tom maji... DOTACE. :yes:
Kde bude asi za 3 roky?
A bude potreba potom dotovat?
Ted je drahe porizeni EV, ale levny provoz.
Za ty tri roky bude tahle Dacia za obdobnou cenu jako spalovak, resp. ten rozdil nebude tak vyznamny.
Však ať si lidi dotují co chtějí. Ale všem ukrást peníze a pak je podle nějakého svého přesvědčení rozdat těm se správným názorem? To není úplně košer...
Hm, protestuješ stejně i třeba proti přídavkům na děti, důchodům nebo nemocenské? Taky ti stát ukradne peníze a pak je rozdá jiným...
No nechci znát myšlenky člověka, který říká výběru daní krádež...
K těm ''krádežím'' dochází obyčejně až potom.
A to je třeba rozlišovat.
Bohužel takto zevšeobecňovat ješpatně.
K těm ''krádežím'' dochází obyčejně až potom.
A to je třeba rozlišovat.
Bohužel takto zevšeobecňovat ješpatně.
PowerHouse
ta již přelezla dluh 120% HDP, letos dosáhnou 130%.
Je vidět, že ten NESPLATITELNÝ dluh berou odvážně.
Je vidět, že ten NESPLATITELNÝ dluh berou odvážně.
To samé Itálie, státní dluh 158 % HDP, ale dotují jak o život. On by totiž Fiat padnul, kdyby prodával novou 500 za tržní cenu a neměl by čím zprůměrovat flotilové emise.
Ano. Ale o tom to přesně je. Uměle se tady podporuje naprosto neschopný a neudržitelný projekt EV mobility.
tak hlavne ze soucasny finacni svet je udrzitelny, vy se taduy mamrate nejakym EV ktery neovlivnite a mezi tim vam unika hosi co se na vas kuze v zakulisi, doporucuju si nastudovat soucasny ekonomicky svet ohledne fiatu (to neni automobilka, ale oznaceni meny s nucenym obehem, tedy to cim platite)
takze kdys jste tak proziravi ohledne EV a jeho budoucnosti, jiste nezapominate na to hlavni a to zajistit se i jinak nez prave fiartem do budoucnosti 😒]
takze kdys jste tak proziravi ohledne EV a jeho budoucnosti, jiste nezapominate na to hlavni a to zajistit se i jinak nez prave fiartem do budoucnosti 😒]
Ve skutečnosti je ten dluh vyšší o závazky za EU, které nejdříve skrytě a nyní otevřeně začala své vlastní zadlužování. Tohle nedopadne dobře.
Hendly
opravdu si chceme, chcete, nechat zničit veškerou komunikaci a diskuze pár trolly?
Stále stejná jména, stejné názory, stále dokola.
Přece lze mít různý názor a podpořit ho argumenty, ale zůstat respektujícím člověkem.
Takže: nekrmte trolly.
Stále stejná jména, stejné názory, stále dokola.
Přece lze mít různý názor a podpořit ho argumenty, ale zůstat respektujícím člověkem.
Takže: nekrmte trolly.
.... je to marný.... 6 lidí to tady vytapetuje.... ztráta času....
Aspoň som sa trochu zasmial 😒] 😒] na niektorých príspevkoch.
Článok o EV je záruka zábavy.
Článok o EV je záruka zábavy.
Tak ne vsichni jsou trollove.
Lamala za trolla neberu.
A Twisted taky diskutuje.
No a pak jsou tu ty o kterych pises.
Ty co pisou, ze EV je spatne ze ma moc velky vykon a je moc tezky, ze se brousi gumy.
Jenze tohle ma 33kW a vazi 970kg.
😲
Ze je ev neekologicky kvuli velky baterce...
Ve skutecnosti (v individualni automobilove doprave...) zrejme nic mene skodliveho (ekologicky neni asi u jakehokoli auta spravny vyraz...) , nez jezdit touhle Dacii neexistuje.
Lamala za trolla neberu.
A Twisted taky diskutuje.
No a pak jsou tu ty o kterych pises.
Ty co pisou, ze EV je spatne ze ma moc velky vykon a je moc tezky, ze se brousi gumy.
Jenze tohle ma 33kW a vazi 970kg.
😲
Ze je ev neekologicky kvuli velky baterce...
Ve skutecnosti (v individualni automobilove doprave...) zrejme nic mene skodliveho (ekologicky neni asi u jakehokoli auta spravny vyraz...) , nez jezdit touhle Dacii neexistuje.
rohYpnol
Modrý blesk
V reakci na úvodní příspěvek do diskuse očekávám že v Česku vláda řepkové magnáta nepustí obyčejným lidem ani korunu dotací na EV, tak cena bude kolem cca 500 až 550 tis a pokud baterie má 26,8 kWh, tak reálná spotřeba bude 15-16 kWh na 100 km jízdy, a aby to nebylo ještě horší....A pokrok? Škoda 100 v roce 1969 dávala z litrového objemu 30,9 kW, tak za za 52 let to EV od dacie pozvedne o závratných 2,1 kW... Jistě každý chce jezdit takto výkonným moderním vozem.
