Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
V tomto případě vlastně proč ne. Poslední generace Mondea byla natolik nezdařilá, že odchod je vlastně poslední rána z milosti.
Bohužel evidentně budou následovat i ostatní evropské modely. Passatu a Superbu bude fakt škoda. Ale co se dá dělat. Kdo bude chtít pořádnou káru, bude muset sáhnout po japonci nebo amerikánci. Věřím, že Camry bude ve výrobě ještě dost dlouho... :-!
Bohužel evidentně budou následovat i ostatní evropské modely. Passatu a Superbu bude fakt škoda. Ale co se dá dělat. Kdo bude chtít pořádnou káru, bude muset sáhnout po japonci nebo amerikánci. Věřím, že Camry bude ve výrobě ještě dost dlouho... :-!
Můžu se zeptat co je na něm tak nezdařilého oproti Superbu? Já s ním teda nejel ale myslím že určitě podvozkově bude lepší než Sup kterej je hroznej. Motory budou+- stejný. Ale v Česku se hlavně počítá velikost kufru že.
Spíš jde o to že lidi jsou pomatený z SUVček a každý ho musí mít. Jsem zvedavej kde za chvíli budou parkovat.
Spíš jde o to že lidi jsou pomatený z SUVček a každý ho musí mít. Jsem zvedavej kde za chvíli budou parkovat.
Proč by neměli kde parkovat? SUV se dělají ve spoustě velikostí, a takový Kodiaq zabere menší plochu než Superb, přičemž užitek bude podobný. Totéž třeba 3008 vůči 308 kombi.
P|esně tak, poznámka o mimořádné náročnosti SUV na parkovací plochu je úplný nonsenc, ty auta jsou narostlá do výšky, ale na šířku cca odpovídají sedanům, liftbackům a kombíkům svého segmentu a podobného konstrukčního stáří a na délku jsou většinou dokonce o trochu kratší.
Jj to je pravda protože je každý nový model větší a větší z octy je už Sup a že Supa autobus. A to bude pokračovat v SUV. Já jsem si spíše vzpomněl jak jsem nas...... když mám vyjíždět z parkoviště s normálním autem potom co se kolem mě nastavej SUVčka přes který nic nevidím. Vím mám sí ho taky koupit ;-\
Tak nějak. Středni třide sice neni nic pro mě, ale jestli ma byt nastupce mondea krabice tak jedine co bych si přal tak to, aby byla co nejnižši. Vyjižděni z parkovišť od bytovek, obchoďaku atd či přehlednost na cestach se značně zhoršila pravě diky krabicoidni popularitě.
Co má nárůst rozměrů Octavie nebo Superbu společného s tvým předchozím nesmyslem? Potřeboval jsi plácnout ještě větší nesmysl?
A když už auta rostou, tak spoustě lidí zase stačí menší kategorie. Dřív rodinné auto znamenalo střední třídu. Dnes rodinnou funkci bez problémů zastane nižší střední. Hatchback nižší střední býval standardem mladého páru, dnes tohle zvládne malé SUV typu Captur/Kamiq/2008 nebo malé auto velikosti Clia/Fabie. Když jsem vybíral nové auto, zkoušel jsem si i Scalu a Kamiq, a ani s Kamiqem bych neměl problém fungovat, co do velikosti. To, že se mi nelíbí a nevyhovuje jinak, je druhá věc.
A když už auta rostou, tak spoustě lidí zase stačí menší kategorie. Dřív rodinné auto znamenalo střední třídu. Dnes rodinnou funkci bez problémů zastane nižší střední. Hatchback nižší střední býval standardem mladého páru, dnes tohle zvládne malé SUV typu Captur/Kamiq/2008 nebo malé auto velikosti Clia/Fabie. Když jsem vybíral nové auto, zkoušel jsem si i Scalu a Kamiq, a ani s Kamiqem bych neměl problém fungovat, co do velikosti. To, že se mi nelíbí a nevyhovuje jinak, je druhá věc.
Každej si plácáme svoje nesmysly z toho si nic nedělej.
Jednou si my ostatní taky třeba koupíme SUV abychom si posílili ego
Jednou si my ostatní taky třeba koupíme SUV abychom si posílili ego
Plochu/délku obvykle ano, šířku naopak ne.
Rozdíl v šířce je ve stejných kategoriích 2-3 cm, to fakt při 1,8-1,85 metrech hraje minimální roli, tím spíš, když je to jen šířka karoserie, bez zrcátek.
Ale jistě, pokud budeš porovnávat Karoqa s Q7, vyjde ti to jinak, to jo.
Ale jistě, pokud budeš porovnávat Karoqa s Q7, vyjde ti to jinak, to jo.
Podvozek je lepší. Motory jsou horší.
V čem horší? Taky jim praskají rozvody, teče chl kap do motoru, přehřívá se, degraduje chl kap?
Jen se ptám Fordy tak neznam ale škodu dost dobře 😒]
Jen se ptám Fordy tak neznam ale škodu dost dobře 😒]
Benzínové vyřešíme rychle - Mondeo už žádné nemá.
Naftové jsou prostě o generaci zpět za současnými Evo... s předchozí generací TDI to byla vyrovnaná partie, ale Evo je lepší.
Problémy kupců třikrát stočených pekáčů zase tak dobře neznám já... takže tam nemůžu sloužit.
Naftové jsou prostě o generaci zpět za současnými Evo... s předchozí generací TDI to byla vyrovnaná partie, ale Evo je lepší.
Problémy kupců třikrát stočených pekáčů zase tak dobře neznám já... takže tam nemůžu sloužit.
No EVO jezdi tak rok dva a snad lepší budou. To co jsem psal tak nebyli stočený pekáče ale auta do 100000km často v záruce. Zaseknutých čerpadel a rozdrbanych řemenů jsem měnil neúrekom.
Ale u Forda je to možná podobný, nevím
Benzíny od O3 jsou už ok
Ale u Forda je to možná podobný, nevím
Benzíny od O3 jsou už ok
Přesně tak, problém (jak hrom) byl s jednou generací TSI... ten nás ve firmě potkal taky (přeskočené rozvody u Octavia 1.8TFSI). Od té doby je klid, jen nafty žerou olej (více či méně všechny).
Ford si podobnými problémy s EB prošel taky... asi to teda nebylo tak plošný. No, ale jak říkám... už nějakou dobu Mondeo benzín nenabízí, což je pro mě KO.
Ford si podobnými problémy s EB prošel taky... asi to teda nebylo tak plošný. No, ale jak říkám... už nějakou dobu Mondeo benzín nenabízí, což je pro mě KO.
Jo ty starší řetězáci nic moc ale teď už to je ok.
Já myslel TDI O3 S3
Já myslel TDI O3 S3
Pak tedy - myslím že nový Evo je lepší než TDCi, že předchozí TDI bylo tak nastejno, že kombinace TDI DSG je nešťastně naladěná víc pro papír než pro řidiče, že Mondeo bojuje s lehkou nadváhou... ale nějak detailně projeté to nemám.
VNITŘNÍ prostornost nic moc. Zpracování bídné. Materiály, ergonomie... Mondeo poslední generace prostě neodpovídá evropským zvyklostem. Nedej bože do Mondea přesednout třeba z Camry...
Vnitřní prostor je v pohodě, materiály, zpracování ani ergonomie nejsou špatné, nikterak mne neuráží ani po přesednutí z Camry, jen kdyby do toho dali sedačky, ve kterých se dá aspoň sedět a ne trpět.
Včera jsem zrovna seděl v tomhle mondeu a proti supu jinej svět. Prostorově se zdá a asi i je menší než Mondeo IV ale jinak jiná třída. Bylo to teda Vignale. Prostor by mě tak nevadil, nemám dva metry. Někomu asi velikost kufru. Každého věc jestli menší kufr ale lepší jízdní vlastnosti a nebo dodávku a sedět nalepený na čelním skle.
Samozřejmě je otázka jestli by nestačil Focus se stejným prostorem
Samozřejmě je otázka jestli by nestačil Focus se stejným prostorem
Superb není zrovna příklad interiérové dokonalosti. Píšu to stále - interiér Superbu se příliš neliší od Octavie, myslím tím materiály. V podstatě myslím navíc jen pár chromových rámečků a vzadu měkčené výplně dveří.
Ale sedni do Passatu, Arteonu... :-!
Ale sedni do Passatu, Arteonu... :-!
Passat vs Mondeo jsou každý jiný, jezdil jsem obě ( začátek výroby modelů 2015), Passat má slabá místa, Mondeo má slabá místa (Passat je větší v interiéru, Mondeo má bytelnější interiér i když pro gurmány jako ty, co to hodnotí od PC nemá tak líbivé materiály). Passat prošel faceliftem i uvnitř, Mondeo už ne.. tady se hádat nebudu, ale co nechápu je tvá výtka k ergonomii ? Co ti tam vadí? pokud si jezdil staršími Fordy, tak napíšeš tu jednu věc, co tam dojeba.i a dělají to i v jiných modelech, ale počkám si.... jinak třeba infotainment a PP jsou naprosto ukázkově jednoduché a dělané pro blbce, kam se hrabe i ten na pohled hezčí od VW s lepší grafikou.
Já nechápu proč musíš být pořád takový vemeno a podsouvat mi tvůj blud že hodnotím od stolu. Se už prober!
Tak mi odpověz na jednoduché otázky.
Ano, hodnotíš od stolu, protože se tváříš, že znáš úplně všechna auta, co se prodávají a mnohdy máš zcestné názory, které vydáváš za fakty, ptám se, co je na ergonomii špatně, konkrétně, protože je to v drtivé většině podobné či stejné, jako u VW... až na sedačky, ty stojí za ho..o.
p.s. dole napadáš miromena, že nemá arguemnty a sám mi své tady nepředložíš a napadáš, poposedni si...
Ano, hodnotíš od stolu, protože se tváříš, že znáš úplně všechna auta, co se prodávají a mnohdy máš zcestné názory, které vydáváš za fakty, ptám se, co je na ergonomii špatně, konkrétně, protože je to v drtivé většině podobné či stejné, jako u VW... až na sedačky, ty stojí za ho..o.
p.s. dole napadáš miromena, že nemá arguemnty a sám mi své tady nepředložíš a napadáš, poposedni si...
Čím tě probůh napadám? Jen říkám že mi neustále podsouváš tvé bludy. Což je dlouhodobě pravda.
Ad nedostatky - níž ve videu meziplynu to máš celkem shrnuto. Já se s autorem do značné míry shoduji.
Ad nedostatky - níž ve videu meziplynu to máš celkem shrnuto. Já se s autorem do značné míry shoduji.
Mně jediná věc u Mondea vadí, a to sedačky. po půl dne jezdění jsem 3 dny trpěl se zády. Ale je to můj individuální problém.
Trojice nejhorsich sedacek pro mne - bezkonkurencne 1. Octavia 3, 2. Mondeo a 3. Camry
Nejvic mne boli zada z te Oct staci mi 250 km a jsem KO
Kazdopadne Mondea je skoda- jinak to auto nebylo vubec spatne
A navic jsem se v tatove MK1 2,5V6 Ghia ucil ridit 😁 V te dobe to bylo auto z jineho sveta- proti tomu co se v CR v te dobe pohybovalo na silnicich
Nejvic mne boli zada z te Oct staci mi 250 km a jsem KO
Kazdopadne Mondea je skoda- jinak to auto nebylo vubec spatne
A navic jsem se v tatove MK1 2,5V6 Ghia ucil ridit 😁 V te dobe to bylo auto z jineho sveta- proti tomu co se v CR v te dobe pohybovalo na silnicich
Přesednout z Camry? A myslíš tu Camry co má sedačky potažené koženkou bez možnosti odvětrávání s mizerným bočním vedením, krátkými sedáky a ještě ukotvené na evropské poměry vysoko? No to musí být skutečně šok, protože už hadrové sedačky AGR v Mondeu jsou daleko lepší posezení a vrcholná odvětrávaná kůže s masáží, nastavitelnými sedáky a s dobrým bočním vedením jsou úplně jiný svět než ten americký/japonský kavalec.
Boční vedení je důležité u auta, které má zabavit v zatáčkách. S camry zrovna úplná radost v zatáčkách není. Male boční vedení mi tam tolik nevadí jako nekolik dní bolavych zad z Mondea. A to by jinak bylo hodně dobre auto.
Je asi rozdiel základ a top sedačky. Ja som mal minulé Mondeo a kritizovať na ňom viem len málo. Jedna z tých málo vecí ale boli sedačky. Boli to základné, nešportové a 2 hodiny naraz v tom aute boli maximum, potom ma bolel chrbát. A to všetci hovoríte že aktuálne Mondeo má ešte menšie (kratšie) sedačky, tak to naozaj musí byť zlé.
