Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Skutečná škodovka po důchodci? Tenhle Yeti za 10 let najezdil jen 6131 km. A je na prodej

11 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tom Radon
10 let stare auto... to uz bych si radeji tech 50 litru priplatil za nove auto v zaruce, ktere za 10 let prodam jako 10ti lete a ne 20ti lete.
3_diamanty
pre mna dodnes najschopnejsie aj najkrajsie SUV od skody... ja dokonca yetinu povazujem aj za jednu z najkrajsich a najpodarenejsich skodoviek vobec.... roomster mi moc nechyba a nebude napriklad ani citigo ....ale yetina ano ... a karoq ako jej nahrada uz voci nej nema ziadne gule ani charizmu
Masari12
Ano, ale pokud jste cestovali max 2. Rodina, popř kočárek se tam nevlezli
nope
Co ty ses zac? Nakej chuj ze sidliste, ne? Co te tak ctu, tak se nestacim divit. O novych Volvech pises jako o balastu a pak nekde chvalis podelanyho korejce, jak uzasnej ma interier a jak to natira tzv. premii. Jdes do ignoru, protoze ses debil. Nazdar.
Gint
A nebo s tim ten důchodce jezdil obden trasu 2km do města pro rohlíky a motor se nikdy nezahřál a neprotáhl.
pradeda777
....to bude asi můj brácha..... :D :-[]
brk77
Ne nutně. Yeti od rodičů má aktuálně něco přes 5 let a najeto něco přes 4 tisíce. Oni tím jezdí primárně k doktorům mimo město. Po městě se většinou pochybují pěšky. No a tak větší polovinu toho nájezdu mám na svědomí já. Jezdím s tím od jara do podzimu na hory, protože mi ho je líto. Garážované, původní long life olej okamžitě zavrhnut a přešlo se na roční cyklus. Při pravidelných ročních prohlídkách čištěná i klimatizace. To auto po těch pěti letech ještě pořád uvnitř voní jako nové auto.
PowerHouse
aby je vozil do školy, nemá calupu, ... , tak to potom.

V našem paneláku nemají důchodci tak pěkná auta, ale zato jezdí každý den.
Soused 80 let jezdí každý den s bábou na chatu.
Druhý soused, mladí se rozvedli a musí vozit děti všude možně a taky i na chatu.
topten
v holandsku se na chalupy moc nejezdi
je jich o 7mil vic na polovicnim uzemi co u nas
jako kdyby u nas zilo skoro 35mil lidi
jestli nekam holandani jezdili na chalupy, tak to bylo do cech, ale to je tak 10 let zpet
topten
nema tahle verze 1.2tsi jeste problematickej retez ???