Proč by měl někdo někomu dávat peníze na nákup EV?
Tak proč např. Francie dává příspěvek na EV několik tisíc éček nebo Německo dává na nákup EV příspěvek až 9 tisíc éček. A navíc EV jsou direktivně tlačeny na nařízení EU, byť zatím nepřímo, ale také silně. A když EU takto pokřivuje volný trh, tak ať to také celé zaplatí, tak aby to běžný občan těžce ekonomicky nepocítil! Pokud bude v automobilovém průmyslu platit volná ruka trhu, potom také jsem proti jakýmkoliv dotacím či příspěvkům na nákup EV.
Oni si na ty dotace půjčují. Časem to bude muset někdo zaplatit. A když chtěli ve Francii malou část zaplatit, tak lidé vyšli do ulic.
Krásně jsi prokázal slabomyslnost. "A když EU takto pokřivuje volný trh, tak ať to také celé zaplatí"
Ať to zaplatí EU??? Krásná myšlenka, jenže kdo je EU? EU jsme my!!!! Říkat ať to zaplatí EU znamená říkat jen to, že to zaplatíme my z vlastních kapes!!
Ať to zaplatí EU??? Krásná myšlenka, jenže kdo je EU? EU jsme my!!!! Říkat ať to zaplatí EU znamená říkat jen to, že to zaplatíme my z vlastních kapes!!
Arese
...prosím všechny zdejší automobilisty dobré vůle a zdravého rozumu o totéž. Je to zcela zdarma a výsledek bude adresován ekoteroristickým zločincům v Evropské komisi, kteří touží prostřednictvím stanovení zcela nesplnitelných emisních limitů včleněných do nové normy Euro 7 nepřímo zakázat výrobu a prodej normálních vozů se spalovacími motory!!!!!
https😐/www.openpetition.eu/petition/online/euro-7-norm-stoppen-benziner-und-diesel-retten
Šiřte prosím odkaz na výše uvedenou stránku i v okruhu svých příbuzných a známých, kolegů v práci atd. Vysvětlete jim, že nyní jde o ubránění budoucí individuální mobility dostupné pro široké vrstvy občanů před levičáckými euromarxisty a tím i o ubránění práce pro miliony evropských zaměstnanců oboru automotive (mnoho desitek tisíc jich máme i v ČR) a ubránění naší svobody!!!
https😐/www.openpetition.eu/petition/online/euro-7-norm-stoppen-benziner-und-diesel-retten
Šiřte prosím odkaz na výše uvedenou stránku i v okruhu svých příbuzných a známých, kolegů v práci atd. Vysvětlete jim, že nyní jde o ubránění budoucí individuální mobility dostupné pro široké vrstvy občanů před levičáckými euromarxisty a tím i o ubránění práce pro miliony evropských zaměstnanců oboru automotive (mnoho desitek tisíc jich máme i v ČR) a ubránění naší svobody!!!
Ahoj Arese,
vím, že je to zbytečný. Ale přece ti to sem poskytnu😒br />http😐/archive.corporateeurope.org/carlobby.html
German car industry scaremongering
DaimlerChrysler’s Erich Klemm told the newspaper Bild am Sonntag at 29 January that if the tighter standards where approved several factories would have to be closed. “If this is decided like this, then we will have to close our factories in which C, E and S-class are produced”, Klemm claimed, referring to the large luxury cars produced by his firm. “Around 65,000 workers in the cities of Sindelfingen, Untertürkheim and Bremen would be hit”.
Numerous German mass media seem to have adopted the subtle but deeply problematic misinterpretation of Dimas’ proposals originating from Klemm and other car industry spokespeople. Der Spiegel, for instance, wrote that “Dimas argues for a legal maximum of 120 gram CO2 per car kilometer”.[13] This misses the point that the proposed CO2 limit would not be an absolute maximum, but an average target for the car industry to achieve.
Od kolikáté EU normy ti to přijde jako poškozovaní výrobců?
Až teď od sedmé?
😁 😁
Jak moc nesmyslná, šílená a nesplnitelná byla EU5, když kvůli ní ''MUSEL'' (WTF) VW podvádět v dieselgate?
A nejednou diesel VW je nejčistší a splňuje EU6.
😲 😲
Vím, že toho zřejmě nebudeš schopnej, ale zkus si přečíst, co se psalo o emisních normách a jejich zpřísňování v roce 2007!