Ale ako píše vyššie Ham, tie lepšie športové sedačky asi budú dosť inde. V podstate rovnako je to všade, základné sedenie je zlé aj v BMW, tam tiež treba Mkové sedačky, aby to bolo ono. Preto pre mňa je jednou zo základných požiadaviek na auto dobrá sedačka (čo vo väčšine prípadov = športová sedačka). Ak ma má bolieť po dvojhodinovej jazde chrbát, tak to nevykompenzuje ani najlepší infotainment či superprémiové hifi.
Ale ako píše vyššie Ham, tie lepšie športové sedačky asi budú dosť inde. V podstate rovnako je to všade, základné sedenie je zlé aj v BMW, tam tiež treba Mkové sedačky, aby to bolo ono. Preto pre mňa je jednou zo základných požiadaviek na auto dobrá sedačka (čo vo väčšine prípadov = športová sedačka). Ak ma má bolieť po dvojhodinovej jazde chrbát, tak to nevykompenzuje ani najlepší infotainment či superprémiové hifi.
Tady je prostě zvykem opakovat výkřiky místních pseudonovinářů.
Řídil jsem obojí, a Mondeo je lepší. Disel se nehádam, benzínové motory v Superbu jsou rizikové, když nic jiného.
Já mám Mondeu za zlé vlastně jen to, že opustil klasický automat.
Řídil jsem obojí, a Mondeo je lepší. Disel se nehádam, benzínové motory v Superbu jsou rizikové, když nic jiného.
Já mám Mondeu za zlé vlastně jen to, že opustil klasický automat.
Neopustil, vrátil se 😉
Jinak v MK5 s benzínem byl měnič pořád, hybrid má planetovku, jako Toyota a dvouspojky jsou výsada dieslů od 2015-2019, pak přešly na 8st HDM.
Jinak v MK5 s benzínem byl měnič pořád, hybrid má planetovku, jako Toyota a dvouspojky jsou výsada dieslů od 2015-2019, pak přešly na 8st HDM.
Zvažoval jsem ho před dvěma lety, tou dobou jsme měli ve firmě i Smaxe 2010. Nakonec jsem v něm ani nejel, protože po usednutí jsem si připadal jak v Dacii a ne v autě za mega. Sedačky špatný a celkový dojem z materiálů a zpracování hodně, hodně špatný. Navíc byla cena výrazně výš jak za Passat, který jsem nakonec objednal.
Co to je za nesmysl? Passat i Superb byly potvrzeny v další generaci a budou se vyrábět v Bratislavě.
Presne tak, aj tu bol o tom pár dní dozadu článok. Končí Arteon, to nemá valné predaje, ale Passat ako dlhodobo najpredávanejšie auto v EU (až posledný rok ho predbehla 3er) nemá dôvod končiť.
Nepsali tu nedávno o pravděpodobném konci Passatu sedan? Tedy ne, že by tu nenapsali už plno nesmyslů.
Midlosek
Přesun výroby stávající generace do Španělska a zpoždění v Evropě dva roky, už na začátku produkce prodejům moc neprospělo. Verze Vignale byl také jen fail. Poslední hřebíček bylo loni stažení benzínové motorizace u modelu auta z roku 2012. Byl jsem Fordu věrný dost dlouho, ale nemá mi co nabídnout a stávající Mondeo, budu teď prodávat se slzou v oku. Všechno nahrává tomu, že ani v budoucnu nebude jediný důvod se k modrému oválu vracet ;-\
No, ale čím ho nahradit?
Co vlastně bude možné koupit pro člověka, co nechce elektrické SUV?
Všichni dělají to samé.
😒
Co vlastně bude možné koupit pro člověka, co nechce elektrické SUV?
Všichni dělají to samé.
😒
Tak to právě už dnes není úplně jednoduché. Mě v nejužším výběru zůstala nakonec Insignia a Superb. Mám určitá rozhodující specifika a to je hlavně dostatek místa na zadních sedačkách, ty musí být vyhřívané a musí se tam dobře nastupovat. Do kufru se musí dobře vejít vozík. V tomhle vycházel nakonec lépe Superb a všechno rozhodla i lepší cenová nabídka právě na Škodovku. Je to prostě řada kompromisů, ale budu jezdit jen na benzín, jediná baterie točí startérem a není to SUV. Mám trochu strach z toho jak to bude jezdit. Ze současného auta jsem prostě tak trochu rozmazlený co se jízdních vlastností týká.
Mimochodem ta Insignia je už poslední svého druhu, tedy ještě GM.
Mimochodem ta Insignia je už poslední svého druhu, tedy ještě GM.
Nic proti finalistům, ani proti výsledku... co mě ale překvapuje je ta lepší cenová nabídka. Víceméně jsem měl za to, že je aktuálně Insi cenově hodně výhodná a naopak, že na Superba se žádné závratné slevy nedávají. Píšeš že benzín... 2.0TSI 140kW (to je asi jediná srovnatelná motorizace)? Ten začíná nějakých 900 ve style a lift... Insi je na tom podobně, jenže v akčním ceníku je za 760 a Opel umí další slevy i z toho akčního. No ale... to jsem se nechal unést spekulacema, povídej... 😄
Ano, původně jsem chtěl 2.0TSI 140kW, ale nakonec to bude základní 1.5TSI, ale L&K. Slevu možná napoví právě ta vypsaná specifika a vážně to vychází lépe než ta Insignia.
1.5 TSI v Superbu? A není to trochu málo, Antonie Pavloviči? 😄
No, hodně to není, ale je to mimochodem také jediná volba bez DSG. Bude to muset stačit a nebude to horší, než stejně silná nafta.
Jo... kdyby tam bylo 2.0TDI 110kW, tak by se nikdo nepozastavil. Ono teda ta nafta má o pár Nm víc... ale zhruba to bude srovnatelný.
Také bych raději v SUPu L&K viděl alespoň 140 kw nejlépe 206 kw. Ale..... Cena, že ? Rozdíl 130 tisíc mezi 110 kw a 140kw je dost.
Do předloňska jsem na L&K SUPech najezdil více jak 500 tis. km. Nejprve s 125 kw a pak 140 kw. Oboje dehet.
Můžu ti z vlastní zkušenosti říct, že ta 1,5 jede pocitově lépe a má i lepší projev, než diessel 140 kw s DSG. Sám jsem byl docela mile překvapen. Za ty peníze bych se toho motoru opravdu nebál. Je to volba rozumu. Jiný auto v SUP L&K segmentu za ty peníze nedáš. Měl jsem za to, že alespoň Insignie. Bohužel nemá benzín manuál. A i kdybys překousl automat, tak cena po slevě (ultimate) je nějakých 910 tis. Což je v podstatě list price SUPa L&K.
Do předloňska jsem na L&K SUPech najezdil více jak 500 tis. km. Nejprve s 125 kw a pak 140 kw. Oboje dehet.
Můžu ti z vlastní zkušenosti říct, že ta 1,5 jede pocitově lépe a má i lepší projev, než diessel 140 kw s DSG. Sám jsem byl docela mile překvapen. Za ty peníze bych se toho motoru opravdu nebál. Je to volba rozumu. Jiný auto v SUP L&K segmentu za ty peníze nedáš. Měl jsem za to, že alespoň Insignie. Bohužel nemá benzín manuál. A i kdybys překousl automat, tak cena po slevě (ultimate) je nějakých 910 tis. Což je v podstatě list price SUPa L&K.
No to počkej... Insignia Ultimate 2.0 125kW 9AT je v akčním ceníku za 799.990, takže jestli ti ji nabízí po slevě za 910, tak se dealer moc nepředal 😉
A GS line je za 719t: https😐/www.sauto.cz/…nsignia/18981010?…
Podladený benzín 125 kW, ale už z titulu dvojlitrového objemu a nízkotlakému turbu to asi bude celkom príjemné na jezdenie.
Podladený benzín 125 kW, ale už z titulu dvojlitrového objemu a nízkotlakému turbu to asi bude celkom príjemné na jezdenie.
Ano, cena je super 😊 "Sleva platí pouze v případě využití fleetové kampaně v kombinaci s financováním Opel." Ještě mi prozraď, kolik aut musím odebrat, abych dosáhl na fleet kampaň
EDIT, to je reakce na iudexa a joho odkaz na sauto
EDIT, to je reakce na iudexa a joho odkaz na sauto
Moje skúsenosti sú, že jedno. 😄 Teda ak to berieš na IČO. Sám predajca mi povedal, že stačí zobrať jedno auto na firmu a si akože fleetový zákazník s fleetovou zľavou. Spolu bola tá zľava na Insigniu cca. 22% zo základného cenníka (a stále zľava aj oproti "akciovému" cenníku).
Ne, dealer nenabízel 😊 Konfiguroval jsem auto na stránkách Opla. A konfiguroval jsme podle SUP L&K. Takže kožený odvětrávaný sedačky a jsi na 910. Nejlevněji lze látka za 820 po slevě, 799 jsem nenašel.
V základu Ultimate je alcantara.
Těch kůží je hodně... základní kůže s perforací je Sienna za 25... k tomu odvětrávaná masážní sedadla s nastavitelnou šířkou za 20... a jsi na 844 ceníková cena a můžeš se začít bavit o slevách.
Jo, pak tam je nějaká prémiová kůže za 70... já bych zůstal u té alcantary.
Těch kůží je hodně... základní kůže s perforací je Sienna za 25... k tomu odvětrávaná masážní sedadla s nastavitelnou šířkou za 20... a jsi na 844 ceníková cena a můžeš se začít bavit o slevách.
Jo, pak tam je nějaká prémiová kůže za 70... já bych zůstal u té alcantary.
Aha, rozdíl je v tom, že si v konfiguraci nechal standardní barvu. Proto jsem se nemohl dopočítat. V podstatě je ale nefér srovnávat automat s manuálem. Pro mě osobně má automat větší přidanou hodnotu, takže bych musel porovnávat Insignii se Supem s DSG.
Obecně k Alcantře. Absolutně se to nedá srovnat s odvětrávanou kůží.
Bohužel byl jsem nucen po 9-ti letech přejít z odvětrávané kůže na alcantru a v létě je to za trest. Jo, je příjemná na omak ale ve vedrech je na pikaču. Zlatá odvětrávaná kůže. 😞
Obecně k Alcantře. Absolutně se to nedá srovnat s odvětrávanou kůží.
Bohužel byl jsem nucen po 9-ti letech přejít z odvětrávané kůže na alcantru a v létě je to za trest. Jo, je příjemná na omak ale ve vedrech je na pikaču. Zlatá odvětrávaná kůže. 😞
Jenom barva těch 65t (910-845) asi nedělá, příplatek za barvu je 16t... spíš jsi možná vzal tu dražší kůži za 70, ne?
Každému dle jeho gusta, já jsem v pohodě i s látkou... ale samozřejmě srovnávat srovnatelné, nic proti tomu.
Budu rád, pokud sem někdo napíše, jakou slevu teda na Superba dostal a v jaké konfiguraci... pořád si myslím, že ve srovnatelné konfiguraci bude Insi výrazně levnější, ale s tou 1.5TSI MT vs. 2.0T AT už to může být jinak.
Každému dle jeho gusta, já jsem v pohodě i s látkou... ale samozřejmě srovnávat srovnatelné, nic proti tomu.
Budu rád, pokud sem někdo napíše, jakou slevu teda na Superba dostal a v jaké konfiguraci... pořád si myslím, že ve srovnatelné konfiguraci bude Insi výrazně levnější, ale s tou 1.5TSI MT vs. 2.0T AT už to může být jinak.
Je to možný, asi jsem blbě koukal. Jen jsem si chtěl občerstvit, jak je na tom SUP vs Insignia. I když v případě Midloska je to irelevantní, jelikož chtěl benzín s manuálem a to Insa nemá.
Obávám se, že reálnou odpověď na slevy SUPa pro fyzickou osobou bez IČA tady na tomto fóru nedostaneš. Buď se tu porovnávají skladovky oproti zadané konfiguraci, nebo různé způsoby financování, IČO, operák atd. Např. u nás na firmě není cena na prvním místě. Důležitá je splátka operáku a co v ní dostaneš. Paradoxně pak máme situaci, kdy levnější japonec o téměř 200 tis proti autu z VAG má při stejný parametrech (nájezd, služby..) měsíční splátku o 3,5 tis větší.
A nebo musíš mít štěstí a být zaměstnanej např. v Komerčce. Tam mají jako benefit dohodnutou slevu na novýho Supa/Kodiaqa 17,5 procenta...
Obávám se, že reálnou odpověď na slevy SUPa pro fyzickou osobou bez IČA tady na tomto fóru nedostaneš. Buď se tu porovnávají skladovky oproti zadané konfiguraci, nebo různé způsoby financování, IČO, operák atd. Např. u nás na firmě není cena na prvním místě. Důležitá je splátka operáku a co v ní dostaneš. Paradoxně pak máme situaci, kdy levnější japonec o téměř 200 tis proti autu z VAG má při stejný parametrech (nájezd, služby..) měsíční splátku o 3,5 tis větší.
