Novinky
sapip
12
časom bude aj Amper Martin
Přejít do diskuze
Jo zešílelo když podvádělo s emisema, myslelo že jim to projde a byl z toho Dízlgejt jak prase. Taky zešílelo když se účastnilo největších autokartelů v jhistorii. 😒 😒] :no: :no: :no:
Když se mohl pan Toyoda z marketingových důvodů přejmenovat na Toyotu, tak proč nepřejmenovat VW na VW? Ona ta poetika třetí říše a její atributy jako Volkssturm, Volkswagen apod. je pro dnešní mileniály už stejně poněkud vyčpělá. Dneska frčí Elon Musk :-! :yes: A Voltswagen je pro čínského mileniála určitě víc cool než nějaký Volks plebs.
Záleží u koho frčí Elon Musk... Môj syn má 14 a nejako ho neobdivuje. Buď je ešte mladý, prípadne je zatiaľ v normálnej spoločnosti, alebo je mierne ovplyvnený mnou. O autá sa veľmi nezaujíma, skôr o mobily, ako je to dnes bežné...
V našom "rozvinutom" svete budeme jazdiť Voltswagenmi a vo zvyšku sveta normálnymi autami - napr VW vyvinutými v južnej Amerike ;-\
Takto asi tú planétu nezachránime.
Bolo by zaujímavé vedieť, koľko znečistenia vyprodukovali čakajúce lode v Suezskom prieplave. Predpokladám, že motory nevypínali :-!
Takto asi tú planétu nezachránime.
Bolo by zaujímavé vedieť, koľko znečistenia vyprodukovali čakajúce lode v Suezskom prieplave. Predpokladám, že motory nevypínali :-!
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zaujimalo by ma ako by ti to pomohlo? Ked som raz z dlhej chvile prepocitaval formu znecistenia a vztiahol to na prepravenu hmotnost a vzdialenost tak mi vyslo, ze najvecsia kontajnerova lod na svete je ekvivalentom cca 30-300 beznych aut. Ten 10nasobny rozptyl sposobuju neexaktne cisla na vstupe, ktore sa dohladat nedaju. Pre orientacnu predstavu to ale uplne staci a zaver je, ze aj ked produkuju neuveritelne svinstvo, tak je to menej ako prd vo vetre v beznej priemernej ulici prakticky kdekolvek na svete. Este s tym rozdielom - ze tie lode prazdne a bezdovodne nejazdia. Ale ludi, co jazdia autom aj ked nemusia nie su stovky ani tisice, ale nasobne viac
Čiže reprezentatívna vzorka dnešnej mládeže. Mojich chalanov tiež autá dokopy nezaujímajú. Je im fuk, čo je v tom za motor, koľko to má koní a koľko kvaltov. Neriešia, či v tom bude benzín alebo elektrina. Autá vnímajú ako dopravný prostriedok, nie ako zdroj potešenia. Na to majú xbox a počítač.
A proč smutné? Že děcka neslintají z plechovýho nesmyslu na čtyřech kolech? To je strašné, úplný konec civilizace, to svět nepřežije.