😉
PS To je vtipný, že bráníš individuální mobilitu pod autem, který už teď bez dotací dosahuje nižšího TCO než spalovací auta. 😲
S dotacemi (resp. za pár let) tohle je (resp. bez dotací bude) TOTO nejlevnější způsob individuální automobilové dopravy a to včetně pořizovací ceny na (nebo jen mírně nad úrovní) ICE.
vím, že je to zbytečný. Ale přece ti to sem poskytnu😒br />http😐/archive.corporateeurope.org/carlobby.html
German car industry scaremongering
DaimlerChrysler’s Erich Klemm told the newspaper Bild am Sonntag at 29 January that if the tighter standards where approved several factories would have to be closed. “If this is decided like this, then we will have to close our factories in which C, E and S-class are produced”, Klemm claimed, referring to the large luxury cars produced by his firm. “Around 65,000 workers in the cities of Sindelfingen, Untertürkheim and Bremen would be hit”.
Numerous German mass media seem to have adopted the subtle but deeply problematic misinterpretation of Dimas’ proposals originating from Klemm and other car industry spokespeople. Der Spiegel, for instance, wrote that “Dimas argues for a legal maximum of 120 gram CO2 per car kilometer”.[13] This misses the point that the proposed CO2 limit would not be an absolute maximum, but an average target for the car industry to achieve.
Od kolikáté EU normy ti to přijde jako poškozovaní výrobců?
Až teď od sedmé?
😁 😁
Jak moc nesmyslná, šílená a nesplnitelná byla EU5, když kvůli ní ''MUSEL'' (WTF) VW podvádět v dieselgate?
A nejednou diesel VW je nejčistší a splňuje EU6.
😲 😲
Vím, že toho zřejmě nebudeš schopnej, ale zkus si přečíst, co se psalo o emisních normách a jejich zpřísňování v roce 2007!
😉
PS To je vtipný, že bráníš individuální mobilitu pod autem, který už teď bez dotací dosahuje nižšího TCO než spalovací auta. 😲
S dotacemi (resp. za pár let) tohle je (resp. bez dotací bude) TOTO nejlevnější způsob individuální automobilové dopravy a to včetně pořizovací ceny na (nebo jen mírně nad úrovní) ICE.
Euro 7 je likvidací individuální mobility a součást něčeho ještě mnohem horšího. I ty to jsi schopen časem pochopit.
Tvl pro me jizda Teslou, Ioniqem, Taycanem, Audi Etron GT neni problem.
Likvidace individualni mobility (wtf to je vyraz) vypada jinak.
😁
Kluci, ja vim ze jste fanousci spalovacich aut.
Ale tim ze spalovaci motor skonci, svet skutecne nekonci (i kdyz se vam to automobilky a producenti ropy snazi intenzivne namluvit).
Urcite se to nabijeni taky nejak naucite, i kdyz je to pro vas slozity...
Zakazuje EU7 Porsche Taycan nebo Teslu Model S? Nebo EU7 zakazuje dokonce i Dacii Spring???
V cem tedy spociva ten konec individualni mobility?
PS Evidentne jste u tohoto clanku necetli ani nadpis: "První elektromobil značky Dacia chce být autem, které zpřístupní elektromobilitu široké skupině řidičů."
😲
Likvidace individualni mobility (wtf to je vyraz) vypada jinak.
😁
Kluci, ja vim ze jste fanousci spalovacich aut.
Ale tim ze spalovaci motor skonci, svet skutecne nekonci (i kdyz se vam to automobilky a producenti ropy snazi intenzivne namluvit).
Urcite se to nabijeni taky nejak naucite, i kdyz je to pro vas slozity...
Zakazuje EU7 Porsche Taycan nebo Teslu Model S? Nebo EU7 zakazuje dokonce i Dacii Spring???
V cem tedy spociva ten konec individualni mobility?
PS Evidentne jste u tohoto clanku necetli ani nadpis: "První elektromobil značky Dacia chce být autem, které zpřístupní elektromobilitu široké skupině řidičů."
😲
Seš tak hloupý, nebo naivní?
elektromobily sou výrazně dražší, nebude je kde dobíjet a čím nehledě na to že nechceme jezdit v bzučáku bez zvuku a charakteru 😄
Je to tedy o individualni mobilite anebo o lasce ke spalovacim motorum?
Ty si nemuzes dovolit Dacii Spring?
Ty si nemuzes dovolit Dacii Spring?
Kdyby stát lidem neukradl 60-70% výdělku, tak by si elektromobil třeba koupilo více lidí. Ale realita v této zemi je spíše taková, že nové auto si můžou dovolit hlavně firmy. Většina si musí brát půjčky i na ojetiny za 150k.
Také jsou pryč doby, kdy se dalo nové auto pořídit pod 200k, dnes nejlevnější Dacia stojí kolik?
Také jsou pryč doby, kdy se dalo nové auto pořídit pod 200k, dnes nejlevnější Dacia stojí kolik?
To jsou všechno jen kdyby. Realita je taková, že bez dotací si to nikdo nekoupí. Pro automobilky neřešitelný problém. Konec individuální mobility.