A nebo musíš mít štěstí a být zaměstnanej např. v Komerčce. Tam mají jako benefit dohodnutou slevu na novýho Supa/Kodiaqa 17,5 procenta...
Já to pochopil tak, že chtěl 2.0TSI, ale vzal 1.5 s manuálem jako budget volbu... ale to je nakonec asi jedno, určitě je výhoda mít aspoň ten základ s manuálem a určitě je škoda, že Insi aspoň ten základní dvoulitr v manuálu nemá.
KB - tam frčel hlavně Peugeot... ale mám dojem, že jsem zaslechl něco o Škodovkách.
KB - tam frčel hlavně Peugeot... ale mám dojem, že jsem zaslechl něco o Škodovkách.
Je to tak, pořád jsem stavěl na 2.0 TSI 140 kw a doplňoval Style. Potom jsem četl vcelku pozitivní ohlasy na 1.5 TSI, která se dá objednat navíc i v manuálu. Dal jsem k tomu L&K a vypadlo z toho slušně vybavené auto s průměrnou dynamikou a slušnou spotřebou. Jsem rád, že píšeš o 1.5 v dobrém. :yes:
Tak ti samozřejmě přeju, ať si spokojen. A pokud to byla volba kvůli manuálu, tak smekám klobouk! 😄 :yes:
Přiznávám, že manuál je pro mě opravdu příjemnou přidanou hodnotou, ale na DSG bych si s dvoulitrem asi také zvykl 😉
Přesně tak, manuál je prostě super přidaná hodnota! 😄 :yes: :yes: :yes: A ještě člověk ušetří 40 000 Kč při náklupu a další desetitisíce za drahý budoucí servis DSG! 😄
Aha... no, pak to teda není úplně srovnatelný, protože Insi začíná s 2.0 125kW 9AT... na nějakých 800 v Ultimate výbavě a akčním ceníku... což ovšem Ultimate zase není nijak převybavená. Jestli jsi s 1.5TSI L&K pod 800, tak je to slušná nabídka, i když já bych asi sáhl spíš po větším motoru.
2,0T 200k so slabšou výbavou vs. 1,5T 150k s lepšou výbavou... nemal by som čo váhať. Presne ako Ty.
S informaci ze ti Sup vysel levneji nez Insignia jsi mne dost zaskocil... Z me zkusenosti na Supa davaji tak smesne slevy ze je v podstate nedrazsi ve sve tride
Mondeo vlastne len ukazalo, ze koncept "globalneho auta" nefunguje. Preferencie europanov, americanov, alebo cinanov su prilis odlisne. Snaha urobit jedno auto ktore by vyhovovalo vsetkym napokon dopadla tak, ze Mondeo si neoblubil nikto. Z auta ktore malo kedysi najlepsi podvozok v strednej triede sa stalo uplne tuctove, priemerne, nezaujimave auto.
Biedna ponuka motorov (na sk tdci v dvoch vykonoch, plus nepodareny ecvt-hybrid) a vysoka tabulkova cena dokonali tuto tragediu. A take dobre auto to kedysi bolo! No nic, idem pozriet TGT s03/e14 "Funeral for a Ford"...
Biedna ponuka motorov (na sk tdci v dvoch vykonoch, plus nepodareny ecvt-hybrid) a vysoka tabulkova cena dokonali tuto tragediu. A take dobre auto to kedysi bolo! No nic, idem pozriet TGT s03/e14 "Funeral for a Ford"...
Přesně tak, to jen marketéři a cifršpióni jsou přesvědčeni o opaku, aby za každou cenu snižovali náklady. No a výsledkem je pak evropské prodejní fiasko... 😒 😒 😒 :no:
Ja od Mondea odesel k X5 (pres par mezistupnu jako passat, superb atd. vzdy jen kratce)....prave proto, ze neumel Ford nic nabidnout....veskere silne motory v prd...
Na jednu stranu si rikam, ze Mustang Mach E bude aspon neco zabavneho vykonneho..ale na elektro je jeste brzo.
Kdyby alespon to nove "Mondeo" nebo co to bude...melo poradny motor..idealne z E😜loreru 😊)) Tak se vratim.
Na jednu stranu si rikam, ze Mustang Mach E bude aspon neco zabavneho vykonneho..ale na elektro je jeste brzo.
Kdyby alespon to nove "Mondeo" nebo co to bude...melo poradny motor..idealne z E😜loreru 😊)) Tak se vratim.
Je to smutné, ale je to tak. Po Mondeu IV som chcel pokračovať v strednej triede, ale to aktuálne nemá čo ponúknuť, odmysliac od jazdnej stagnácie a priestorovému zhoršeniu oproti predchodcovi hlavne nemá motory; benzíny skončili (dal sa ešte nájsť skladový benzín 1,5, ale to by bol downgrade oproti tomu nášmu), jedine drahý hybrid podpriemerných parametrov. Chvíľu bol v merku Focus kombi, ten priestorovo dobieha Mondeo, ale stále je to nižšia stredná trieda, ktorá komfortom zaostáva za strednou. Takže po 2 rodinných Fordoch sa išlo ku konkurencii.
Fokus má tabulkově větší kufr, než Mondeo, ve Fordu mi tvrdili, že je to blbost, ale tabulky nelžou, zkoušel si to ? Já právě neměl moc možnost
Mr.Murphy
.... proc lidi nejak prestali mit zajem o sedan a zejmena kombi stredni tridy.... z pohledu prostoru, prakticnosti, jizdnich vlastnosti a ceny naprosto optimalni auta.... fakt vsichni musime skoncit v cross/SUV?
Protože jim stačí o třídu menší kombi a SUV. To naopak chápu velice dobře. Reálně takový přerostlý náklaďák potřebuje opravdu málo lidí.
Já to vidím podobně, pro většinu lidí stačí nafouklý crossover nižší střední, který poskytuje větší šířku, prostor a celkově takovýten komfort střední třídy. Dneska i ta nižší střední taky dost narostla - opět prostorem, komfortem a výbavou. Překvapilo mě jak malý rozdíl je v kabině mezi novým Focusem a současným Mondeem.
V případě Mondea se to taky těžko měří, protože v dnešní době je zoufale zastaralé. Kdybych si měl udělat žebříček do čeho bych ve střední šel, tak Mondeo bude jedno z posledních.
V případě Mondea se to taky těžko měří, protože v dnešní době je zoufale zastaralé. Kdybych si měl udělat žebříček do čeho bych ve střední šel, tak Mondeo bude jedno z posledních.
Ja síce sám hovorím, že priestorovo súčasný Focus (hlavne kombi) v podstate dobehol Mondeo a z praktického hľadiska pre rodinu nevidím moc výhodu v Mondeu kombi.
ALE! Komfort, utlmenie a celkový pocit vyššej triedy sú v Mondeu rozhodne cítiť. Focus je (platí pre ST line, ktorý som jazdil) podvozkovo agilný, ale aj dosť tvrdý, podvozok nie je zďaleka tak utlmený, celkovo hluk v aute je vyšší (od podvozka aj ten aerodynamický) a ako je známe hluk výrazne prispieva k únave na dlhých cestách. Kdežto Mondeo je lietajúci koberec, asi najkomfortnejší podvozok v triede, na dlhé cesty ideál. Tiež má výborné odhlučnenie a celkovo jazda v ňom je na inom leveli komfortu.
ALE! Komfort, utlmenie a celkový pocit vyššej triedy sú v Mondeu rozhodne cítiť. Focus je (platí pre ST line, ktorý som jazdil) podvozkovo agilný, ale aj dosť tvrdý, podvozok nie je zďaleka tak utlmený, celkovo hluk v aute je vyšší (od podvozka aj ten aerodynamický) a ako je známe hluk výrazne prispieva k únave na dlhých cestách. Kdežto Mondeo je lietajúci koberec, asi najkomfortnejší podvozok v triede, na dlhé cesty ideál. Tiež má výborné odhlučnenie a celkovo jazda v ňom je na inom leveli komfortu.
Určitě to většině lidí stačí protože většině stačí že je ta krabice dopraví z bodu a do bodu b . Ale ten kdo má rád řízení tak se v tom unudí k smrti.
Ale ano je to většina
Ale ano je to většina
Protože obecně sedany a kombíky jsou dneska tak přilepený k asfaltu včetně sezení že to už je příliš pro většinu lidí.
Tak třeba staré Scorpio, z toho jsem koukal na kamaráda v tenkrát nové Octávce někam směrem k obloze a i v Mondeu jsem teď mnohem výše. Sedany nejsou nižší než před 30 lety.
Většina dnešních aut je o hodně vyšší a i sedačka řidiče je o hodně výš, než bývalo v 80. a 90. letech. Přesedni z dnešného běžného auta do Fordu, Opelu nebo Japonce z té doby a bude ti připadat, že sedíš v supersportu se sedačkou těsně nad silnicí,
Dokonce i dnešní "sportovní" kupé BMW 4-er je vyšší než obyčejný Ford Mondeo první generace nebo Ford Sierra.
Dokonce i dnešní "sportovní" kupé BMW 4-er je vyšší než obyčejný Ford Mondeo první generace nebo Ford Sierra.
OK ono to je asi prvada, měli jsme v rodině fiestu rok 98 a to byl taky pekáč, nicméně mě šlo spíš o tu světlou výšku a kratší rozvory starých aut. Navíc převisy byly o hodně kratší, dnes mondeo nebo hondy odírají čumáky o obrubníky.
Tak to jo. Novější auta je "snadnější" odrít o obrubník. Ale není to dáno snižováním světlé výšky, jako spíše nárůstem rozvorů a převisů.
No to už bych netvrdil že se světlá výška nesnižovala i v absolutních číslech, i když dřív byla i kola menší a když se počítá od nápravy tak možná to bude podobné. Nicméně právě ta náchylnost nových aut k poškození vlivem těch převisů je dost klíčová v rozhodování jestli si koupím sůvéčko nebo ne.
Jasně, ono záleží na tom, jak to která automobilka měří.
Ono hodně dělá i to, že kdysi automobilky dělaly převisy a nárazníky tak, aby co nejvíce vydržely karamboly i parkování. Takže světlá výška u kraje předního nárazníku byla většinou o dost větší než světlá výška uprostřed auta. Společně s kratším převisem to znamenalo, že problém prakticky nemohl nastat.
Naopak většina dnešních aut má příď auta optimalizovanou pro vzhled a aerodynamiku, často jsou na nárazníku "lízátka" apod.
Ono hodně dělá i to, že kdysi automobilky dělaly převisy a nárazníky tak, aby co nejvíce vydržely karamboly i parkování. Takže světlá výška u kraje předního nárazníku byla většinou o dost větší než světlá výška uprostřed auta. Společně s kratším převisem to znamenalo, že problém prakticky nemohl nastat.
Naopak většina dnešních aut má příď auta optimalizovanou pro vzhled a aerodynamiku, často jsou na nárazníku "lízátka" apod.
protože např. v mém případě i v kombíku D segmentu je problém dát 3 dětské sedačky vedle sebe např. Když by se vešly, určitě preferuju to. Jen bohužel jsem nenarazil na žádný, který by to pohodlně umožňoval a tak nejspíš budu muset do toho SUV.
hele zčásti souhlasím. Možná 90% kupujících fakt SUV nejen že nepotřebuje, ale přednosti SUV hlavně ani nevyužije.
Z druhé strany částečně chápu. Nejde o nic jiného než o pohodlí. Větší kola, větší zdvihy tlumičů, víc gumy na pneu... tohle vše je na naše cesty prostě fajn. K tomu vyšší světlost prostě znamená, že se ve městě nemusíš bát že někde necháš nárazník nebo dáš ránu do prahu. A k tomu máš to pohodlí při nastupování. Jsme prostě líný na to udělat byť jen jeden milimetr pohybu navíc. Tak to prostě je.
Jízdní vlastnosti, zábavnost, atp. dnes stejně nikoho pořádně nezajímají a navíc ruku na srdce - ono ty dnešní SUV už prostě špatně dávno nejezdí.
Za mě nikdo nic lepšího než středně třídní sedan nevymyslel. Ale chápu že SUV prostě je praktičtější a pro běžný život pohodlnější - a tím nemyslím pohodlí v kabině jako takové. Ale prostě to pohodlí že ti spousta věcí může být fuk.
Z druhé strany částečně chápu. Nejde o nic jiného než o pohodlí. Větší kola, větší zdvihy tlumičů, víc gumy na pneu... tohle vše je na naše cesty prostě fajn. K tomu vyšší světlost prostě znamená, že se ve městě nemusíš bát že někde necháš nárazník nebo dáš ránu do prahu. A k tomu máš to pohodlí při nastupování. Jsme prostě líný na to udělat byť jen jeden milimetr pohybu navíc. Tak to prostě je.
