Novinky
Anonym
9
vůči ampérům. Bez ampérů by nebylo výkonu, jenom volty fakt nestačí.
sapip
12
časom bude aj Amper Martin
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kuk
3
Tvoje jméno je rasistický a diskriminační vůči Studeným, Chladným a Mrázům. Styď se! :-!
a vzpomíná na svého vydlabaného passata za kilo dovalený z francie kde to byl taxik
V našom "rozvinutom" svete budeme jazdiť Voltswagenmi a vo zvyšku sveta normálnymi autami - napr VW vyvinutými v južnej Amerike ;-\
Takto asi tú planétu nezachránime.
Bolo by zaujímavé vedieť, koľko znečistenia vyprodukovali čakajúce lode v Suezskom prieplave. Predpokladám, že motory nevypínali :-!
Takto asi tú planétu nezachránime.
Bolo by zaujímavé vedieť, koľko znečistenia vyprodukovali čakajúce lode v Suezskom prieplave. Predpokladám, že motory nevypínali :-!
Zaujimalo by ma ako by ti to pomohlo? Ked som raz z dlhej chvile prepocitaval formu znecistenia a vztiahol to na prepravenu hmotnost a vzdialenost tak mi vyslo, ze najvecsia kontajnerova lod na svete je ekvivalentom cca 30-300 beznych aut. Ten 10nasobny rozptyl sposobuju neexaktne cisla na vstupe, ktore sa dohladat nedaju. Pre orientacnu predstavu to ale uplne staci a zaver je, ze aj ked produkuju neuveritelne svinstvo, tak je to menej ako prd vo vetre v beznej priemernej ulici prakticky kdekolvek na svete. Este s tym rozdielom - ze tie lode prazdne a bezdovodne nejazdia. Ale ludi, co jazdia autom aj ked nemusia nie su stovky ani tisice, ale nasobne viac
heslo: elektrische kraft durch freude
všechno stačí vytáhnout z archivu
všechno stačí vytáhnout z archivu
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
... nic víc k tomu netřeba dodávat... 😲 😲 😲 :no:
Když se mohl pan Toyoda z marketingových důvodů přejmenovat na Toyotu, tak proč nepřejmenovat VW na VW? Ona ta poetika třetí říše a její atributy jako Volkssturm, Volkswagen apod. je pro dnešní mileniály už stejně poněkud vyčpělá. Dneska frčí Elon Musk :-! :yes: A Voltswagen je pro čínského mileniála určitě víc cool než nějaký Volks plebs.
Záleží u koho frčí Elon Musk... Môj syn má 14 a nejako ho neobdivuje. Buď je ešte mladý, prípadne je zatiaľ v normálnej spoločnosti, alebo je mierne ovplyvnený mnou. O autá sa veľmi nezaujíma, skôr o mobily, ako je to dnes bežné...
Čiže reprezentatívna vzorka dnešnej mládeže. Mojich chalanov tiež autá dokopy nezaujímajú. Je im fuk, čo je v tom za motor, koľko to má koní a koľko kvaltov. Neriešia, či v tom bude benzín alebo elektrina. Autá vnímajú ako dopravný prostriedok, nie ako zdroj potešenia. Na to majú xbox a počítač.
...už načisto jebe. 8-s