Pokud hodně lidem znemožníš koupi a provoz auta, tak je to konec individuální mobility. Co je na tom tak složitého k pochopení?
Jsi si vědom toho, že auta jsou dnes nejlevnější v historii?
Já myslím, že nejsou. Před pár lety byly mnohem levnější.
V poměru k platům ne.
Myslím, že před pár lety levnější byly, i relativně k platům. Zrovna nedávno jsem tu dával příklad Octavie RS, která po představení O3 začínala na 610 a dneska je za 900.
to je značně individuální, znám lidi co dělaj 6 let za stejnou výplatu a ceny stejný nejsou, tj se maj neustále hůř
Potravinová banka už pomáhá 160 000 lidí, nedávno to bylo jen 100 000, divný když se maj všichni pořád líp ne 😄
Potravinová banka už pomáhá 160 000 lidí, nedávno to bylo jen 100 000, divný když se maj všichni pořád líp ne 😄
Někdo dělá třeba i za míň než před 6lety. A čí je to chyba?
tak asi prostě profese co dělaj nikdo nechce platit, tak šup, půjdeme přeškolit 45-60 letý vrátný, recepční, učitelky, zdravotní sestry, ostrahu, servírky, prodavačky lupenů na kulturní akce + všchny co ted díky covidu přišli o flek nebo berou místo 35 čistýho 22 at se přeškolí a(na co???) a přstěhují ( a z výplaty 35 v praze zaplatí 15 nájem vid nebo děnně budou lítat z kotěhůlek 100 km do práce, takže palivo a za 5 let olítaná kára a můžeš jít pro jinou nebo denně 4 hodiny na cestách)
Nebo jak si to představuješ??
Nebo jak si to představuješ??
A to někdo může za někoho kdo si ani za 6 let nenajde lepší práci? Za 6 let, když se budeš třeba jen 1/2 hodiny denně učit třeba jazyk tak můžeš soukromě učit.
Ale to znamená se o něco snažit. Tam je ten rozdíl. Někdo nadává a někdo dělá.
Ale to znamená se o něco snažit. Tam je ten rozdíl. Někdo nadává a někdo dělá.
jasně, sou tací co sou líní a nic nedělaj a pak tací co nemaj podmínky, nemaj na jazyky hlavu, musí se starat o děti, musí jí řezat dříví protože nemaj 200 tis na čerpadlo a 300 tis na to předělat barák na plyn, kterej ani není všude zavedenej atd.
Představuješ si to jak hurvínek válku, jdi si s těmi obyčejnými lidmi občas promluvit a poslechni si ty přiběhy. Žiješ si ve vlastní bublině kde je všechno jednoduchý.
A kdo bude dělat tu ostrahu, recepční a spol když se všichni přeškolí?
Ahmed Al Hassan a LU WANG LIN
Vid, tak přeju příjmenou domluvu, to až tam přijedou vyměnit o víkeendu nefunkční klimu do servrívny, tak než mu Hassan vysvětlí kde je, tak se uvaří servery za 1,5 mega a než někdo najde co potřebuje, třeba revizák hasičáků a požárního zabezpečení bude faktura za 10 hodin výjezdu, z toho 5 hodin na firmě a 2 hodiny sme s Wungem a Hassanem hledali kde je hydrant a čidla 😄 😄 😄 |
trošku reality, trošku reality by to do těch marxisických utopií chtělo
Představuješ si to jak hurvínek válku, jdi si s těmi obyčejnými lidmi občas promluvit a poslechni si ty přiběhy. Žiješ si ve vlastní bublině kde je všechno jednoduchý.
A kdo bude dělat tu ostrahu, recepční a spol když se všichni přeškolí?
Ahmed Al Hassan a LU WANG LIN
Vid, tak přeju příjmenou domluvu, to až tam přijedou vyměnit o víkeendu nefunkční klimu do servrívny, tak než mu Hassan vysvětlí kde je, tak se uvaří servery za 1,5 mega a než někdo najde co potřebuje, třeba revizák hasičáků a požárního zabezpečení bude faktura za 10 hodin výjezdu, z toho 5 hodin na firmě a 2 hodiny sme s Wungem a Hassanem hledali kde je hydrant a čidla 😄 😄 😄 |
trošku reality, trošku reality by to do těch marxisických utopií chtělo
Ale jo, vždy se najde důvod proč to nejde.😊 Je to totiž jednoduší něž něco změnit.