Jízdní vlastnosti, zábavnost, atp. dnes stejně nikoho pořádně nezajímají a navíc ruku na srdce - ono ty dnešní SUV už prostě špatně dávno nejezdí.
Za mě nikdo nic lepšího než středně třídní sedan nevymyslel. Ale chápu že SUV prostě je praktičtější a pro běžný život pohodlnější - a tím nemyslím pohodlí v kabině jako takové. Ale prostě to pohodlí že ti spousta věcí může být fuk.
Promiň, ale jezdil jsi s nějakým SUV?
Víc, než objet blok...
SUV je z principu vysoké, takže aby se nenaklánělo, musí mít trvdej podvozek. V souběhu se stejně nesmyslnou módou obřích kol je jízda v nich vyloženě nepříjemná.
Ano, já jsem kvůli tomu vyměnil jen 500X za Tipo, ale platí to i pro tu záplau suv od škodovky, dokonce i pro Porsche.
Jediná vyjímka je GLA od Mercedesa.
Víc, než objet blok...
SUV je z principu vysoké, takže aby se nenaklánělo, musí mít trvdej podvozek. V souběhu se stejně nesmyslnou módou obřích kol je jízda v nich vyloženě nepříjemná.
Ano, já jsem kvůli tomu vyměnil jen 500X za Tipo, ale platí to i pro tu záplau suv od škodovky, dokonce i pro Porsche.
Jediná vyjímka je GLA od Mercedesa.
Aha, takže protože Fiat neumí pořádně udělat SUV, tak mají všechna tvrdý a nepohodlný podvozek. 😁 😁
Dost z tech SUV je opravdu méně komfortní. Ale obecne bych to netvrdil.
Souhlasím, ještě jsem nejel s pohodlným SUV. Přesně jak píšeš, fyziku neokecáš. Vysoké těžiště, nesmyslně velké neodpružené hmoty, tuhé pružiny i stabilizátory. To jezdit pohodlně nebude. A když se to změkčí, tak se to zase naklání a kymácí jako bárka...
No nevim......mam X5 a obcas jedu kolegovou 5tkou a prijde me, ze X5 je pohodlnejsi 😊
Samo sportovnost je ta tam.
Samo sportovnost je ta tam.
Ono pri súčasných BMW sa ťažko paušalizuje, záleží na motorizácii, rozmere pneumatík, či máš M paket, adaptívne tlmiče... Ale čo som šoféroval súčasnú X5 tak komfort bez výhrad.
Samozřejmě že jel. A opravdu ne jednou a ne jedno.
A není pravda to co uvidíš. To je problém jen některých modelů a některých specifikací. Když si nedáš nesmyslné velké kola, tak je SUV pohodlnější. Se probůh podívej na profilová čísla pneu. Porovnej si délky zdvihu tlumičů. To jsou prostě fyzikálně dané věci, které neokecáš.
A není pravda to co uvidíš. To je problém jen některých modelů a některých specifikací. Když si nedáš nesmyslné velké kola, tak je SUV pohodlnější. Se probůh podívej na profilová čísla pneu. Porovnej si délky zdvihu tlumičů. To jsou prostě fyzikálně dané věci, které neokecáš.
Blue Sun
třída přerostla do obludných rozměrů a její místo pomalu začíná zaujímat spíš nižší střední. Tohle byl celkem očekávaný výsledek dlouhodobého poklesu prodejů mainstreamové střední třídy.
Co vidím kolem sebe, tak ti, co dřív kupovali Superby, kupují spíš Kodiaqy. Že by někdo přesedl ze Superbu do Octavie, to jsem nezaznamenal.
Když se podíváš na čísla u nás... Superb byl dlouho okolo 4t (2009-2014). Pak je tam taková vlnka po příchodu Superbu 3... 6t - 11t - 9t - 7t - 6t... s vrcholem 2016. A k tomu 2016 představený Kodiaq s čísly 600 - 5t - 6t - 7t.
Takže to poměrně přesně (pro náš trh) vychází tak, že čísla, které Superb vybojoval, si následně rozdělil s Kodiaqem.
Když se podíváš na čísla u nás... Superb byl dlouho okolo 4t (2009-2014). Pak je tam taková vlnka po příchodu Superbu 3... 6t - 11t - 9t - 7t - 6t... s vrcholem 2016. A k tomu 2016 představený Kodiaq s čísly 600 - 5t - 6t - 7t.
Takže to poměrně přesně (pro náš trh) vychází tak, že čísla, které Superb vybojoval, si následně rozdělil s Kodiaqem.
Já znám poměrně dost případů, kdy majitelé jedničkových a dvojkových Supů sáhnou po Octavii namísto po aktuálním Superbu. A lidi z jedničkových Oktávek brali dost Rapidy nebo teď Scaly. Samozřejmě, své v tom hrají i Kodiaq a Karoq, ovšem celkový ústup střední třídy to stále nijak nevyvrací.
Majitelé jedničkových Supů... no to ale mluvíš o ojetinách. Já myslel kupce nových aut, to je to co je relevantní pro statistiku registrací... tj. typicky firmy, co ta auta nejčastěji točí po pár letech...
Ne, nemluvím o ojetinách, to tam zase vidíš jen ty. Prostě člověk, který si koupil nového Supa před XY lety, dnes Supa nekoupí, vezme Octavii. Analogicky Octavia a Rapid. A věřím tomu, že majitelé Spacebacků budou třeba koukat po nové Fabii, pokud opravdu vyrostla tak, jak se o ní píše.
Vidím, protože někdo, kdo si koupil novýho jedničkovýho Superba a dodnes s ním jezdí a dneska si koupí novou Octavii, to je asi dost okrajový scénář. To, co dělá Superbu prodejní čísla, jsou firmy, co točí auta typicky po 2-4 letech... takže tam už to jsou všechno S3.
PS: velké slevy byly 2017-2018 na Passat, takže by dával smysl odliv od Superbu k Passatu... ale v číslech žádný skok vidět není.
PS: velké slevy byly 2017-2018 na Passat, takže by dával smysl odliv od Superbu k Passatu... ale v číslech žádný skok vidět není.
Ano, jako tradičně. Realitu, která se nelíbí, je třeba ignorovat.
Mimochodem, co třeba poslední policejní zakázka, kdy místo Octavií nakoupili Scaly? Taky se nehodí? Tenhle trend je napříč třídami, a střední na to zkrátka doplácí. Od roku 2015 jde Passat ročně o 20-30 tisíc kusů dolů, Superb průměrně o 6-7 tisíc kusů. Insignia podobně, akorát v posledních třech letech ten pád dost zrychlila. 508 lítá prodejně nahoru a dolů, ale pokles je taky patrný. Naopak Octavia si své prodeje celkem pěkně drží, zatímco Golf jde taky dolů.
Mimochodem, co třeba poslední policejní zakázka, kdy místo Octavií nakoupili Scaly? Taky se nehodí? Tenhle trend je napříč třídami, a střední na to zkrátka doplácí. Od roku 2015 jde Passat ročně o 20-30 tisíc kusů dolů, Superb průměrně o 6-7 tisíc kusů. Insignia podobně, akorát v posledních třech letech ten pád dost zrychlila. 508 lítá prodejně nahoru a dolů, ale pokles je taky patrný. Naopak Octavia si své prodeje celkem pěkně drží, zatímco Golf jde taky dolů.
Podle mě to realita není. Mluvím o tom, co vidím okolo, tj. český trh... kde typický prodaný Superb je služebák pro zaměstnance na lepší pozici a typicky v té firmě zůstane 2-4 roky... ne, na tohle statistiku nemám, ale... na tom se shodneme, ne? Že jsou i jiné případy, kdy si někdo koupí auto soukromě a mění ho po deseti letech... to určitě jsou, ale pro statistiku nejsou významné, podle mě.
Prodejní čísla Superbu už jsem ti okomentoval... i v loňském korona roce prodal Superb víc, než kdykoli do roku 2015 včetně a jestli nějaký model v dané cenové hladině "vyrostl" za 2016-2019 o ty tisíce kusů, pak je to Kodiaq - což souhlasí s tím, co vidím okolo, Kodiaqy se berou místo Superbů. Teze, že Superb moc vyrostl a zákazníci ho opouštějí, podle mě neobstojí... viz výše, předchozí generace nebyly zdaleka tak úspěšné jako tato.
Octavia spadla za 2016-2019 o čtvrtinu (28 na 21), jistě ji kanibalizuje v první řadě Karoq a v druhé řadě Scala, která jí je blíž než byl Rapid. Nevidím žádný důvod, proč by teď nově měla Octavia přetahovat kupce Superbu...
Prodejní čísla Superbu už jsem ti okomentoval... i v loňském korona roce prodal Superb víc, než kdykoli do roku 2015 včetně a jestli nějaký model v dané cenové hladině "vyrostl" za 2016-2019 o ty tisíce kusů, pak je to Kodiaq - což souhlasí s tím, co vidím okolo, Kodiaqy se berou místo Superbů. Teze, že Superb moc vyrostl a zákazníci ho opouštějí, podle mě neobstojí... viz výše, předchozí generace nebyly zdaleka tak úspěšné jako tato.
Octavia spadla za 2016-2019 o čtvrtinu (28 na 21), jistě ji kanibalizuje v první řadě Karoq a v druhé řadě Scala, která jí je blíž než byl Rapid. Nevidím žádný důvod, proč by teď nově měla Octavia přetahovat kupce Superbu...
Aha, dobré, už chápu. Ty bereš český trh, já evropský. Mě tahle podřadná kotlinka nezajímá, protože její vliv na vývoj trhu a budoucnost dalších modelů je zanedbatelný.
Jo 😄
Beru že česká čísla nejsou úplně určující pro úspěch modelu... ale zase ten trh znám(e) a dokážeme nějak říct, co se na něm děje, kdo co kupuje. Kdo si kupuje Škodovky třeba v Anglii... troufnul bych si tipnout, ale reálně nevím.
Jedna věc ale platí - žádná generace Superbu nebyla tak úspěšná jako ta poslední, rok 2016 (tedy Superb III jako novinka) s 85t je skok o desítky procent nahoru oproti S2 (nejlepší rok 2011 s 56t), stejně tak i covidový rok 2020 byl lepší, než celá historie před 2015. Takže podle mě tezi, že S3 už moc narostl a zákazníci ho opouštějí ve prospěch menších aut, můžeme vyloučit i tady.
PS: zanedbatelný trh to pro Škodovku není... v Evropě s Německem nejdůležitější.
Beru že česká čísla nejsou úplně určující pro úspěch modelu... ale zase ten trh znám(e) a dokážeme nějak říct, co se na něm děje, kdo co kupuje. Kdo si kupuje Škodovky třeba v Anglii... troufnul bych si tipnout, ale reálně nevím.
Jedna věc ale platí - žádná generace Superbu nebyla tak úspěšná jako ta poslední, rok 2016 (tedy Superb III jako novinka) s 85t je skok o desítky procent nahoru oproti S2 (nejlepší rok 2011 s 56t), stejně tak i covidový rok 2020 byl lepší, než celá historie před 2015. Takže podle mě tezi, že S3 už moc narostl a zákazníci ho opouštějí ve prospěch menších aut, můžeme vyloučit i tady.
PS: zanedbatelný trh to pro Škodovku není... v Evropě s Německem nejdůležitější.
Jenže pořád to nic nemění na faktu, že obecně střední třída jde do háje. Pád Passatu na polovinu oproti roku 2015 je brutální. Kdyby to měla působit SUV, měla by stejně tak padat i Octavia,ale ta se stále drží na svých plusminus 220 tisících (samozřejmě, mimo covid), takže od Passatu musela hodně převzít napříč Evropou. Golf spadl o více jak sto tisíc, proč ne Octavia? A naopak, SUV vyrostla o mnohem více, než o kolik padla nižší střední třída, takže lidi ze střední prostě jdou kromě SUV i o třídu níž.
Tiguan jakožto cenový ekvivalent Passatu vyrostl od 2015 do 2019 o 116t. Pak tu máme 19t Arteonů. A Passat o 100t spadl.
Do velké míry je to taky modelový cyklus. Vypadá dramaticky hodnotit propad teď proti prvnímu roku prodeje novinky (2015), ale o rok dřív (2014) se prodalo jen 153t Passatů... a 2011 235t. Takže pokud budeme hodnotit končící generaci současnou proti číslům končící generace předchozí, tak to zase takový průšvih není.
Octavia si víceméně drží svoje čísla a to je rozhodně úspěch... ale osobně nevěřím na to, že by lidi šli do horších aut, spíš naopak, jak pokračuje kariéra.
Do velké míry je to taky modelový cyklus. Vypadá dramaticky hodnotit propad teď proti prvnímu roku prodeje novinky (2015), ale o rok dřív (2014) se prodalo jen 153t Passatů... a 2011 235t. Takže pokud budeme hodnotit končící generaci současnou proti číslům končící generace předchozí, tak to zase takový průšvih není.