Na tom, že zase chcete změnit svět, se shodneme.
jistě, zas chtěj budovat stejně jako rudí jinou společnost, lepší
Akorát rudí chteli beztřídní, zelení chtěj bezemisní
Jinak stejná svoloč, dopadne to stejně ožebračením lidí, mrtvými, chudobou, zavíráním těch co maj jiné názory, diktátem a utopistické nereálné vize
Kdo se nepoučí z historie, je nucen si jí zopakovat. Tentokrát to jde ze Západu 😄
Akorát rudí chteli beztřídní, zelení chtěj bezemisní
Jinak stejná svoloč, dopadne to stejně ožebračením lidí, mrtvými, chudobou, zavíráním těch co maj jiné názory, diktátem a utopistické nereálné vize
Kdo se nepoučí z historie, je nucen si jí zopakovat. Tentokrát to jde ze Západu 😄
Nejde o změnu světa. Jde o to, že když (jak tu tvůj kolega píše) má někdo 6 let stejný plat, měl by začít se změnou u sebe a ne obviňovat někoho jiného.
Ale jistě že jde o změnu světa, změnu společnosti, jejího přeetvoření na jinou, uvědomělou, taky v tom případě ekologicky a směrem k menšinám uvědomělou.
Tam šlo o sociálnní rovnnost, beztřídnost a atd
cíle jinná, myšlenka stejná a stejně špatně do dopadne
Tam šlo o sociálnní rovnnost, beztřídnost a atd
cíle jinná, myšlenka stejná a stejně špatně do dopadne
Vaše kroky sou naprosto čitelný pro ty co nejsou tupý, přesně tohle sem čekal, otázka, kdy to bude povinné v celé Unii
Snaha nás tu opíjet rohlíkem je z vaší strany naprosto zbytečná
https😐/energozrouti.cz/…hach-novych-domu?…
Snaha nás tu opíjet rohlíkem je z vaší strany naprosto zbytečná
https😐/energozrouti.cz/…hach-novych-domu?…
I práci toho učitele si musí někdo koupit. Tohle se zdaleka netýká jen automotive nebo průmyslu. Covid jen naznačil, jaký ten problém bude.
A koukal jsi se na to kolik si měl plat před pár lety?
Stále mě fascinuje ta myšlenka omezení mobility. Dnes lze mít staré auto i za odvoz😊
Stále mě fascinuje ta myšlenka omezení mobility. Dnes lze mít staré auto i za odvoz😊
Dnes ještě jo. Podle nápadů těch dnešních pomatenců už to dlouho nebude. Pokud se nebudou prodávat nové, nebudou ani ojetiny. A navíc na starší auto budou všemožné restrikce
A ono neni mozne koupit ojety elektromobil???
😲
Pohadky o tom, ze baterka jde po 100.000km do popelnice a nebude kde nabijet si nechte.
To jsou nesmysly i dnes.
Hosi vase tunelove videni vam nezavidim.
Bud vam jde o to, jezdit vrcakem.
A to se nepochybne omezovat bude.
Nebo vam jde o individualni mobilitu, kterou v pripade elektrickeho pohonu nikdo neomezuje!
😲
Pohadky o tom, ze baterka jde po 100.000km do popelnice a nebude kde nabijet si nechte.
To jsou nesmysly i dnes.
Hosi vase tunelove videni vam nezavidim.
Bud vam jde o to, jezdit vrcakem.
A to se nepochybne omezovat bude.
Nebo vam jde o individualni mobilitu, kterou v pripade elektrickeho pohonu nikdo neomezuje!
Pokud se nebudou prodávat nové, nebudou ani ojeté. Nabíjení problém je.
Oni se elektromobily neprodavaji?
Jel jsi nekdy elektromobilem, nebo o tom ctes jen na autoforech?
Treba cestovani s Teslou je jednodussi nez si myslis.
Jel jsi nekdy elektromobilem, nebo o tom ctes jen na autoforech?
Treba cestovani s Teslou je jednodussi nez si myslis.
Bez dotací se neprodávají.
Neodpovedel jsi. Takze je mi jasny, ze jsi s EV nikdy nejel. A nemas vubec tuseni o cem vlastne pises.
Ano proto ty dotace jsou.
Az se budou prodavat lip, dotace nebudou.
Je to tak slozity?
Kolik jsi zaplatil ze svych dani na ty dotace ostatnim, ze to je tve hlavni tema?
100kc?
Nebo ty na neco nadavas a ani netusis, o kolik vlastne jde???
:no: 😉
PS Me tohle tema prilis nezajima. Jen vim, ze to dela zanedbatelny zlomek mych dani.
PPS Nevim presne jak ten system funguje, ale kdyby se na ty dotace pouzil zisk z emisnich povolenek (ze nekdo zaplati vic za svuj novy V8 a prispeje tim nekomu na Dacii Spring...) tak mne to neprijde tak spatny. Samozrejme se ale taky tesim na okamzik, kdy EV budou levnejsi nez spalovaky.
Ano proto ty dotace jsou.
Az se budou prodavat lip, dotace nebudou.
Je to tak slozity?
Kolik jsi zaplatil ze svych dani na ty dotace ostatnim, ze to je tve hlavni tema?
100kc?
Nebo ty na neco nadavas a ani netusis, o kolik vlastne jde???
:no: 😉
PS Me tohle tema prilis nezajima. Jen vim, ze to dela zanedbatelny zlomek mych dani.
PPS Nevim presne jak ten system funguje, ale kdyby se na ty dotace pouzil zisk z emisnich povolenek (ze nekdo zaplati vic za svuj novy V8 a prispeje tim nekomu na Dacii Spring...) tak mne to neprijde tak spatny. Samozrejme se ale taky tesim na okamzik, kdy EV budou levnejsi nez spalovaky.
bolševická kreaturo, ojetý uto rozumně fungující jde koupit za 40 000 kč, ojetý elektromobil za 300 000 a ještě je to plečka typu Leaf s reálným dojezdem cca 250 km, víc to v zimě s topením nedá kor na dálnici.
Seš demagog, manipulátor, lhář a ohýbač pravdy!!!
Seš demagog, manipulátor, lhář a ohýbač pravdy!!!
Proč se furt něčeho bojíš?.)
Auta se budou prodávat přesně podle ekonomické situace.
Individuální mobilita ještě nikdy nebyla dosažitelná jako dnes.
Podívej se trochu kolem sebe.
Auta se budou prodávat přesně podle ekonomické situace.
Individuální mobilita ještě nikdy nebyla dosažitelná jako dnes.
Podívej se trochu kolem sebe.
Bojí je se toho skoro všichni lidé, kteří žijí v reálném světě.
lžeš, to jsou učelové ohnuté lži, manipulace, nebetyčné kecy a snaha uchlácholit lidi.
Cíl pirátů a dalších bolševiků je nahnat nižší a střední třídu do vlaků a mhd, vůbec se tím netají.
Nehledě že po odstavení uhelek, jaderných el a rozšíření eletro aut nebude kilowatka za současné ceny, aleee tak za 7-12 kč se započtením spotřeební daně, která jim samo vypadn na tom co nevyberou na fosilu 😄
Cíl pirátů a dalších bolševiků je nahnat nižší a střední třídu do vlaků a mhd, vůbec se tím netají.
Nehledě že po odstavení uhelek, jaderných el a rozšíření eletro aut nebude kilowatka za současné ceny, aleee tak za 7-12 kč se započtením spotřeební daně, která jim samo vypadn na tom co nevyberou na fosilu 😄
To staré auto ti zelený bolšvik, tvůj vzor, chce právě zakázat nebo brutálně zdanit jeho provoz. proč ze sebe pořád děláte totální i*ioty? Nikoho nezajímá dnes, ale aby to šlo i za 5, 10 nebo 40 let!!!!!!!
někdo zakazuje stará auta?
1) cíl je zakázat do 2025/2030 prodej nových aut se spalovákem
2) ihned poté zdanit stará auta, resp. jejich provoz tak aby to bylo neretabilní a tím nahnat lidi do elktro aut a chudé do mhd a vlaků
My víme moc dobře oč vám jde
helmuti, angláni nebo norové a frantíci se tímhle ani netají a už dělaj i první kroky k tomuto
2) ihned poté zdanit stará auta, resp. jejich provoz tak aby to bylo neretabilní a tím nahnat lidi do elktro aut a chudé do mhd a vlaků
My víme moc dobře oč vám jde
helmuti, angláni nebo norové a frantíci se tímhle ani netají a už dělaj i první kroky k tomuto
Zatím ne, ale ti ekozločinci samozřejmě utahují šrouby nad lidmi postupně, rádoby "nenápadně", salámovou metodou. Však uvidíš, s čím příjdou zase příště. A příště. A příště... Až se pak jednoho dne probudíš jako otrok v zelené dobroserské totalitě, přesně jako ve filmu Demolition Man... 😲 😲 😲 😒 :no:
A jen takový dotaz.
To už je známá podoba EURO 7?
To už je známá podoba EURO 7?
A ty doufáš, že v Bruselu dostanou rozum a ten návrh projde v mnohem mírnější formě? Podle mě to bude spíš horší. Pokud se nepletu, tak EU poslední dobou své cíle ještě zpřísnila.
Ty protestuješ proti něčemu co neexistuje😊
Proč si myslíš, že to bude špatně? Limity EURO tu už jsou desítky let a vždy posunují automotiv směrem k budoucnosti a čistotě.
Dnes jsou auta bezpečnější, úspornější a výkonnější než kdy jindy.
Podívej se jakou spotřebu a výkon mělo ještě nedávno třeba Mondeo (dosaď si jaké auto chceš).
Proč si myslíš, že to bude špatně? Limity EURO tu už jsou desítky let a vždy posunují automotiv směrem k budoucnosti a čistotě.
Dnes jsou auta bezpečnější, úspornější a výkonnější než kdy jindy.