Octavia si víceméně drží svoje čísla a to je rozhodně úspěch... ale osobně nevěřím na to, že by lidi šli do horších aut, spíš naopak, jak pokračuje kariéra.
KANKUNEN
To je taky nápad po skvěle jezdící předchozí generaci tady poslat americkou verzi a protože pro Ameriku stačí plečka, tak to dva roky ladili, než to mohli vypustit do Evropy. Mondeo tu už mělo stát nové ve verzích classic a cross. Ale já se nedivím budoucnost je taková, že bez baterek se to prodávat nebude smět a s baterkama to bude mít cenu takovou, že to nikdo nebude chtít, protože to maže rozdíl k prémii.
Arese
Zpráva Fordu samozřejmě říká jen půl pravdy - obecný a dlouhodobý pokles prodejů modelů D segmentu s nízkými druhy karoserie je samoz|ejmě neoddiskutovatelný. Ovšem nemenší podíl na slabých prodejích Mondea Mk. IV byla jeho nepovedenost, resp. "americkost", tedy nekompatabilita s požadavky evropských zákazníků. Zvláště zklamaní museli být ti, kteří dříve používali skvělé a zábavně jezdící starší generace tohoto modelu. Pokud by Ford i současnou generací vyvinul přesně podle požadavků Evropanů, jistě by se mohla prodávat podobně úspěšně, jako Passat a Superb... Tak hlavně že ušetřili... 😒 :no:
Ale tady se myslím píše o mk V
Řekni mi co je to podle tebe zábavného na sedanu střední třídy?
Budeš se možná divit, ale na Mondeu Mk. III bylo zábavné v podstatě všecko. Teda vyjma TDCI a základní atmosféry 1.8.
A ty bys to jakože poznal? Nezlob se na mě, ale zrovna s tebou jsem v autě jel, v autě střední třídy a tys ho z nás tří k limitu nepřiblížil ani vzdáleně. Já taky ne, Támhle nahoře Japrvni 123 ano, ale zároveň se zdráhám tady mluvit něco o zábavnosti sedanu střední třídy s pohonem předních kol. Že dobře jezdil, budiž..., ale bavme se o tom, co ta auta mají dělat, to není M3
Aby tě řízení Mondea Mk. 2 či III. bavilo, vůbec si s ním nemusel jezdit "na limitu" Právě v tom byla jeho síla! 😄 :yes:
Viz Arese. Nevím co sem taháš takové nesmysly. Proč bych pro zábavnost měl či musel jezdit a hledat limity fakt nevím a opravdu nechápu. Navíc v běžném provozu nota bene nikdo normální limity nehledá. :-!
A čomu potom hovoríš zábava za volantom?
Čemu? Tomu že mi auto dává zpětnou vazbu. Tomu, že vše citlivě reaguje na to co dělám a co po autě chci. To je věda co?!
Když opomenu velikost, tak i MK5 umí jezdit a zatáčet skvěle, jen to nechce základní verzi. Jen to dělá tak nějak samozřejmě, jako všechna moderní auta.
No na Ronaultu asi nic 😉
Promiň ale musel jsem 😄
Promiň ale musel jsem 😄
A já snad tvrdím, že na Ronaultu něco zábavného je? Já se ptám, co je zábavného na sedanu střední třídy, běžný mainstremovy, předokolkový... co? Může dobře jezdit na svou třídu, budiž, ale zábavný? To si někdo něco nalhává do kapsy nebo nezkusil něco zábavného.
Jo a mimochodem, jestli jsi myslel Renault, což je něco jiného než Ronault, tak třeba Laguna III s 4C byla v zatackovite trase daleko rychlejší než Mondeo.
Jo a mimochodem, jestli jsi myslel Renault, což je něco jiného než Ronault, tak třeba Laguna III s 4C byla v zatackovite trase daleko rychlejší než Mondeo.
Evidentně vůbec nechápeš co je to zábavnost. Zábavnost a rychlost jsou dvě věci a opravdu nejdou úplně ruku v ruce :-!
Ty sa tváriš, ako keby si to vedel, ale zatiaľ to z teba nevypadlo...
Ronault píše v náznacích a nevím co myslí. Ale já jezdil 2 roky hot-hatchem se samosvorem, tak se přiznám že pro mě jsou ty keci o zábavnosti - v mainstream autech průměrného výkonu a obzvlášť střední třídy - dost úsměvné. Pro mě snaha neobtočit na okreskách kolem stromu Passat nebo Tiguan není z pohledu "zábavnosti" nějaký větší rozdíl 😁
A to říkám i dnes když jezdím dvoutunový kombík s 340 koni, který je vůči mainstreamu hodně sportovní. Jo občas jde hodit bokem, ale jinak v tom moc zábavnosti nevnímám.
A to říkám i dnes když jezdím dvoutunový kombík s 340 koni, který je vůči mainstreamu hodně sportovní. Jo občas jde hodit bokem, ale jinak v tom moc zábavnosti nevnímám.
Já jezdil deset let RWD kupé se samosvorem, tak se mám přiznat, že jsou pro mě řeči o zábavnosti FWD hatchů úsměvné?
Ne, nejsou... baví mě řídit obecně, můj ideál je RWD kupé s manuálem, ale pokud sedan střední třídy funguje jak má a má třeba pár koní pro radost navíc, tak si jízdu taky užívám. Jasně, hothatch je ostřejší, víc interaktivní, zábavnější... nic proti.
Ne, nejsou... baví mě řídit obecně, můj ideál je RWD kupé s manuálem, ale pokud sedan střední třídy funguje jak má a má třeba pár koní pro radost navíc, tak si jízdu taky užívám. Jasně, hothatch je ostřejší, víc interaktivní, zábavnější... nic proti.
Když je předmětem diskuse FWD střední třída s výkonem 110kw a hmotností asi 1.7t, tak ty ódy na zábavu za volantem mi přijdou celkem mimo. Jak píšu, když porovnám jízdu Passatem a Tiguanem, tak to nevnímám jako takový rozdíl. FWD hothatch už rozdíl je, protože je na zábavnou jízdu určený. Kdo chce praktického Forda co je zábavný ať si koupí Focus ST kombík. Je srovnatelně velký s odcházejícím Mondeem. Na okresce nebo a dudy. Proto hodnotím tento argument jako úplně lichý.
RWD sem tahat nemusíme. Tam jsem mířil zmínkou na závěr. Jezdím RWD orientovaný silný kombík, ale v zatáčkách zábavnosti FWD hothatche ani trochu nedosahuje.
RWD sem tahat nemusíme. Tam jsem mířil zmínkou na závěr. Jezdím RWD orientovaný silný kombík, ale v zatáčkách zábavnosti FWD hothatche ani trochu nedosahuje.
A já snad psal něco o zábavnosti Laguny? Snažíš se uvařit z mála a jde to vidět.
A mimochodem, ta Laguna GT s 4C by se dala považovat za zábavnější, ale pořád si nedokážu představit, že bych si jí koupil proto, abych o weekednu vstal třeba v pět ráno a jel trénovat průjezdy okresek nebo jí tahal na okruh. Stejně jako Mondeo
A mimochodem, ta Laguna GT s 4C by se dala považovat za zábavnější, ale pořád si nedokážu představit, že bych si jí koupil proto, abych o weekednu vstal třeba v pět ráno a jel trénovat průjezdy okresek nebo jí tahal na okruh. Stejně jako Mondeo
Myslím, že desítky tisíc majitelů vozů z divize Renault Sport by ti za pravdu nedalo 😉
Myslíš tu, kterou právě zrušili? 😒] :no:
Přesně, evropan si raději koupi třidni podpruměrne dildo v podobě superbu misto Mondea, M6 nebo Insignie. K tomu ne třeba nic dodavat. :yes:
mondeo v kabine vyzera o generaciu starsie ako nejaky arteon ci mazda 6 .. no a exterierovo je to este vacsi debakel... ono superb je fakt podareny a pekny.. mazda 6 tiez.. bohuzial ford na poli beznych aut uz tape... ma sice paradneho mustanga aj e😜lorera ale tie mu v globale nerobia ziadne velke predajne cisla... ked ale vezmes uz mondeo focus ci fiestu tak su to dnes len priemerne kusky segmentu.. vizualne dokonca podpriemerne .. nejake to clio si z fiesty dnes uz spravi sekanu.. to iste arteon z mondea... a pod...
Hmm, možná.
Ale pro někoho je to výhoda.
Já třeba výslovně nechci auto s displejema místo budíků... a jo, jsem starej pardál, ale nejsem sám.
Ale pro někoho je to výhoda.
Já třeba výslovně nechci auto s displejema místo budíků... a jo, jsem starej pardál, ale nejsem sám.
Ideální pro mě je kombinace, jako to má třeba Insignia, ale Superb v mém případě bude mít "Virtual Cockpit"
Ta kombinace mi teda zrovna přišla dost hrozná...
Něco podobného mám i v Mondeu a zvykl jsem si docela rychle 😉
Jo Convers+ se to jmenuje.
Jo Convers+ se to jmenuje.
Já jsem radši zůstal u klasických budíků... i když ty teda taky nejsou žádná nirvána.
Já tedy tachometr s ručičkou nechci, je to nelogické, neergonomicke, pokud to neumí ukázat digitálně tachometr a zároveň jiné hodnoty, tak raději ten Virtual cockpit. A vůbec nejde o to, kdo by co by, prostě ergonomii neobkecas, jestli chceš mozku co nejrychleji dát vědět kolik jedeš, ručička prohrává na celé čáře a jen ústupky konzervám vedou k polovičatým řešením
Convers + bylo na svou dobu fajn, ale oslnovalo v noci, novější fulldigital štít v MK5 je mnohem lepší.
To jsou zase hefty od impotentniho butatota. Mondeo vypada paradně dodnes i přes sva leta, superb ač neni škaredy vypada vedle něj jak lacibna cetka. Fiesta je třidně bezkonkurenčni a focus je třidni eso, ale to ty jako automobilovy impotent nemužeš vědět. Mustang je sice fajn, ale jde o srdcovku na kochačku krajinou prostě velky a těžky a e😜lorer no to je mega krabice co se běžnym autum uplně na hony vzdaluje.
Tyhle fanatické hemzy snad už musíš psát schválně, abys provokoval... to nemůže soudný člověk myslet vážně.
"Fiesta je třídně bezkonkurenční" Tak ten byl dobrej! Současná předražená generace, která vznikla jen jako nepříliš povedená modernizace předchůdce se totiž prodává neuvěřitelně mizerně a dokonce po mnoha letech ztratila i pozici nejprodávanějšího auta v Británii! 😲 :no:
To je jen dalši ukazka jakej si automobilovy mimoň a typicky naročny evropsky zakaznik.
No já bych spíš řekl, že největší mimoň jsi tady ty. Hele já byl dlouhá léta obrovský fanda evropských Fordů a doma jsme dokonce měli Mondeo Mk. II. To bylo skutečně skvostné auto, které dokázalo fenomenálně spojit vysoký jízdní komfort s mimořádným řidičským potěšením. A podobně to platilo i o III. generací. To, co ovšem Ford v Evropě páchá posledních cca 8 let je učiněná sebevražda a brutální pokles jejich podílu na evropských trzích tomu přesně odpovídá. Nevidí nebo to nechtějí vidět jenom fordí fanatici jako jsi ty. Samozřejmě evropskému Fordu totálně zkrachovala i jejich naivní snaha o průnik do prémiových vod - projekt Vignale, přesně jak jsem tady před pár lety předpovídal.... 😒 :no😒br />
P. S. Dnes už jsou jedinými současnými Fordy, které ve mě vzbuzují skutečné nadšení, ty americké - Mustang, Bronco a F150...
Najhoršie je, že síce z iných dôvodov môžu zmiznúť aj značky ako Mitsubishi, Nissan, Honda. Keď sa nestane zázrak tak budú minulosťou aj Fiat, Alfa, Lancia (tá už je povedzme v kóme)... Žiaľ, príliš optimizmu nám do budúcna nezostáva, s príchodom euro7 už asi výfuk v showroome ani neuvidíš...
Ne největši mimoň je ten naročny evropsky zakaznik a ty si pravě jeden z nich. Takže ne jen ford, ale i jine značky, ktere uměli či dodnes umi na tu "NAROČNOST" doplaci. Potom tu adoruješ za takove s.račky jako jsou škodovky, fiaty či dačie. Pišeš tu o nesmyslnych strategiich či prodejich, ktere nemaji se samotnym produktem často vubec nic společneho. A znovu se budu opakovat, ale fordu velky palec za to, že děla stale Auta pro ty co je maji radi tedy pro řidiče a ne pseudořidiče. Takovy seat, ktery se na ty auta snažil hrat, ale nikdy se fordu nevyrovnal je dnes uplně marny. Ale určitě ma bombastickou strategii a prodeje jedna baseň.