Podívej se jakou spotřebu a výkon mělo ještě nedávno třeba Mondeo (dosaď si jaké auto chceš).
bolševiku, protože to eruo 7 nebude schopen žádný spalovací motor už splnit, jak nesmyslně budou limit nastavené, proto je potřeba protstovat napřed a ne až se něco zavede, to by se vám hodilo, my nejsme tak blbí jak si myslíte.
To už by bylo hodně pozdě, musí se protstovat ted, dokud je čas!!!!
To už by bylo hodně pozdě, musí se protstovat ted, dokud je čas!!!!
Dobře, ty tedy věříš, že EURO7 bude prostě zákaz spalováků a od 2025 se spalováky v EU nebudou prodávat?
Opravdu tomu věříš?
Opravdu tomu věříš?
Likvidace individuální mobility, pořád dokola. Tak už to konečně dokažte, že to tak bude. 😁 Reálná čísla, ne ty vaše komunistické plky.
Já to taky nechápu, nové auto si může dovolit více lidí než kdy jindy. Ojeté může mít fakt každý. Existují i auta za odvoz.
No jistě. Zároveň by takové auto na nejbližší STK skončilo svoji pouť... pokud by ty STK fungovaly jak mají. A je jasné, že šrouby se budou utahovat a provozovat staré benzínové (naftové) auto bude čím dál složitější... což bude politicky hodně nepopulární, takže to asi půjde relativně pomalu a víc na papíře než v reálu, ale ten trend je jasný.
Podívej se na nabídku. Za 10 000kč si můžeš vybírat z tisíců nabídek na auto. A jsou to auta která ti budou složit spolehlivě a opravíš je sám dílama z vrakáče.
A v téhle době někdo tvrdí, že tu chce nějaká "moc" omezovat osobní mobilitu?
Vždyť to je uplně mimo realitu.
A v téhle době někdo tvrdí, že tu chce nějaká "moc" omezovat osobní mobilitu?
Vždyť to je uplně mimo realitu.
určitě, akorát do toho bude v roce 2025 stál litránek beznínu 55-90 kč dle jednotlivé unijní změmě nebo zavedou mýto jako chce anglie a bud stát cesta do práce starým splovákem 100-200 kč denně na mýtu vid, to si nám zapoměl prozradit vid bolševický manipulátore a lháři!!!!
My vaší hru známe a hrát jí s váma nebudeme!!!
My vaší hru známe a hrát jí s váma nebudeme!!!
Osobně tipuju, že kdybys vzal ta auta za 10.000 na STK, na normálně pořádně provedenou STK, tak by 90% neprošlo.
Chce. Zatím jsme úplně na začátku... pokuty za emise, omezování vjezdu do některých měst, poplatky za přepis starších aut. Ale počítej s tím, že v horizontu třeba 10-20 let se hodně přitvrdí.
Chce. Zatím jsme úplně na začátku... pokuty za emise, omezování vjezdu do některých měst, poplatky za přepis starších aut. Ale počítej s tím, že v horizontu třeba 10-20 let se hodně přitvrdí.
Podívej se na nabídku třeba felícií na ntu. Za 10 tis tam najdeš auta s technickou. Tohle je omezení individuální mobility?
Předpoklady co bude za 10-20let jsou vždy docela mimo realitu.
Podle vývoje EV a jejich ceny nebude dávat ekonomický smysl mít spalovací auto bez dalších omezení
Předpoklady co bude za 10-20let jsou vždy docela mimo realitu.
Podle vývoje EV a jejich ceny nebude dávat ekonomický smysl mít spalovací auto bez dalších omezení
ale bude, pokud by provoz spalováku stál to co dneska tak bude.
Už sem ti včera psal, že mě cesta V8 na LPG do prác stojí méně jak jiné lidi s 3,0CRD suv nebo dovulitrový turbobenzín.
S Fabií a spol to odmítám porovnávat, to je jako sronávat večeři typu vlašák a sekaná + rohlík se svíčkovou s karlovarským knedlíkem a pravými brusinkami.
navíc to dobíjení prudce zdraží.....neboj, dočkáš se. A utopistické sny Lysenkových nástupců jak dobíjení 2 aut, topení, spotřebiče atd v celém domě v změ utáhnou panely na střeše si vyprávějte někomu kdo o technice nemá páru a nezná nikoho kdo to má na střeše, mě ne.
Lysenko ani Mičurinec nejsem, tudíž utopistickým marxistickým nesmyslům nevěřím
Už sem ti včera psal, že mě cesta V8 na LPG do prác stojí méně jak jiné lidi s 3,0CRD suv nebo dovulitrový turbobenzín.
S Fabií a spol to odmítám porovnávat, to je jako sronávat večeři typu vlašák a sekaná + rohlík se svíčkovou s karlovarským knedlíkem a pravými brusinkami.
navíc to dobíjení prudce zdraží.....neboj, dočkáš se. A utopistické sny Lysenkových nástupců jak dobíjení 2 aut, topení, spotřebiče atd v celém domě v změ utáhnou panely na střeše si vyprávějte někomu kdo o technice nemá páru a nezná nikoho kdo to má na střeše, mě ne.
Lysenko ani Mičurinec nejsem, tudíž utopistickým marxistickým nesmyslům nevěřím
Musíš asi celé dny lítat doma s prachovkou, mopem a robotický vysavač jezdí 24 hodin denně, musíš mít aspon 5 ks aby se stíhali nabíjet.
Víš proč?
Tobě se tak práší od hu*y při každé větě, že doma musíš mít nánosy prachu. Co věta to zaminuplovaný a ohnutý fakt.
Víš proč?
Tobě se tak práší od hu*y při každé větě, že doma musíš mít nánosy prachu. Co věta to zaminuplovaný a ohnutý fakt.
EU se nijak netají tím, co je cíl - omezení provozu spalovacích aut, přechod na EV, ochrana klimatu, uhlíková neutralita. Je naivní si myslet, že budou jenom dotovat elektromobily, ale nechají jezdit všechny staré šunky s Euro 0.
Auta s technickou najdeš, to jo... ale kdybys je vzal na STK a ta STK se udělala pořádně, tak to auto neprojde. Že dneska přes STK protlačíš prakticky cokoli je věc jiná.
Auta s technickou najdeš, to jo... ale kdybys je vzal na STK a ta STK se udělala pořádně, tak to auto neprojde. Že dneska přes STK protlačíš prakticky cokoli je věc jiná.
Tak přechod k EV má více rovin. Od snahy zbavit se absolutní závislosti na ropě, přes možnost akumulace elektřiny až ke snaze zůstat technologickou špičkou. To vše je v diskuzi které jsme součástí.
Zatím nikdo neprohlašoval nic o zákazu provozovaných aut splňujících předpisy.
A teď k té nabídce aut. Dnes je individuální mobilita tak dostuná jak nikdy. Jistě za 10000kč nekoupíš špičkové auto, ale najdeš auta která za pár korun budeš moc ještě dlouho provozovat.
Zatím nikdo neprohlašoval nic o zákazu provozovaných aut splňujících předpisy.
A teď k té nabídce aut. Dnes je individuální mobilita tak dostuná jak nikdy. Jistě za 10000kč nekoupíš špičkové auto, ale najdeš auta která za pár korun budeš moc ještě dlouho provozovat.
největší zelená bolšvická kašpárková figurka tu bude někomu nadávat do komunistů, sám si marixstická zelená lůza, co žerv tyhle studpidní unijní žvásty o ekologii!!!
taky sem jí podepsal, už máme 40500 podpisů a přibejvaj neustále další :yes: :yes:
Za 500/600 000 převlečené čínské auto nízké kvality.
aneb Sandero Stepway maji Frantici za 12890 eur, v CR je za 304900 korun, (u ostatnich Dacii to vychazi podobne) pri techto poctech by Spring za 17 tisic eur mel stat cca 403 tisic korun, takze se da cekat neco jako 404900,- v zakladni variante
Faaakt super kára 😄 😄 😄
Nebo jako auto pro mamku co rozvazi deti do skoly a zajede na nakup, zatimco doma mas normalniho kombika jako hlavni auto?
A vo tom to je. Jako bezne auto asi uplne na nic, ale jsou situace, kdy to muze davat smysl. Pro me osobne ne, ale pro nekoho treba jo.
a je fakt ze soused co ma barak vedle nas, tak na leto ma BMW 750i f02, a v zime jezdi trojkovou dieselovou Oktavkou asi aby si to nenicil, nebo aby setril benzin, netusim, ale prijde me to desne vtipne, ze v lete jezdi autem ja nevim za milion? ale v zime radsi jezdi Oktavkou tak za 150 tisic? a najezd bude mit minimalni, ty auta tam stojej docela hodne
ale porad me ani ekonomicky nedava smysl mit kvuli tomu 2 auta kdys mam celorocni auto, a ze 750i celorocni tak nejak je, on na tom soused ma asi i zimaky v zime, protoze disky se mu tam na leto a zimu meni, jen s nim proste v zime nejezdi a ma ho jen pod pristreskem
Ja koupim auto, naleju tam co to zere, jedu kam chci kdy chci, co pul roku to prezuju, olej menim po 15 tis, rocne delam 30-40 tis, pneu menim ve 4mm pak at si to nekdo uzije ...
No a nekdo ma doma nalesteny porsche a najede s tim v lete 3 tisice. Ja tomu vubec nerozumim, ja bych s tim jezdil od rana do noci v lete i v zime ... ale neberu jim to.
Konec koncu taky nemam doma porsche, na nejakiu ojetinu by urcite vyslo, ale mel bych znacny problem to zivit. Ale zas narozdil od nich ja nemam porsche, oni jo :-!