Ano, je to tak, proti prudce upadajícímu evropskému Fordu se Seatu daří mnohem lépe. Jinak na tvé další vejšplechty vůbec nemá cenu reagovat. Tvé úvahy o tom, že za nynější evropskou mizerii Fordu může "nerozumný" evropský zákazník je fakt vtip roku! 😒] 😒] 😒] Všechna podstatná fakta o tom, proč je dnes evropský Ford tam, kde je, jsem zde již uvedl. Tím, že je zde fanaticky popíráš, mu ovšem nijak nepomůžeš a ještě se tady ztrapňuješ... 😒 :no:
Chápem, že ťa (podľa avataru) tieto správy a príspevky netešia no realita je fakt zlá. Ford za "pár" rokov stratil v Europe pozície vo všetkých segmentoch a to dosť drasticky. Fiesta/Fusion , Focus/C-Max, Mondeo, Kuga.. Bokovky ako Ka, B-Max ani nemá zmysel spomínať. Všetko šlo dole. Ako tak sa držia v MPV aj to vďaka tomu, že ostatný výrobcovia svoje modely ukončili. Horšie je na tom hádam len Fiat... Slová bezkonkurenčný a eso s aktuálnymi Fordami nejdú dohromady, žiaľ...
Hm, čím to potom je, že sa mu veľmi nedarí ani v Amerike? A v zemi sedanom zasľúbenej sa nedarí ani iným zástupcom tohto segmentu, takže kde je pes zakopaný?
Chyba lávky, v USA sedany padajú rýchlejšie ako u nás ministri... 😒] Sedany "žijú" už len v Južnej Amerike a Ázii. Všetky US značky škrtajú sedany jeden po druhom, všetci vsádzajú na SUV a pickupy. A konkrétne Ford toho "poškrtal" asi najviac zo všetkých resp. všetko čo nieje SUV alebo pickup. Tešia sa z toho Japonci a Kórejci ktorým padajú z neba pečené holuby bez toho aby vyvíjali extra úsilie. Samozrejme reč je o tomto segmente...
V USA padají americké sedany, ale daří se korejským a japonským. Američtí výrobci se zkrátka ještě neprobudili do současné doby, a nedokáží postavit sedan, který by těm asiatům konkuroval.
Anonym
Může být i hůř. Stejně jako GM přestalo bavit nekonečné sypání peněz do věčně ztrátového Opelu, přestane centrálu Fordu bavit sypání peněz do evropské divize Fordu. Jenže zatímco GM mohl celý Opel prodat někomu jinému, Ford reálně nemůže prodat evropskou divizi se značkou Ford někomu jinému.
Vzhledem k tomu, že celý evropský trh čeká pokles kvůli regulacím EU, budou prodeje Fordu v Evropě klesat ještě níž. Lepší variantou bude, když "pouze" zruší evropskou divizi a bude dovážet do Evropy auta z USA a jiných kontinentů. V horším případě Evropu vzdá úplně.
Vzhledem k tomu, že celý evropský trh čeká pokles kvůli regulacím EU, budou prodeje Fordu v Evropě klesat ještě níž. Lepší variantou bude, když "pouze" zruší evropskou divizi a bude dovážet do Evropy auta z USA a jiných kontinentů. V horším případě Evropu vzdá úplně.
Vzhledem k oznámené absolutní elektrifikaci to může dopadnout tak, že z evropského Fordu zůstane jedno nebo dvě EV na způsob Mach E, které se v Norsku a Nizozemsku uživí.
twistedTSD
To už tak holt bývá, že když místo úspěšného modelu na špičce třídy dotáhnete po několika letech do Evropy globální náhražku a největším projevem modelové péče je navíc vyřazování motorizací, tak prodeje klesají.
horsie je ze fordu sa uz nedari ani mimo europy https😐/ekonomika.pravda.sk/…tam-tri-fabriky/ ... mimo domacich statov ford skoro vsade brutalne tape a je v coraz vacscich srajdach..... ono neraz plati ze cim vacsia znacka tym su potom aj vacsie srajdy ked sa nedari ... a len tak lahko sa z toho dnes uz nevylizu... a dost mozno casom v eu kludne aj ford moze skoncit... cas ukaze
este par zaujimavosti
https😐/www.autoforum.cz/…j-dalsich-verzi/
https😐/logistikadnes.sk/…pe-sest-zavodov/
https😐/www.autoforum.cz/…ak-nez-ocekaval/
uz ani v cine mu to vobec neslape
https😐/www.autoforum.cz/…k-rychle-k-nule/
padnut v cine z miliona na nulu.. to snad je mozne skutocne len u fordu...
modremu ovalu sucasnu situaciu fakt nezavidim... .. aj ked podla mna si za niektore preslapy.. ako povedzme orientacia vacsiny modelov skor uz mimo eu trhy ..... vid aj mondeo je viac dnes uz cinske ..... mozu sami...
este par zaujimavosti
https😐/www.autoforum.cz/…j-dalsich-verzi/
https😐/logistikadnes.sk/…pe-sest-zavodov/
https😐/www.autoforum.cz/…ak-nez-ocekaval/
uz ani v cine mu to vobec neslape
https😐/www.autoforum.cz/…k-rychle-k-nule/
padnut v cine z miliona na nulu.. to snad je mozne skutocne len u fordu...
modremu ovalu sucasnu situaciu fakt nezavidim... .. aj ked podla mna si za niektore preslapy.. ako povedzme orientacia vacsiny modelov skor uz mimo eu trhy ..... vid aj mondeo je viac dnes uz cinske ..... mozu sami...
Aby se US automobilky neřítily do další krize. Ford se stejně jako Chevy stahuje ze zahraničních trhů a vše vsadil na pick-upy a SUV, jenže stačí, aby Biden obnovil emisní limity zavedené v dobách Obamy, a budou mít problém.
3_diamanty
v zaklade liter pod kapotou.. vaha jak tank.. velrybie proporcie .... strasne obezne auto.... kdeze su casy ked mondeo vyhralo anketu auto roku a aj podvozkovo drtilo konkurentov... ta sucasna prerastena velryba ma s genmi povodneho mondea uz velmi malo spolocneho... nehovoriac o oneskorenom prichode do eu ked vlastne uz prislo ako zabehnuty model... vedla mazdy 6 ci superbu alebo arteona ozaj bez sance dnes uz... ja som naposledy mondeo videl u nas snad pred vianocami ... za to taku mazdu 6 ci superba vidim hadam kazdy den... ale tak obecne ford je u nas dlhodobo jalovy a este aj predrazeny ... fiesta to iste... kuga to iste... dalsie neviditelne kusky... snad len ten focus s megakukadlami este sem tam vidno a aj to nie je ziadny krasavec ale riadna ropucha.... mne sa paci akurat e😜lorer a puma od nich... inak ale na to kolko ma modry oval modelov v portfoliu tak skutocne ziadna slava... sama vizualna hruza v podstate
Jo, pamatuju, jak jsem někdy v roce 2015 zaparkoval u obchodu a přede mnou jsem viděl záď nějakého baculatého crossoveru ... vidím znak Fordu ... a nápis Mondeo. Bylo to nové Mondeo Liftback.
Velmi výstižně shrnuto. Ford si za svoji současnou evropskou mizerii může jen a jen sám. Už když pred lety halasně vyhlásil svoji globalizační strategii "One Ford", jsem tady upozorňoval, že na velmi náročných evropských trzích to pro něj bude mít katastrofální následky... No, hlavně, že páni manageři snížili vývojové náklady... :no:
Super dvojka pospolu, typicka ukazka naročnych evropanu. :yes:
Když chybí protiargumenty, nastupuje snaha o zesměšnění diskusního partnera. Klasika. 😒]
To u tebe neni vubec, ale vubec potřeba o butatotovi ani nemluvě.
Tak proč ses o to snažil? 😒]
Ale má jeden model ktorý je dosť COOL.Ford Bronco len škoda že ho v Európe neuvidíme. Ale mne osobne sa toto posledné Mondeo páči a hlavne v ST-line.Aspoň budú dobré ceny na skladovky.
Samozřejmě, protože kvůli deseti prodaným kusům se to nevyplatí ani homologovat.
Bronco by se v Evropě určitě neprodávalo špatně, to by tu ovšem nesměly platit absurdní ekoteroristické EU emisní flotilové limity nejedovatého CO2! 😲 😒 :no:
To bys nebyl ty, abys zase nevytáhl EU. Ne, ta s nezájmem o podobná auta fakt nemá nic společného. Bronco tu má kupu plakátových fanoušků, ale když jde o to vyložit prachy na stůl, lidi sáhnou po BMW, Audi, Mercedesu.
Hele, furt se tady snažíš šířit ty své lži, jak dragonické limity EU na flotilové emise nejedovaného CO2 nabídku evropských automobilek nedecimují... Ale děláš to úplně marně, tragický vývoj v nabídkách jednotlivých automobilek za poslední cca 2 roky hovoří naprosto jasně. Proč se tady tak ztrapňuješ? Máš to zapotřebí? 😲
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Rasto
Liftback v bielej sa mi naozaj páči. Chcel som ho mierne jazdené kúpiť, ale výber zachovaých áut je u nás veľmi biedny, hlavne ak človek chcel manuál, silnejší diesel a nie základnú výbavu. Tak som skončil inde.
Celkovo tejto triedy je škoda, dúfam, že aspoň mazda6 predstaví aj v Európe ešte jednu generáciu a takisto Superb/Passat. Insignia asi bude zarezaná.
Za to aby som na diaľnici pred sebou tlačil kopu vzduchu mi SUV nestojí. Takisto sedieť ako na stoličke nepotrebujem, ale ľudˇom sa to páči... Bohužiaľ.
Celkovo tejto triedy je škoda, dúfam, že aspoň mazda6 predstaví aj v Európe ešte jednu generáciu a takisto Superb/Passat. Insignia asi bude zarezaná.
Za to aby som na diaľnici pred sebou tlačil kopu vzduchu mi SUV nestojí. Takisto sedieť ako na stoličke nepotrebujem, ale ľudˇom sa to páči... Bohužiaľ.
Insignia mozno pojde este jednu generaciu, ale na spolocnom zaklade s P508. Z dlhodobeho hladiska to ale vidim biedne. PSA (resp. "Stellantis" ci ako sa to volaju) urcite nebude dlhodobo robit P508 aj Insigniu, najma ked predaje v strednej triede klesaju. Jednoducho Insigniu "zarezu", a to bude skoda, lebo ze tej dvojice je to ten lepsi model...
Na Mazdu som velmi zvedavy. Spravy o vyvoji radovych 6-valcov su asi pravdive, a na platforme s RWD/AWD by to mohlo byt zaujimave auto. To by som si rad vyskusal. Len sa obavam, ci sa koli euro-normam vobec bude do EU dovazat...
Na Mazdu som velmi zvedavy. Spravy o vyvoji radovych 6-valcov su asi pravdive, a na platforme s RWD/AWD by to mohlo byt zaujimave auto. To by som si rad vyskusal. Len sa obavam, ci sa koli euro-normam vobec bude do EU dovazat...
V čem je Insignia "lepší model"? Nebo do budoucna bude, pokud má být na společném základu s 508?
Ozzman
Jsem rád, že jsem mohl mít 2 generace a mrzí mne, že až stávající dojezdím, tak moc nevím, co místo něj.
Z diskuze jsou krásně vidět dva tábory, jedni papouškují omšelá klišé, protože auto viděli maximálně tak na obrázku, nejblíže na parkovišti, ale odborně se vyjadřují k tomu, jak jezdí a druzí, kteří s ním jezdili a vědí, jaké má slabiny a naopak silné stránky.
Je méně prostorné (zvláště v kontextu starší MK4, která byla nejlepším autem střední třídy své doby), chybí mu žalostně benzinové motory, je těžší a do stovky tak pomalejší, než konkurenční koncernovky, nemá tak hezký infotainment a všechny materiály nejsou prémiové, ale to u konkurence taky ne, má horší sedačky a dříve nebyla možnost volby jiných, ale 😒br />
Pořád má perfektní podvozek a odhlučnění, cestovat v něm je stejně pohodlnné, jako v základnějších modelech prémie (to si dovolím dnes po zkušenosti s mnoha auty tvrdit jako fakt) a z mainstreamu jsem řídil jediné auto, které se mu vyrovná - Insignia 2. generace. Je to auto na dlouhé trasy.
I když nemá materiály prémie, interiér je bytelný a díky tomu je odhlučnění na takové úrovni.
Pořád skvěle zatáčí i když to dělá více samozřejmě, než starší generace a má zábavný FAKE 4x4, který dovolí na sněhu jezdit bokem a za sucha utahuje zatáčky velmi dobrým způsobem na takovou krávu, která nenese prémiový znáček.
I přes ošklivou grafiku má velmi přehledný infotainment, který se naučíte během minutky i když jsem s Fordem nikdy nejezdili.
"nejhladší dvouspojka" co jsem jezdil, ano, hladkosti HDM třeba velkých Audi se nikdy nedostane, ale není to takové to mlácení a cukání, jako to umí některé jiné (které jsou zase rychlejší, takže něco za něco). To však není aktuální, dnes pouze s HDM či eCVT.
Za mne i přes negativa nejlepší auto třídy a nemít ho teď v garáži, běžím pro něj. A musím říct, že se mi i líbí jak vypadá, hlavně ST line.
p.s. jezdil jsem všechny generace a Mondeo NIKDY nebylo sportovním autem, jak se snaží někteří nastínit vždy při uvedení nové generace a pláčem, že už není sportovní. Mondeo jen dokázalo skloubit komfort (i na rozbité okresce) s ovladatelností a to se nemění ani u MK5
Z diskuze jsou krásně vidět dva tábory, jedni papouškují omšelá klišé, protože auto viděli maximálně tak na obrázku, nejblíže na parkovišti, ale odborně se vyjadřují k tomu, jak jezdí a druzí, kteří s ním jezdili a vědí, jaké má slabiny a naopak silné stránky.
Je méně prostorné (zvláště v kontextu starší MK4, která byla nejlepším autem střední třídy své doby), chybí mu žalostně benzinové motory, je těžší a do stovky tak pomalejší, než konkurenční koncernovky, nemá tak hezký infotainment a všechny materiály nejsou prémiové, ale to u konkurence taky ne, má horší sedačky a dříve nebyla možnost volby jiných, ale 😒br />
Pořád má perfektní podvozek a odhlučnění, cestovat v něm je stejně pohodlnné, jako v základnějších modelech prémie (to si dovolím dnes po zkušenosti s mnoha auty tvrdit jako fakt) a z mainstreamu jsem řídil jediné auto, které se mu vyrovná - Insignia 2. generace. Je to auto na dlouhé trasy.
I když nemá materiály prémie, interiér je bytelný a díky tomu je odhlučnění na takové úrovni.
Pořád skvěle zatáčí i když to dělá více samozřejmě, než starší generace a má zábavný FAKE 4x4, který dovolí na sněhu jezdit bokem a za sucha utahuje zatáčky velmi dobrým způsobem na takovou krávu, která nenese prémiový znáček.
I přes ošklivou grafiku má velmi přehledný infotainment, který se naučíte během minutky i když jsem s Fordem nikdy nejezdili.
"nejhladší dvouspojka" co jsem jezdil, ano, hladkosti HDM třeba velkých Audi se nikdy nedostane, ale není to takové to mlácení a cukání, jako to umí některé jiné (které jsou zase rychlejší, takže něco za něco). To však není aktuální, dnes pouze s HDM či eCVT.
Za mne i přes negativa nejlepší auto třídy a nemít ho teď v garáži, běžím pro něj. A musím říct, že se mi i líbí jak vypadá, hlavně ST line.
p.s. jezdil jsem všechny generace a Mondeo NIKDY nebylo sportovním autem, jak se snaží někteří nastínit vždy při uvedení nové generace a pláčem, že už není sportovní. Mondeo jen dokázalo skloubit komfort (i na rozbité okresce) s ovladatelností a to se nemění ani u MK5
Podľa mňa je na vine titul článku. Keby namiesto konca Mondea napísali prostý fakt, že budúca generácia nebude klasický sedan či kombík, ale crossover na spôsob Outbacku, vyznelo by všetko celkom inak. Nakoniec to môže byť vítaná zmena, podvozky Ford vie, o niečo väčšia svetlá výška a zvýšené ťažisko nemusí byť žiadny problém. Ak si vezmú k srdcu doterajšiu kritiku sedadiel a niektorých ďalších drobností, môžu byť aj s crossoverom v globále práve tak úspešní ako ten Passat, ktorý ostáva verný klasike.
Ono se spekuluje, že to bude právě něco ve smyslu Outbacku, což by pro mne nebyl tak hrozný ústupek, jako nějaký pseudoCrossover, či SUV. Ale uvidíme, já chápu, že trend je jaký je a zlikvidoval mnoho dalších D segmentových aut a drží se jen ti nejsilnější - Passat. On se ten Fusion v USA ale prodává docela slušně, není to tak, že by skomíral, management Fordu je prapodivný a vždycky byl...
a ty kritiky jsou tu dlouhodobé, zejména od lidí, co s tím nikdy nejezdili a to platí i o té přehnané adoraci ve stylu Miromena... Mne vždy rozesměje to srovnávání se starší generací a sportovnosti, to je klišé, jako Oktávka TDI za 3 litry na sto 😁
a ty kritiky jsou tu dlouhodobé, zejména od lidí, co s tím nikdy nejezdili a to platí i o té přehnané adoraci ve stylu Miromena... Mne vždy rozesměje to srovnávání se starší generací a sportovnosti, to je klišé, jako Oktávka TDI za 3 litry na sto 😁
Asi takhle https😐/www.televizeseznam.cz/…ondeo-awd-215252
Ve značné míře se s názorem shoduju. :-!
Ve značné míře se s názorem shoduju. :-!
Popravdě jsem zjistil až před pár měsíci, že se 4x4 dělalo i s manuálem 😁 To sem nikdy nejel...
Zkus to s automatem, tam to funguje totálně jinak, než píšou ve videu, zvláště ve sportovním režimu.
Zkus to s automatem, tam to funguje totálně jinak, než píšou ve videu, zvláště ve sportovním režimu.
Sorry ale silně pochybuji, že by se naladění AWD lišilo u automatu a manuálu. Tomu fakt nevěřím.
Tak tomu věř, má to tak i Škodovka, nebo jsi zván, půjčim ti ho a můžeš si to zkusit.
http😐/www.youtube.com/watch?…
Tady máš test AWD s automatem.
p.s. u předfaceliftu to ESP jde vypnout natvrdo
p.p.s. Třeba když za cestu dostaneš prokluz, je sníh a tak a jedeš klidně, pak ti zadek sepíná daleko dříve, než za sucha při klidné jízdě, tzn učí se. Mám s tím najeto asi 50 tisíc km, tak věř, že o tom něco vím.
http😐/www.youtube.com/watch?…
Tady máš test AWD s automatem.
p.s. u předfaceliftu to ESP jde vypnout natvrdo
p.p.s. Třeba když za cestu dostaneš prokluz, je sníh a tak a jedeš klidně, pak ti zadek sepíná daleko dříve, než za sucha při klidné jízdě, tzn učí se. Mám s tím najeto asi 50 tisíc km, tak věř, že o tom něco vím.
Je to tak, záleží, či vnímaš pohár ako poloplný alebo poloprázdny. Fakt je, že Mondeo ako ho poznáme (t.j. klasický sedan/liftback/kombi strednej triedy) končí. Na druhej strane nekončí bez nástupcu, len ten nástupca sa posunie iným smerom. Ak to bude stále kombi strednej triedy, len zdvihnuté á la Outback, tak to až taký problém nebude (kto chce ale sedan má smolu).
Celkom výstižne si to zhrnul. Titulky ACZ treba brať s rezervou, musia hlásiť senzáciu za každú cenu. Čo sa dá robiť, proste bulvár.
Ja mám rád pokojnú a pohodovú jazdu, takže Outback ma dosť oslovil. Pokiaľ mu pribudne konkurent s precíznejším podvozkom a živšími motormi, nemusí to byť márne.
Ja mám rád pokojnú a pohodovú jazdu, takže Outback ma dosť oslovil. Pokiaľ mu pribudne konkurent s precíznejším podvozkom a živšími motormi, nemusí to byť márne.
Podle špionážních snímků to žádný Outback nebude, vypadá to na SUV kupé.
Kvality Mondeu nikdo neupírá. Jenže nedostatků je prostě hodně a sám jsi je vcelku vyjmenoval.
Jako ano, Mondeo nikdy nebylo premiantem v kvalitě použitých materiálů. Snad řekněme Mk. II bylo v rámci doby ještě ok.
Nevím o tom, že by Mondeu někdo vyčítal, že není sportovní. To je zas nějaký tvůj blud 😁 :-! Co se týká pohonu AWD (neřídil jsem), tak co vím tak v testech zrovna slova chvály nepadala pokud mě paměť neklame (schválně zkusím pohledat). A těmi testy nemyslím jen nějaké ACZ nebo SM.
Jako ano, Mondeo nikdy nebylo premiantem v kvalitě použitých materiálů. Snad řekněme Mk. II bylo v rámci doby ještě ok.
Nevím o tom, že by Mondeu někdo vyčítal, že není sportovní. To je zas nějaký tvůj blud 😁 :-! Co se týká pohonu AWD (neřídil jsem), tak co vím tak v testech zrovna slova chvály nepadala pokud mě paměť neklame (schválně zkusím pohledat). A těmi testy nemyslím jen nějaké ACZ nebo SM.
MK4 mělo proti Superbu vše měkčené i v místech, kam nevidíš, tzn třeba celý spodek palubky, o tom se tehdejšímu Passatu mohlo jen zdát, sám jsem se tomu divil, MK5 už to má jako konkurence.
O té sportovnosti se píše v každém testu, i u Fokusu, že proti předchozí generaci ztrácí, to si těch testů moc nečetl, to je takové novinářské klišé, které si můžeš přečíst v diskuzi a sám si tady psal o MK3, jak bylo zábavné - nebylo, respektive bylo to skvěle jezdící auto, jako každé Mondeo.
Jinak to AWD - funguje prediktivně, to Haldex vždy ne (prý u nějakých modelů ano, ale co jsem jezdil já Superb či Passat, tak ne, jen při prokluzu), tak proti tomu tady AWD aktivně připojuje zadek při ostřejší jízdě. Taky dokáže protáčet více zadní kola, než přední, když je potřeba (máme to i na videu) a navíc z dlouhodobého hlediska prý nepotřebuje extra péči, jako haldex - tady nehodnotím, to jsem četl. Klidně dohledej, rád si o tom přečtu, Quattro to samozřejmě není, ale v zatáčkách pomůže, klidně se pojď svézt.
O té sportovnosti se píše v každém testu, i u Fokusu, že proti předchozí generaci ztrácí, to si těch testů moc nečetl, to je takové novinářské klišé, které si můžeš přečíst v diskuzi a sám si tady psal o MK3, jak bylo zábavné - nebylo, respektive bylo to skvěle jezdící auto, jako každé Mondeo.
Jinak to AWD - funguje prediktivně, to Haldex vždy ne (prý u nějakých modelů ano, ale co jsem jezdil já Superb či Passat, tak ne, jen při prokluzu), tak proti tomu tady AWD aktivně připojuje zadek při ostřejší jízdě. Taky dokáže protáčet více zadní kola, než přední, když je potřeba (máme to i na videu) a navíc z dlouhodobého hlediska prý nepotřebuje extra péči, jako haldex - tady nehodnotím, to jsem četl. Klidně dohledej, rád si o tom přečtu, Quattro to samozřejmě není, ale v zatáčkách pomůže, klidně se pojď svézt.
Viz výš. 9:20
To je verze s manuálem, tu jsem nikdy nejezdil s AWD, s automatem to funguje jinak.
Sorry ale nevěřím že AWD je jiné u automatu a manuálu.
Viz výše, máš tam i odkaz na Garáž.SK na test. Nebo se pojď svézt, zvu tě.
Rád bych přijal nabídku. Nicméně objektivně po tobě asi nemůžu chtít aby jsi mi půjčovat tvé auto... Ale pokud by ti to nevadilo...? Hlavní problém je ale tvá lokalita... 😒 Nicméně děkuji za nabídku a vážím si jí. Ukázal bych ti co je na tom autě blbě 😒] 😒]
Co je na něm blbě vím, sám jsem to psal, ale to AWD fakt funguje jinak, než popisují u manuálu (to je dost raritní verze), hezky to vystihli v garáž.sk - není to drift machine, ale na svižnou jízdu je to fakt slušný a funkční podvozek s tím bonusem, že muj předfacelift umožní vypnout ESP, takže se s tím dá na sněhu jet bokem 😊
Měli jsem na srovnání taktéž HEV a TDCI, viz blog tady na ACZ.
Měli jsem na srovnání taktéž HEV a TDCI, viz blog tady na ACZ.
Z popisu chování na garaz.sk ale nevyplývá nic mimořádného. AWD prostě funguje. Preferuje předek. TO je celé. Tohle platí pro 99% AWD střední třídy. Navíc popis meziplynu i garáže se v zásadě nijak výrazně neliší.
Co sklízí chválu je třeba Insignia AWD.
Co sklízí chválu je třeba Insignia AWD.
Já nikdy nepsal, že je to nějaké super, jen že proti Haldexum, co jezdím v práci, se chová prediktivně i za sucha, tzn v zatáčkách pod plynem auto zaklekne a jede na všechny 4, což třeba Superb s manualem a haldexem ne, kterým jezdí. Tím neříkám, že Mondeo 4x4 s manualem se nechova stejně, ja s ním nikdy nejel.
Spíš možná posun v rámci FL nebo modelové péče a aktualizace SW.
To první Mondeo co si dal je předfacelift, v garáži mají pofacelift, ale kdo ví, jezdil jsem 2ks 2015 AWD a obě se chovaly s AT stejně tak jak popisuji, po FL jsem s AWD nejezdil, ale dle garáže je to stejné či hodně podobné.
A navíc u Fordu, který během jednoho roku něco změní, se nedivím ničemu a na tu ergonomii si přišel, co je největší fail mimo sedaček? 😁 Schválně... čistě bez zášti mne to zajímá, pak ti to prozradím.
A navíc u Fordu, který během jednoho roku něco změní, se nedivím ničemu a na tu ergonomii si přišel, co je největší fail mimo sedaček? 😁 Schválně... čistě bez zášti mne to zajímá, pak ti to prozradím.
Titěrnost ovládacích prvků a tlačítek na středové konzoli a jejich rozložení. Děs běs. To vymyslel fakt blb.
Proto je všechny najdeš v té obrazovce a tam je to hodně přehledné. Dobrý kompromis a myslím že ideální mezi full dotykem a tlačítky.
Ale největší fail je, že Ford mění ovládání na volantech skoro s faceliftem modelu. To je průser ergonomickej, jinak je tam vše tak nějak tam, kde to čekáš a když ne, je to v infotainmentu.
Ale největší fail je, že Ford mění ovládání na volantech skoro s faceliftem modelu. To je průser ergonomickej, jinak je tam vše tak nějak tam, kde to čekáš a když ne, je to v infotainmentu.
Sorry, ale seš úplně vedle. Tady nikdy nikdo současné Mondeo nekritizoval za nedostatek "sportovnosti", ale za mezigenerační úbytek agility. Současné Mondeo už prostě není tak řidičský zábavné a uspokojující, to je celé... 😒
a které bylo? Jezdil jsem všechny generace v mnoha motorizacích a to i staré V6 a vždy to bylo auto střední třídy = nezábavné už z principu.
Které? No všechny před tou současnou americkou velrybou! 😄
Jezdil si s tím někdy proboha? Já měl 7 let MK4 (ta dle tebe ještě zábavná), myslíš že v naftovém kombíku střední třídy byla nějaká zábava? a to jsem to měl v manuálu! 😁 Jezdil jsem MK3 TDCi, MK1 a 2 v benzínu, dokonce i tou 2,5V6 (jo motor potenciál má, docela točí), ale není to žádné auto na zábavu, jsou to pohodlnné kombíky/liftbacky/sedany střední třídy, žádné okreskové štiky, proboha mají skoro 5 metrů na délku! 😁 Prober se 😊
To když už, tak na zasněženém parkovišti ta "velryba" MK5 4x4 se alespon sklouzne, ale praktikovat něco takového na silnici s takovým autem za provozu? Vůbec... Zábavu si představuji jinak.
To když už, tak na zasněženém parkovišti ta "velryba" MK5 4x4 se alespon sklouzne, ale praktikovat něco takového na silnici s takovým autem za provozu? Vůbec... Zábavu si představuji jinak.
Však já taky samozřejmě nemám na mysli zábavu v nějakých vracečkách, ale normální svižnou a důstojnou jízdu, jaká sluší běžným modelům střední třídy. A jak už jsem říkal, síla Mondea Mk. 1 až 3 byla v neuvěřitelně provedeném propojení komfortu odpružení, jistoty a agility, vč. vynikajícího řízení a dobrého řazení. Měli jsme Mk. II. a to auto mě prostě řidičský nesmírně bavilo a uspokojovalo. Když jsem si pak půjčil tehdy novou amerikanizovanou Mk. IV, toto kouzlo bylo prostě pryč. Navíc auto větší zvenku, ale menší uvnitř + těžší a s mizernými výhledem a s čím dál víc a víc zužovanou nabídkou atraktivních motorizací - který evropský zákazník by takovou mezigenerační změnu chtěl?! 😲 😒 :no:
Nějak se ti to plete, toto je Mk5, mk4 byla jeďte plné evropská
A nemůže to být tou naftou? S tou se fakt těžko "sportuje".
Jezdil jsem asi dva roky s Mondeem z roku 2005 - do těch generací se raději nebudu pouštět.
Byla to dokonce jen 1.8 s 81 kW, a víš co? Jezdila opravdu dobře. Většinu času jezdila, jak se na takovej kočárek sluší a patří, ale párkrát "to na mě přišlo", a fakt se dala řídit i při rychlé jízdě.
Místní světaborci se budou smát, že se nedá s tak velým autem jet "rychle" s mizernýma 110 koněma, ale dá.
Když jedeš ostrýma zatáčkama v kopcovitém terénu, tak ti těch 110 koní stačí, pokud tě podvozek nenutí před každou zatáčkou hodně brzdit.
Mimochodem - tohle si představuju pod pojmem "zábavnost" - auto dělá to, co mu řekneš, můžeš se na něj spolehnout a to ti dovolí dělat i "klukoviny".
Já se dokážu docela dobře bavit i s Puntem se 44 kW!
Jen ho mám na Sachsech, aby se při té výšce nekývalo.
😄
Jezdil jsem asi dva roky s Mondeem z roku 2005 - do těch generací se raději nebudu pouštět.
Byla to dokonce jen 1.8 s 81 kW, a víš co? Jezdila opravdu dobře. Většinu času jezdila, jak se na takovej kočárek sluší a patří, ale párkrát "to na mě přišlo", a fakt se dala řídit i při rychlé jízdě.
Místní světaborci se budou smát, že se nedá s tak velým autem jet "rychle" s mizernýma 110 koněma, ale dá.
Když jedeš ostrýma zatáčkama v kopcovitém terénu, tak ti těch 110 koní stačí, pokud tě podvozek nenutí před každou zatáčkou hodně brzdit.
Mimochodem - tohle si představuju pod pojmem "zábavnost" - auto dělá to, co mu řekneš, můžeš se na něj spolehnout a to ti dovolí dělat i "klukoviny".
Já se dokážu docela dobře bavit i s Puntem se 44 kW!
Jen ho mám na Sachsech, aby se při té výšce nekývalo.
😄
Tak asi muže, Ale rychlá je i ta mk5 a dělala i mk4 a mnohdy jede rychleji, jen to v tom autě moc nepoznas. Měl sem 3 měsíce mk4 i mk5 a předsedal a rychlost je stejná mnohdy vyšší u mk5, jen to tam tak nějak necítís. Takže asi takhle zábavné a svižně se dalo jezdit i ve Felicií protože si tam vnímal i zatáčku v poloviční rychlosti, ale pomajelsi nové Mondeo oproti starému ve srovnatelných verzi není. U toho Punta je to jasné , měl sem takhle Clio, malé auto a limit daleko níže, než u nového Mondea ale přijde ti sranda , ale nepleť si to s rychlosti 😊
Ne, zkusím to ještě jednou: nemluvil jsem o rychlosti,ale o zábavě.
S felícií se bavit nebudeš, protože jednak musíš potlačovat obecný strach, a pak se soustředíš na to, včas rozpoznat, co udělá tentokrát.
To nemá se zábavou společného nic.
Novější Mondea - a myslím, že i ten diesel - jsou jistě obecně rychlejší, zejména v přímce. Ale jsou těžší, řízení komplikuje elektronika a ta hmotnost zhoršuje i fyzikální jízdní vlastnosti.
Takže jízda s nimi můžu být poholdnější, může být pro přesun z jednoho místa do druhého i rychlejší... ale nebude zábavná.
V tomto duchu ta elektronika řízení opravdu komplikuje. Pokud v autě sedíš a ono jede, tak ti pomáhá - dělá věci za tebe.
Pokud chceš auto řídit, tak to komplikuje, protože často se pak přetahujete, podle koho se vlastně bude auto chovat.
A to je přesně důvod, proč si užiju legraci s tím Puntem. Těch 60 koní na tu váhu stačí, aby po zakroucených okreskách dokázalo jet svižně.
Karosérie je opravdu tuhá, nekroutí se. Má krátkej rozvor, ale docela slušnej rozchod. Žádný převisy. Takže drží stopu. Proto má ty tužší tlumiče, protože se sérií se při opakovaných zatáčkách trochu kýve a tím to držení stopy kazí - dostaneš se do té fáze, která je u Felície standardem - vždycky trochu čekáš, co to auto bude dělat.
Kromě abs to žádnou elektroniku nemá, takže auto udělá přesně to, co mu řeknu, že má udělat.
A svým způsobem si té legrace užiješ víc, než v třílitrovém BMW. U toho kromě vedení auta přibývá i starost, jestlis nedal toho plynu moc. To u 44 kW fakt nehrozí.
😄
A to už je asi poslední pokus, je to vlastně jedno. Nenutím tě se mnou souhlasit.
S felícií se bavit nebudeš, protože jednak musíš potlačovat obecný strach, a pak se soustředíš na to, včas rozpoznat, co udělá tentokrát.
To nemá se zábavou společného nic.
Novější Mondea - a myslím, že i ten diesel - jsou jistě obecně rychlejší, zejména v přímce. Ale jsou těžší, řízení komplikuje elektronika a ta hmotnost zhoršuje i fyzikální jízdní vlastnosti.
Takže jízda s nimi můžu být poholdnější, může být pro přesun z jednoho místa do druhého i rychlejší... ale nebude zábavná.
V tomto duchu ta elektronika řízení opravdu komplikuje. Pokud v autě sedíš a ono jede, tak ti pomáhá - dělá věci za tebe.
Pokud chceš auto řídit, tak to komplikuje, protože často se pak přetahujete, podle koho se vlastně bude auto chovat.
A to je přesně důvod, proč si užiju legraci s tím Puntem. Těch 60 koní na tu váhu stačí, aby po zakroucených okreskách dokázalo jet svižně.
Karosérie je opravdu tuhá, nekroutí se. Má krátkej rozvor, ale docela slušnej rozchod. Žádný převisy. Takže drží stopu. Proto má ty tužší tlumiče, protože se sérií se při opakovaných zatáčkách trochu kýve a tím to držení stopy kazí - dostaneš se do té fáze, která je u Felície standardem - vždycky trochu čekáš, co to auto bude dělat.
Kromě abs to žádnou elektroniku nemá, takže auto udělá přesně to, co mu řeknu, že má udělat.
A svým způsobem si té legrace užiješ víc, než v třílitrovém BMW. U toho kromě vedení auta přibývá i starost, jestlis nedal toho plynu moc. To u 44 kW fakt nehrozí.
😄
A to už je asi poslední pokus, je to vlastně jedno. Nenutím tě se mnou souhlasit.
Zkratka té bavilo točit atmosféru s manuálem , to chápu 😊 A když k tomu auto slušně poslouchá pokyny volantem je to fajn. Naprosto souhlasím a už té chápu (akorát od takového velkého auta toto já nevyžadují), proto můj dream car na zábavu není moderní auto s trubem, ale starší HH s manuálem a atmosférou 😊
P.s u mk5 lze vypnout stabilizaci natvrdo ,ale já to radši nedělám 😁
P.s u mk5 lze vypnout stabilizaci natvrdo ,ale já to radši nedělám 😁
Dream car na zábavu - RWD, lehký, nízký, silný. Jo, s manuálem. A klidně i s turbem.
Abych udělal radost lamalovi - třeba https😐/www.facebook.com/…327803967293037/
Abych udělal radost lamalovi - třeba https😐/www.facebook.com/…327803967293037/
OK, kupte si s Lamalem Japonce a já si pak koupím od Lámala jeho Francouze a budem všichni spokojeni 😁
Ještě k tomuhle - já nevím, je fakt tak těžké vzít do úvahy to, že Mondeo bývalo V RÁMCI SVÉ TŘÍDY zábavné?? :-! :-!
Leda ta benzinova mk3 ale mk4 v naftě nebyla o nic zábavnější než mk5 s naftou (stejně jako naftová mk3) 😁 ta auta mají tezke motory . Nevím no, rychle umí jezdit i v zatáčkách na poměry třídy (tondokazw hodně aut dnes) i ta mk5 (přijde mi jistější než třeba Superb či Passat, tam cítím více nedotacivost a hlavně na špatném asfaltu je ten rozdíl znatelny, porovnával výhradně naftová auta, aby bylo jasno a reálné měřitelný rozdíl bude asi menší je to spis dojem než měřeny fakt ) , jen to není asi ta zábava pro mne . Z dnešních aut asi ta Mazda 6 ? Tu sem nezkoušel ..
Nafta byla zábavná v servise 😒]
Niekolko desatroci dvihal latku hore v jazdnych vlastnostiach a nutil konkurenciu nezahalat, taketo auto v triede bude vzdy chybat... cela trieda bude o chvilu chybat... sad sad.